World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I never asked for this.
Átképezni õket. Csak azért hogy minél hamarabb elérhessem velük a 2. képesség 100% ot.
BattleTag: kabel15#2672
I never asked for this.
Wolvi, Hellcat, Slugger pl. ilyen tank, tényleg egyetlen negatívumuk hogy lassan forog a torony. mindnek. nagyon lassan.😄
Amúgy az ágyúik megérik a pénzüket, az m1a2 mostmár talán tényleg a legjobb ágyú 5-6ban, a 90es a sluggeren meg hellcaten elég halálos tud lenni nagyobb tier ellen is. Összeségében bõven megérik a pénzüket és a gyorsakkal még vicces is a játék<#vigyor2>#vigyor2>
I never asked for this.
BattleTag: kabel15#2672
Csata: Mines 2012. október 6. 10:42:43
Jármû: T-34-85
Szerzett tapasztalat: 1 235
Szerzett kredit: 25 440
Csatában elért Achievement: Top Gun
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. október 6. 10:56:00
Jármû: T-34-85
Szerzett tapasztalat: 1 314
Szerzett kredit: 28 508
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész
jó kis tank😊
I never asked for this.
Victory!
Battle: Cliff 2012. október 6. 10:42:43
Vehicle: T28 Prototype
Experience received: 1 647
Credits received: 51 631
Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "1st Class"
Utolsó 1 másodpercben lõttem ki az ellenség utolsó artyját 😊 Majdnem infarktust kaptam az izgalomtól 😄 18 km/h-val küzdeni az idõvel... hát nem jó móka 😄
I never asked for this.
Tényleg nem érdemes hétvégén játszani.
ha már október 6.-a van! http://hu.wikipedia.org/wiki/Aradi_v%C3%A9rtan%C3%BAk#Kiv.C3.A9gz.C3.A9s.C3.BCk

Megkerültük szépen a hegyet és elindultunk lefele az ellen bázisa felé. Megy elõttem egy csapattárs és veszettül néz a csövével jobbra. Erre jön szembe vele egy KV1-es felfele a hegyre, de õ meg szakadatlanul bámul balra a házak közé. A két tank olyan közel ment el egymástól, hogy majdnem össze értek, de nem vették észre egymást. Én belelõttem a KV1-be, erre elkezdi vadul pásztázni a házak-közét, de még mindig csak balra néz. Egyik nyomi sem tekintett rá a minimapra, pedig a csapattársamnak is hallania kellett a robbanást ott mellette. Újratöltött az ágyúm és kivégeztem a KV1-et úgy hogy azt sem tudta honnan lõnek pedig ott voltam elõtte, ha tovább jön nekem ütközik, de ekkor a csapattárs már kb. 50 méterre járt és semmit nem vett észre az egészbõl. Kár, hogy nem készítettem felvételt, mert ez a kis rész roppant szórakoztató lett volna.
tök hasonló csatákat megyek low tierekkel...
Ha fél xp lenne, akkor már meglenne:/
I never asked for this.

The Matrix has you...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
megvan a 6 damageolt tank
Enyém a legtöbb XP
Ehhez képest se én se más nem kapta meg.
0T3P eredménye mitõl más?
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Egy hete alig tudok 1000 azaz ezer sebzes/csata osszehozni vele. Mindenrol pattog plusz ha atmegy akkor sem sebez es eleg sokszor eltunik a lovedek a semmibe. Ma is 4-szer lottem oldalba egy T-62-ot 50 meterrol ebbol ket lovedek eltunk a masik kettot megadta atmeno talalatnak megis 0 azaz nullat sebzett. Nem volt mar csak 260 hp-ja es egyszeruen nem tudtam kiloni engem meg kinyirt.
Raadasul az utolso 15 csatabol 1-et nyertem vele.
A winrate meg a sebzes lement a picsaba vele.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Hátulról belém dörren, neki lemegy HP nekem nem erre én kapok büntetést....
Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. október 5. 23:39:45
Jármû: AMX-13 F3 AM
Szerzett tapasztalat: 2 334 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 45 155
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
a lényeg h a játékban a randomot úgy írja a játék hogy : "hagyományos csata"
szal neki az nem random szerû, csak hagyományosan szopat 😄
De nem... lehet éjjel van már nekem nagyon.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Full HP-s KV-3 leszáguld serene coaston a dombos részrõl le a szakadékba, lenullázta magát.
Nyerõ helyzetben foglalás 80%-ánál a hetzerünk úgy gondolta elmegy arty vadászatra.. kiment a körbõl, lenullázta a foglalást, az ellenfél meg eközben befoglalta a bázisunk, merthogy õk meg kb. 40%-nál tartottak mikor a hetzer kiment.
A semmibe lövöldözõ T-150-rõl már nem is beszélek részletesen. Megnéztem az illetõt, nem csodálkozom, hogy ennyire futotta tõle.
nekem spec a villanyszerelés jut eszembe Mucsitól...