World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
1620-as effim volt, mielõtt elkezdtem volna húzni, most 1590 körül van. 55%-os globál winem volt, most 52%. Protoval 40% a winratem kb 100 csata után. NEVETSÉGES! soha semmilyen tankkal nem voltam még ilyen szar. De igazából nem is én vagyok a szar, mert mindig van jó sok sebzésem, hanem az a fos MM. Rendszeresen hulladék szar csapatokba rak be.
Idézd,hol/mikor írtam,h küldj pénzt a wg-nek. Azt is hol írtam,h nem vagy ember amiért nem vettél aranyat.
Röviden: A prémum tankok pénzkeresésre valók, nem élvezkedésre(legtöbbel nem is túl élvezetes menni), erre pedig a Tier5-ig bezárólag a prémium tankok alkalmatlanok. Szóval egyiket se ajánlom megvételre.
Ott tévedsz még nagyobbat, hogy vannak olyanok akik a fejlesztést is a játék részének tartják, és nem feltétlen a pénzszûke miatt nem költenek Free XP váltásra.
Az sem teljesen ok, hogy elmondod a véleményed (szerintem eléggé vitatható), aztán kijelented úgysem reagálsz rá ha valaki nem értene egyet. Akkor minek írod le?
Egyébként kiváncsi vagyok hány garázshelyed van. És abban hány t10-es parkol. A csataszám függvényében jól behatárolható mennyi XP-t váltottál.
wot név: _bitang
" A többi csapattárs meg fogja érteni, mert mindenki úgy kezdte mikor frissen megvette a tankot".
Valóban senki nem fog megváltást várni,de mindenkit demoralizal,amikor ilyet olvas,feltéve,h olvassa.
Biztos én vok a hülye és még itt a WOT-ban is maximalista vok,nyerni akarok,még akkor is ha -2 killel kezdünk,mert vki vkinek neki ment és emiatt elkezdik lõni egymást.(Engem zavar ha a top tank sry i am stock-al nyit,mint ahogy az is,h 30csatás emberke type59 top tank)
Vagy ha vki nagy tier-ben traktort hoz platoon társnak.
Hiába sry,gyakorlatilag -1 el kezd a csapat.Nem véletlen örül az ellen,h gg"keep going""Just like that""dont stop"stb.
Úgy "ILLIK"?Ezt nem én találtam ki,nekem is írták(itt a fórumon),olyanok akik szavára adok.Név nélkül..(Stock-al mentem anno 6-7 hónapja és valóban szenvedés volt)
Most belemehetnénk-nem érdekel és nem szállok vitába veled,mással sem-hogy mennyi is a doboz bagó?Fõleg napi szinten?+A napi sör/bor/tömény?
Persze elég sok korosztály van itt,de nálam fejben tier 9ben nem a 8-9 évesek vannak,tehát azok akiknek tellne rá,de saját magától is sajnálja.
"Megjegyezmény csendben azt is, hogy szerintem totál életszerûtlen ostobaság ma magyarországon elvárni valakitõl hogy kiváltson az E-75ön lánctalpra+toronyra+legnagyobb ágyúra több mint 110.000 (Száztízezer) XP-t aranyért tehát valódi pénzért. Mennyi pénz is az? 4400 arany. Mivel 4400 aranyat nem lehet venni, 5000 arany vásárlása a legközelebbi tétel, hatezer forintért. Hát nagyon életszerû, mondhatom."
Ez nálam a vicc szint.Persze vannak gyerekek stb,de a többi?Ne emögé bújjunk már..Annyira nem vunk szegények(az ország sem)..
Nézhetünk csoki/ropi/chips/nyalóka gyerek szint(ahol apa-anya hamarabb küldd eurot)+nézhetünk napi szintû bagót/sör/bor/tömény/disco belépõt/taxi menetlevelet.Hány ilyen van?Nem csak itt a való életben..Párizsit eszik,de a bagó a szájában lóg..(Biztos én vok a hülye,de ezeket n(s)em fogom sajnálni)
Ugye nem akarsz meggyõzni,h valóban nincs pénzünk 10 eurót elküldeni havonta,HA AKARNÁNK?HA AKARNÁNK..
Most nehogy betámadjon senki a hülyeségével,h stb stb,mert nem érdekel...
