World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is tudom hol kezdjem.<#alien2>#alien2>
1:Az elején kellett délen,h a kis amx elvonta az ellen figyelmét,akit aztán levadásztál,különben állóháborúba keveredtél volna=majdnem biztos,h bukó a csata.
2:Szép dolog,h nem álltál meg pislogni,rgo 3-6nál visszamentél bázist védeni 3-4?tank ellen.(Ezt azért kevesen csinálják.)
3:A védelemnél volt szerencséd,h a csapattárs roncsa mögé bebújhattál,így nem tudtak lõni,amíg te végig sebeztél.De miért ne használnád ki a lehetõségeket,nemde?<#vigyor2>#vigyor2>
4:A védésnél is 6ost dobtál,azzal,h a francia tank elrohant ahelyett,h hátulról lõtt volna,rgo aki a roncs tank mögül lõtt rád mehetett volna rád(roncsot megkerülve),de így nem.(2 oldalról lõhettek volna rád)
5:Az MM is normális volt,abból a szempontból,h 1(pen 0),talán 2 lövéseden kívül,minden ütött.(Kissé gyors volt a replay,valóban figyelnem kellett végig:vagyis vagy qrva jól lõsz futtából ezzel a tankkal(legénység skill+ a te saját skilled a tankkal),vagy nem tudom<#alien2>#alien2> grt még1x)
6.Ha jól láttam a védésnél talán td volt?(vagy csak béna és nem fordult rád)akit meglõttél a láncon,innen már free frag volt az illetõ.
7:A csapattársaid nem figyeltem a te tankod néztem,de meg kérdezném,h õk merre jártak?(Lementél délre az AMX-el,gyakorlatilag egyedül+visszamentél védeni,õk nem tudom hol jártak)
8:Jól jött ki a csata(amx+roncs+pontos lövések általad),érthetõ az adrenalin szint emelkedés=kézremegés).
Nagyon szép volt<#alien2>#alien2>
Ügyes voltál<#wave>#wave>
Szóval nem tudom! 😄 Majd tesztelgetem!!! 😛
Körözésnél kb egy kört lehet megtenni az ellenfél körül, addigra lelassul a tank 15-re. 😊
Hasonlóan játszok, csak én inkább megdögleni szoktam. <#nevetes1>#nevetes1>
Rammolni meg valami isteni vele, bár a fizika azért talán kicsit visszavette a sebzését.
Ha P2öt szereted, akkor ezt imádni fogod! 😛
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Grat.
Milyen tank az E50?Mennyire lehet vele körözni az ellen körül?
A forgása kicsit lassúnak tûnik,de remélem csak papíron.
Már-már fanciáknak tûnnek(amx1390) ezek a medek-persze nem-de én pl a P2vel szinte minden csatát szeretek,ritka szemét dolgokat lehet velük mûvelni,fõleg ha valaki egyedül szaladgál ellenük.
Mondjuk a végén az arty azért kihúzott a szarból.. de meg is nyertem nekik utána! 😛
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. október 8. 14:23:56
Jármû: E-50
Szerzett tapasztalat: 4 376 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 69 199
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun, Pusztító
Replay
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
a már említettek mellett pl. a kis rakétavetõs 32Pz38Hf <#vigyor2>#vigyor2>
BF3: Atomiccore
Viszont az MM tényleg kiszúrt veletek, az ellenfélnél 3-mal több tier10 volt. Ezek tipikusan azok a csaták, ahol annyi lehet a dolgod, hogy a lehetõ legtöbb sebzést kiosszad az elkerülhetetlenül bekövetkezõ vereség elõtt.
Csata: Lakeville 2012. október 8. 14:08:44
Jármû: VK 1602 Leopard
Szerzett tapasztalat: 1 896 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 41 326 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 170)
Csatában elért Achievement: Top Gun
7. killemet akartam, mondom lerammolom a kis T-46-ot, de a saját M3-Lee-nk ki lõtt 😞 lett volna vagy 7-8 killem....
Prém nélkül.
És a t110e4 persze elsõre ammó,track és gyújtott is,második lövéssel ki is végzett,alig éltem...
Nem elég hogy szar az mm még mellé sz..at is...
Meg jelenleg az se biztos hogy prém lesz. ( Remélem tényleg nem az lesz )
Serb fantáziált arról hogy lehetne csinálni egy assault gunos treet.
Az ötlet egyébként nem hülyeség, Brummbar meg Sturmtigernek eleve 100mmes döntött frontja van szóval artynak furcsák lennének, meg nehogy már elérhetõ lehessen a 0kmes kezdõknek egy 380mmes rakétás szörnyeteg, hogyha vastag a tárcájuk.
WoT: Nishizumi77
Úgy látszik dolgozgatnak ezen a rakéta projecten, múltkor aszem az RBT-5rõl ( BT 2db rakétával a tornyán ) is volt ilyen ikon kép,most meg ott van egy francia H38 is rakétákkal. ( Ami egyébként német módosítás és õk használták ) Company of Heroesba viccesek voltak ezek a kis H38ak.
Jöhetne majd a Churchill AVRE is, jó kis troll "gránátvetõ" lenne:
WoT: Nishizumi77

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Prem PZ4 3 kép
Panther M10 3kép
SU-122-44 3kép
Közeljövõben (???) megjelenõ tankok kis képeken
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mondjuk mikor a 7.5 jött ki, akkor meg DB-m volt ammós/ágyú sérülõs, 2 hét múlva meg már nem....
Persze a wg nem piszkál bele az ilyesmibe.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Fõleg a kis csöppségemmel. Most meg szembõl bekapok egy lövést, szerintem a löveg kezelõm elkapja, és be akarja rakni a mi lõszereink közé, vagy nem tudom...
Tegnap két tigrist ammorackeltem kb 1200 HP-ról. Plusz egyet láttam ammo racktõl megpusztulni. Az is kb 1000 HP-ról történt. A 8.0-ban a tigrincs ilyen ammorack érzékeny lett, vagy csak véletlen?