World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap állandóan type-okkal futottam össze a type-ban ülve. Más tier 8-as medet csak elvétve láttam. Vicces volt, mert szembõl ugye pattogunk egymásról. Úgyhogy elkezdtem lõni a lánctalpakat, amitõl majdnem mindnek az az érzése támadt, hogy én tudom õt sebezni, amitõl elkezdtek kreatívkodni és megmutatták az oldalukat. 😊

Yoyo
Ezek szerint csak meg kell tanulni vele játszani, vagy jobban össze kell szokni😊

Yoyo
Na, türelem egyre kevesebb😊 Fõleg az ilyen tankok után😊

Cukii
Chaffee a második legjobb tier5 light a t50-2 után, ha nem a legjobb... Passív scoutnak kiváló, álcaháló, távcsõ, camuflage skillel 25-30 méterig láthatalan vagy a bokorban. Míg te ellátsz a maximális 500 méterig ventilatorral. Ehhez jön a legjobb ágyú tier5ben és elképesztõ fordulékonyság!

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Lehet kicsi a 170pen T8-ban, de ha a T8-as tankokat tudod sebezni szembõl és van egy jó front páncélod, akkor minek akarsz egy lassú tankkkal megkerülni valamit? Mint mondtam,nettoban többet hoz mint a Löwe, mozgékonyabb mint a Löwe, és ha az árát nézed akkor az is barátságosabb. Kv5 sem jobb átütés szemponjából, mégis jól használható tank az is, szépen lehet vele keresni és szintén tier limites. SP gun-ja pontosabb, így könnyebb vele lõni a weakspotokat. Mint írtam az összes T8-es tankot tudod sebezni szembõl, ezekkel nem lehet probléma, max a Type ami szembõl pattogósabb, de az is lebontható. T9-es tankokkal már nehezebb dolga van, de kb. hasonló a helyzet mint a Löwe-T34 párosnak a T10-ben, marad a support szerep, majd a nagyok lerendezik egymás között, te meg besegítesz ahol tudsz. És még midnig azt mondom, hogy T8-as prémium tanknál fontosabb szempont a kredit hozam, mert legtöbben azért veszik meg, hogy pénzt farmoljanak vele. Löwe-t sem a sebessége miatt szeretjük (meg nem is a páncélozottsága miatt), de pénzt azzal is lehet keresni, tehát a feladatát el tudja látni.
ja akkor már értem.... na nekem ehhez nem lenne türelmem az k* isten 😄
Yoyo
Mert, ha már elkezdtem ezt a játékot akkor mindent megpróbálok elitre fejleszteni, tart ameddig tart😊

nem kötözködés képpen, de akkor mi a rákért fejlesztetted/vetted meg?
Yoyo
Akkor megy a háztól😊

Az ötös lightok nem szoktak nagyon hozni a konyhára. Azok kifejezetten veszteségesek. Azok köbö a 10-es tankok light megfelelõi.

Yoyo
Köszi, bár a leírásokhoz kevés az angol tudásom, de a lényeget értem😊
Nem tudom, nekem eddig az M5 is jobban bejött, a t5-ös tankok azért szoktak hozni a konyhára ezzel volt nyert köröm ami bukó volt a 9k javítási költség mellett😞

Yoyo
Sziasztok!
M24 milyen technikával eredményes, most lett meg, de úgy tûnik semmire nem jó, még a motor kell rá az elithez és szerintem megy a kukába, siralmas.

Most gondolj bele, hogy a KV-5 milyen, amikor átlag 160 a penje. 😊 Kicsik ellen nem gond, csak a veled egy tier.
A páncélzata kicsit jobb (T7-ig), de van egy hordó méretû gyenge "pont" az elején, meg egy lavór méretû a tetején, ami lõhetõ szembõl. Ezt "váltotta" a szuperpörsentõ az én értelmezésemben.

