World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Nem tudom, nekem eddig az M5 is jobban bejött, a t5-ös tankok azért szoktak hozni a konyhára ezzel volt nyert köröm ami bukó volt a 9k javítási költség mellett😞
M24 milyen technikával eredményes, most lett meg, de úgy tûnik semmire nem jó, még a motor kell rá az elithez és szerintem megy a kukába, siralmas.
A páncélzata kicsit jobb (T7-ig), de van egy hordó méretû gyenge "pont" az elején, meg egy lavór méretû a tetején, ami lõhetõ szembõl. Ezt "váltotta" a szuperpörsentõ az én értelmezésemben.
Ezekkel meg kell tanulni a gyenge pontokat lõni, vagy be lehet állni a kukák táborába, és csak HE-t durrogtatni. JT88 dettó, csak TD taktikákkal. Ha valaki megtanulja a játékot velük, akkor nagyon lehet keresni.
[HUN]Kami*, kiskami*
Ez azért nem helyetálló, mert egy kicsi átütésü tanknál(és bizony 170mm az Tier8ban kicsi) a mozgékonyság kulcskérdés, meg tudod e kerülni, oldalába tudsz e menni, hogy a sebezhetõ részeit lõjed az ellennek. A mozgékonyságnak pedig bizony fontos része a végsebesség és a gyorsulás egyaránt. SP-nél mindkettõ hiányzik. Ha viszont nincs mozgékonyságod hogy az oldalába kerülj az ellenfélnek, akkor teljesen a véletlenre vagy utalva, hogy mi jön veled szembe, és milyen képességû ember irányítja. Mert ha egy megfelelõen beforgatott E-75 jön, akkor véged van, azt te át nem lövöd szembõl. Míg egy Typeal ilyenkor villámgyorsan lelépsz a helyzsínrõl, és kerülõúton jössz vissza, az E-75 oldalába, ahol máris tudod sebezni. És hát ugye a kiosztott sebzéstõl függ a pénz is, amit keresel.
Én úgy gondolom hogy egy prémium tanknak vagy jó mozgékonysága, vagy jó átütésû ágyúja kell hogy legyen ahhoz hogy hatékonyan tudjon pénzt farmolni. Ha mindkettõ hiányzik, akkor csak a véletlenen múlik hogy tud e ártani annak aki szembejön. És itt vérzik el a Superpershing. Ahogy egyébként legnagyobb sajnálatomra a Jagdtiger 88-is, amivel pedig tesztszerón nagyon sokat nyomultam. És persze a lükék prémtankja, az IS-6 is.
Amúgy minden ág ki van maxolva már a rendes tankok közül? itt kifejtem miért is kérdezem...
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
TierI francia tank stock rádió neve is poén 😄
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. október 7. 22:45:15
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 2 160 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 43 838
Néha egész jó tud lenni T30.T30,Type,E75 stb jött a bázisra,ott ahol csak én álltam,mert mindenki a hegyre ment vagy az erdõbe.T30 és E75 Jpanther is az oldalát mutatta,type meg egyenesen hátat fordított.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A Broters in Arm-ot testvériségnek fordítani hát... ehhez már kell angoltudás nem elég a kuglifordító. <#falbav>#falbav>
Gyõzelem!
Csata: Westfield 07 October 2012 20:38:49
Jármû: VK 3001 (H)
Szerzett tapasztalat: 1,195
Szerzett kredit: 29,781 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 450)
Csatában elért Achievement: Testvériség
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Csata: Widepark 07 October 2012 19:56:57
Jármû: T-44
Szerzett tapasztalat: 1,458
Szerzett kredit: 55,450
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Védõ, Sinai orosz
7 tank ellen maradtam egyedul 600hp-vel.
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. október 7. 21:26:46
Jármû: E-50
Szerzett tapasztalat: 3 704 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 64 579
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Rep
Amúgy csak kíváncsiságból.. játszik valaki Pécsrõl?😄
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25