World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem egyszerûen csak kicserélte vmelyik nagy dög skinjét az MS-1-esére.

BF3: Atomiccore

http://kepkezelo.com/viewer.php?file=0q06m6zbgruy7p4mgtz.jpg

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Találkozott már vki goldosokkal?

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Solten
Laptopon eleg siman es jol fut, jatek nem lesz gyorsabb tole. Eleg idegesito a start menu hianya, meg az eroltetett csempek. Win 7-rol nem erdemes valtani szvsz (desktop gepen).

Saor Alba

patchaou
Na kicsit félrefordítottam... Fáradtvagyok, de most már megpróbálom értelmezni. Adott tankkal a játékosok által az utolsó 7 napban maximálisan elért xp 80%-a fölötti xp-t kell elérni hozzá.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Van ott két 3-as is. A 2. osztály az adott tankkal a játékosok 80%-ánál magasabb az átlag xp-je az elmúlt 7 napban. Mondjuk csalóka ez a medál. Úgy lenne tuti, ha kellene hozzá mondjuk minimum 100 csata.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

fsb1000
Én csak 2. osztályt látok, ami a max-nak csak 80%-a Vagy kevesebb???

patchaou
Persze hogy ott van. Type nélkül a javítási költségeit sem tudná összekaparni 😊

patchaou
Szomorú, hogy egy ilyen játékosnak is van egy halom kiváló sofõr2 érme.

Master91
Uhhhhhh....de a type ott van!
több mint 11 ezer csata után szép eredmény
popey8
AMX 1390-nel spotoltam egy kicsikét😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

fsb1000
Nem kapsz meghívót, ha nem barát.

Nem tudom mit akarnak. Egyszer fogadtam el, akkor berakott még két embert és elindította a csatát.

Nem is néztem van-e ilyen opció. De az elfogadását majd én döntöm el, nem egy beállítás. Ennek csak akkor van értelme, ha a meghívó megjelenítésére vonatkozik, nem pedig az elfogadására. Majd legközelebb megnézem mit is takar pontosan.
Bugi Misi
olyat én is szoktam kapni de nem sûrûn

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

fsb1000
Mit akarnak tréningben?
Régebben volt egy olyan poén, hogy behívtak és aztán feljelentettek valamilyen okkal.
--
Egyébként a beállításokban I/N opció, hogy meghívó elfogadása csak barátlistáról.

Jó neked. Én meg teljesen ismeretlenektõl óránként-kétóránként kapok meghívókat fõleg training roomba. Persze privát channelen még köszönni se tudnak, nemhogy leírni miért is hívtak meg. Azt hitten botok, de nem. Jellemzõen 47% win/rate alattiaktól kapok meghívókat, akiknek tier 4-5-nél nem nagyon van nagyobb gépük. Már nagyon elegem van belõlük. Ha friend list-ben lévõk közül senki sincs fenn, meg se nézem ezeket a invitálásokat. Maximum ha privat channelen is ír valamait.
Alien69
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. október 7. 0:10:46
Jármû: T40
Szerzett tapasztalat: 1 387
Szerzett kredit: 20 634
Csatában elért Achievement: Dumitru kitüntetés, Mesterlövész, Top Gun, Pusztító, 7 kill.
<#vigyor5>
Még mindig vadállat ez a TD.

dedede, csak eddig ezekre a "kép megnyitása új lapon" is elég volt, most már az url-t kell másolnom 😊

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Szívesen mennék majd valamikor. Csak milyen szintû lenne?

Az a gond, hogy páran már szóvá tették, hogy miért hívom õket századozni, szóval gondoltam jelzem, hogy alapvetõen az is egy jó megoldás, ha privát üzenet formájában jelzi ezt, és nem fog több meghívót kapni.

Bugi Misi
én nem szoktam kapni úgy hogy nem gond😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

patchaou
Nem véletlenül van a banner alatt:

wildstorm
Jah. 😄DD Ha az elérési utat másolod akkor sem mutat semmit?

Én tegnap platoonoztam, de ezt írtam is. Amúgy milyen szintû lenne ez a kompanyi? Mert pl 8-as tankom csak prémium van, 10-es meg talán egy lesz valamikor a jövõ héten. 😊

csak mert nekem egy ilyet mutat 😄

hogynekéne

wildstorm
Bár nem értem amit mondasz, de biztos. 😄DD
A többit nem én szineztem.

fsb1000
Én nem sértõdnék meg ha kapnék....
TS kell hozzá?