Ezekkel meg kell tanulni a gyenge pontokat lõni, vagy be lehet állni a kukák táborába, és csak HE-t durrogtatni. JT88 dettó, csak TD taktikákkal. Ha valaki megtanulja a játékot velük, akkor nagyon lehet keresni.

[HUN]Kami*, kiskami*

"Viszont prém. tanknál ugye nem a sebesség az elsõdleges hanem a pénz amit hoz, ebbõl a szempontból az SP ugyan azt tudja mint a Löwe"

Ez azért nem helyetálló, mert egy kicsi átütésü tanknál(és bizony 170mm az Tier8ban kicsi) a mozgékonyság kulcskérdés, meg tudod e kerülni, oldalába tudsz e menni, hogy a sebezhetõ részeit lõjed az ellennek. A mozgékonyságnak pedig bizony fontos része a végsebesség és a gyorsulás egyaránt. SP-nél mindkettõ hiányzik. Ha viszont nincs mozgékonyságod hogy az oldalába kerülj az ellenfélnek, akkor teljesen a véletlenre vagy utalva, hogy mi jön veled szembe, és milyen képességû ember irányítja. Mert ha egy megfelelõen beforgatott E-75 jön, akkor véged van, azt te át nem lövöd szembõl. Míg egy Typeal ilyenkor villámgyorsan lelépsz a helyzsínrõl, és kerülõúton jössz vissza, az E-75 oldalába, ahol máris tudod sebezni. És hát ugye a kiosztott sebzéstõl függ a pénz is, amit keresel.

Én úgy gondolom hogy egy prémium tanknak vagy jó mozgékonysága, vagy jó átütésû ágyúja kell hogy legyen ahhoz hogy hatékonyan tudjon pénzt farmolni. Ha mindkettõ hiányzik, akkor csak a véletlenen múlik hogy tud e ártani annak aki szembejön. És itt vérzik el a Superpershing. Ahogy egyébként legnagyobb sajnálatomra a Jagdtiger 88-is, amivel pedig tesztszerón nagyon sokat nyomultam. És persze a lükék prémtankja, az IS-6 is.

Hypo
bazz akkor valami nem stimmel en amikor talalkozom veluk vagy fantom shot vagy lepattan vagy szart se er.

1-el többet lõsz csatákban és már meg is van oldva... 😊

Pedig ha ténylegesen farmolni akarsz, akkor az T8... a többi funtanknak jó, farmtanknak kevésbé.

Amúgy minden ág ki van maxolva már a rendes tankok közül? itt kifejtem miért is kérdezem...

Fec papa
Amugy, szerintetek melyik prémium tank éri meg a legjobban most? Melyikkel lehet a legjobban farmolni? T8asokat kivéve.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa
Ma esti körök egyik termése. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

fsb1000
Nálam kb. ugyanannyi a sebzés, csak a killrate esett jelentõsen, ezért pihentetem. Kedvenc tankom (volt?)

Master91
Ennél csak az a jobb, mikor ki lövik a lövészedet, és azt írja ki, hogy " xy lövése meg sebesítette " vagy ilyesmi....

TierI francia tank stock rádió neve is poén 😄
Erõlteti manapság valaki ezt a fossá nerfelt szar T110E4-et? Hogy muzsikál nektek 8.0 óta? Nekem röpke 300-at esett vele az átlag sebzésem kevesebb, mint egy hét alatt, kajak nem tudom mit csinálok rosszul.

Ja imádom az ilyeneket, vissza hozz az életbe 😄
wildstorm
Ahhoz képest túl sok XP-t nem kaptál.

Lóriba 587-et pusziltam T54-el full gázzal.Úgy szét kaptam lórit mint foxi a lábtörlõt.Seggemben is8,e100,meg ilyen aranyos kis jószágok,de nem érdekelt rámásztam és szétcsaptam,toronyról lepattant minden lövése.
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. október 7. 22:45:15
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 2 160 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 43 838

421hp-s átütésenkénti átlagsebzés T30-al. Parádés. Bjutiful WG.

Jagdtiger: 695 m-rõl lõttem ki egy Pattont.

