World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem működnek és peccs miatt top EXP is lettem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.07.12. 18:36:08
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nekem light kellene.
Amcsi vagy britt.
Esetleg német,ha nem béna a kinézete.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Most komolyan a legszarabb PRÉM tankokokat akciózzák csak le? Ez aztán hatalmas sale...
A napi duplázáshoz ma csak 1 meccset kellett mennem hála az égnek,mert ki nem állhatom ezt a tankot.<#buck>#buck>
Úgy döntöttem gyorsan lerendezem a csatát és átmegyek kamikazeba,kamikaze stílusban be a tömegbe és lesz ami lesz.erre túléltem.<#vigyor>#vigyor>
Sőt az egyik hülye ellenség ahogy köztük forogtam és lövöldöztem megölte a csapattársát mikor azt kerülgettem.<#mf2>#mf2>

Voltak magyarok is a csatában,bár egyik másik nagyon béna volt.

Elég gyors és rövid csata volt.

50.000-ért odaadom csak készpénz érdekel csere nem!
Tel:0630-8285288
Az acchoz jár az email cím is.
Prémtankok:
LeKpz M41 Gf
FV4202
Type 64
43 M Toldi
Turán 3
Panzer 58 Mutz
Stug lV
E 25
8.8cm Pak 43 Jagdtiger
T-45
T-28with F30
T54 first prototype
KV-5
Ram ll
T 14
T34
Amx1357GF
M4A1 Revalorisé
Amx Chass eur de chars
105 leFH18B2
Excelsior
Heavy tank No.Vl
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
angelus1991ster.blogspot.hu

Új, erősebb torony az M48-nak. Nyam. Eddig is a kedvenc T10 medem volt, ezután brutális lesz.
Ez kéne itt is, mert a mi szerverünk csak fejős tehénnek van használva... csak asszem ezen a szerón kiváltképp sok a birka. 😄D
t10 csak f1 pilótáknak
t8 eséllyel indulnak f3 pilóták is, és valami tán csurran a kocavezetőknek mint én. És kevesebb minusszal.
Szóval 1 próbát biztosan teszek, de nem élem bele magam.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Szóval a lepotyogó heti 400 bondért lehet majd játszani. Bár lehet 8-ban kevesebb bondot osztanak majd ki.
Egyetlen előny, hogy nem kerül heti 2 millió creditbe a rankedezés.
Egyébként,én várom ezt a T8 as rankedet,Nem tudom miért van,de T10 ben totál b@lfasz vagyok de annyira, hogy egyáltalán nem is játszok velük már jő ideje.Pedig ott rohad vagy 20 db a garázsban.<#idiota>#idiota>Na nem mintha alatta olyan fényes lenne a teljesítményem,de ott azért úgy érzem,valamit hozzá tudok tenni a csatához. T10 ben meg semmit kb<#fejvakaras>#fejvakaras>
Komolyan nem értem,
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.07.11. 15:41:33
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Úgy szargamingosan.
Jelenleg csak a tier X-es tankok harcolhatnak a játékmódban, de hamarosan a tier VIII-as verzió is megjelenhet majd, hasonlóan a CW-hez."
Ez viszont érdekelni fog. Lehet majd farmolni kötvény termesztés közben<#hehe>#hehe>
Szóval: én nem állok neki gőzerővel fejleszteni semmit. Akkor sem a csilliárd w8-t lehet vele csinálni.
Ma már csak megyek pár kört naponta. Most kicsit többet mert adják a t34-85-t. (ez is volt a céljuk sztem, mármint a több játék)
De ha mindenki gőzerővel nekikezdene kifejleszteni 1 op tankot, és kihúzná 1 hónap alatt, 1 hónap múlva lenne a nerf.
Sokkal jobb lenne, ha felmérnék, hogy az adott tank mennyire lesz ütős, és nem nerfelnének, buffolnának szinte hetente.
Bár már ez sem izgat. Igazából nem is tudom mivel tudnának megfogni. (talán t34-85 -höz hasonló eventekkel,de ez kutyavásár szagú, vagy goldnyereménnyel)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Találkoztam egy lökött magyarral is.Vagy nem volt nála javító vagy úgy gondolta hogy halhatatlan a tankja,T9 svéd td-vel volt,domb tetőn kempelt volna,de spotoltam és négyet bele eresztettem a láncába,gyorsan szétkapták,de így is több mint 3k sebzést felfogott a páncélja.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.11. 08:27:37
Hányszor jártam már így? Sokszor!
Megcsinálnak 1 op tankot, a sok unikum rácuppan, mire a halandók megszerzik: NERF!
Régi játék ez wg módra. És mindig bekajáljuk.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
TVP így biztos, hogy jobb lesz nálla.

B-C 25t nerf... pedig épp azon voltam, hogy ki free exp-zem jó sok goldból... WG megint alkotott
link
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.07.11. 00:28:00
Ha nem lenne ez a szar mm és egyenletesen dobna mindenhova, akkor sokkal több ilyet tudtam volna menni.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Élvezhetetlen ezekkel az OP-nak nevezett új prémekkel is.
Asszem meg lehet nézni hogy melyik fajta tankkal mentél legtöbbet.
Artyson normál tank ágon csak kv meg m4 sörmi magasságig mentem,és kb 90%-ban artyval játszottam rajta,azon nincs is csak ingyenes prém tank.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.10. 22:24:03