World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nem lennél a fórum népszerûségi versenyének gyõztese, ha lenne ilyen. 😊
Don't feed the troll.
Az egyik leggyengébb trollkodási kísérlet amit valaha láttam ezen a fórumon. Sebaj, így vasárnap délutánra gondolom elfogyott a szufla.
Miért artyval nem kempelsz? No offense!
Miért szûkíteném be? Van itt lehetõség bõven.Megõszülök mire meglesz mind a 4(5 ha az angol is jön) top artym és végre oneshotolni tudom a szegény védekezõ jgpzE100-at vagy object 268-at mikor ki meri dugni a csövét egy szikla mögül.(ha nem dugja ki,majd a splash leszedegeti szépen a hp-ját 6-800-asával 😊
Szóval megvan az álmom és azt el is fogom érni!Ehhez nem kellenek tankok vagy td-k hogy aztán ott kempeljek velük mikor van 5-6 nyomi arty a játékban. 😊
Szóval megvan az álmom és azt el is fogom érni!Ehhez nem kellenek tankok vagy td-k hogy aztán ott kempeljek velük mikor van 5-6 nyomi arty a játékban. 😊
Patrol Duty XDDD Aztán én nem is üldöztem😄😄

Lol. Minek?😄
Tudod hogy mennyire beszûkíted a fejlõdési lehetõségeidet? Td-k? az is lassabb talán mint egy med vagy scout.
Tudod hogy mennyire beszûkíted a fejlõdési lehetõségeidet? Td-k? az is lassabb talán mint egy med vagy scout.
I never asked for this.
Én egy nyomi artysta vagyok,nem játszom "rendes" tankokkal.
A játékban is ez a nevem,meg lehet nézni ha valakit érdekel. 😊
A játékban is ez a nevem,meg lehet nézni ha valakit érdekel. 😊
Nem gúnyoltalak héé!😮
Én pl soha életben a közelébe nem leszek artyval a 700xp-nek😄 Wespével mentem, remek 250 áltag xp-vel véget is ért gyorsan a közös románc😄
Szóval 700 fölötti xp már becsülendõ fõleg kis szinten<#smile>#smile>
Rendes tankkal hogy megy?
Én pl soha életben a közelébe nem leszek artyval a 700xp-nek😄 Wespével mentem, remek 250 áltag xp-vel véget is ért gyorsan a közös románc😄
Szóval 700 fölötti xp már becsülendõ fõleg kis szinten<#smile>#smile>
Rendes tankkal hogy megy?
I never asked for this.
Fontos lesz kiemelni a magyarok próbálkozásait meg hogy mi miket használtunk.
I never asked for this.
Nem kell ám azért kigúnyolni mert egy kicsit nyomi vagyok!
Még csak 500 csatám van és négyes szintû a legnagyobb járgányom de már van 3 tank ászom! 😊
Az effim is 1000 körül van és azt mondták a nem nyomi barátaim hogy csak artyval ez nagyon szép mert állítólag az artyzás csökkenti az effijét mindenkinek.(lagalább is a több ezer csatás tankosok(fõleg azok akik 3-4 tier8 prém tankkal is rendelkeznek) és van úgy 5-600 effijük,erre szokták fogni a szánalmas teljesítményüket.
Szóval tessék velem együtt örülni a szép sikereimnek! 😊
Még csak 500 csatám van és négyes szintû a legnagyobb járgányom de már van 3 tank ászom! 😊
Az effim is 1000 körül van és azt mondták a nem nyomi barátaim hogy csak artyval ez nagyon szép mert állítólag az artyzás csökkenti az effijét mindenkinek.(lagalább is a több ezer csatás tankosok(fõleg azok akik 3-4 tier8 prém tankkal is rendelkeznek) és van úgy 5-600 effijük,erre szokták fogni a szánalmas teljesítményüket.
Szóval tessék velem együtt örülni a szép sikereimnek! 😊
Nincs idõm rá<#szomoru1>#szomoru1>
Hát szegény csajt aki a repülõkrõl adott elõ szivatták ilyenekkel<#nevetes1>#nevetes1>
Hát szegény csajt aki a repülõkrõl adott elõ szivatták ilyenekkel<#nevetes1>#nevetes1>
I never asked for this.