Aki esetleg kapna meghívót companyba, de nem akarja, akkor ne sértõdjön meg, hanem írjon, és leveszem a friend list-rõl! 😊

😮OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

szasztok emberek. csak én gondolom úgy hogy a löwe egy rakás sz@ar lett ebben a pecsben vagy más is így látja? jó azt vágom hogy erõsítettek pár tank front páncélján, de a löwén biztos hogy nem. röhögve lõ át a kv 1s?! vicc...1800 csata van csak a löwém mögött és besz@rás amit mostanában produkál😞
Metalmilitiakid
Az M16 jó fegyver és nem is beragadós, a hiba nem is környezet volt vietnámban, hanem a lõszer. Vietnám környékén gyártották bele a lõszert, hogy ne kelljen messzire vinni, de kicsit másfajta lõpor adalék volt, ami minden lövés után egy vékony réteget hagyott a fegyver belsejében, ez egy idõ után teljesen betapasztotta és vagy csak kézi erõvel lehetett újratölteni, vagy sehogy. Emiatt volt az,hogy a legtöbb halott amcsi katona mellett ott volt a fegyvere szétszedve, amint erre a hibára rájöttek és módosították, utána már semmi lényeges probléma nem volt a fegyverrel. Természetesen nem egy AK, de ettõl függetlenül megbízható fegyver.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Defeat
Battle: Ruinberg 06 October 2012 22:49:52
Vehicle: E-75
Experience received: 1,087
Credits received: 70,651
Battle Achievements: Confederate, Sniper, Master Gunner, Sharpshooter
6k dmg nem volt elég. Az is3-unk azért behozott egy bt2-õt, a t34-ünk meg kilõtt egy saját t50-et biztos ami biztos alapon. A t34-nek végére azért volt 1 killje 60 össz dmg-el.
tehát ez egész béka, a szemén kívül 😄

wildstorm
Nem feltétlenül. 0.8 elõtt a sárgával jelölt részen 10-bõl 9 sebzett

talán a normalizáció miatt van, bár lehet butaságokat beszélek. btw. egy type-al 1v1-ben, ha õ sem akkora hülye, hogy az oldalát mutassa, elvicceskedünk pár percig a sok pattanó miatt 😄

ha jól használod, a csaták nagy részét döntõen tudod befolyásolni, mivel szinte mindig a mezõny felsõ harmadába rak. persze ha a 5db T8-ból csak neked van eszed akkor kicsit nehéz megnyerned egyedül a csatát 😊

wildstorm
Egyébként mintha 0.8-ra erõsítettek volna a frontpáncélon.
Elõtte olyan volt mint a T-44 simán lehetett szembõl lõni, most meg pattog. (type-l lõve)

jó kis tank, de én az utóbbi idõbe folyamatosan vesztes csatákba kerülök vele 😞
szvsz. a legélvezetesebb prémtank a T8-asok közül, bár én medbuzi vagyok, lehet csak azért gondolom ezt 😄 lassú heavykkel pár kör után elmegy a kedvem a farmolástól... T34-et nem is használom mióta megvettem ezt.

Abszolút😊

Én sajnos ma nem voltam ilyen szerencsés. 2 Top gunról is épphogy lecsúsztam.. Bosszantó mikor orrom elõtt lövik ki az utolsó top gunt jelentõ tankot..

az utóbbi 1 hétben nagyon megszerettem a typeot, elõtte volt vele 100 csatám, ez pár nap alatt felugrott 250-re 😊 ez idõ alatt nem egyszer jártam már úgy, hogy kifogyott az összes lõszer, elég idegesítõ tud lenni, ha még lehetne osztani a damageket 😄

patchaou
Tekintve hogy elõtte 7 csatából 200k kredit jött össze, szerintem ezt igazán megérdemeltem 😊

gratula😊

A korábban belinkelt vertical tech treebõl van már kisebb felbontású változat is, így nem fognak lelógni tankok a képernyõrõl. Vertical tech tree

patchaou
Ennyire rég volt mellettem a random:

gyönyörûek azok a kínai katonák mit ne mondjak...
wildstorm
Kíváncsi lennék rá, hogy mennyien vették ki ezeket a fantasztikus modokat az update érkeztével. 😄 Szerintem WG is csak nézett.

össz damage?