World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF3: Atomiccore
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Saor Alba
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nem is néztem van-e ilyen opció. De az elfogadását majd én döntöm el, nem egy beállítás. Ennek csak akkor van értelme, ha a meghívó megjelenítésére vonatkozik, nem pedig az elfogadására. Majd legközelebb megnézem mit is takar pontosan.
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Régebben volt egy olyan poén, hogy behívtak és aztán feljelentettek valamilyen okkal.
--
Egyébként a beállításokban I/N opció, hogy meghívó elfogadása csak barátlistáról.
Csata: Sand River 2012. október 7. 0:10:46
Jármû: T40
Szerzett tapasztalat: 1 387
Szerzett kredit: 20 634
Csatában elért Achievement: Dumitru kitüntetés, Mesterlövész, Top Gun, Pusztító, 7 kill.
<#vigyor5>#vigyor5>
Még mindig vadállat ez a TD.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Battle: Ruinberg 06 October 2012 22:49:52
Vehicle: E-75
Experience received: 1,087
Credits received: 70,651
Battle Achievements: Confederate, Sniper, Master Gunner, Sharpshooter
6k dmg nem volt elég. Az is3-unk azért behozott egy bt2-õt, a t34-ünk meg kilõtt egy saját t50-et biztos ami biztos alapon. A t34-nek végére azért volt 1 killje 60 össz dmg-el.
Elõtte olyan volt mint a T-44 simán lehetett szembõl lõni, most meg pattog. (type-l lõve)
Én sajnos ma nem voltam ilyen szerencsés. 2 Top gunról is épphogy lecsúsztam.. Bosszantó mikor orrom elõtt lövik ki az utolsó top gunt jelentõ tankot..