Pedig pont a te szakodon kellene a népnek érteni, hogy olyan nincs. <#nevetes1>#nevetes1> Persze mindenütt vannak furcsa emberek. 😊
Pedig a Két világháború közti "szenvedés" azért elég fontos momentumokat takar pl a spanyol polgárháború és a téli csata. Ott meg aztán voltak nem kis számba T-26 tankok.
Értem szóval az egészet akarod átfogóan, hát az úgy nehéz lesz akkor tényleg jobb, ha a kezdeti tákolmányokat csak lényegében átveszed meg szerintem inkább a modern fegyverkezést, ami kb a hidegháborútól kezdõdik onnan kéne rendesen végig venni azért is adtam meg a T64-et, mert itt kezdtek el a compozit páncélzattal foglalkozni mivel a fegyverkezés már túl fejlõdött régen a tömör acél tankokon(t-54) gondolok itt a HESH, HEAT-re.
T-72 revízióit semmiképp ne hagyd ki majd meg ebbõl levonható a konklúzió a magyar gépparkra<#zavart1>#zavart1>
T-72 revízióit semmiképp ne hagyd ki majd meg ebbõl levonható a konklúzió a magyar gépparkra<#zavart1>#zavart1>
Biztos meg fogja valamelyik nyomi kérdezni<#nevetes1>#nevetes1>
I never asked for this.
Legtutibb tank? <#nevetes1>#nevetes1>
Errõl jut eszembe t-34et mennyire imádom most, de ugy tûnik mások nem, mert valami 940 xp-vel már tank ász lett<#nevetes1>#nevetes1>
I never asked for this.
Hát úgy terveztem hogy elõször pár percben ismertetni, mi is a harckocsi, mik azok a szakszavak amiket érdemes tudni róla, meg hogyan tákolták õket ösze.
Utána nagy ugrás lesz, mert az 1. vh-s tákolmányok meg a két háború közti szenvedés nem érdekel, rögtön vh legfontosabb tankjai (t-34, kv, is ezeknek pár altípusa, m4 és pár altípusa, m26, pz4, 5, 6, magyar turán, toldi)
Ezután fegyverkezési verseny, kié a legtutibb tank, itt fel lehet sorolni rakatot, miben különböznek, miben hasonlóak, kik használják, miért. Így gondoltam csak jó hosszan<#smile>#smile>
Meg hát ugye elsõsorban magyar vonatkozású dolgok kellenek.
Utána nagy ugrás lesz, mert az 1. vh-s tákolmányok meg a két háború közti szenvedés nem érdekel, rögtön vh legfontosabb tankjai (t-34, kv, is ezeknek pár altípusa, m4 és pár altípusa, m26, pz4, 5, 6, magyar turán, toldi)
Ezután fegyverkezési verseny, kié a legtutibb tank, itt fel lehet sorolni rakatot, miben különböznek, miben hasonlóak, kik használják, miért. Így gondoltam csak jó hosszan<#smile>#smile>
Meg hát ugye elsõsorban magyar vonatkozású dolgok kellenek.
I never asked for this.
Megvan a 3. tank ászom 😊
Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. október 7. 14:08:12
Jármû: Lorraine39 L AM
Szerzett tapasztalat: 779
Szerzett kredit: 14 600
Csatában elért Achievement: Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. október 7. 14:08:12
Jármû: Lorraine39 L AM
Szerzett tapasztalat: 779
Szerzett kredit: 14 600
Csatában elért Achievement: Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Ma még nem is voltam ott 😄😄 Himmelsdorfon a hegyen gyaláztak meg.
Milyen jó olajos - acélos szag van körülötte 😄
Milyen jó olajos - acélos szag van körülötte 😄
A brüsszeli hadtörténetiben volt egy IS-3, de most épp felújítják. Azt meg akarom mászni egyszer.
Szerintem az orosz T családot válasszad a T-64-tõl kezdve szemben a nyugati tankokkal ez nagyon jó téma kár hogy nem én írom<#vigyor>#vigyor>
Szerencsére rengeteg forrást ki tudsz használni mert volt harcéri gyakorlat is és nem is kell a T-90-ig eljutni meg remélem teljes körûen végigjárod és nem csak az alapmodelleket.
Szerencsére rengeteg forrást ki tudsz használni mert volt harcéri gyakorlat is és nem is kell a T-90-ig eljutni meg remélem teljes körûen végigjárod és nem csak az alapmodelleket.
