World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már megfigyeltem hogy ha valami ilyen akció van akkor tuti manipulálja a WG.... persze biztos csak véletlen hogy eddig csak lose 😄 mekkora g**i nagy véletlen 😄D
Master91
Ezért nem veszem meg 😛
király ez a VK2801... eddig 0% win rate... nem véletlenül van fél áron!
Igen, erre a feladatra talán még megfelelõ a Magyar Honvédség jelenlegi felszerelése. Másra már nemigen.

Igen errõl olvastam én is, hogy víztisztításban jeleskedünk😄.

Civil szakon vagyok, azaz félcivilnek csúfolják a katonák<#puszi>
De rengeteg katonai tantárgyunk van, mint pl az elõbb említett, és még van harcászat, katonai térképészet, hadtörténelem és ami nem katonai tantárgy, azt is katonák tartják rendszerint.
Megértem azt, hogy sokak szerint nem egy nagy harcértékû sereg a Honvédség, viszont rengeteg dolog van, amihez értenek a magyar srácok, a többi nemzet meg csak les.
Elvégre nem ér sokat a hipi-szupi batman páncélos amerikai katona, ha nincs tiszta ivóvíz 100 kilométeres körzetben Afganisztánban.<#smile> Ezért vannak magyar víztisztítók, akik megteszik azt a szívességet amerikai barátainknak, és vizet adnak nekik<#nevetes1>

I never asked for this.

No és ha szabad kérdezni, mi ütött beléd, hogy katonai irányban tanulsz ma Magyarországon? <#smile>

Mert hát ugye egy-két egységet (mint a Bercsényiek például) leszámítva a Magyar Honvédséget én nem merném teljes biztonsággal Hadseregnek nevezni. 😄 Inkább egy kirakat/show elem az ma manapság, mint tényleges harcértékkel bíró haderõ.

naja inkább mászkálós tank 😄 de akkor meg felesleges az álca 😛
Ugyanezt mondom. Ha a legközelebbiek felmennek (egy közeli heavy hamarabb felér, mint egy távoli light), akkor el lehet foglalni a kulcsfontosságú pontokat és kevesebb emberrel meg lehet tartani/nyerni a hegyet. Közben meg mögéjük lehet kerülni, lenyomni õket a zászló környékén, ami épp fontosabb.

Ha két hasonló erejû csapatot veszünk, akkor aki nagyobb erõvel van jelen a hegyen, de a másik csapat nem adja föl ugyanakkor, az a csapat veszít. Két top Löwe ellen elég egy IS, T29 kombó és máris a két legerõsebb tankjuk ki van vonva a forgalomból, mert ott át nem mennek rövid idõn belül ( kipróbáltuk<#nevetes1>).
Szerintem baromság az, hogy a hegyen dõl el a csata, mert ez így nem igaz, a hegy csak egy kulcsfontosságú pozíció ahhoz, hogy a súlypontot megfelelõen el lehessen helyezni, ahogyan azt a Katonai hadmáveletek alapjai tanárom mondaná<#vigyor2>

I never asked for this.

Pont ehhez kellene az, hogy a legközelebb lévõk egybõl feltolják azt a fémes seggüket. 😊

Nálam venti,töltésgyorsító,távcsõ(nem a perizskópos) van rajta.
Igaz a legénység se full camós,de ezt hajlamosak kiszúrni bárhol,ezért nem szeretek vele bokorban kuksolni inkább mászkálok vele...
na megvan a VK2801 😊 egybõl full-os is.... érdemes rá feltenni az álcahálót? Akinek volt feltette rá? vagy helyette mit tett fel? 😄
eddig venti+tölt.gyorsító van
Boron Power
Hát ha nem tetszik neki az az õ baja. HA nem akar részt venni egy 90-100 %-os században, akkor ne tegye. Nekem a múltkori HUNS - HHR mix kifejezetten bejött.

DonZorro
Skacok, valaki dobjon már ki ide két képet nekem a T54 utolsó és az uj ágyújáról.

KÖSZI...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Nem ez a lényeg. A hegyen 1: kemp alakul ki akár az egész meccs hosszára 2: az egyik csapat elfoglalja és lezúdul az ellenség hátába, akik lenn vannak a városban, vagy a síneknél. Ha ugyanannyian vannak, akkor máris nyertek, mert egyszerûen nem tudsz azokra figyelni, akik veled szemben a városból indultak ki, és azokra, akik a hegyrõl rohantak le.
Az elsõdleges cél nem az, hogy tiéd legyen a hegy, hanem hogy az ellenfélé ne lehessen, nekem ez a véleményem.
Siegfried line-on a mezõ a bunkerekkel ugyanez a kategória, Ensk-en a sínek túloldala a raktárakkal, Serene coaston a két nagy domb, Prokhorovkán a bokros ösvény.

I never asked for this.

