World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huh, hát nem ma volt, hogy 3001P-m volt, furcsa módon mindig szerettem, még stockként is, pedig úgy ritka görcs egy jószág (lassú, nem üt át semmit, viszi minden, mint a vajat). Külsõre tetszett mindig, pedig ronda mint a bûn😊 Maxosan nagyon szerettem, nagyokat lehetett vele mészárolni Tier6-7 csatákban, az MM meg feltételezem azóta csak barátibb lett vele. Viszont általában szidják, mint a bokrot, úgyhogy lehet, hogy csak az idõ szépíti meg az emlékeket <#smile>
Na hát igen a régi szép bétás idõk 😄.. Ahogy írtam, tapasztalaim alapján meglepõek kedvezõen pakolgat. 48 csata, 60% winrate, úgyhogy már jó barátságban vagyok vele😊.

3001ptõl félek kicsit, ha abból indulok ki, hogy a t34 57esével 1v1ben kikaptam egyet, nem túl bíztatóak az elõjelek. Mondjuk a tiger p nagyon bejövõs, szal megéri majd a befektetést remélem<#smile>
Ne is mondd, T29 elvitt majdnem 2 millát a modulokkal, minden cuccal míg sikerült kimaxolni<#nevetes1>

I never asked for this.

Sunsetjoy
És most ne legyek ideges, hogy egy 5% esélyû meccset majdnem lehozunk 2-3 ember, amíg a maradék 7-8 akkor is a bázis körül üldögél, amikor gõzhengerként kellene lerohanni õket, mert fogy az idõ??

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Hát nem tudom a mostani MM milyen csapatokba dobja, mikor még nekem volt, egybõl a béta után, folyamatosan T8-ba rakosgatott, na ott én csak artyvadásznak voltam jó, meg néha elkapkodni az ellenséges scoutokat😊
Azon az ágon én is elmentem, csak én még tech tree revise elõtt, 3002DB-ig, 3001P-n keresztül. Pedig azóta megjelent a TigerP arra csorgattam a nyálam én is egy darabig, de szegény vagyok, mint a templom egere <#nevetes1>
Fura én most hajtok vele a 2kill/csatára és nem artykból szedem a killeket😄.

A Pz3/4 csak T7ig megy, de engem nagyon ritkán tesz be oda.. Nem tudom miért lehet, tisztára prémium tank érzés 😄.. Legtöbbször T5, aztán egypár T6 kör majd ismét T5. Ha el kéne százalékosan osztani a csatákat akkor: T5 65% T6 30% T7 5%. De pont mivel, hogy fürge tank az ágyúja elégséges T7-ben is. Én még sose lõttem vele KV-t vagy Tigrist pl. szembõl mert rárontottam mindig, aztán had forgolásszon utánam(ami nem sikerül neki<#eplus2>).

Másik vonalon megyek, nekem tiger p kell<#smile>
haver gyorsan túljutott 3/4en most vk3001h-val szenved, pedig egyszer cseréltünk accot, õ ment a 85ös döggel, én mentem azzal és tökre élveztem<#nevetes1>

I never asked for this.

Még karcsúbb, mint az amcsi, az a tank egy scout, sokmindent nem fogsz lõni vele artyn kívül.
pz3/4nek mennyire használható az ágyúja?
az M1A2-t is karcsúnak éreztem már t8ban az E2-n<#szomoru1>

I never asked for this.

Kb. körbetáncolod vele röhögve a legtöbb heavyt. Én ezt szerettem benne a legjobban😊. Ahogyan a Pz3/4-ben is jelenleg.

fsb1000
Bocs... rosszul írtam, csak 3x gyorsabban termelõdik a kredit prémmel.
De 2x jobban mint az XP.

fsb1000
Így van. Én is ismerek olyan játékost, aki ezt prém nélkül megtette, söt több t10-ese is van. (nyilván nem a német ágon kezdte)
De azt nem szabad elfeledni, hogy prémmel nem 50%-al több a nettó bevétel hanem 300%-al. Azaz 6x gyorsabban érhetõ el egy adott cél.
A prém gyorsan hozza a kreditet, de az XP csak 50%-al több, ezért a játék dinamikája kikényszeríti az XP váltást. Mert tele vagy kredittel, de XP-t szerezni nehezebb.