Murovankán megcsapkodtam egy DB-t, nagyjából azon a környéken, ahol encounterben a zászló van. Nem te voltál? <#nevetes1>#nevetes1>
Jó lehet akkor ott az élet😄
Én terror házába voltam elõzõ héten, meg is fogdostam a földszinten a t-55öst😄
Én terror házába voltam elõzõ héten, meg is fogdostam a földszinten a t-55öst😄
I never asked for this.
Nagyobb lesz a siker 😄 😄
Nem tudom mi lett ma a typokkal, DB-met alázzák....1 csatába be kaptam 3 lövést typtól, 3x vesztettem modult/ legénységet oO
Nem tudom mi lett ma a typokkal, DB-met alázzák....1 csatába be kaptam 3 lövést typtól, 3x vesztettem modult/ legénységet oO
Én is így gondoltam. Háború fontos tankjai minden oldalon, aztán hogy ebbõl a hidegháborúban miként fejlõdtek ki a mai szintre a gépek és megemlíteni a ma legtöbb helyen rendszeresített gépeket (leopard, challenger, abrams, t-72).
I never asked for this.
igen, az is jó de az tovább tart 😛
Mi ez a patrol duty medál? Meg mi van ma a tájpikával?
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Pár éve voltam Vietnámban, a reptérrõl egy sofõr vitt be a belvárosba. Jött szembe egy épület, elõtte T-34. Kérdezem, mi ez? Válasz, múzeum. Újabb épület, elõtte két T-55. Mi ez? Múzeum. Konklúzió, Vietnámban, ha tank van elõtte, akkor múzeum. 😊 Persze lehet, hogy az a T-55 az type volt. 😊
Pár éve voltam Vietnámban, a reptérrõl egy sofõr vitt be a belvárosba. Jött szembe egy épület, elõtte T-34. Kérdezem, mi ez? Válasz, múzeum. Újabb épület, elõtte két T-55. Mi ez? Múzeum. Konklúzió, Vietnámban, ha tank van elõtte, akkor múzeum. 😊 Persze lehet, hogy az a T-55 az type volt. 😊
Orosz T széria, a jobb felfüggesztés + páncél döntöttsége, én erre mennék.
Meg T szériák mai napig vannak.
Meg T szériák mai napig vannak.
Basszus tényleg 😄 M4-el voltam. Akkor nem szóltam!! <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#buck>#buck>
Milyen tierben voltál?
A kapcsolóhoz oda van írva hogy csak T4 felett.
A kapcsolóhoz oda van írva hogy csak T4 felett.
Milyen szintû tankal mentél?
Nem csak vh. Az elsõ nagy mark I-esektõl egészen a leopard2-ig át kell venni, hogy hogyan fejlõdtek a panzerkampfwagenek😄
I never asked for this.
talán az IS tankok fejlõdése jó, ha 2.vh-sat akarsz...
Nagyon jó szak, érdekel is ez a terület, az iskola is pöpec, mindennap elmegyek egy t-72es mellett, ami üdítõ látvány<#nevetes1>#nevetes1>
szóval jól jártam ezzel a sulival<#smile>#smile>
Amúgy pont keddre kell harcászatból prezentációt csinálnom harckocsik fejlõdésébõl, míg az egyik kollega a harctéri használhatóságukról fog beszélni<#eplus2>#eplus2>
ötleteket kérek, milyen tankok kerüljenek bele az anyagba? 😛
szóval jól jártam ezzel a sulival<#smile>#smile>
Amúgy pont keddre kell harcászatból prezentációt csinálnom harckocsik fejlõdésébõl, míg az egyik kollega a harctéri használhatóságukról fog beszélni<#eplus2>#eplus2>
ötleteket kérek, milyen tankok kerüljenek bele az anyagba? 😛
I never asked for this.
mikor nem???
Azt nem is lehet kiszedni😄
Én is meg tudom számolni egy kezemen hányszor, de betett. Mondjuk nem zavar, mert korábban kb minden második meccs assault volt, szóval nem panaszkodom<#smile>#smile>
Én is meg tudom számolni egy kezemen hányszor, de betett. Mondjuk nem zavar, mert korábban kb minden második meccs assault volt, szóval nem panaszkodom<#smile>#smile>
I never asked for this.
Standard battle be van pipálva?
Egyébként engem egyszer sem rakott be ilyen meccsekre mióta beállítottam.