Én úgy érzem egy normál csatában jobban kijön a játékosok alsóbb intelligenciaszintû mivolta, mint encounterben.
Mondjuk az is igaz, hogy alapvetõ taktikai tényekkel nincsenek tisztában, mintha elfelejtettek volna mindent, amit a normál csaták közben megtanultak, pedig itt is ugyanúgy érvényes, hogy akié a hegy pl. annak drasztikusan megnõ az esélye a gyõzelemre.

I never asked for this.

Én nem tartom jó ötletnek a hegyet, meg lehet vele szívni: ha az ellenfél nagy erõkkel megy le, mi pedig nem, akkor pillanatok alatt bedarálnak és foglalnak, a csapat pedig a lehetõ legtávolabb áll attól, hogy gyorsan odaérjen nullázni. Nem értem, miért kellene mindenki felmenjen, én általában a városban megyek és elég kevés vizet zavarnak a hegyrõl campelõk, mivel számítok rá, hogy onnan lõhetnek. Az meg, hogy megkerülhet az ellenfél sztem hülyeség, mivel a városban is ugyanúgy meg lehet õket kerülni, én általában átvágok az elsõ keresztutcán a túloldal fele.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

vinki1
Biztos nagyon jok a francia 9-10-es tankok de en nagyon nem szeretem ha ök a top tankok mert a csatak nagy reszeben 2percig sem ellnek.

Én csak a himmersdorf encounter miatt szedtem ki az ütközet módot. Egyszerûen kikészített, alig nyertem ott csatát. Valami borzasztó, ott tud igazán csak kijönni az emberi butaság...😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ha vennék prém tankot én is type-ot vennék de nincs rá tõkém<#nevetes1>
Szerintem T-44-ig elmegyek, aztán azzal játszogatok, ha tetszik, ha nem, akkor megyek német meddel, mert azok se rosszak.

I never asked for this.

Meg aztán azt is nagyon unom már a T34nél, hogy prémium számla nélkül a bevételem harmada/negyede lõszervásárlásra megy el a meccs után.

Szeressük a lórit, prémmel akár egy t8 prém tanknak is elmenne...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

T-54 ugyen minden szempontból jobb a Typenál, vastagabb páncél, nagy (220) átütésû ágyú, sõt, most más vna hozzá gyors célzású ágyú is. A gyorsulás is sokkal jobb.

DE! Eleve egy Tierrel följebb van mint a Type, plusz ugye a Typenak van tierkedvezménye, míg a T-54nek nincs. Emiatt a T-54 hiába jobb, sokkal nehezebb dolga van, mert az ellenfelei jóval keményebbek.

Elvégre amikor Typeal mész, jó ha egy-két Tier9 van a pályán, T-54el pedig akár csapat 2/3-a is Tier10ekbõl állhat.
Emellett ugye a Type filléres lõszerárral dolgozik, a T-54 überlövegeibe pedig 1000 kredit/golyó, szóval a T-54 lejobb esetben is nullszaldós.

Összességében, elhatároztam hogy a legközelebbi lehetõségnél veszek egy Type59-et. Egyrészt mert én a medium tankokat preferálom(sokkal élvezetesebb játszani velük), nem a heavyket, másrészt mert a mai napig nincs nála jobb pénztermelõ prémium a játékban. T34-et lassan rongyorsa játszottam, és elegem van már belõle hogy Tier10-ekkel kell vele állandóan hadakozni.

vinki1
Én kicsit csalodtam a T-54 be de azert v annak vele hatalmas csaták.A T-44 et viszont imádtam.

Off Road vezetés van már a vezetõn a Leoban 😛
És a t-54?
Érdekes amúgy, hogy a való életben a type a t-54 kínai megfelelõje volt, itt meg annyira még sincsenek egy szinten.
Amúgy haverral szakaszozunk, õ párducozni akar, szóval lesz szakasztárs<#smile>

I never asked for this.

A dagira mindenképp fejleszd ki a kuplung égetõt.
Ugyanez jutott nekem is eszembe, ki az aki ebbõl gondot csinál..?
még 1000 exp Leo-val és véget ér egy korszak 😛
felejthetetlen élményeket nyújtott nekem 😄

elözzõ 3 meccsem:
Vereség
Csata: Lakeville 2012. október 7. 10:51:02
Jármû: VK 1602 Leopard
Szerzett tapasztalat: 161
Szerzett kredit: 10 874
Csatában elért Achievement: Kamikaze

Vereség
Csata: Widepark 2012. október 7. 11:05:34
Szerzett tapasztalat: 218
Szerzett kredit: 13 480

Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. október 7. 11:16:30
Szerzett tapasztalat: 644
Szerzett kredit: 29 804

Remélem a VK2801 is lesz ekkora kamikaze gyáros 😊
de azon végre lesz gun! 😛
Nagyon hasonló a Typehoz. Sokkal jobban gyorsul annál, de jóval gyengébb a páncélja, mint a Typenak. A löveg ugyanaz, csak a Type lövegének célzási ideje egy picit nagyobb, és kevésbé pontos. Lõszer olcsó bele.