NagyiBMX
Ha nem lenne ennyire marha lassú ez a SuperPershing gondolkozás nélkül megvettem volna, annyira jól néz ki, és még az se baj ha gyenge de a faszomért ilyen lassú 😞

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Nekem csak E2-m volt. Két légy egy csapásra, meglett a T20 meg a M6 de lehet majd veszek egy E8at poénból, hátha nekem is varázstank lesz majd<#nevetes1>

I never asked for this.

Nekem csak 2,5 hónapig volt prémem, és szerintem anélkül is simán ki lehet húzni az ágakat. Ott a napi dupla, sokszor 3x 5x. Én az elején az újakkal csak szinte ezeket szoktam lemenni, amíg használható nem lesz, meg ha kell egy kis free rásegítés, de nem az egész. És ez nem 3-4 hónap, csak hetek, és még élvezem is a játékot, hiszen ezért van. Felesleges ez a meddõ vita már megint. Én pl kimondottan kíváncsi vagyok a stock tanra, persze nyilván fullosan lesznek igazán élvezetesek (A-20 kivéve, az úgy is trágya). Elõttem most van az E-75, (és várok, hátha akciós lesz 😄), de a KT is hamar elrepült. Sajnos nem túl jó stattal. Azt hittem sokszor, hogy én vagyok az OP-men, de tévedtem. Attól függetlenül élvezetes volt vele játszani.
Szóval szerintem forint nélkül is használható a játék, én 4-5 másik ágat húzok mellette, amivel még kredit is jön, és jelenleg 16,8 millám van. Csak ki kell használni a jól tejelõ akciós gépeket, meg a hónap tankjait.

fsb1000
Vége?
Lefogadom, hogy újabb hsz-eket fogsz ide ömlengeni mások minõsítgetésével, mert felsültél egy témában, és csak ilyen durva beszéddel próbálad helyre billenteni a renoméd.
---
Én úgy értelmeztem, épp te magyarázgatod hogy legyen már pénzünk XP-t váltani és fullos tankkal játszani.
Igy volt?
Aztán kijelented te sosem váltottál XP-t goldért.
Így volt?
--
Na.. ezért vagy felháborodva, mert önellentmondásba kerültél.
Csak magadra haragudhatsz miatta, ezért én azt gondolom minden sértegetésed visszaszáll rád. Nekem nem is kell viszonozni, hiszen már az írásképedbõl is sok minden látszik.

Nekem is jobban tetszett az E8, de a T-34/85 se volt vészes már ezzel az új motorral😊.

*tier6 med

I never asked for this.

Öregem, elgurult a gyógyszer, értem én, de ha megnézed, te is láthatod, hogy a kommentjeidben egyre kevesebb az érv, és egyre több és töményebb az anyázás (a legutóbbiban már csak az volt, amennyire látom). Azt hiszem, én érvekkel támasztottam alá amit írtam, szemben a te parasztkodásoddal, így amennyiben tudsz még érdemi dolgot hozzáfûzni, úgy boldogan folytatom a beszélgetést, a sértett hisztidre viszont szerintem senki nem kíváncsi.
AZ igaz. Más kérdés, hogy minden 200 fölötti sebzésre jutott 3 minimum😄
Mindegy végülis, nekem nagyon bejön a gép, szerintem legjobb tier 6 td, bár tudom, sokan istenítik az E8-at, szóval inkább csak azt mondom, nekem fekszik😄

I never asked for this.