Néha egész jó tud lenni T30.T30,Type,E75 stb jött a bázisra,ott ahol csak én álltam,mert mindenki a hegyre ment vagy az erdõbe.T30 és E75 Jpanther is az oldalát mutatta,type meg egyenesen hátat fordított.

Valaki mondana valami technikát a type-ra.Nem enged nyerni

patchaou
Az nem lenne túl jó üzlet a wg-nek 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Vazze mi a ..szom már megint ez a csodálatos magyar fordítás.
A Broters in Arm-ot testvériségnek fordítani hát... ehhez már kell angoltudás nem elég a kuglifordító. <#falbav>

Harmas platoonban testveriseg <#law>

Gyõzelem!
Csata: Westfield 07 October 2012 20:38:49
Jármû: VK 3001 (H)
Szerzett tapasztalat: 1,195
Szerzett kredit: 29,781 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 450)
Csatában elért Achievement: Testvériség

[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Viszont prém. tanknál ugye nem a sebesség az elsõdleges hanem a pénz amit hoz, ebbõl a szempontból az SP ugyan azt tudja mint a Löwe. Bruttó bevételeket nézve a Löwe többet hoz, de a költségeket levonva, netto bevételekkel számolva nincs különbség (pár ezerrel az SP vezet) a két tank között, mivel a német tanknál magasabbak a lõszerköltségeket, gyakrabban kell tüzet oltani ami mind a netto bevételt csökkenti. SP-vel meg kell tanulni játszani, a gyenge gun miatt tudni kell melyik tankot hol lehet sebezni, és tudni kell, hogy mediumnak van nyilvántartva, de az egy heavy tank, heavy mozgékonysággal, jó frontpáncéllal(ennyi steel wall másik tankkkal még nem jött össze mint az sp-vel). Ha medium tankot akar valaki akkor ez felejtõs, ha brutális sebzést akar szintén felejtõs az sp (200-300 között sebez), de ha pénzt akar farmolni, akkor arra tökéletesen alkalmas, csak tudni kell vele játszani.
ment privi!
Vereség
Csata: Widepark 07 October 2012 19:56:57
Jármû: T-44
Szerzett tapasztalat: 1,458
Szerzett kredit: 55,450
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Védõ, Sinai orosz

7 tank ellen maradtam egyedul 600hp-vel.

[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Tényleg jó a nagy puska! <#hamm>

Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. október 7. 21:26:46
Jármû: E-50
Szerzett tapasztalat: 3 704 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 64 579
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Rep

Amúgy csak kíváncsiságból.. játszik valaki Pécsrõl?😄
win7 vagy xp az oprendszered ?
G9X-em van ,lehet laggol ,valami tipp akinek ilyen egere van beállitások terén segithetne.

Nem, sajnos a tesztszervert csak a patch kiadás elõtti hetekben szokták bekapcsolni, hogy a nép letesztelhesse az új dolgokat, és kijöjjenek a hibák még a patch kiadása elõtt.

NagyiBMX
Csak felröhögtem a gép elött hogy én naiv azt hittem test server mindig van és akármikor kiprobálhatom akármelyik tankot😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

s

50 csata type 59 13 nyert miért??,Nem játszok oly roszannn

Siema! lol

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

patchaou
Bocs rahotep Nagyinak akartam...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Klingoni nyelvet meg nyugodtan meghagyhatod ingame a lengyeleknek. 😊

Sztem az egérérzékenység lesz.Túl érzékenyre van állítva az egered és emiatt elég 1 apró mozdulat és elmozdul a célkereszt.
olyan mintha valaki vagy valami elmozditaná , tartom a célon és elmozdul ,na mindegy majd ha te is tapasztalod akkor irj ha nem akkor valószinü hogy lagg😊

NagyiBMX
lol😄DDA😄FA:F😄:😄SF:SD:FS:AD

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Nem értem mit értesz az "elmozdul" alatt.Elindul vagy "teleportál",mert az utóbbi lag.

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25