World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GaBenc
Jelzem nem is mondtam, hogy igazam van. De én is utállak.<#whatever> Mit tudom én mi lesz ebbõl, de egynek jó.<#worship>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

mijki
Nem rég vettem meg a IS-t akcióban. Hát ma került rá a 122mm-es gun, hát mit mondjak. Ha berak Tier 7-e pedo tank de nagyon. Na meg az "orosz ágyúk olyan pontatlanok"<-- KAMUUUU!!!!<#idiota>.(ezt mondjátok annak a Pz.38-nak akit 508m-rõl oneshotoltam ki<#eplus2>, a sherman-nek akit szintén 500+ méterrõl oneshotoltam, és az E-75-öt akinek a tornyába 480-at vertem 300+ méterrõl<#vigyor>) Egyetlen hátránya van szerintem a 122mm-esnek. A lassú célzási idõ. De amúgy, pusztít.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

GaBenc
Nyugi, nem kell félni. Biztos nem leszek egy "pro" játékos. Nekem csak tetszik, meg bohóckodom vele de ennyi. Többre nem futja a tehetségbõl. De azért minden javaslatot szívesen veszek, mit lehet tudni, lehet én leszek a király.<#nyes>

fsb1000
Beszóltás... ne várd hogy megkedveljelek.
Amúgy magad okold, mert hülyeséget írtál.

Master91
Asszem ma hanyagolom az Is-3mast, elsõ csatába Gw Panther 1068 -at csapott belém, most meg egy M12 1368-at.
Gj.
GaBenc
Majd nézem, ha megtanulom hol kell nézni. <#worship> Addig Te vagy a király. Nem tudok beléje kötni. <#beka2>

Úgy legyen 😊.

GaBenc
Na majd rágyúrok. Szerintem most adjátok fel. Mert ha jövök akkor nincs esélyetek. <#nevetes2> Önbizalom power. <#smile>

Nem ettõl leszel noob, hogy nem ismered a játékot kellõképpen és kezdõ vagy. A noobság máshol kezdõdik, de oda ne süllyedj le inkább<#nevetes1>. Sok sikert akkor a játék kiismeréséhez.

GaBenc
Ne légy hülye. Nincs sértõdés. Tudom hol a helyem. Minden tanácsot szivesen fogadok. Arról nem is beszélve, hogy teljesen normálisan írtad. Ha véletlenül félre érthetõ voltam akkor bocsánat. Nem volt célom.

fsb1000
OK, rendben... te meg nézd meg a csataszámom.,
Ha eddig nem sikerült, ezután sem fogom megtanulni t3 hogy egylövésezi a PZ4-et

GaBenc
ha észre vetted nem sértõdés volt. Simán köszönet. Mivel kezdem ezt a játékot így minden infot köszönök. A noob az arra van, hátha nem csak én olvasom. A többi hasonló játékosnak is segíthet.

Megsértõdsz mert próbálok segíteni? Nem bántásként linkeltem a tanító linkeket. Hasznát veheted bõven. Én aki már 2-3 éve, hogy játszom ezt a játékot, nekem is nagy hasznomra volt a wotarmory pl.

GaBenc
Nagyon zokni.....te még ilyet nem láttál. Szal tanulj. <#vigyor5>

GaBenc
Azért fel tûnt, hogy el kezdek hisztizni, és mindjárt jönnek a tanító linkek. Köszönöm a többi noob nevében is. Na ez kell nekem. Rettegjetek, mert ha megtanulok játszani nektek annyi. <#eplus2>

fsb1000
Melyik t3-as egylövésezte a Pz4-edet?
Nem lehet hogy benézted és kettõs találat volt?
Vagy már le voltál sebezve...

Nemtudom mennyire vagy zokni, lévén nem láttalak játszani sosem.

GaBenc
Nézd lassan megtanultam hová kell lõni. De ha nem adja a találatot akkor mind 1 hová lövök. Az a szép hogy egy T5-el lövök egy T3, esetleg, és nyomja a "lepattant, meg sem karcoltuk" effektet. Szerinted mennyire vagyok zokni (lyukas)?