Ez így van, viszont nem változtat azon, hogy a prémtank csak pénzért vehetõ, az idõ pedig nem, így emberi számítás szerint az elõbbire érdemesebb költeni (már ha egyáltalán). Ettõl még persze mindenki arra és annyit költ amire és amennyit akar, csupán azt akartam ezzel mondani, hogy megértem, miért nevezte Gábor a free xp váltást ostobaságnak.
Te meg kezded belátni,h hülye vagy,mondatot sem tudsz értelmezni,meg a követõid sem.
Nem kell megmagyarázni,h értelmetlen vagy,és nem kell megmagyarázni,h a rágalmad xart sem ért.Nem tudsz mondatokat értelmezni,ez ilyen tök egyszerû.
El lehet ismerni,vagy tessék csöndben lenni.
Nem kell a duma,ennyi.
Leírtam a dolgokat.
174977 hsz.
Ha abban szarkazmust vagy rosszindulatot láttál,akkor javaslom gondolkozz(atok)el magatokon..A hiba ott lesz..
Ezzel vége!

Lehetetlen mivel néha becsúszott vele a max sebzés is ami meg több volt mint amit a gyengébbik 85mm-es tud.

fsb1000
Egyetértek... de mindenkiben lakozik egy gyerek, aki szeretné az üveggolyót minél hamarabb megkapni.
Az én üveggolyóm az E100 volt... ezért tértem vissza a Béta után, mikor láttam hogy a fiam is WoT-ozik. De a gyors elérés feltétele az XP váltás.
Persze a free XP-t is meg kellet termelni sok-sok csatával.
Én nem bántam meg, mert amikor megszereztem az E100-at még a WoT királya volt. (vagy legalábbis az egyik... vagy legalábbis én így éreztem)

Az fasza. Rendszerint ha túlélem megvan, máskor nincs.
Igazából azért kérdeztem, mert furcsálltam, hogy a top ágyúja rendre nem adta be kritikus helyzetekben még az átlagsebzést sem. Értsd úgy, hogy 180 az átlag elvileg, és mikor 186 hp-s kv1s körül legyeskedem, akkor képes meghagyni neki 11 életet és ezt eljátszotta sokszor.
Végeztem egy rövidebb tesztet a napokban, 100 egymás utáni sebzõ lövésemet feljegyeztem, összesítettem és az a meglepõ eredmény született hogy ezeknek az átlaga 164 (!!!) lett. Létezik hogy bugos az ágyú, és a gyengébbik 85-ös átlaga van "kódolva" ehhez az ágyúhoz is?<#conf>

I never asked for this.

Tehát XY goldért fog xp-t váltani, amiért ugye fizet. Nemrég még azon verted a melled, hogy mindenki kibírja azt az X forintot, amit erre kell költeni. Most akkor mégsem vagy a fizetés mellett?
Most komolyan ezen megy a huzavona? A vita abból az állításodból indult ki, miszerint illik az E75-öt free xp-bõl kimaxolni. Feltételezem egyikõnk se gondolja komolyan, hogy XY prém nélkül, hónapokon keresztül fog játszani azért, hogy aztán fullosra fejlessze az E75-jét.
fsb1000
Túl sok a minõsítés a hsz-edben. Ebbõl ara következtetek nincsenek érveid, vagy valami nagyon érzékenyen éríntett.

Én azt szûrtem le, hogy az XP váltás mellett kardoskodsz, magyarázod hogy az embernek krll rá pénznek lennie, de aztán hírtelen kiderül, te sosem váltottál XP-t goldért (forintért).
---

Ja igen... nekem 65 garázshelyem van és 8 db t10 tankom, úgy hogy közben a t9-eket is megtartottam. Emellett van vagy 10 prémtankom.
De ezek fényében sem próbálok papolni azok ellen akik egy fillért sem költenek a játékra, sõt megértem azt ha valaki úgy érzi máshol jobb helye van a pénzének.
És kissé irritál, mikor valaki ezt teszi, meg azzal nyomul hogy alapítványokba több ezret fizet be havonta.
Hogy jön ez ide?????

Lehetõleg 1000 felett.

Az még azért napi 1000-es free xp-vel számolva is vagy négy hónap, ez azért még a felettébb türelmes embernek is sok lenne szerintem egyetlen tank kimaxolásáért. Én osztom az igét, miszerint a játék akkor jó, ha minél tovább játszunk vele, de azért az ésszerûségnek is van egy határa😊
Mesélj hol írtam az álláspontom:Mondván 4400 gold/free xp váltás.