Egyébként engem egyszer sem rakott be ilyen meccsekre mióta beállítottam.
A tájpiban az az egyik legjobb, hogy ugyanúgy pattogós a feje, mint a T-54-nek. 😊

Nemhangzik rosszul. 😊 Bár csak a katpol blog miatt tudom elképzelni, hogy mirõl is szól ez az egész. 😊
Inkább mondjuk úgy, hogy ritkábban rak be ha nincs bepipálva és egyedül vagy😄
engem berakott ma pl védõnek prokhón pedig egyedül mentem és nincs pipa...
engem berakott ma pl védõnek prokhón pedig egyedül mentem és nincs pipa...
I never asked for this.
Biztonság- és védelempolitikát tanulok.
Azért hívják félcivilnek, mert innen a legkönnyebb átkerülni állományba, de az eredeti célja ennek a szaknak az, hogy olyan embereket képezzenek ki, akik az országot fenyegetõ, külsõ belsõ, hirtelen fellépõ veszélyeire tudnak reagálni. Mindenkinek a terrorizmust szokták mondani, hogy az ellen a legnehezebb küzdeni meg az a legfontosabb, de ha árvíz van vagy akármi más természeti katasztrófa, az ellen is a védelempolitikás (és védelmi igazgatási szakos) emberkék lépnek föl.
Elsõsorban amúgy önkormányzatok, kirendeltségek meg efféle hivatalos szervek keresnek ilyen szakembereket. Szóval azért jó mert sokfelé lehet majd nézelõdni ha elvégzi az ember, azért rossz mert mindehhez érteni is kell. Tanulok pl jogot, de ugyanígy környezetvédelmet is, ami fincsi<#finom>#finom>
Azért hívják félcivilnek, mert innen a legkönnyebb átkerülni állományba, de az eredeti célja ennek a szaknak az, hogy olyan embereket képezzenek ki, akik az országot fenyegetõ, külsõ belsõ, hirtelen fellépõ veszélyeire tudnak reagálni. Mindenkinek a terrorizmust szokták mondani, hogy az ellen a legnehezebb küzdeni meg az a legfontosabb, de ha árvíz van vagy akármi más természeti katasztrófa, az ellen is a védelempolitikás (és védelmi igazgatási szakos) emberkék lépnek föl.
Elsõsorban amúgy önkormányzatok, kirendeltségek meg efféle hivatalos szervek keresnek ilyen szakembereket. Szóval azért jó mert sokfelé lehet majd nézelõdni ha elvégzi az ember, azért rossz mert mindehhez érteni is kell. Tanulok pl jogot, de ugyanígy környezetvédelmet is, ami fincsi<#finom>#finom>
I never asked for this.
Miket lehetne hasznosítani? Mármint miket tanulsz, ami itt jól jönne? Csak kíváncsi vagyok, mint õscivil.
Hát pénz nélkül mire lennének elegek?😄
A képzettség meglenne, délszláv háborúban egy magyar alezredes úr tákolt össze egy falunyi kacatból hidat, amin a páncélkocsik is át tudtak menni. Briteknél mai napig tanítják katonai mérnöki szakon hogyan kell a környezet anyagait használni háborús terepen.
On: ami érdekes, hogy amiket tanulok harcászatból pl, azokat valóban lehetne hasznosítani ebben a játékban. Sem a CoD, sem a MoH, sem semmi nem volt képes a valósághoz közeli helyzeteket megvalósítani, ez a játék is a fizikán meg a baromságfaktoron bukik el (hegyen völgyön átsuhanó lövedékek, 50 méterre eltûnõ tankok stb. tudjuk😄)
A képzettség meglenne, délszláv háborúban egy magyar alezredes úr tákolt össze egy falunyi kacatból hidat, amin a páncélkocsik is át tudtak menni. Briteknél mai napig tanítják katonai mérnöki szakon hogyan kell a környezet anyagait használni háborús terepen.
On: ami érdekes, hogy amiket tanulok harcászatból pl, azokat valóban lehetne hasznosítani ebben a játékban. Sem a CoD, sem a MoH, sem semmi nem volt képes a valósághoz közeli helyzeteket megvalósítani, ez a játék is a fizikán meg a baromságfaktoron bukik el (hegyen völgyön átsuhanó lövedékek, 50 méterre eltûnõ tankok stb. tudjuk😄)
I never asked for this.