World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fejlesztett tornyot nem érdemes lõni a KV-n. Lánctalp nyeli a lövéseket.
Hasát kell lõni, géppuskát, vezetõnyílást, seggét, meg oldalának a hátulját lehetõleg ne a lánc részét.
Hasát kell lõni, géppuskát, vezetõnyílást, seggét, meg oldalának a hátulját lehetõleg ne a lánc részét.
multi?
I never asked for this.
Jelentem css, csgo. Ezekkel játszottam. A 7.3?-nál csatlakoztam a WOT-hoz. Teszet de ez ami most van kicsit vicces.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Jaja, jópár részt lenyomtam belõle, szerintem a COH közelében nincs komplexitás területén.
Legjobban nekem is a direct control tetszik (nem kell a gyökér AI útkeresés miatt szenvedni), meg az inventory rendszer (tankokba is lehet pakolni a lõszert, kiszerelni a géppuskát és rambózni vele, javítani, zsákmányolni ha nem robbant fel az elenséges tank stb).
Nagyon szerettem benne az állandó scavengelést, ahogy az embereimet felszerelem menet közben.
Legjobban nekem is a direct control tetszik (nem kell a gyökér AI útkeresés miatt szenvedni), meg az inventory rendszer (tankokba is lehet pakolni a lõszert, kiszerelni a géppuskát és rambózni vele, javítani, zsákmányolni ha nem robbant fel az elenséges tank stb).
Nagyon szerettem benne az állandó scavengelést, ahogy az embereimet felszerelem menet közben.
Lõtem a talpát, a tornyát, a hátulját........azt sem tudta hol vagyok.
De ma játszik a saját társ sebzés is elég jól. Még nem volt olyan csatám ahol a társam nem lõt belém.
De ma játszik a saját társ sebzés is elég jól. Még nem volt olyan csatám ahol a társam nem lõt belém.
Stratégiai, de nagyon egyedi. Bár RTS, bármelyik egység(gyalogoskatona, tank, tüzérségi löveg, hajó) fölött átveheted a közvetlen irányítást(direct control), és irányíthatod a WASD gombokkal a mozgását, az egérrel pedig a tüzelését, válthatsz a fegyverek/gránátok között stb. Ilyekor olyan mint egy felülnézetes FPS lövöldözõs játék. Ráadásul nincs HP csíkja a tankoknak, hanem normálisan, valósághûen meg van csinálva a sebzésrendszerük. Ráadásul a tereptárgyak is realisztikusan vannak kezelve, tankal simán kidöntheted például a ház falát úgy hogy a többi része egyben marad, nem az egász ház semmisül meg a behatásra.
Marha jó sorozat a Men of War, különösen a direct control miatt.
Company of Heroesal meg nem érdemes összehasonlítani, mivel a kettõ teljesen más. Nemhogy alma és körte, de sokkal inkább alma és dinnyeföld a viszonyuk. 😄
Marha jó sorozat a Men of War, különösen a direct control miatt.
Company of Heroesal meg nem érdemes összehasonlítani, mivel a kettõ teljesen más. Nemhogy alma és körte, de sokkal inkább alma és dinnyeföld a viszonyuk. 😄
Ha már úgyis propagandázunk, érdemes kipróbálni az Assault Squad nevezetû kiegjét is, némileg cicomázott grafikával, skirmish szerû missziókkal (stratégiai pontonként, az ellenállást lépcsõzetesn legyûrve kell elfoglalni egy méretes térképet, az elfoglalt pontokkal egyenesen arányosan egyre durvább jármûveket rendelgetve, na persze ahogy haladunk az ellen is elõveszi a komolyabb játékszereket) megtámogatva. Nekem bejött.
Minden tank ilyen, ha ez zavar sztem ne is menj feljebb. IS4-el ugyanez megtörténhet, és nincs annál frusztrálóbb amikor egy t50-2õt eltalálsz nagynehezen 2x-3x, és se hp nemmegy le, se lánc nem esik le.
csak azt nem értem eddig milyen játékkal játszottál, mert ez már hosszú hónapok óta így van.
csak azt nem értem eddig milyen játékkal játszottál, mert ez már hosszú hónapok óta így van.