T-34/85-tel mennyit illenék sebezni egy csatában?

I never asked for this.

WAZZE LEÍROK VALAMIT:ARRÓL SZÓLT AZ EGÉSZ,H AZ ILLETÕNEK LEÍRTAM SZTEM AZ E75-EL NE KAPKODJON!!!!!!!!!!!!!!!!GYÛJTSÖN FREE XP-T,VAGY VEGYEN ARANYAT ÉS VÁLTSA ÁT FREE XP-RE,DE NEM ÍRTAM,H VEGYÉL VAGY HÜLYE MARADSZ!!!!!!!!!!!!!!!!! - Azt írtad, hogy ILLIK free xp-bõl intézni. Ez azért túl van a baráti tanácson, ez elvárás megfogalmazásának tûnik nekem, még ha viszonylag finoman is. Utána kijavítottad magad, hogy te ezt csak olvastad, de egyértelmûen követendõ példaként hivatkoztál erre a forrásodra, ergo osztottad ezt a véleményt. Egyébként meg ez a stílus elég alpári, Gábor legalább megindokolta amit írt, anyázás helyett.

Türelem?😊 (ohh az a fránya rohanó világ a türelmetlen emberekkel, csak nem vagytok már nyugdíjasok akik a temetõbe sietnek reggel 7-kor virágot vinni😄DD)
Értem, köszi
Csak egy röpke gondolat volt hogy veszek az akció miatt, de a jobban átgondolva tényleg nem sok értelme van, hülyülni meg akkor marad valami más kisebb tank. 😊

wot név: _bitang

Yoyo
Tudom arty, de muszáj megosztanom, egyébként nem kellett lerágnom a körmöm csata alatt😊
Lehet ütni😊
]hummel
[url=]hummel2

110 ezer free xp-rõl beszélünk😊
Olyan verzió nem jöhet szóba h szimplán összegyûjtünk megfelelõ mennyiségû free xp-t szimplán olyan tank ill. tankokkal amelyekkel szeretünk játszani?

Napi 1k free xp gyorsan megvan(ez nagyon alap...ennél tuti h többet is össze szednek sokan mások), én napi szinten ennyit szoktam (leduplázom a 8-12 tankom és kész). Türelem kérdése az egész, és mivel olyan tankokkal megy közbe az ember amit szeret, fel se tûnik h gyûlik a free xp, annyi h nem szabad kísértésbe esni és elkölteni másra😊
A kettõ között a különbség az, hogy míg a prémtank olyasmi, amihez pénz nélkül nem jutsz hozzá soha, addig a free xp csak idõspórolás. Idõt takarítasz meg vele, fizetés nélkül is elérhetõ, csak tovább tart. Csakhogy. Ez egy játék, amivel játszunk, aminek egyetlen célja, hogy idõt töltsünk vele, akkor meg mégis miért vágjuk le a kanyarokat? Manapság az ember egész nap rohan, munkába, iskolába, haza, a sietség evidencia napi 24 órában. Viszont a játék olyan dolog, amivel az ember idõt akar tölteni, mivel másra nem is jó, idõt tölteni ma, holnap, és valószínûleg még hónapok múlva is, ezt figyelembe véve viszont megrövidíteni a saját játékunk szórakoztatási faktorát, finoman szólva is csacsiság. Még ha a játék bizonyos részei nem is olyan élvezetesek, mint mások.
Na látod pont a"miattad" miatt nem válaszolok,de te legyél kivétel.
Olvass már értelmesen és értelmezz.
"Ott tévedsz még nagyobbat, hogy vannak olyanok akik a fejlesztést is a játék részének tartják, és nem feltétlen a pénzszûke miatt nem költenek Free XP váltásra."
Barátom elhiheted,h én még 1x sem váltottam aranyat xp-re.(Aki ismer tudja.Az,h te okoskodsz az pont nem érdekel/számít.)

