World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Double kill (Isu-152 és object egymáést védték, én pedig nem kegyelmeztem vakon belõttem 😄
fsb1000
Mi ez az új arcsi? Mert gondolom annak okán raktad be.

Véleményt kérek:

T32 vagy SU-101? Egyelõre egyre van költségvetésem😊
bedy68
Én mindkettõt szeretem szerettem csinálni 😉

Gördülő kövön nem nő moha

...ide jutottunk! <#buck>

BF3: Atomiccore

valaki szereti az artyt (scoutosok), a többiek utálják és ez így van rendjén😉
bedy68
És tud örülni egy artys eredménynek <#vigyor1> (bocs makos )

😄
Végre vki írt a topicnak megfelelõ hozzászólást! <#taps>

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. október 6. 12:19:06
Jármû: Object 212
Szerzett tapasztalat: 647
Szerzett kredit: 14 466
Csatában elért Achievement: Bombavetõ

Régen szerettem volna egy ilyet 😄
fsb1000
Nem zavarod a köreimet, mert nem vagy benne. Elnézést sem kell kérjél azért a hsz-ért amikor beszólsz, hogy tanuljak még. (t3 hogy egylövésezi PZ4-et témában).
Te dolgod milyen képet mutatsz magadról. Mivel a szokásos net-okoskodónak tartalak, nekem tök mindegy, hogy itt vagy vagy máshol kevered a zavarost.
Perc-nickkek eltûnnek, majd jön helyettük másik. Nincs ebben semmi új.

Elõször is hosszasan gyalázod magad, ragozva a saját bénaságod. Ezek után idõnként közlöd hogy de majd milyen pró leszel egyszer, majd kijelented hogy sosem voltál szerény (ezt az állítást más-más módon, de az önalázás és az emberkedés is kapásból megcáfolja). Idõközben meg elszórsz ilyen megjegyzéseket, hogy "Felejtsed el, aki kurvának áll az ne lepõdjön meg ha meg dugják." (Wut?). Meg olyanok, hogy te ha kell hülyét csinálsz magadból (kell azt bármikor is?), de ha más teszi azt nem tûröd (Hogy jön ez ide? Mi közöd hozzá, ki hogy csinál magából hülyét? És hogy kívánod megakadályozni?)
😄😄😄

bedy68
Láttam1x 2 KV5 nem vette el a kedvem mert az ellenben voltak. Viszont az egyik ezek után kinyírta a fél csapatunkat. No ezen is vihogtam keményen. Vannak dolgok amik nem változnak , A noob noob marad. Mint ahogy megmondták az ég kék a fû zöld a víz nedves, az RTL + 2 <#nezze>

GaBenc
Jelzem az hogy esetleg te nem érted, az még nem jelzi azt hogy nincs értelme.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

GaBenc
Ha már benne vagyunk. Légyszíves elemezd ki minek nincs értelme. Mi az ami zavar? Tényleg érdekel.

Egész egyszerûen az irományaid csekély hányadának van értelme. Nem kell ezt ragozni.
GaBenc
Mi a fura? A kérdés? Vagy az ha elismerem hogy vannak nálam jobbak? Vagy az hogy én eszek a király? Nem mondod....kérem az elnézésedet a fiatal hevülettért.

Akkor még nem láttál hegyrõl full HP-val leszánkózó öngyilkos top tier tankokat<#eplus2>, na de nem veszem el a kedved, tankozz újra! 😄

GaBenc
Sosem voltam szerény, béna az lehetek, de szerény sosem. Egyébként nem tudom hol zavartam a köreidet, de azt hiszem semmi olyat nem írtam ami bántó lehet. ha még is akkor légyszi idézd éa elnézést kérek érte.

bedy68
Tegnap 3 hónap kihagyás után (1-2 csata hetente) ismét játszottam. A game sokat nem változott, de a játék élmény amit az új patch hozott lenyûgözött.
Végre valamit mutatott a WG (lehet ismét tankozok? )

Az már egy tovább mutálódott alfaj<#vigyor2>

fsb1000
Nem mondom, hogy noob vagy, csak alacsony a kill arányod, és ebben a fórumban kissé furán kommunikálsz.

GaBenc
Híd el tudom, de van aki nem tudja. De gondoltam Te majd beteszed hogy kell. De ha jobb akkor mond hogy noob vagyok, azt túl vagyunk rajta. Persze ettõl még nem tudják hogy kell megnézni...........de ez van.

fsb1000
Nekem mindegy....
Egy biztos: Láttam már nálad szerényebben beköszönõ embert is.

Sõt, még lövöldöznek is vaktában! Magasabb tierben azért jobb, mert ugyebár pazarolja a cretidjét, üríti a kis lõszerrekeszét, s adott esetben könnyebben felderíti az ellenség. <#gun>

GaBenc
Na majd olvasgass vissza, azt akkor magyizzál. Mert így elég bántó.

fsb1000
2600 csatád van és nem tudod, hogy kell megnézni másik játékos csataszámát? Engem az ilyen vicces dolgok zavarnak picit.