Egyetértek.
A legjobb benne a direct control, hogy te irányíthatod pl a tankot ahogy wotban is. Nem az a kiadom a parancsot, hogy menjen x helyre oszt majd a gagyi útvonalkeresõje árkon-bokron keresztül odavezeti.
Stratégiai, és (ezt most csak suttogva merem megjegyezni) ha grafikailag nem is, játékmenet szempontjából szerintem kenterbe veri az egekig ajnározott Company of Heroest.
Stratégia igen, de nem az a company of heroes meg blitzkrieg, részletesebb és szöszmötölõsebb, olyan ahol minden katonának külön összeállíthatod a felszerelését, javíthatod a tankok moduljait, ugyanígy sérülnek a tankok moduljain külön külön. Ja és eléggé nehéz tud lenni a játék, az a tipikus van 10katonád, írtsál ki velük egy egész falunyi ellenséget😊.
Nekem sikerült, bár sokszor kellett visszahívni. De megérte. <#smile>#smile>

Az egyik pályán tudtam volna zsákmányolni egy B1-es dögöt, de sajnos megsemmisült a tankom amibe volt repair kit.. Amannak meg le volt lõve a lánca, meg az ágyúját szétlõttem úgyhogy sok haszna nem volt aztán.
Igen ez jó része a sorozatnak, kellemesen hosszú egy kiegészítõhöz képest 😊. Ezt a tankot ki ne felejtsed belõle: T-38
Érdemes kipróbálni a kiválló Men of War játék sorozat Red Tide nevû részét, ami a második világháború fekete-tenger környéki harcait mutatja be. Na az aztán másodlagos front volt a javából, ami igazából nemigen érdekelte a feleket. Elsõvonalbeli tankokat (Pz3,Pz4,T-34,KV-1) nem is látott az a front, németek ott többnyire a másoktól összeszedett francia és cseh gyártmányú tankokat használtak, szovjetek meg háború elõtti könnyûtankokat (T-26) és importált szarokat(Stuart).
A játék egy csomó háború elejei, kevéssé ismert német és orosz felszerelést vonultat fel. (Stug3c, Char B1, S35, H35, Pz358(t),Pz38(t) stb)

A játék egy csomó háború elejei, kevéssé ismert német és orosz felszerelést vonultat fel. (Stug3c, Char B1, S35, H35, Pz358(t),Pz38(t) stb)

Attól függ hol lõtted. Én ma Pz3/4-el párszor megszivattam KV-1-eseket és ugyanannyi pen az ágyúja.
Egy részüket szétosztották a szövetségesek között (néhányat mi is kaptunk), a többibõl Beutepanzer (zsákmányolt harckocsikból álló) zászlóaljakat szerveztek, amelyek a nyugati fronton, és egy zászlóalj finnországban harcolt, leginkább olyan szerepkörben amit Bmsrt írt.
Partizánok ellen,utánpótlási vonalak védelmére,meg a megszállt területeken(délszláv-térség) rendészeti feladatokat láttak el velük gondolom(ua mint az elõbbiek)...
Azt hiszem a PZ4 megy a levesbe.....3 hit KV-1 és zéró sebzés, minek lövõm? Kezd szánalmas lenni a játék.<#confused>#confused>
Szerintem azt akarja jelenteni, hogy ahol végigsöpört a támadóék, a hátramaradt kisebb ellenállásokat felszámolták vele. Teher vontatásánál pedig szerintem nagyobb szerepe van a nyomatéknak.
Skacok a PzKpfw S35 739 (f)-nél írja hogy a németek kiképzésre és "másodlagos fronton ellátott feladatokra" használták. ez mit takart? a front ahol a fõ ütközetek zajlottak, a másodlagos az utánpótlási vonalak?
szóval távolról tûztámogatásra védekezõ harcokban vagy gyengén páncélzott, gyalogos ellenséges egységek ellen vetették be? mert hogy már öregecske volt akkor is '40 ig gyártották és egy 47mmes löveg nem tudom milyen szolgálatot tehetett a valóságban.
vagy sérült jármûvek elvontatására, lövegek hurcolására lehett befogva inkább? a 220LE (Wiki szerint 190) motorja sem egy akkora erõgép de ahogy olvasom hogy a véghelyzetben még a pzIII-asokat is elõszedték nem tudom hová tegyem
szóval távolról tûztámogatásra védekezõ harcokban vagy gyengén páncélzott, gyalogos ellenséges egységek ellen vetették be? mert hogy már öregecske volt akkor is '40 ig gyártották és egy 47mmes löveg nem tudom milyen szolgálatot tehetett a valóságban.
vagy sérült jármûvek elvontatására, lövegek hurcolására lehett befogva inkább? a 220LE (Wiki szerint 190) motorja sem egy akkora erõgép de ahogy olvasom hogy a véghelyzetben még a pzIII-asokat is elõszedték nem tudom hová tegyem
Engedj meg egy 1 apró kérdést, hátha tanulok ismét vmit:
Vmi extra taktikai ok miatt nem kapcsoltad be a legénység gyorsított képzését?
Vmi extra taktikai ok miatt nem kapcsoltad be a legénység gyorsított képzését?
BF3: Atomiccore
Most akkor mi lesz a következõ cél? Pool's medál?
nembaj xDDD
"csak a TE spotolási távodon bellül legyenek!!!"
Ezt magyaráztam neked XD..
Ezt magyaráztam neked XD..
hahahahaha <#action>#action><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#pias>#pias><#pias>#pias>
úgy kell csinálni, hogy abban a pillanatban csak a TE spotolási távodon bellül legyenek!!! és kis tierrel valóban könnyebb megcsinálni 😄 FCUKK WG
úgy kell csinálni, hogy abban a pillanatban csak a TE spotolási távodon bellül legyenek!!! és kis tierrel valóban könnyebb megcsinálni 😄 FCUKK WG
76mmM1A1 de minden ki van fejlesztve rá. Ez a pénz csináló tankom 😄 Meg jó lenne már a 2. képességet is 100% ra húzni hogy megnézzem milyen is az 😄 De még mindig csak 96% 😞
BattleTag: kabel15#2672
Elég sokszor bujkálok bokrokba és kempelek 😊
Ha nagy nyílt terep van nem megyek ki a pálya közepére szét lövetni magam. Inkább megbújok egy bokorba és mivel piszok pontos az ágyúm és gyors ezért onnan szépem csipegetem le a HP kat. vagy ha nagy az ellenség akkor lövöm le a lánctalpat 😄 Ezért kellet az álca meg a periszkóp.
Ha nagy nyílt terep van nem megyek ki a pálya közepére szét lövetni magam. Inkább megbújok egy bokorba és mivel piszok pontos az ágyúm és gyors ezért onnan szépem csipegetem le a HP kat. vagy ha nagy az ellenség akkor lövöm le a lánctalpat 😄 Ezért kellet az álca meg a periszkóp.
Attól függ, mivel használod. Ha 105-össel, akkor rammer, venti és még valami. Ha a meggymag-köpködõvel, akkor venti, coated optics talán és még valami.
Az a kettõ pont nem kell rá, ez nem egy TD. Ventit, Toolboxot, és Coated Opticsot tennék rá, ha gazdag lennék.
M4 sherman ra mit pakoljak kiegészítõnek? Most van álca háló és periszkóp. 3. helyre tegyek ventilátort? Vagy ami még hasznos lehet az a töltés gyorsító és célzás gyorsító.
Trainingben tesztelhetõ volna, hogy többen is kapnak-e jelzést a sebzõ spotért ha egy 3ik lõ... gondolom én 😄.
Errõl beszélek, hogy csak egyszemélyben neked szabad látni az ellent.
Az õrjárat medálnál szerintem nem a medál, hanem az eredményjelzõ a "bugos", szóval ha csak te látod és úgy lövik akkor jár érte medál, de ha te spotoltad be elõször és úgy lövik, de közben közelebb érnek hozzá és õk is látják, akkor meg nem de az eredményjelzõn úgy neked adja a sebzést a spottért.
