World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ó te vaddinnye,az a fő accom,ezen kívül van egy artys és egy light accom is.<#nevetes1>
Bár tény hogy azokat nem ismeri csak pár ember.<#whatever>
Az artysat azért mert az artys és azt nem sokan szeretik,de régen pont ezért kezdtem,hogy legyen mivel szekálni az arty utálókat, a light tankos acc meg sima bugolós acc.<#whatever>
Tudod régen egyszer volt gold bug,akkor csináltam ezeket az alt accokat.<#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.10. 22:05:04

joe662
25k/6db az télleg sűrű<#hehe><#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ezt nem mondanám.
A nerf óta nőtt a sebzésem artyval,na meg nerf óta sűrűbben jön a bombavető is.<#buck>

HTS s3rg1nh00
mert nem HE-vel kéne lövöldözni...vagy artyval lősz,de az meg lófingot sem sebez a nerf óta.
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2017.07.10. 21:45:39

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

joe662
Amúgy melyik ágyúról van szó??

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Akkor ez is csak egy városi legenda...
sosincs bekacsolva mert lagol.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

joe662
Replay van??

joe662
A tudjukkik miatt nincs,nem azért mert mindenki àtvaràzsolnà a tankjait.

Ezt most direkt csinálja a szargaming? Azzal az ágyúval amivel 200-300 között sebeztem eddig, fixen 80-90 között sebzek.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Jagdpanther, Jagdpanther és harmadszor is... JAGDPANTHER! 😮

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Szóval ezért nincs egyedi skinezés a WoT-ban. 😄
Mert játékosok tömegei nácivá varázsolnák a tankjaikat.
De a WG a gaz nácizmus elterjedésének gátat szab azzal, hogy 20 évvel ezelőtti szintre veti vissza a skinezési rendszert.<#violent>

Persze addig Defenderen kihagyhatatlan a cuki sarli és kapcsi pircsi jelzés. Mert, hát .....

angelus1991ster.blogspot.hu

joe662
A Fritz tankjaimra azért felpakolàsztam ezeket a totenkopf skineket:-DD

Sherman0070
Letölthető Historical costum skinekről beszéltem. Nem a játékbeliekről.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ja persze tudom, hogy túlzott követelmények miatt lett ilyen.( a tank legyen úszóképes, tudjon láncon és keréken is haladni)
Ez irreális elvárás volt.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Ha négy darab azonos méretű kerék lenne és messziről néznék az egészet, akkor tök olyan lenne mint a Tetrarch felfüggesztése.

Kíváncsi lennék, hogy a WoT-ban képesek lennének ezt leanimálni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.07.10. 12:22:08

😊
Tetszik ahogy a rugózás mozog menet közben, de ezt leutánozni elég lehetetlen. 😊
Érdekes ez a Straussler terv, de jobb lett volna 4 nagy kerék oldalanként.

Mad Max legó 😊 Félig le van töltve.

Straussler V-3 egyedi himbás felfüggesztését/futóművét akartam volna mozgás közben látni, de ahhoz sajnos a Crossout nem éppen a legjobb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

-GearBlocks program ideális lenne, csak még indie szinten van az egész, pl.: kardáncsuklót, laprugót még nem raktak bele.

Leginkább a páncélautós eventre hajaz, azzal a különbséggel, hogy tényleg legoszerűen lehet összerakni a járgányt.
Nekem bejön eddig, bár hülyeségek ott is vannak.

Csak a crossout-nak semmi köze a tankoknak,inkább lego-hoz hasonlítanám.

Ha testreszabhatóságot akarsz, irány a CROSSOUT.
Tegnap megcsináltam az 5 killt, aztán mentem crossozni. Mentem pár kört (10-15), aztán elkezdtem tankot építeni.(kb 21:30 volt.)
Aztán megnéztem az órát. Te jó ég 23:30 ,és reggel korán kelés. 😊
Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2017.07.10. 11:34:42

Ma valami kínai szar van.

