World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon funny.
Nem hiszem, hogy csak Téged tüntetnének ki a trágya csapatokkal.
planetwot nem véletlen lett kicsinálva!!!
Most akartunk a klánba WG-s pólót csináltatni....Merre ne is járjak<#hamm>#hamm>
a jó édes fasszopó kurva büdös anyjáért tesz be VK2801-el mindig a fasszopó nyomorék csapatokba??? a kurva anyját már ennek a szarnak! azóta ez megy amióta megvan! mi a faszom ez???? 29% win rate...
elmegy a WG a büdös kurva anyjába hogy nem tud egy normális MM-et összehozni.... egyszer lássak meg valakit WG-s pólóban a valóságban ....
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
195 csata 334 kill 759avg damage 53% win rate
nem olyan rossz ez 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Gondolom tankászt akkor lehet összeszedni vele, ha nincs arty és valaki fedezi a masu seggét. 😊
Megyek is vissza az orosz vonalra...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Közben volt egy arty találat meg a JagPz100-tól is kaptam egy ezrest, de túléltem. Nagyon funny volt, csapattársaknak is tetszett...
Erlenbergnél B2-n állt a JagPz100 és mi voltunk a támadók. Nem mertek kimenni elé... egy tigrissel megfogta a balszárnyat míg oda nem értem.
Amúgy még egy TankÁszt sem tudtam Maussal összeszedni (de még I. osztályt sem) és a winratiom is pocsék vele.
Továbbá, hogy egyszer rossz helyen akartam bekanyarodni és fél HP vagy kilõttek egy lövéssel...
I never asked for this.
nagy ágyúkkal az a bajom hogyha pattan vagy elszáll akkor várhatok fél évet amíg újratölt:S
I never asked for this.
8.0-tól kezdve a pz4 olyan, hogyha meglátom és megáll hosszú idõre lövés nélkül akkor tuti 105öse van.
Stopereje nincs, de szimultán lehet vele sebezni sok tankot, és nincs olyan hogy újratöltési idõ alatt kapnának ki többen.
I never asked for this.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
I never asked for this.
I never asked for this.
Lehet, hogy a medium iránti belendülésem elsõ megnyilvánulása volt szinte, de korántsem olyan szenvedõs, mint mondjuk egy-egy francia lowtier... ;D
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
1.: T-34rõl kevesen tudják, hogy létezik hozzá egy 57-es ágyú is, amivel 2mp-enként lõ az ember. Csiki csukiban a legjobb: lövök egyet randomba, kidugja a fejét amögül ami mögé elbújt, és mire becélozna már kapott egyet a pofájába, hátramentem, megittam egy teát, és elolvastam az utolsó elérhetõ cikket a lemmingekrõl (szeretem a lemmingeket<#smile>#smile>). Nagyon kis para tank, szerencsétlen kv1 próbálná kilõni de nem tudja, pattog az az ágyú, és míg õ lõ 2t én 5öt. Szted?<#nevetes1>#nevetes1>
T49 meg szimplán vicces, és emiatt pikkpakk fossa a pénzt, mert bármit meg lehet vele csinálni. Ráugratni szikláról vk3601 fejére? simán, beledöglök, de belõle lecsap 700 hp-t<#nevetes1>#nevetes1>
I never asked for this.
Az tetszik a legjobban benne, hogy aki nem tudja hol kell löni, akkor csak nyeli a lövéseket 😊)))
Még kell 300K, a T49+T-34 páros összesen hozni szokott 30-40 között, szoval kb 20 csata. Holnapra megvan<#smile>#smile>
I never asked for this.
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. október 8. 20:47:41
Jármû: BT-2
Szerzett tapasztalat: 688
Szerzett kredit: 8 087
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Szakértõ: Franciaország, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
ezt a 85-öt viszont megtartom, amúgy sok különbség nincs a hellcathez képest pl, itt is szökõévente pattan valami ha nincs beforgatva<#nevetes1>#nevetes1>
I never asked for this.