(Hány ember van aki úgymond szegény,de a sör,cigi napi szinten megy,de ha rászólsz egybõl:Há nehogymáááá ennyi az örömöm..Na ugye.😊 )
Én mindössze annyira világítottam rá,h az E75-el a szenvedés+más tankkal is a (több napi)szenvedés elkerülhetõ,ha a esetleg erre is áldoz.Hisz a saját szórakozásáról van szó.Nem rám költi és nem másra(nem rád),hanem saját magára.Ehhez képest még szép dolog,h a WOT ingyenes,lehetne akár WOW szintû havi díj is.(még ez is lehet elõbb-utóbb)
Halkan jegyzem meg(de ez én vagyok),h havi szinten ezreket utalok különbözõ gyermekklinikáknak.(Heim PÁl gyermekkórház,Együtt a leukémiás gyermekekért,Virgonc alapítvány,de ha kell sorolok még,csak most õk 3an voltak észben).De ez én vagyok.
Nem kell reakció meg semmi,mert nem fogok válaszolni,nem is akartam nagyképûsködni és bele menni sem a témába,de hangsúlyozni akartam,h ha magunkra nincs pénzünk/sajnáljuk magunktól(nem muszály csak írtam,h jobb egybõl"e75-t szintre hozni",mint szenvedni.)akkor mirõl beszélünk?
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Én úgy saccolom a csatákban használt tankok 80-90%-a nem fullos.
Elég megnézni a csataszámokat és az átlag XP-t tankonként.
Szóval én azt gondolom az a természetes állapot, ha nem fullos tankkal játszunk, és a fullos + felszerelt + képzett legénység jelent elõnyt a többiekkel szemben.
Nem kell pénzt/aranyat/freeXP-t áldozni rá, el kell fogadni hogy az új Tier9 tank az elsõ 100-150 csatában nem lesz annyira hatékony. A többi csapattárs meg fogja érteni, mert mindenki úgy kezdte mikor frissen megvette a tankot. Annyit érdemes megtenni, hogy amíg a top ágyút ki nem fejlesztette, be kell írni minden meccs elején hogy "Sorry, stock tank". Ennyi. Mindenki érteni fogja mirõl van szó, és senki se fog világmegváltást várni tõle.
Megjegyezmény csendben azt is, hogy szerintem totál életszerûtlen ostobaság ma magyarországon elvárni valakitõl hogy kiváltson az E-75ön lánctalpra+toronyra+legnagyobb ágyúra több mint 110.000 (Száztízezer) XP-t aranyért tehát valódi pénzért. Mennyi pénz is az? 4400 arany. Mivel 4400 aranyat nem lehet venni, 5000 arany vásárlása a legközelebbi tétel, hatezer forintért. Hát nagyon életszerû, mondhatom.
Úgy ILLIK, mi? Ekkora marhaságot.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Vagy tier 5-s tankod más nemzettõl?Õk hozzák a pénzt prem nélkül?
Nekem volt francia S35 ca td-m is,az is jól keres.
Egyébként nem javaslom,h beleugorj az E 75be csak úgy.
Miért:Anno 6-7 hónapja ezt csináltam(te ne tedd)meglett az E75,pénz is volt dögivel nálam..
Ahogy olvaslak közel stock tankod lesz.RGO a KT motorja ide már kevés.A KT 60t volt?Ez a tank kb 90t,vagyis nem lesz mobil,sõt alig fog menni.(Mihelyt spottol 1 kis tank a bokorból ingyen frag leszel az artyknak,elhiheted)
A Kt top ágyúja,ha jól emlékszem vmi 223mm pen és a sebzése is kevés.Ami a lényeg,h te sokszor leszel top tank(randomban kevés támogatással med-ek,td-k által),viszont a penetration-od(KT ágyúja) Tier 9ben már vajmi elég.Ha találatod is lesz a sebzésed vicc.
Összegezve:A KT-ról hozott ágyú és annak sebzése kevés lesz,mivel nagyokkal fogsz találkozni(Veled egyenrangúak többnyire persze).
Vagyis nem leszel hatékony,sõt mintha 1el kevesebben lennétek a csapatban(random)miattad.Holott tõled mindenki elvárja,h a csapat fõ támadója legyél.
Én 70csatát szenvedtem vele anno(6-7hónapja)aztán itt írták,h free xp-bõl ILLIK megoldani a nagyágyút ás a nagy motort,h mobil is legyen.
Ha veszel aranyat és azt átváltod fre xp-re akkor semmi gond,egyébként meg fogod utálni,holott sok okos emberke szerint(kifejlesztve,top motor és ágyú)talán a legjobb tier 9es heavy tank.
Tanulj az én hibámból(E75 volt/van a legrosszabb arányom a leírtak miatt,a többivel átlag 50-55%felet)és ne kövesd el.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Hétvégén 7órát rohangáltunk platoonban ELC Amx-el,(igaz pályabejárás volt a cél=új spot/lövõ helyek keresése).Prem nélkül 800k kredit volt a hozam,de akkor 2x szorzó volt a kreditre,holnap reggelig még él).Vagyis 400k volt a normál hozam prém nélkül.