Igazi medium tank, jól kanyarog, manõverezik, gyorsul, de az ágyú átütése csak oldalról elég. Nem könnyû vele jól játszani, ha sikerül egy másik T8 medet találni szakaszba, már sokkal hatékonyabb.

És hát ugye nincsen tier kedvezménye mint a Typenak, ezért néha Tier10el is találkozik.

Nem rossz gép, de én összességében örültem amikor végre túlvoltam rajta.

Mondjuk így 8.0ban már sokkal kiélezettebb a verseny a hegyért, mióta nincs a kastély mellett az a nagy szarhalom. Amint felérsz, rögtön rálátsz a másik oldalon a feljövõkre, ezért nyertük meg most mi is.
De amúgy a másik véglet is jó szokott lenni, mikor kv4el kezd a forma legalul az utcában, szinte már sík a terep, erre megfordul és felmegy (vagyis fel akar menni) a hegyre😄

I never asked for this.

SU8 SU14 el mi a baj?
Már akkor a hajamat szoktam tépni, ha a hegyhez legközelebb állók nem felfele indulnak. Nem is értem, miért nem lehet a hegyet gyorsan elfoglalni. Aki hamarabb fent van, olyan helyekre tud beállni, hogy a hátulról indulók már fel sem jutnak a hegyre.

Én pont e közül a kettõ közül választottam, hogy melyik kéne jobban, ezért megyek szovjetekre. Jobban bejön, ráadásul sok az amcsi tankom😄<#smile>
csak t-43nál nem gyenge már top ágyúnak az a 85ös?<#conf>

I never asked for this.

Várom már nagyon, ez az egész ág nagyon kedvemre van, t34et megtartottam, kis 57es mindent üt, nagyon fun😄
nem mellesleg az is egy plusz dolog t-44ben, hogy nem megy rá a gatyám egy-egy vereség után (250 a lõszer igaz?)

I never asked for this.

Sunsetjoy
Én a t-43-as meddel igen elvagyok, azt érzem vele, mint a t20 meddel anno, csak talán még jobban, hiszen pörgõsebb jóval, jobban fordul, stb.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
Sokkal veszélyesebb mint a type, gyakorlatilag állva hagyja, csak a tornya nem olyan pattogós és feldobálja 10-esekhez. Jó kis cucc.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sunsetjoy
Ezért kerültem ki a su8, su14 párost az s-51 segítségével. Az egyetlen arty, amivel tier 4 felett tartósabban játszottam. Pedig utálom.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

PLaci
A SU-26 iszonyat durva, nagyon szeretem!
A SU-5, na az lesz a nagy szopás, ugyanis nem csak hogy keveset sebez, de még minimálisan elegendõ lõszert sem képes magával vinni!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Hát most úgy éreztem, hogy meg is érdemlem. Bár ha a t49 túléli, meghagytam volna neki, nagyon kis görcs volt, szinte hallottam ahogy a fejbõrüket tépik már az ellenfélnél😄
De amúgy jól is jött, hogy ennyien voltunk csak, a többiekbe bele lehet akadni, ha bénán állnak be.
Amúgy t-44 milyen? Múltkor láttam, ahogy kiszedett egy type-ot egy forma hp veszteség nélkül, akkor mondtam, hogy nekem kell ez a cucc😄

I never asked for this.

patchaou
Az ilyen bónuszokat szoktam szeretni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Himmelsdorf, encounter, tier 6. T-34/85-tel megyek.
Egy hülye elkezdi bepittyenteni a zászlót és beírja, hogy "all cap". Elkezdõdik a csata, várok 10 mp-et, MINDENKI megindul a zászló felé (azaz nem is, a nagy vonat parkoló épület mögé és onnan fejlõdtek föl szépen lassan) kivéve engem meg egy kis t49-et. Mondom mi a fasz?
Eredmény? Ketten a hegyen kiszedtünk egy su100-at, vk3001p-t, pz3/4-et, m4-et meg t150-et, és ezalatt a többi 13 tankunk megölte a maradékot (csak 5ös szintûek voltak lenn). Szegény t49-et megölték, nekem a bónusz a végén még a hegy lábánál egy afk kv1s volt😄

I never asked for this.

a másik az nem az, az csak valami talicska 😊 hetek óta ott ál, nincs idegzetem még egy ágba belekezdeni.
1?

jó tudom, nekem is befigyel egy arty.. lebuktam 😄D
megint 120 millió buziarty volt a csatában.. de kaptak a szájukra 😄 2 hpval éltem túl, komoly volt.. kár h prémium nélküli
wildstorm
Bocsi, nem figyeltem.

Az ilyen hüjjéket nemhogy levenni a friend list-rõl hanem izibe ignore-ra.
Nem mondod, hogy valaki azért megsértõdik mert felajánlod neki a századot.
Komolyan néha szégyenlem, hogy embernek hívnak minket.

hat valoszinu , eleg ha csak a toltesi idot nezed , de jo poen :-)

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU