World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Gj.
Ha eddig nem sikerült, ezután sem fogom megtanulni t3 hogy egylövésezi a PZ4-et
Nem lehet hogy benézted és kettõs találat volt?
Vagy már le voltál sebezve...
Kikeresed a Tier 6-7-8as tankokat és megnézed a képeket róla.
Ezt a youtube csatornát (weakspots részt, de a hogyan legyünk jó scoutok stb. videók is hasznosak): TheRiisingSun
De youtuben ha jobban rákeresel akkor találsz hasznosabb videókat is.
Találkoztam már jó artysokkal és olyanokkal is akik nagyon jók voltak.
4000+ csata TOP artyval, jó találati és kill arány, dmg/csata szintén kimagasló.
Ha 3 ilyen van CW-n vagy században, szinte nem lehet veszíteni.
Szóval van különbség az artysták között és ahhoz is kell érzék, tapasztalat, stb.
Az artyzáshoz nem kell se tehetség, se taktikai érzék, se semmi. Ezért vicces amikor egyesek néha az arty eredményeiket linkelik be ide. Szép szép, csak éppen bárki meg tudja csinálni.
fél évtizede csak Halo-t vettem boltban😄
I never asked for this.
A Red Tide csak singleplayer, nyugodtan szerezd be belõle a virágbolti verziót, ahogy az alap Men of War-t is. Pájrötbéjen fél perc alatt megvan.
I never asked for this.
meg az azért sok most a költségvetésemnek<#szomoru1>#szomoru1>
I never asked for this.
Ennek semmi köze az egyéni teljesítményhez. Máskor sokkal kisebb penû löveggel ugyanebbõl a hegyi pozicióból simán átlövöm a t8-as tankokat.
Bosszantó csata... erõsíti azt a babonát, hogy nem csak lövésenként van egy +-25%-os randomfaktor, de csatabelépéskor is kaphatunk, vagy akár a az egész csapat egy eltérítõ faktort.
Van amikor pozitiv írányba... és akkor lehet csodálkozni, hogy minden lövés bemegy még 500m-rõl is és az ellen elfogy az 5 percben.
Datumot figyeld mikor tárgyaltunk róla 😊
Ezért kérdeztem szarkasztikusan hogy eddig mivel játszottál, ha csak most ûnt fel a WOTban ez a "feature"
(Bár az annyira nem tetszett amikor légitámadás elõl kellett valami pajtába elmenekíteni a Tigert 😄)
Annó a Soldiers úgy kiütötte a magyar Panzers szériát hogy az sose kelt föl többé.
Asszem legutóbb (fél éve) a condemned heroessel játszottam, a red tide is a listán van, de mivel alapvetõen a játék ugyanaz, egymás után uncsi lenne a kettõ.
nincs ezen a gépen fenn a steam, nem tudom megnézni<#nemtudom>#nemtudom>
I never asked for this.
Ez is része a nagy credit nerfnek (sokkal több lõszert kell elhasználnod hogy ugyanannyi sebzést bevigyél).