Lehet már tudni, hogy mik lesznek a SUMMER sale dobozokban?
Egy -30% Lórit vennék talán, a többi nem nagyon izgat.
Játszottam szimulátorban is,de nem jött be az sem.

kigyi
Igen legalább így nekem is meg lesz az első premium tankom aztán majd kérdéses, hogy menni fogunk-e vele 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Zegi Norbi HUN
Árkádban valóban olyan, realisztikus és szimulátor csatákban már nem annyira. A tankok ott már úgy mozognak, ahogy kell.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Valóban ha van elég pénzed a tankodra akár több száz lószart is aggathatsz Wt-ben,akinek van rá elég fölösleges pénze az mozgó erdővé is alakíthatja a tankját.De elviselhetőbb akkor sem lesz a játék,amíg ilyen vérgáz a tankok mozgása meg amíg legálisan lehet csaló modokat hackeket használni wt-ben addig nem hiszem hogy költenék rá egy büdös buznyákot is,vagy játszanék vele annyit mint WoT-al.Nem tudom hány csatám van Wt-ben,de szerintem még 500 sincs.Annyira fos a tankok mozgása hogy nem nagyon tud lekötni,Wot-ban legalább lehet randalírozni a tankokkal.Próbálj meg wt-ben 50 felett közlekedni egy tankkal,először is kanyarodásnál tuti felfordul,vagy ha rá futsz egy kőre fejre áll.<#idiota>
Vagy forogva csúszkál a tankod.Próbáltam ott is light tank ágon menni,de ugye ott elbaszott tank fejlesztés van,nem lehet csak egy ágon menni,minimum 4 ágat kell fejlesztened,viszont ha ki van fejlesztve 1 darab magas tierű tankod is,akkor már eleve a kis tierű tankodat is a nagyok közé dobja.

De akkor is szabadabb. Itt meg van az emblémának, szöveges matricának hangyaméretű 1-2 hely aztán kifulladt, meg a 2-3 db álca skin.
Szerintem ez egy kritizálható közös pont a két harckocsis játékban.

Jó hát a tank fizikájának elviselhetőségében (mondjuk ez egyéni), és tankok könnyebb kezelésében meg a WoT az erősebb. Bár a WoT-ban is vannak csúszkálások, de a WT-ben zavaróan kocsonya az egész.

Hát a war thunder féle testreszabhatóság sem az igazi,röhögőgörcsöt lehet kapni a sok idiótától aki a tankjára minden szart felaggatott.<#idiota>
Némelyik tank wt-ben inkább úgy néz ki mint egy felcicomázott mozgó budi.
Arról nem is szólva hogy wt-ben a tankok fizikája mozgása egy rakás szar.Olyan érzésed van wt-ben mintha nem is tankot vezetnél,hanem jégen csúszkálnál egy gumi abronccsal.

Ennél a T-34-85M-es maratonnál talán a 2015. augusztus 10.-e körüli 200 ezer xp-s Dicker Max misszió volt egyszerűbb. Kb. 13 db napi "belloggásért" kapsz egy jó kis tankot 😄 Ezért még kisaccon is érdemes megcsinálni a misszejót.

Ma nem 5 kill kell,hanem 3k sebzés.vagy 2k?Franc tudja,mindenesetre meglett.

Ha a tank kinézetének testreszabhatóságáról van szó, akkor a War Thunder fényévekkel előbbre jár, mint a WoT. Pedig a két cég nincs egy súlycsoportban. WoT-ban sajnos szándékosan ilyen gyatra ez a skin-ezési rendszer. Vagy lehet, hogy nem szándékos és csak fogyatékosok ehhez ? Lásd fölösleges bohóc skin-es tankok, amiket a játékosoknak nagy huzavona után cserélnek le: Liberté, Skorpion, Patriot, GF tankok stb.

Ami jól sikerült: Bromwell, IS-2, Rudy, ISU-122S, M46 KR, talán még a Sentinelek.