GaBenc
Én hülyét csinálok magamból ha kell. De hogy más tegye azt nem tûröm el.
Nem ez az eredeti, de így értik a többiek is. De mivel fel vagyok szólítva, így viszlát.

bedy68
Mátyáshun😛

GaBenc
Nem értem mire írtad, de igazad van. Ki is léptem, nem zavarom a köreiteket.

Miért nem mentek egy ismerkedõs topicba?

GaBenc
Nem bonyi, tartom a GaBenc nevet bárhol.

bedy68
@GaBenc
Nincs szándékomban megbántani, ezt elõre írtam!
Itt nem szeretik és kiútálják aki hülyén okoskodik. Aki viszont okosan hülyéskedik azt szeretik. Tedd az utobbit pls. Vannak itt akik már az alphában nyomták meg a zárt betában, ne tanítsd meg a kacsát úszni

fsb1000
Te vagy vicces fiú vagy, aki saját kárára is tud viccelõdni, vagy valami sértett provokátor.
Mi is a nicked a Wot-ban? Most már szívesen megnézném.
Pz4-es van.... ennyit tudok eddig rólad a WoT világban.

GaBenc
Az én személemen már nincs mit fejleszteni. Ezt már alapon elbaszták. Ez van, ezt kell szeretni. <#idiota>

GaBenc
Felejtsed el, aki kurvának áll az ne lepõdjön meg ha meg dugják. <#worship>

fsb1000
Nem az én feladatom a személyiségfejlesztés...

fsb1000
Valóban de ennek szerintem az az oka, hogy a játékosok többsége passzívan játszik, nem kockáztat, nem túl sokat kombinál.

Mit akarsz késõbbiekben? Tohonya, lassú, de jól páncélozott monstrumokat, vagy mozgékonyabb, de kevésbé páncélozott monstrumokat. Mert ha feláldozod a páncélt a mozgékonyság javára akkor KV-1s, ha jobban páncélozottabbat akarsz akkor T-150. Ennek fejébe dönts.

Maradok inkább kívülálló 😄.

buklee
Sziasztok kv-1-rõl kv-1s-re vagy inkább t-150-re érdemes fejleszteni?

Minden étkezés előtt és után között van az evés.

GaBenc
Te már találkoztál velem....ez már ismeretség. Köszöntelek a csapatban. <#beka2>

Ha a meccs indulásakor a kezdõn tornyát forgató játékosok egyike vagy, akkor köszönöm tényleg nem kérek belõled<#mf1>. Mert ez a kedvenc fajtám, hogy letelik a 30mp-es felkészülési idõ és még ott áll a kezdõn a tankjával és forgatja a tornyát, de ez még alapból nem is lenne gond ha ezt kb 5mp alatt megtenné és elindulna.. De nem! Õ még cirka 30-45mp után is ezt mûveli.

GaBenc
Basszus, ezt nem lehetne valami egyszerû módon, hogy én is megértsem? konvertált és az eredményt írd ki. 8 általános, abból is az elsõ kettõ duplázva. Szal az én szintemen légyszivess.

Én azt vettem észre, hogy elég nagy százalékában a csatáknak túl kell teljesíteni önmagamon vagy a tankom képességein, hogy egyáltalán nyerjen a csapat, de van, hogy ez sem elég. Ritka az olyan csata ahol esetleg 3-4 ember szép játékkal lehozna egy kört. Mert nem kell mind a 15 játékosnak nagyon jónak lenni egy oldalon, de elég lenne ha meglenne az a 3-4 jó játékos és máris könnyebb lenne az ember dolga.

Nem kell azt nerfelni, egyetlen elõnye a frontján lévõ spaced armor, minden másban erõsen harmatos. Egyetlen elõnye, hogy csak oldalról lehet biztonsággal sebezni. De ha mákod van, szembõl is be tudsz vinni neki találatokat, a torony és a test találkozásánál, a parancsnoki kupolánál stb.

GaBenc
Tessellia, te engem ne akarj látni játszani. Kivéve ha nagyon alacsony a vérnyomásod. Én felviszem neked cirka 60 mp alatt. Vagy profi az ember vagy csak játszogat. <#nyes>

fsb1000
A tény állítás önmagában feltételezi, hogy valaki igaznak hiszi.
...
A WoT-ban sok jelenséget benézünk a csata hevében.
De párezer csata, és a játék adatainak és mûkõdésének megismerése után már képes az ember eldönteni mi az ami lehetséges, és mi az amire csak úgy emléxik.
Ennek legtipikusabb esete a vereség szériák érzete.
Ha valaki használ WoT loggert vagy utána néz a csatáinak, rájön hogy 50-100 csata átlagában már nem áll vesztésre hanem játéktudásához illeszkedõ szintre beáll a winratiója.
(természetesen ez nem zárja ki a megmagyarázhatatlan 10-es 20-as vereség és nyerõszériákat, amik túl gyakran jelentkeznek)

Miért kéne már nerfelni?
Nézd meg jobban hogy van kiépítve, az eleje két "lemez" a teste a elött, légrésekkel. Persze hogy elnyeli. A tornya és a teste közt kell löni.
amugy meg ha érdekel, hogy kell kinyirni a Super Pershinget akkor hivj meg egy gyakorlóba és szét lõhetsz.