Alapvetõen nem kredit gyûjtésre való,de lehet vele keresni,ha szeretsz szaladgálni/hergelni az ellent.
A 1375 már komolyabb,vele már a kisebb tankokat ölni kell/arty-t védeni.
A 1390 már gyilkos,õ már nem kredit keresésre való(170pen,240dmg+revorvertár=6lövés),bár ha jól bánsz velük(1375,1390)akkor kredit is sikerül velük.
Ha farmolni akarsz prem nélkül:StugIII/Su 85(td)VK3601 esetleg.(Nálam.)
Kb. 160 csatában vettem részt ami 1%-a az összes csatámnak. Szerencsém volt és nem tapasztaltam durva vereség vagy nyerõ szériát. A tankszint átlaga 7,5, ami azt jelenti hogy fõleg t10-ekkel mentem, de volt bõven alacsony tierû csatám is.
Ma megnéztem hogy változtak az eredményeim (normalizálva a 160 csatára):
Winratio: +0,1%
Avg kill: -0,1%
Avg demage: -1,0%
Avg Spotted: -0,2%
Avg defense: +1,0%
Avg captured: -0,2%
Eff rating: +2%
------------------
Ezek rendkívül kicsi változások. Az eff érték is gyak azért növekedett, mert alacsony a defense értékem, és véletlenül sikerült egy-két reset a hétvégén.
Én úgy látom eredményességben alig van különbség, ha görcsösen hajtok a sebzésre és eff növelõ akciókra, mintha lazán játszom.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Valóban nem is néztem,csak klikk és go..A ytube-n.
Így azért más.De a véleményem nem változott..Ütõs kis tank az E50.
Az különösen feltûnt,h az amx-t simán rammoltad,bár ha azt vesszük,h 60t a súlya az E50nek nem meglepõ.
Az IS7 valóban kemény lett volna szembõl😊
De akkor is felmerül a kérdés:Ha te"középre" mentél a házakhoz,rgo közép és széle spot-olva,akkor a többiek?A városban elhulltak?
Az pedig,h bár nem mentél vissza védeni(ytube),hanem sérülten is mentél tovább,szép erény.

1. kérje el a jelszót
2. húzza karóba
Köszi .
//bocsi 😄//
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Pl a bázison amikor a láncát lõtted az 1 szem tanknak(td?),nekem e100 beütése volt,pláne,h nem tudott rád fordulni.(+nekem kb 2-3x volt a lejátszás sebessége.)
Az érdemeidbõl semmit nem von le<#alien2>#alien2>.A mozgásodra voltam kíváncsi.<#alien2>#alien2>
Az,h 3-6nál visszamentél védeni már mindent elmondott,az,h sikerült is meg pláne.+láttam,h nagyon pontosan lõttél(lehet mind talált),ez azért már nem csak löveg pontosság,ide már játékos képessége is kellett.<#hamm>#hamm>
lehet tippelni mennyit sebeztem rá! aki kb. eltalálja kap egy virtuális sört 😄
E-50-et a "klasszikus" venti + stab + töltésgyorsító kombóval vittem végig, ma pedig megvettem az utódját. Fontolgatom, hogy a venti helyére feltehetnék egy repeszpáncélt vagy egy szerszámos ládát.
Szerintetek megérné-e lecsrélni a ventit, és ha igen, melyikre az említettek közül?
A legénység 3. skill 60% körül jár. BiA és fullos javítás mellett is általában kénytelen vagyok a javítócsomagot a láncra elvesztegetni, ami jól jöhetne a késõbbiekben is. Ez szólna a szerszámos láda mellett.
A repeszpáncél mellett pedig, hogy a 3. skill 60% miatt még jó darabig nem tudom elkérni 4. skillnek az irányított ütközést. És a repeszpáncél is csökkenti az ütközéskor elszenvedett sebzéseket, illetve talán az át nem ütõ arty lövéseket is olcsóbban megúsznám...
Vélemény, javaslat, hozzáfûznivaló? 😊
De nem teljesen értem, hogy miért volt rossz a minõség. Ez egy replay file volt, az meg mindenkinél egyforma vagy nem?
Csapattársak meg feltartották az ellent, míg visszaértem! 😄
+ azért mint mondtam, az arty is megmentetett attól az Is7tõl, szerintem nem tudtam volna mit kezdeni vele...:\

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"