418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Basszus,nem hiszed el milyen csatában voltam.
    T54 ltw gondoltam le duplázom,t8-10 csata,elindulok spotolni,hú de jó jön mögöttem vagy 10 med meg gyors heavy,lesz majd giga nagy spot,fel spotolok 9 ellenséget,erre az összes gyökér megfordul és elfut a másik oldalra.
    Úgy otthagytak egyedül mint a fene.Naná hogy én is elhúztam a rákba.Jön rám 9 heavy td meg med és majd egyedül verjem le?
    Tele lett a tököm a kempeléssel azért is berohantam az ellenség közé,leszarom.De megöltem egy t9 td-t.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.20. 14:36:39
  • tutyimutyi2
    Tökjó hogy előbújt az összes nyomorék akinek van 10-es tankja és ennek köszönhetően az összes full 10-es csatám úgy néz ki hogy lemingtrain és megölnek max4-et és kihal a csapat, és így kéne nyerni 25 meccset...
  • joe662
    Emlékszem arra a csatára.Ott maradtam 3db kezes ,egy 700hps is3 ellen.Az elején elrontotta mert kijött a mezőre ahol lefaragtam felére,majd okosan bement a városba.
    Utána 3 percig rohangáltam fel le,hátha spotolom,de elbujt.majd beállt foglalni,így már bátrabban mentem be a városba,közben azt az írogatást ami ott ment,a Su szidott mint a bokrot.Persze mondták neki ha meghalok akkor vége,de nem értette.Pláne hogy én is 1 pálcás voltam:-(
    Aztán elkezdünk fogócskázni a városba mire nagy nehezem kilőttek.
  • Plata
    Volt megint egy elég szar győztes csata,hallgattam a csapatra és kerültem jobb oldalra,ezt kérték.Hát nem sok szart láttam,egy fcm 50-et sikerült boldogítanom,ő csak egy lövés volt meg egy süketperzsát,szegényt komolyan megsajnáltam,dombról lőtt le rám,összesen nem tudom hányat,a játék hét nem átütő lövést mutatott,de olyan rosszul forgatta a süketperzsát hogy én be tudtam lőni oldalról.Megpróbált hátamba is kerülni,láncolt és mögém jött erre a hátamról is pattant,többre nem volt lehetősége.
  • Plata
    Napi első win jó szar lett,alig láttam valamit,rohadt ciki de T95 is le előzött a francba.

De legalább le pattant róla minden.
  • McFrost
    Tegnap voltunk egy csatában egymás ellen, Type 64-el, vinterbergen, kisvárosba indultam, de pont a rét közepén találtak meg letolt gatyával és így elsőre elpárologtam, Te túlélted és nyertetek!
  • joe662
    olvasnivaló:-)
  • Plata
    Ház ha havi 1 néző akad az nem túl jó.
    Arról jutott eszembe hogy a wotinfón nézegettem a híreket,oszt eszembe jutott hogy leszólta a wotinfót.
  • joe662
    Agyatlan vagy sem,de legalàb elérte hogy valaki nézegeti az oldalàt:-DDDD
  • Plata
    Az előbb eszembe jutott az a makaróni aki még a múlt év végén itt játszotta az agyát hogy az ő wot hírek oldala jobb mint a wotinfo,mert azon nem frissek a hírek,úgy nézem az agyatlannak befuccsolt a nagy hír oldala,21 napos az utolsó hír.
    Mondjuk amilyen béna honlapot csinált nem is csodálom.
    De most aztán nem mondhatja hogy az ő hír oldala milyen friss.
  • asolyom
    Biztosan így van, de még ki kell tapasztalja, hogy kell/lehet a front játék, és/vagy hasát elrejteni. Sajnos nem vagyok akkora Wot szaki,mint itt sokan. :)
  • R3nton
    ember az oldalát nem lehet belőni. olyan mint a t-22sr,
  • asolyom
    Én is egy vs tab spall liner cserélni gondolkodom.
  • kopaszeger
    Hali!!!!!!