Bennem élénken él anno,h a su 85-el 17/3 volt a win rate és ide írtam.Akkor az EMRE nevû emberke írta,h fejlesszem ki a su 85 nagyágyúját 167pen 300dmg(ez rég volt.)Azóta van vele 800 csatám..Még hogy aranyért xp-t vegyek...<#alien2>

Az sem teljesen ok, hogy elmondod a véleményed (szerintem eléggé vitatható), aztán kijelented úgysem reagálsz rá ha valaki nem értene egyet. Akkor minek írod le?

NA WAZZE PONT A TE FAJTÁD MIATT ÍRTAM.OLVASOL VMIT ÉS NEKI ÁLSZ OKOSKODNI.EZÉRT ÍRTAM,NEM VÁLASZOLOK,DE TE MOST KIV. VAGY.
WAZZE LEÍROK VALAMIT:ARRÓL SZÓLT AZ EGÉSZ,H AZ ILLETÕNEK LEÍRTAM SZTEM AZ E75-EL NE KAPKODJON!!!!!!!!!!!!!!!!GYÛJTSÖN FREE XP-T,VAGY VEGYEN ARANYAT ÉS VÁLTSA ÁT FREE XP-RE,DE NEM ÍRTAM,H VEGYÉL VAGY HÜLYE MARADSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyébként kiváncsi vagyok hány garázshelyed van. És abban hány t10-es parkol. A csataszám függvényében jól behatárolható mennyi XP-t váltottál.

Hogy te milyen tudatlan vagy<#alien2>,csapkodsz össze-vissza a mondataiddal,okoskodsz ha kell ha nem,holott fogalmad sincs semmirõl.
Mielõtt bölcselkedsz nem árt visszaolvasni,h a kezdõ téma mirõl szólt/honnan kezdõdött...(Jövõre nézve is olvasd el a kezdõ témát)
(E75re adtam tippet,h az illetõ ne kapkodjon a vásárlással,elõtte gyûjtsön free xp-t,vagy vegyen aranyat,de nem írtam,h arany vásárlás nélkül senki lesz).

Az akkori hsz-em vége:

Én 70csatát szenvedtem vele anno(6-7hónapja)aztán itt írták,h free xp-bõl ILLIK megoldani a nagyágyút ás a nagy motort,h mobil is legyen.
Ha veszel aranyat és azt átváltod fre xp-re akkor semmi gond,egyébként meg fogod utálni,holott sok okos emberke szerint(kifejlesztve,top motor és ágyú)talán a legjobb tier 9es heavy tank.
Tanulj az én hibámból(E75 volt/van a legrosszabb arányom a leírtak miatt,a többivel átlag 50-55%felet)és ne kövesd el.

174977 hsz..
Utolsó bekezdés 2.sora:"Ha veszel aranyat...."
Ha nem tud vki mondatod értelmezni tessék menni.........

fsb1000
Csak jelzem, hogy én sem tartom ostobaságnak egy t9 tank kifullozását gold/XP váltással. Semmivel sem tünik értelmetlenebb pénzköltésnek, mint prémtankot vásárolni.
Hiszen olyanért adunk pénzt (valós pénzt), amire vágyunk. Egy bolingos este többe kerül, az E75-el meg hetekig lehet játszani...

Egyébként nem tetszik, hogy mások véleményét kategorikusan ostobaságnak nevezed, csak azért mert te másképp gondolod.
Valószínûleg eljutsz majd te is abba a korba vagy mentális állapotba, amikor már nem lesz ilyen szilárd a meggyõzõdésed a saját véleményed kizárólagosságában.
És nem lehet felmentés az sem, hogy a vitapartnered épp ilyen mereven zárkózik el az érdemi vitától, nyilván saját igazának megrendíthetetlen mivoltának tudatában.

Ejnye, félkövér lett az egész. Bocsi.

Nana, ezért írtam azt hogy a legtöbbel nem is túl évezetes menni.

