World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Álló type-ba teljes sebességgel belementünk próbából, ott 800 kontra 326 lett a sebzés. Ekkora rammingra nem emlékszem régebbrõl. Arra leszek még kíváncsi, hogy a 90 tonnás löwe mit tud teljes gázon. 😊

Na megnéztem a csatád.Kár,h tré a felbontás+ytube(+ rohant az egész lejátszás,figyelnem kellett végig),de a lényeget láttam.
Nem is tudom hol kezdjem.<#alien2>
1:Az elején kellett délen,h a kis amx elvonta az ellen figyelmét,akit aztán levadásztál,különben állóháborúba keveredtél volna=majdnem biztos,h bukó a csata.
2:Szép dolog,h nem álltál meg pislogni,rgo 3-6nál visszamentél bázist védeni 3-4?tank ellen.(Ezt azért kevesen csinálják.)
3:A védelemnél volt szerencséd,h a csapattárs roncsa mögé bebújhattál,így nem tudtak lõni,amíg te végig sebeztél.De miért ne használnád ki a lehetõségeket,nemde?<#vigyor2>
4:A védésnél is 6ost dobtál,azzal,h a francia tank elrohant ahelyett,h hátulról lõtt volna,rgo aki a roncs tank mögül lõtt rád mehetett volna rád(roncsot megkerülve),de így nem.(2 oldalról lõhettek volna rád)
5:Az MM is normális volt,abból a szempontból,h 1(pen 0),talán 2 lövéseden kívül,minden ütött.(Kissé gyors volt a replay,valóban figyelnem kellett végig:vagyis vagy qrva jól lõsz futtából ezzel a tankkal(legénység skill+ a te saját skilled a tankkal),vagy nem tudom<#alien2> grt még1x)
6.Ha jól láttam a védésnél talán td volt?(vagy csak béna és nem fordult rád)akit meglõttél a láncon,innen már free frag volt az illetõ.
7:A csapattársaid nem figyeltem a te tankod néztem,de meg kérdezném,h õk merre jártak?(Lementél délre az AMX-el,gyakorlatilag egyedül+visszamentél védeni,õk nem tudom hol jártak)
8:Jól jött ki a csata(amx+roncs+pontos lövések általad),érthetõ az adrenalin szint emelkedés=kézremegés).
Nagyon szép volt<#alien2>
Ügyes voltál<#wave>

Passz, mostanában nagyobb rammolásom nem volt vele, csak a kis sebességû ütközések alapján mondtam. Itt is mikor nekimentem amxnek, sebzett valami 40-et régen szerintem több is lett volna... Bár tény, hogy a kis szöcske, mikor meglátta, hogy megyek, rátapadt az Ssss-re😄
Szóval nem tudom! 😄 Majd tesztelgetem!!! 😛
A rammingból visszavettek? Nekem úgy tûnt, hogy ha lassan mégy, akkor igen, kevesebbet sebzel, de ha gyorsan, akkor masszívabbat tud ütni.

Körözésnél kb egy kört lehet megtenni az ellenfél körül, addigra lelassul a tank 15-re. 😊

Nem kicsit voltál agresszív. <#taps><#taps><#taps>

Hasonlóan játszok, csak én inkább megdögleni szoktam. <#nevetes1>

Mesélek én, de még csak 100 csatát mentem vele, illetõleg csak német vasakkal tolom, így nincs viszonyítási alapom. De szvsz nagyon jó kis gép, kellemesen pattogós, mind sebessége, mind mozgékonysága jó, nekem megfelel legalábbis, néha kicsit azért heavy feeling! 😄
Rammolni meg valami isteni vele, bár a fizika azért talán kicsit visszavette a sebzését.
Ha P2öt szereted, akkor ezt imádni fogod! 😛
Ramming teszt E-50M-mel. 😊

Sunsetjoy
Grat hozzá Madi!

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Most nézem:Acélfal<#alien2>
Grat.

Hi. Mesélj az E50rõl(vagy bárki😊. Nekem a nagy kedvencem jelenleg a P2.
Milyen tank az E50?Mennyire lehet vele körözni az ellen körül?
A forgása kicsit lassúnak tûnik,de remélem csak papíron.
Már-már fanciáknak tûnnek(amx1390) ezek a medek-persze nem-de én pl a P2vel szinte minden csatát szeretek,ritka szemét dolgokat lehet velük mûvelni,fõleg ha valaki egyedül szaladgál ellenük.

