World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nazarov: Ma már mûanyagból gyártják, de még így sem egy könnyû darab.
De a Churchilel kicsit jobban, mert jobban páncélozott és rendkyvül kicsi a töltés ideje. Ez nagyon funny párosítás, mégha lomha is.
Talán egy kicsit jobb a kredit hozama is, de XP-t biztos jobban termel.
Már a 2. garnitúra legénységet nevelem rajta.
WoT: Nishizumi77
velünk volt és kb 1 percet élt....

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Dög nehéz de pusztító
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
(amúgy talán csörcsi,de csak akciósan...)
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Csörcsi vagy M14?
de hiába nyomom csata közben,nem reagál rá.
Vki tud errõl vmit ?
jocyd:
Tegnap este játszottam kicsit,6 csatából egy sem nyert,ma délelõtt 10/8 vereség,most 10/10 vereség.Ez soha nem szakad meg úgy érzem.
aztän tegnap 8 victory-val kezdtem, :-) csak kitartäst
Mostanában platoonban rohangálunk vele,ha elgurul a gyógyszer.Persze messze nem olyan,minta 1390 de szaladgálni jó
.
Csata: Cliff 2012. október 6. 19:56:57
Jármû: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 1 000(prem nélkül)
Szerzett kredit: 43 534
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Nincs grind, nincs statjavítás, csak funny.
Kiváncsi leszek 2 nap alatt mennyit változik az effim, meg a winrátióm.
Menet közben nem érdekel hogy gyõzünk, vagy sebezzek eleget.... csak játszom, ahogy épp tetszik.
JapgPantherII olyan szépen tud repülni a dûnéknél....
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
link
valaki egyszer linkelt egy olyan oldalt ahol ki lehetet szamolni, hogy pl; a 3. skill 56%-rol 100%-ig mennyi XP kell majd,esetleg ismer valki hasonlo oddalt?
Amúgy élek még! 😄
Csak jelenleg nincs semmi wotban ami miatt játszanék úgyhogy csak 1-2 körre megyek fel néha, kicsit funolgatni, semmi grind. Angolokat várom már azokra kíváncsi vagyok nagyon.
Annyival nem lehet magasabb! No majd a jövõ héten meglesem élesben, mert addigra meglessz, de én bizakodó vagyok 😊
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
ezen kívül semmi magyarázata nincs hogy miért nem kapcsoltam be 😊
Pozitív:
-jó ágyú
-gyors
-jól fordul
-gyorsan szûkül a célzó
Negatív:
-lefelé nem tudod fordítani a csövet ( az egyik legnagyobb baja)
-papír
-kicsi a belátószöge
-álcázó képessége gyatra*
*álcaháló,minden emberemnek fullos álca képessége van és +5% álca skin
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93