Tank kinézetének testreszabhatósági rendszere:
WOT: nagyon gyenge 2-es a 10-es skálán
WT: erős 9-es a 10-es skálán
AW: gyenge 3-as a 10-es skálán

Engem hülyére szívatott a játék.9 meccs 2 győzelem, talán a hetedikre vagy a nyolcadikra lett meg az öt kill.<#schmoll2>.
Pedig direkt T71-el mentem vagy 4 meccset.
Hú ilyen egyszerű napi küldi még nem volt.

Asszem mákom volt,az ellenség volt vér idióta,csak 2k sebzést akartam összeszedni,az sem érdekelt ha meghalok utána,így be mentem sok heavy közé és köztük randalíroztam.

Jézus de okádék.

Sherman0070
War Thunder 1 dologban jobb. 😄
Community tud normális costum skineket csinálni... 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

joe662
E100 BlackEdésön,zsebnácikoknak<#hehe><#beka3>

Van itt még más is némelyik egészen ocsmány<#banplz>

joe662
Ez màr böcsületes iparos munka!:-DD
Grat!

Sherman0070

Én a Valentine II-t választottam goldnoob módban 😄
Az a baj hogy valamiért nagyon szeretem a 110-et. Lehet hogy a nyomi kinézete miatt.
De 250 meccs után 41% a winratem vele (az overall az 54,5%). 215 pennel és nagyon szar gun hadnlingel egyszerűen nincs beleszólásom a t10-es csatákba. Páncélja az meg papíron csak papíron van, amx cdc-vel többet pattintok.
De az én hülyeségem játszhatnék mással is.
joe662
A sajátomon vagy 8 csatából lett meg az 5 kill,a fiamén már az egyszerűbb utat választottam<#hehe>

M40 td módban sem rossz.<#buck>

A tier 9 és 10 még istenes, nincs mit javítani rajta, sőt rohadtjó most ott játszani. A problémák tier 8-tól kezdődnek ugyanis a csaták 80%-a +2 tierben zajlik. Tegnap délután szenteltem egy kis időt a dologra és olvasgattam a fórumokat. Szerencsére sokan jelezték már a problémát, szóval bízok abban hogy valamit csinálnak az mm-mel. Addig is én ponyvát rakok az ősszes 8-as tankra, egyszerűen nem éri meg velük játszani. Én nem akarok folyton toptier lenni, az se zavar ha kicsit többet vagyok bottomtier, de azért valamiféle egyensúly legyen. Végülis van most 8 db tier 9-es tankom amit grindelhetek szóval pár hónapig még tudom bojkottálni a tier 8-at. 😊
Úgy látom az MM update semmilyen változást nem hozott a 110-nek. Úgyanúgy csak T10 -et lát mint az update előtt. Igazán buffolhatnák már ezt a foshalmot is.
Mennyi idióta van most a játékban hihetetlen.
Vagy lemming horda vagy kempelő banda.

Nagyon fasza amikor pz4 csapattárs a szutyok kis t6 svéd tankodat picsán lövi és a hp-d harmada elszáll
Jah és közben meg szemben tigris t25/2 meg egyéb állatok,a tigrisre akartam rá mászni,mire ez seggbe lőtt.
Jah egy pillanatra úgy gondoltam talán 2016 a nevében a születési dátuma.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.09. 08:23:33

Biztosan ő is Hopkától "tanulta" hogy kell játszani <#nevetes1>
Nekem bejön a játékstílusa... meg van bele egy jó crew...(Pálya mondjuk kevés hozzá...) csak kapja be a WG... átvették a Total War Arena-t is... és látom b+ szó szerint a WG keze nyomát a játékon... eszetlen grind... meg prém egységek rogyásig...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.09. 08:13:31
T7 csatában összefutottam egy igazi vadbarom játékossal,davidluka_2016 volt a neve,azt hiszem kicsit hülye,nem nézte azt hogy közte és a célpont közt van domb ház vagy csapattárs csak lőtt mint egy elmebeteg,az ellenség domb mögött volt ez bőszen lőtte a dombot meg néha minket.<#wilting>