Melyik T3 egyhitelt? Ammo racken és arty mivoltán kivül sok esélye nincs.

GaBenc
Nem érted, nekem egy T5 tankot nem lõjön ki egy T3 egy hittel. Még akkor sem ha mákja van. Mert hogy ez megy most azt értem......de akkor is lázadok. <#vigyor5>

Pl: wotarmory

Kikeresed a Tier 6-7-8as tankokat és megnézed a képeket róla.

Ezt a youtube csatornát (weakspots részt, de a hogyan legyünk jó scoutok stb. videók is hasznosak): TheRiisingSun

De youtuben ha jobban rákeresel akkor találsz hasznosabb videókat is.

fsb1000
Ez nem feltétlenül így van.
Találkoztam már jó artysokkal és olyanokkal is akik nagyon jók voltak.
4000+ csata TOP artyval, jó találati és kill arány, dmg/csata szintén kimagasló.
Ha 3 ilyen van CW-n vagy században, szinte nem lehet veszíteni.
Szóval van különbség az artysták között és ahhoz is kell érzék, tapasztalat, stb.

Hát normális tankal a játék azzal kezdõdik, hogy kitanulod hová érdemes lõni az ellenséges tankon és hová nem. Egy TigerII-est szembõl lõhetsz te 200mm átütésû ágyúval is, nem fogod sebezni. Viszont az oldalát már egy 80mm átütésûvel is át tudod lõni. Vagy ha tudod, hogy szembõl a lower front platere kell célozni, oda már elég a 160-as átütés is.

Az artyzáshoz nem kell se tehetség, se taktikai érzék, se semmi. Ezért vicces amikor egyesek néha az arty eredményeiket linkelik be ide. Szép szép, csak éppen bárki meg tudja csinálni.

Helyes, azzal nem lehet gond.
GaBenc
Na akkor tájékozodom. De ha egy kis segítséget is adnál, hogy merre hol, akkor egyszerûbb lenne az életem.

steamen vásárolok, jobban megéri.
fél évtizede csak Halo-t vettem boltban😄

I never asked for this.

GaBenc
Akarom én megtanulni? Én csak játszani akarok. Tanulni nem. <#vigyor1>

Amennyiben megvennéd, arra figyelj, hogy nehogy a dobozos, magyar verziót vedd, mivel annak a verziószáma valami teljesen más, mint az eredeti, más országokban kapható orosz adaptációnak, így a multihoz szükséges patchet sem lehet telepíteni rá. Én ezt benéztem rendesen, a hajam kitéptem mire rájöttem mirõl van szó, de nem is vettem azóta boltban játékot (nem mintha nagyon máshogy vennék).
Ó, multiban játszani csak az Assault Squaddal szoktak a népek, azt kell csak megvenni eredetiben.

A Red Tide csak singleplayer, nyugodtan szerezd be belõle a virágbolti verziót, ahogy az alap Men of War-t is. Pájrötbéjen fél perc alatt megvan.

alright😄

I never asked for this.

GaBenc
Valahol igazad van. De eddig nekem ment a dolog. Még a 0.8.0 val is. Ez most van és nem tudom mire vélni. Ennyit nem romolhattam. Vagy még is? Esetleg az ellenfelek fejlõdtek és lemaradtam? <#nyes>

Artyval játszva az életben nem fogod megtanulni, hogyan kell játszani ezzel a játékkal.

GaBenc
Ezen már túl léptem. De most valami újdonság van. Ami eddig jó volt az most nem akar mûködni. Lehet nekem is a képernyõre kell tenni a kezem és kiabálni hogy "MÜKÖDJ" vagy valami ilyesmi. :-D

Nekem is ott figyel a polcon mai napig.
Leírom üzenetbe mert nagy lenne az OFF itt.