Lehet hogy én vagyok vak de hol van a nagy kötvény vadászat? Sehol nem látom a játékon belül a cikkben említett dolgokat.
  • Lichtmaschin
    Ventilátor, töltés gyorsító, spall liner - 30% robbanás, ütközés csökkentés meg legénység védelem. Gondoltam mivel megy 60-al szakadékban hátszélben jó lesz ez, majd meglátom.
  • asolyom
    Milyen felszerelésed van rajta?
  • Lichtmaschin
    Egy kört mentem vele csak, szépen pattintottam a gold ammot. Kicsit kevés a lőszer amit visz.
  • asolyom
    Gratulálok!

Ahogy látom ez az Objekt 257 is egyfajta hibrid, Objekt 252U szerű alváz, Objekt 260 toronnyal. Bár hozzá kell tenni, hogy a test is csak lemezvastagságban egyezik a Defenderrel, mert a Defender felső lemeze sokkal jobban megvan döntve, így az nagyon sokszor automatikus pattanót generál, míg az Objekt 257-nél a kevésbé döntött felső lemez miatt a Defendernél látható, és belőhető óriási alsó lemez nincs meg, így ennek könnyebb a hasát elrejteni.
  • joe662
    Grat! Irigyellek nagyon
  • Lichtmaschin
    nah, csak meglett az object
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Győzelem!
    Csata: Prokhorovka
    Járművek: Maus
    Szerzett tapasztalat: 3 132 (x2 minden nap az első csatáért)
    Megszerzett kötvények: 6
    Szerzett kredit: 97 769
    Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Szárnysegéd, Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom:
    Jármű hozzáadva: Object 260 (legénység 100%)
    Férőhelyek hozzáadva: 1
    Személyes tartalékok: További szabad XP csatánként (x1)
  • pett3rson
    Sikerült. Korábban valamit benézhettem, de most megcsináltam. köszi a tanácsot. Most már csak vissza kell szerezni a beváltott ordereket :)
  • Sir Charles
    Ez még lemaradt az előzőből

szóval elég jó kis meccs volt
  • Sir Charles
    Ez a kínai prém TD valami eszméletlen durva

Igazi kemp-fest volt, olyannyira, hogy a köcsög AMX 50 120 is a hegyen volt a csapatunkból és én mentem előre meg 1-2 tank és mindenki a spotot lőtte.
    Ami nagy mázli volt még, hogy az ellennél a T30 AFK volt, de így is elég szép lett.
    Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2018.01.19. 18:47:40
  • asolyom
    Kipróbáltam az Objekt 257-et, de valahogy nem látom, hogy ez mitől sokkal jobb, mint a T-10. A torony sokkal erősebb ez tény, de ha nem sikerül hull down pozíciót fogni, akkor harckocsi teste itt is gyenge, noha picit rápakoltak a T-10 páncélzatára, a csukaorr miatt meg a sidescrape is körülményesebb. Gyorsnak elég gyors, de egy med simán leforogja.

Egyébirány egy HT-ra a mostani metában milyen felszerelést érdemes rakni? Szellőzést, és töltésgyorsítót élből raknék rá, de a vstab-ot egy ilyen közelharcos tanknál talán kicserélném valami mással.
  • Maala
    Kicsit csalódás, hogy csak 58k xp kell az IS-re az IS-M-hez, de hát... ez van. :-)
  • Plata
    Az utolsó is win,de megint tipikus hátul kullogok és szart sem látok.Egyébként ami jó volt benne hogy wz132-t vakon lőttem ki.