Mert valóban igaz hogy a Churchill, T14, T-25 évezetesen játszható kis gépek, de azért ne felejtsük már el, hogy a Tier5 prémtank kategóriába beletartozik a Matilda, RamII, ShermanE4, PzIVHidro meg még több kispajtásuk is, amikkel azért közel sem olyan fun menni. <#smile>

A szívembõl beszélsz.
fsb1000
Ezzel nem értek egyet. Kimondottan élvezetes a t5 prémtankokkal játszani és a némelyik t2-vel is. (Churchil, T14, minimaus, stb)
Ennek a fõ oka hogy legalább 50%-ban TOP tank a kedvezõ besorolás miatt.
A most akcióban lévõk közül valóban nincs kiemelkedõen jó vagy jól játszható tank, de T2 LT-t érdemes kipróbálni. (régebben bónuskódért kaptuk)
Egyébként minden prém tank elõnye, hogy magasabb a kredit és XPO szorzója a vele azonos tierû vagy hasonló tankokénál és ez általában olcsó javítási költséggel párosul.
Viszont az is igaz, hogy minden tierben található valamilyen szempontból erõsebb tank mint a prémtank.
Ez alól talán csak a minimaus kivétel, a Löwe/T34 már kérdéses, bár néha látni t8 században is.

Üdv!
Lehet, ezért a kérdésért meg fogtok lincselni, de:
A t43-ra ti melyik löveget javasoljátok a 122-est, vagy a fejlesztett 85-öst. A kv-13-on használtam már a fejlesztett 85öst de nem nyûgözött le, a másikkal viszont a 9esekbe is sebzek 130 körül szembõl is.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem kell reakció meg semmi,mert nem fogok válaszolni

Én azért ennek ellenére reagálnék, ha szabad.

Ha megfigyelted, nem azt mondtam, hogy ne költsünk egyáltalán a játékra, hanem arról beszéltem hogy ne várjuk el másoktól, hogy költsenek rá, és fõleg ne várjuk el tõlük, hogy ostobaságokra költsenek. Mint amilyen például a Tier9 heavy kifullozása free XP-bõl hatezer forintért.

Ez ugyanis nem egy kézenfekvõ, magától értetõdõ kiadás, amire mindeki költi a pénzét a játékban. Ez felesleges és ostoba kiadás.

Egyébként pedig igen, attól hogy én jobb helyzetben vagyok, még tudom hogy bizony vannak olyanok az országban, akiknek a havi prémiumszámla megvételére sem telik a lehetõségeikbõl. Egyébként nekem személy szerint bár telne, mégis törekszem rá hogy félévente egynél többször ne vegyek egyhavi prémium számlát. Nem vagyok meggyõzõdve róla ugyanis, hogy a pénzemnek a Wargamingnél lenne a legjobb helye.

A másik dolog pedig, hogy mostanság egyértelmûen elment egy olyan irányba a World of Tanks, hogy bizony fizetned kell ha komolyan akarsz játszani. Ingyenes, valóban? Nézzük már meg, hol tart most ez a dolog.
Olyan faszán átalakították a játék pénzügyi rendszerét és a tradícionális pénzfarmoló tankokat az elmúlt fél évben, hogy manapság teljesen alap, hogy komoly játékosnak Tier8 prémium tank + a lehetõ legtöbb hónapon keresztül prémium számla kell, hogy játszani tudjon. Ma már CW, komoly klánozás, Tier9-10 nincs prémium számla nélkül. És ugyebár ma már anyagi függetlenséget a játékban csak Tier8 prémium+prémium számla kombinációjával lehet elérni, azzal se tudod elintézni a dolgot hogy egyszer veszel egy T8 prémet és kész.
Itt a fórumon lévõ profi játékosok már alapból is elég szép összegeket áldoztak/áldoztak erre a játékra. Ezek után már eléggé luxuskiadásnak tûnik 6000 forintot költeni egy Tier9 heavy kifullozására.

Ha jól emlékszem, az álláspontod alapja, amibõl kiindultunk, hogy 4400 goldot váltasz be free xp-re. Ez ugye 6000 Ft. (idézet: Ugye nem akarsz meggyõzni,h valóban nincs pénzünk 10 eurót elküldeni havonta) Hol írtad hogy nem vagyok ember, mert nem veszek aranyat? Így sehol, csak épp hogy így tulajdonképp fölösleges, sõt kolonc vagyok a csapattársaknak (Hiába sry,gyakorlatilag -1 el kezd a csapat.)