Végig gázoltam a csatatéren! 😄 Még most is remeg a kezem😄 Jó volt..
Mondjuk a végén az arty azért kihúzott a szarból.. de meg is nyertem nekik utána! 😛

Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. október 8. 14:23:56
Jármû: E-50
Szerzett tapasztalat: 4 376 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 69 199
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun, Pusztító

Replay
Master91
Is3 én se akarom eladni, de a legénység úgy is megy Is8ra a cuccokal eggyüt, úgyhogy nem sok értelmét látom meg tartani. Századozni sajnos nagyon ritkán megyek....
Fec papa
Konkrétan IS-8asra kéne összefarmolni a pénzt úgy hogy az IS-3at nem akarom eladni, mert szeretek vele játszani. De lehet szép lassan összegyûjtöm Stuggal, jól el lehet vele puffogtatni, csak gondolom jopárszor több csatát fog igénybe venni. 😄 Meg most mindenhol szinte stagnálok Techtreeben, mert kevés a pénz, és most prioritásnak az IS-8at tûztem ki.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Viccesek a kis képek:
a már említettek mellett pl. a kis rakétavetõs 32Pz38Hf <#vigyor2>

BF3: Atomiccore

Abban bizony nincs sok meglepõ, hogy az E4-nek 2 lövés voltál. Ha legalább az átlagsebzését beadja neki, akkor ez történik.
Viszont az MM tényleg kiszúrt veletek, az ellenfélnél 3-mal több tier10 volt. Ezek tipikusan azok a csaták, ahol annyi lehet a dolgod, hogy a lehetõ legtöbb sebzést kiosszad az elkerülhetetlenül bekövetkezõ vereség elõtt.

Master91
Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. október 8. 14:08:44
Jármû: VK 1602 Leopard
Szerzett tapasztalat: 1 896 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 41 326 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 170)
Csatában elért Achievement: Top Gun

7. killemet akartam, mondom lerammolom a kis T-46-ot, de a saját M3-Lee-nk ki lõtt 😞 lett volna vagy 7-8 killem....
Prém nélkül.
xD ott van hogy kép beszúrása. arra kattintasz, bejön egy kis ablak és oda illeszted be a http/kepkezelo.com/stbstb
hagyjuk inkább,nem megy ez nekem

http://kepkezelo.com/images/ge4f5p4ip58zm0lo3qwv.jpg

ge4f5p4ip58zm0lo3qwv.jpg

Sziasztok!

És a t110e4 persze elsõre ammó,track és gyújtott is,második lövéssel ki is végzett,alig éltem...
Nem elég hogy szar az mm még mellé sz..at is...

Sturmtiger balanceolását nem tudom hogy fogják megoldani, de az tuti biztos, hogy nem fogja tudni keresztüllõni a pályát.
Meg jelenleg az se biztos hogy prém lesz. ( Remélem tényleg nem az lesz )
Serb fantáziált arról hogy lehetne csinálni egy assault gunos treet.

Az ötlet egyébként nem hülyeség, Brummbar meg Sturmtigernek eleve 100mmes döntött frontja van szóval artynak furcsák lennének, meg nehogy már elérhetõ lehessen a 0kmes kezdõknek egy 380mmes rakétás szörnyeteg, hogyha vastag a tárcájuk.

WoT: Nishizumi77

Na igen, a T92 240mmes ágyúja semmi ehhez a 380mmes rakétához képest, azt még egy type E is képes kilõni 1 lövésbõl néha 😄
Úgy látszik dolgozgatnak ezen a rakéta projecten, múltkor aszem az RBT-5rõl ( BT 2db rakétával a tornyán ) is volt ilyen ikon kép,most meg ott van egy francia H38 is rakétákkal. ( Ami egyébként német módosítás és õk használták ) Company of Heroesba viccesek voltak ezek a kis H38ak.