Pénzügyek:

Bruttó: 192 277
    Javítások: 115 012
    Nettó: 77 265

Napi statisztika:

Győzelem/Csaták: 5 (5) (100.0%)
    Átlagos szint: 8.0 (10.4)
    Alap XP: 5 461 (1 092)
    Összes XP 4 872 (974)
    Szabad XP: 223

Kilőtt Tank: 8 (1.6)
    Halál: 1 (20.0%)
    Találat/Lövés: 30 / 36 (83.3%)
    Átütés: 23 (76.7%)
    Kiosztott sebzés: 7 992 (1 598)
    Kapott sebzés: 4 119 (823)
    Felderítés: 2 (0.4)
    Védés: 0 (0.0)
    Foglalás: 0 (0.0)

WN8: 1 967.13 (69) EFF: 1 083.38 (46)

Egyébként 5 csata alatt 2 strv1-el is találkoztam.
    De nem lőttem rájuk,akkor bekékültem volna.
  • Plata
    Hát a negyedik is nyertes lett,de ez is ciki volt,mindenki egyfelé ment,alig volt aki jött védeni a bázist,végül ketten maradtunk hét tank ellen,sajna körbevettek.De legalább a többiek beértek a bázisra és elfoglalták.
  • Plata
    Nekem meg megjött ez első szar csata.
    Nagyon semmit sem láttam,obj 140-ek meg a többi gyors megölt mindent.

Map: Windstorm

VK 168.01 Mauerbrecher

608 22 972

Legénységi XP: 912
    Javítás: 2 747
    Lőszer: 19 200

Total: 1 025 WN8: 508.65 (20)
    Seggbe lőttem egy is7-et és kinyírtam egy 59 hp-s Vk100-at,másra esélyem sem volt lőni,mert nem is láttam mást.
  • joe662
    Szerintem meg pont nem kempelek,és erre fázok rá sokszor.Persze az is hozzátartozik a dologhoz,hogy páncél nélküli sz..rokkat megyek mostanság.Lt küldiket probálok csinálni,de csak a méreg van vele.A spotot persze nem lövik,már amikor nem Kharkhov,Himmelsdorf és ilyen trágya zárt pályákat ad.
    Prohot Malinovkát lt-vel már sztem 1 hónapja nem láttam,Persze Type5-el berak oda 3-3 arty társaságában
    Amikor látom hogy autistákkal vagyok,akkor nyilván nem erőltetem a dolgot,mert minek,egyedül nem lehet 1 oldalt megfogni.

De most pl elmentem a vízmosásba,hátha de senki nem jött oda mellém,9-6 nál haltam meg.
    Ezt is csak azért nyertük meg mert az idióta bulldog elment artyra vadászni,De hogy
    Megáll 50 métere tőle lö rá 2öt,az arty ráfordul és telib@szta 8 hpja maradt.
    Szóval ezt meg az rng nyerte meg nekünk

• Plata
    Második sem rossz.
    Lordagyhalottszipusnak asszem szép számlája lett,csak úgy pattogtak a gold ammói.
  • Plata
    Napi első nem is lett rossz.
    Összesen 43 sebzést kaptam O-Ho troll ágyújából,három lövésből kettőt érzékelt a játék,a harmadikat fel sem jegyezte.
    E75-öt tornyán lőttem ki,azt láttam csak,bement egy kilőtt tank mögé.Másra nem láttam rá.Egyszer próbáltam a hátát de csak 1-2 centi látszott ki az felett meg elment.Igaz csak 59 hp-ja volt már,de akkor is átment sima AP.

Ma szar lesz astatom,ma már duplázni kell a light tankokat,azokkal meg úgysem tudok normálisan játszani,el kap a gépszíj és jön az vidióta kamikaze stílus.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.19. 16:39:27
  • nemtudommivan
    Én tegnap kilottem fv td-vel egy tizes médium tankot ami bemaszott mellém es egy dombocska közé. Féloldalasan állt én tartottam. Alig volt màr hp-m arty is mellém vágott de nem sebzett nagyot viszont bénitott lánc leesett. Oké mondom megvárom a lanc viszarakast és indulok. Megmozdulok erre a döglött tank tetem megcsuszik en meg bumm. Hát mondom ilyen nincs...
  • Kronos79
    Nem tudom mennyire él még a dolog. Nálam az M10 olyan pont úgy működött, mint a Panther. Hellyel-közzel ugyanazt a sebzést tudtam kitolni mindkettőből. Nem tudom, hogy a buff után meghagyták-e neki a tierlimitet, de ha igen, akkor valamelyest könnyebb lett a játék vele. Én csíptem, de a buffolt változattal még nem is toltam.
  • pett3rson
    Személy szerint nekem is jobban esik a győzelem, naná, a szorzó is más.