Szerintem nem ártana ha tájékozódnál, hogy melyik tankot hol érdemes lõnöd. Mert arty HE-vel a legkönyebb, hogy bárkibe beleversz random sebzést.

de az mennyiben más mint a red tide?<#confused>
meg az azért sok most a költségvetésemnek<#szomoru1>

I never asked for this.

fsb1000
E75-el védõ voltam, TOP tank. XVM szerint 38% eséllyel. 6 lövésem lepattant (egy szakaszban behozott KV2-rõl is.) majd az utolsó lövésem, leláncolt egy IS3-at. És itt vége is volt.
Ennek semmi köze az egyéni teljesítményhez. Máskor sokkal kisebb penû löveggel ugyanebbõl a hegyi pozicióból simán átlövöm a t8-as tankokat.
Bosszantó csata... erõsíti azt a babonát, hogy nem csak lövésenként van egy +-25%-os randomfaktor, de csatabelépéskor is kaphatunk, vagy akár a az egész csapat egy eltérítõ faktort.
Van amikor pozitiv írányba... és akkor lehet csodálkozni, hogy minden lövés bemegy még 500m-rõl is és az ellen elfogy az 5 percben.

GaBenc
Értem én ezt, de nem tetszik. Meg az sen tetszik mikor lõdözöm azt fordul, lõ azt nekem annyi. De ez van. Marad az arty. Azzal van esélyem.

Ennyire új a 0% critical..

Datumot figyeld mikor tárgyaltunk róla 😊

Ezért kérdeztem szarkasztikusan hogy eddig mivel játszottál, ha csak most ûnt fel a WOTban ez a "feature"

De az assault squad része jobban ki van hegyezve multira, sõt az igazából multira lett kifejlesztve. Az 25euró.

Nekem a mai napig itt van a polcomon. 😄
(Bár az annyira nem tetszett amikor légitámadás elõl kellett valami pajtába elmenekíteni a Tigert 😄)

Annó a Soldiers úgy kiütötte a magyar Panzers szériát hogy az sose kelt föl többé.

13 euró steamen az alapjáték.

Ott kezdtem 😊

Asszem legutóbb (fél éve) a condemned heroessel játszottam, a red tide is a listán van, de mivel alapvetõen a játék ugyanaz, egymás után uncsi lenne a kettõ.

Hogyne lenne benne multi, az a legnagyobb móka amikor mindenki a saját emberét irányítja direct controllal. Régen nyomtuk öcsémmel LAN-on, marha nagy volt amikor én fedezékbõl guggolva puskával lövöldöztem a németekre/amcsikra/szovjetekre, õ meg jobbról bejött a képbe egy ellenségtõl lopott MG-42essel, és Rambó módjára állva szórta meg az ellenséget. <#nyes><#nyes>

zsír, mennyi pénz most? lehet még kapni?
nincs ezen a gépen fenn a steam, nem tudom megnézni<#nemtudom>

I never asked for this.

Én emlékszek rá 😄.. Vagy 20-szor végigvittem azt a pályát.. Meg az amcsi küldetés elsõ pályája is jó volt mikor ejtõernyõvel ledobtak a németek közé😊. Most is fent van gépen😊.

Hát, akkor pedig ezt már rég meg kellett volna szoknod, mindíg része volt a játéknak de valamikor fél éven belül, amikor bevezették a spaced armort, akkor szaladt el velük rendesen a ló, akkor hihetetlenül megnõtt a 0%os találatok száma.

Ez is része a nagy credit nerfnek (sokkal több lõszert kell elhasználnod hogy ugyanannyi sebzést bevigyél).

Van benne multi, nem tudom mennyien játsszák manapság, de simán össze lehet benne haverokkal hozni multipartyt.

És ki emlékszik még a széria öregapjára a Soldiers: Heroes of World War II-ra? Amikor Wittmann pajtival és a Tigrisével kellett cafattá lõni a Bocage-ban bolyongó Sherman/Cromwell konvojt? Azok voltak a szép idõk