Legalább is nekem így tûnt eddig. Amikor szereztem õrjárat medált, akkor nagyon elõl voltam a többiekhez képest és valszeg nem látták volna õket, viszont volt egy csomó csata ahol túl is éltem meg 6nál többre írta, hogy sebezték a spotom által még se kaptam.
Szóval az eredményjelzõ csalóka szerintem... bár a wg-nél bármi lehet😄!
Legalább is nekem így tûnt eddig. Amikor szereztem õrjárat medált, akkor nagyon elõl voltam a többiekhez képest és valszeg nem látták volna õket, viszont volt egy csomó csata ahol túl is éltem meg 6nál többre írta, hogy sebezték a spotom által még se kaptam.
Szóval az eredményjelzõ csalóka szerintem... bár a wg-nél bármi lehet😄!
nagyon sok midennel lõttem már rá és nagyon sok midnet elneyl meg ding. csak pislogok
Már mióta van ez a játék azóta vannak ezek a bugok, némelyik helyen a textúrákat át lehet lõni (általában sziklák széle, némelyik doboz, föld is néhol), de ez vice versa érvényes, ahol téged eltalálnak textúrán keresztül ott te is el tudod találni õket.
Ja elég vicces egy jószág, E4tõl benyelt 2 lövést a frontja valamelyik nap... Pedig csodaszép találatok voltak. A 3ik pedig a tornyát nem vitte át😄. Élveztem az a kört E4el...
Azt hiszem nagy baj van a játékkal, hegyen sziklán keresztül lõnek. Nem artyk, azt érteném. De ez így elég gázos. :-(
ez nagyobb célpont. de majd megpróbálom.
Nekik az nem jó ha nagy a forgalom?<#conf>#conf>
Igen, voltak érdekes eredmények... engem annyira nem zavart, nem vadászom ezeket az eredményeket, azok a perifériás tankok, amikkel tényleg szeretek menni (t40, t25 at) azokba jó voltam aztán annyi😄
De remélem azért sikerül majd megoldani<#smile>#smile>
Igen, voltak érdekes eredmények... engem annyira nem zavart, nem vadászom ezeket az eredményeket, azok a perifériás tankok, amikkel tényleg szeretek menni (t40, t25 at) azokba jó voltam aztán annyi😄
De remélem azért sikerül majd megoldani<#smile>#smile>
I never asked for this.
34méterrõl oda lõne elég amatõr dolog 😄
ott a géppuska, ott a parancsnoki kupola, ott a külsõ munkahenger, ott a torony oldala (ahova nem lóg ki az extra páncél)
ott a géppuska, ott a parancsnoki kupola, ott a külsõ munkahenger, ott a torony oldala (ahova nem lóg ki az extra páncél)
De ha ilyen közel vagy, akkor miért lefelé kell lõni? Csak nagyobb lesz tõle a szög. Ott a torony teteje.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Sajnos a szolgáltatónak nem tetszett hogy nagy volt a forgalom, aztán hiába volt odaírva hogy free unlimited hosting, kiderült hogy az unlimited az korlátos, és rendszeresen estére lekapcsolták az elérést.
Plusz mivel a prémiumság kapcsán sok volt a huzavona (ugye az bemondásra ment), megvárom amíg a WG olyan replayt csinál ahol ez benne van (sztem a következõ patchban meg is lesz). Addig hidegre tettük a csíkot.
Plusz mivel a prémiumság kapcsán sok volt a huzavona (ugye az bemondásra ment), megvárom amíg a WG olyan replayt csinál ahol ez benne van (sztem a következõ patchban meg is lesz). Addig hidegre tettük a csíkot.
Na de ha kiirja hogy úgy sebzik a többiek hogy én mutatom, akkor én spottolom vagy nem ? 😊 Ezért van ott az a piros-kék távcsõ szimbólum.
Hacsak nem úgy csinálták meg, hogy ha egy tankot ketten is látnak és egy harmadik meglövi, akkor mind a két látónak ad érte pontot. Csapattársakat azé nem fogok kilõni 😊
Hacsak nem úgy csinálták meg, hogy ha egy tankot ketten is látnak és egy harmadik meglövi, akkor mind a két látónak ad érte pontot. Csapattársakat azé nem fogok kilõni 😊
Én szerintem T5-tõl érdemes csak.