Alapjában több dologból tevődik össze az amit mondasz és mindkét taktika beválhat, de tényleg sokkal több múlik azon, hogy a másik 14 játékosból hány üresfejű és hány tud jól vagy legalább közepesen játszani (nem beszélve arról, hogy az ellenfél 15 játékosa miből tevődik össze). Elég lenne annyi, hogy tudja mit kell csinálnia, ha heavy, ha med és ha light akkor is.
    Igazából szerintem mindenki találkozott már olyannal, hogy 3-5-7 tankkal többet tudtak megölni a mi csapatunkból, mégis MI nyertünk, mert mi be tudtuk foglalni az ellenség bázisát...győzelem vagy nem?

Sokszor láttam már olyat, hogy vérgőzösen rohangálnak, hogy kinyírják az utolsó 4-5 tankot, csak ha éppen az enemy jobb tudású és sikerül a hátrányból előnyt kovácsolni, akkor cseszhetjük az egészet..miközben 3 ÉLŐ tankkal már 2 perce befoglaltuk volna a bázist....

Számok amelyek számottevőek...nem lehet ezt ilyen egyszerűen leírni, ahogy Te mondod...szerintem mindig helyzetfüggő, de az biztos, hogy a több sebzés azért döntő szokott lenni.
  • MEdievil
    Pont nem a 100 évvel ezelőttiről beszéltem az utolsó 1000 csata a lényeg.
    És az agresszív játék nem egyenlő az öngyilkossággal vagy a HP elpazarolásával.
    Tudom hogy könnyebb mást okolni mindig de attól nem lesz több nyert játéka senkinek.
    Minap volt egy csatám (tier8+9) a végeredmény: 5 kill 5000+ sebzés és a fejemet vertem a falba mert elbuktuk de nem azért mert a többség még az ezret sem tudta meglőni (mondjuk tényleg nem tudták) hanem mert annyira belefelejtkezem a csatába, hogy fél percig nem néztem a minmapot. Már rég vissza kellett volna vonulnom mert szépen elfogytak a tankok mögülem és egyedül maradtam 3-4 tankkal. Persze sírhatnék, hogy így is 10x többet tettem mint a többiek de az igazság ha időben váltok pozíciót és még egy kicsit hozzáteszek akkor megvan a győzelem.
    14 játékos teljesítményét nem lehet befolyásolni egyet pedig igen.
    Persze néha még elszakad a cérna és nem esik jól amikor mindent megtesz az ember és még is valaki eldobja a játékot, de a hosszútáv szépen megmutatja az eredményeket.
  • joe662
    A teszt elkezdte leszedni a frissítést,talán elindul utána
  • Maala
    Battle Tier. Csak 9-10es tankok vannak benne.

Régebben legalábbis igy volt, aztán mióta bevezették, hogy 8-asokkal max 3 10-es lehet (BT10), a fene se tudja, hogy hány 10-es lehet max egy BT11 csatában.

BT12 meg a full 10-es csata.
  • pett3rson
    tyű, hát tényleg van ilyen oldal is...

Az mi hogy battle tier 9-10-11?? mi ez a 11-es tier?
  • Plata
    Na azé neki van páncélja,tegnap mikor isu meg halálcsillag szemből pattantak vigyorogtam mint a fakutya.
    És azért Marleen egy szeretni való dög.Ne felejtsd el hogy neki 128 milis csúzlija van,az m10-nek meg valami béna lövege van.
  • Rammsch31n
    Egy tipp: vásárlás előtt próbáld ki a ma élesedő teszt szerón, ha nem vagy biztos benne...