Jöhetne majd a Churchill AVRE is, jó kis troll "gránátvetõ" lenne:

WoT: Nishizumi77

nem enyhén arty

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

jajaja, ha nagy felháborodást vált ki akkor tuti megveszem 😊 amúgy az prém lesz 😄 de minden pénzt megér amikor k*** anyáznak mert ez már artynak is durva lesz 😄
Sturmtiger???😮

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

patchaou
Igaz nem tudom most milyen, mert régen állt a garázsban. De akkor csatánként garantáltan arra ment el a javítókészlet.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
Óóóó, én arról mást tudtam! Na a nyavalyába, köszi!
Master91
Mondom eddig nem volt ilyen 😄 Jó ha hetente kaptam 1-2 sárgát, akkor is meg értettem miért, mert oldalról jött....de szembõl, napi szinten? Kicsit vicc.
Mondjuk mikor a 7.5 jött ki, akkor meg DB-m volt ammós/ágyú sérülõs, 2 hét múlva meg már nem....
Persze a wg nem piszkál bele az ilyesmibe.
Ha csak ennyi lenne... Tegnap sikerült vele két nulla sebzéses csatát is tolnom, vagy lepattant vagy nullás crit volt, de ilyen 7-8 lövésekbõl. 8.0 elõtt soha nem volt ilyen, a minimum két sebzõ lövés mindig megvolt, így sem volt egy brutál átlagsebzésem vele, 2780 volt, most 2450 kereken, agyfasz. Idegbõl majdnem eladtam tegnap. Az 1.6-os kill ratiom is lement 1.4-re. Olyan hogy valami lepattan rólam már csak álom kategória, minden mindenhol átlövi, lövegpajzsomat simán átküldik több száz méterekrõl.

patchaou
IS-3-ra rá sem kell lõni. Elég ha a monitor szélén megpillantod, azonnal besárgul a lõszertartója 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
De szembõl??? 😄 😄 Meg nem vettem észre, a médiumról tudom hogy érzékenyek, eddig heavyn nem vettem észre.

Fõleg a kis csöppségemmel. Most meg szembõl bekapok egy lövést, szerintem a löveg kezelõm elkapja, és be akarja rakni a mi lõszereink közé, vagy nem tudom...
Igen, de a ruszki ág nagy része, eddig is érzékeny volt. 😊

Master91
Is3-masomnak is gyakran lõnek ammot...
Gondolom a mazochistáknak is akarnak hagyni esélyt a játékra.

Tegnap két tigrist ammorackeltem kb 1200 HP-ról. Plusz egyet láttam ammo racktõl megpusztulni. Az is kb 1000 HP-ról történt. A 8.0-ban a tigrincs ilyen ammorack érzékeny lett, vagy csak véletlen?

Érdekes, hogy ha a tankok nerfelését/buffolását tényleg a winrate és a statisztikai adatok alapján csinálják, akkor hogy a frászba lehet, hogy a T28 protot nem buffolják mióta kijött? Valahogy nem buffolják egyáltalán, hiába tudja jól mindenki hogy mennyire szar.

I.C.ram
Kb 80k xp kell még t30-hoz, azt már valahogy kihúzom, de rühellem. Úgy terveztem, hogy Protóról átmegyek majd T95-ös ágra is, de felejtsék el. Nem kell többet olyan tank nekem, ami nem tud legalább 28 km/h-val menni.
Én 100 csata után eladtam a Büdös Picsába! A T30 marad maximum teszt szerón!
I.C.ram
Utálom ezt a fos prototypot... 55% globál nyerési ráta után, már csak 52%-om van 1k csata mellett, mert ez a fostalicska prot egy használhatatlan szar. A sebessége miatt bukjuk a csaták nagy részét, mert egyszerûen nem tudok odaérni idõben sehova, és ha észrevesz valaki, akkor az artynak könnyû préda vagyok. De nem baj, nerfeljék csak ezt a szart tovább a T30-cal együtt.
Yoyo
Én T50-el full gázon mentem neki egy bokorban lapuló másik T50-nek, az utolsó pillanatban villant fel😊

505thZajcev[PT]
Most nem azert de mintha az egyik videoban azt fejtegettek volna hogy 440 meter a max latotavolsag!

patchaou
És volt rá példa, hogy a bokor mögött teljesen elrejtett, álcahálós, álcafestéses, 50%-os álcaskilles T-50-et 75 méterrõl kiszúrta egy type. Csak tudnám hogyan.

Yoyo
Fõleg😊

jah, hogyne 😄
Azt ugye tudod, hogy 50 méteren belül kötelezõen láthatóvá tesz a játék. 😛

patchaou
Bárcsak ugyanolyanok maradnának. Akkor nem lenne gond megelõzni type59-el a tigrist...

Ja mint amikor megvetted........ pont ugyan olyan mi?😄DDD

sokoo
Én se vettem észre semmi változást a Löwén.

This is the beginning of the end.