World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár tény hogy azokat nem ismeri csak pár ember.<#whatever>#whatever>
Az artysat azért mert az artys és azt nem sokan szeretik,de régen pont ezért kezdtem,hogy legyen mivel szekálni az arty utálókat, a light tankos acc meg sima bugolós acc.<#whatever>#whatever>
Tudod régen egyszer volt gold bug,akkor csináltam ezeket az alt accokat.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.10. 22:05:04
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
A nerf óta nőtt a sebzésem artyval,na meg nerf óta sűrűbben jön a bombavető is.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2017.07.10. 21:45:39
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Mert játékosok tömegei nácivá varázsolnák a tankjaikat.
De a WG a gaz nácizmus elterjedésének gátat szab azzal, hogy 20 évvel ezelőtti szintre veti vissza a skinezési rendszert.<#violent>#violent>
Persze addig Defenderen kihagyhatatlan a cuki sarli és kapcsi pircsi jelzés. Mert, hát .....
angelus1991ster.blogspot.hu
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ez irreális elvárás volt.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Kíváncsi lennék, hogy a WoT-ban képesek lennének ezt leanimálni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.07.10. 12:22:08
Tetszik ahogy a rugózás mozog menet közben, de ezt leutánozni elég lehetetlen. 😊
Érdekes ez a Straussler terv, de jobb lett volna 4 nagy kerék oldalanként.
Straussler V-3 egyedi himbás felfüggesztését/futóművét akartam volna mozgás közben látni, de ahhoz sajnos a Crossout nem éppen a legjobb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

-GearBlocks program ideális lenne, csak még indie szinten van az egész, pl.: kardáncsuklót, laprugót még nem raktak bele.
Nekem bejön eddig, bár hülyeségek ott is vannak.
Tegnap megcsináltam az 5 killt, aztán mentem crossozni. Mentem pár kört (10-15), aztán elkezdtem tankot építeni.(kb 21:30 volt.)
Aztán megnéztem az órát. Te jó ég 23:30 ,és reggel korán kelés. 😊
Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2017.07.10. 11:34:42
Egy -30% Lórit vennék talán, a többi nem nagyon izgat.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Vagy forogva csúszkál a tankod.Próbáltam ott is light tank ágon menni,de ugye ott elbaszott tank fejlesztés van,nem lehet csak egy ágon menni,minimum 4 ágat kell fejlesztened,viszont ha ki van fejlesztve 1 darab magas tierű tankod is,akkor már eleve a kis tierű tankodat is a nagyok közé dobja.
Szerintem ez egy kritizálható közös pont a két harckocsis játékban.
Jó hát a tank fizikájának elviselhetőségében (mondjuk ez egyéni), és tankok könnyebb kezelésében meg a WoT az erősebb. Bár a WoT-ban is vannak csúszkálások, de a WT-ben zavaróan kocsonya az egész.
Némelyik tank wt-ben inkább úgy néz ki mint egy felcicomázott mozgó budi.
Arról nem is szólva hogy wt-ben a tankok fizikája mozgása egy rakás szar.Olyan érzésed van wt-ben mintha nem is tankot vezetnél,hanem jégen csúszkálnál egy gumi abronccsal.
Ami jól sikerült: Bromwell, IS-2, Rudy, ISU-122S, M46 KR, talán még a Sentinelek.
Tank kinézetének testreszabhatósági rendszere:
WOT: nagyon gyenge 2-es a 10-es skálán
WT: erős 9-es a 10-es skálán
AW: gyenge 3-as a 10-es skálán
Pedig direkt T71-el mentem vagy 4 meccset.

Asszem mákom volt,az ellenség volt vér idióta,csak 2k sebzést akartam összeszedni,az sem érdekelt ha meghalok utána,így be mentem sok heavy közé és köztük randalíroztam.
Community tud normális costum skineket csinálni... 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Van itt még más is némelyik egészen ocsmány<#banplz>#banplz>
Grat!
De 250 meccs után 41% a winratem vele (az overall az 54,5%). 215 pennel és nagyon szar gun hadnlingel egyszerűen nincs beleszólásom a t10-es csatákba. Páncélja az meg papíron csak papíron van, amx cdc-vel többet pattintok.
De az én hülyeségem játszhatnék mással is.

Vagy lemming horda vagy kempelő banda.

Jah és közben meg szemben tigris t25/2 meg egyéb állatok,a tigrisre akartam rá mászni,mire ez seggbe lőtt.
Jah egy pillanatra úgy gondoltam talán 2016 a nevében a születési dátuma.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.09. 08:23:33
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.09. 08:13:31