World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gratulálok aki WG-s pólót fölvesz.....😊 remélem valami rózsaszín lesz az alap😊

A 28-cal legalább olyanokat lehet varázsolni, mint a t50-2-vel. Bizony egyedül képes csatákat eldönteni akár nagy vasak, akár kisebbek ellen.
Nagyon funny.
Nem hiszem, hogy csak Téged tüntetnének ki a trágya csapatokkal.
így van, ez az egész egy manipulált szar! csak a hülyék nem hiszik el!
planetwot nem véletlen lett kicsinálva!!!
fejér megye 😄 pusztaszabolcs fele ne gyertek xD
Húha!

Most akartunk a klánba WG-s pólót csináltatni....Merre ne is járjak<#hamm>
Kibaszott nevetséges ahogy bele van nyúlva a meccsekbe.. természetesen akik hisznek ebben azok az idióták:d de a planetwot is teljesen véletlenül lett kinyírva.... no comment...

aki nem szereti a csúnya beszédet az ne olvassa tovább!

a jó édes fasszopó kurva büdös anyjáért tesz be VK2801-el mindig a fasszopó nyomorék csapatokba??? a kurva anyját már ennek a szarnak! azóta ez megy amióta megvan! mi a faszom ez???? 29% win rate...
elmegy a WG a büdös kurva anyjába hogy nem tud egy normális MM-et összehozni.... egyszer lássak meg valakit WG-s pólóban a valóságban ....
patchaou
Én meg 2-3 alkalommal adtam el, aztán Sörmenbõl kihúztam az M6-ot amit szintén eladtam párszor és gyûjtögettem freet a T29-re 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

szerintem zsírkirályzsír... legalábbis nekem fexik
195 csata 334 kill 759avg damage 53% win rate
nem olyan rossz ez 😊
patchaou
Azért a T1 heavyrõl rendese megoszlanak a vélemények 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Viszont borzalmas lassan szûkül és tölt. Viszont, ha sebez, tényleg egy vadállat.

pedig kár itt feladni.... utánna lévõk állat tankok! M4 Sherman.... T1 hvy... T29 😊 kedvenceim
patchaou
Jó az fullosan, ha nagyritkán felülre kerül akkor pedig egy vadállat. De teljesen igazad van 😊

😊

Gondolom tankászt akkor lehet összeszedni vele, ha nincs arty és valaki fedezi a masu seggét. 😊

Ez az M3 Lee egy akkora kalap szar, hogy az már cilinder..

Megyek is vissza az orosz vonalra...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

szeretem is nagyon bár a legnagyobb ágyú még nincs meg!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

+1! maradjon meg neki a 100mm meg a 85mm azt kész!
..egyetertek. pusztulnia kellene annak a rohad agyunak is a tier6bol...
Megvan az M103 és free xp-bõl rá a IX-es ágyú. Milyen tanácsokkal tudtok ellátni?
Jó rohadjon meg a KV-1S, az akkora OP szar lett. Tier6ban ilyen ágyú, mikor elvették a nagy ágyúkat, a tier-5tõl tier6-tól is, kivették KV-3-t. KV-1S gyors nagyot sebez. Új MM miatt sokszor top tier, pattogós az eleje. Szemét egy tank lett.
lol
fsb1000
Csináltam róla képeket... de így már nem olyan vicces.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

fsb1000
Hehe... Maussal belenyomtam a folyóba egy JaPz100-at. Bele is fulladt..
Közben volt egy arty találat meg a JagPz100-tól is kaptam egy ezrest, de túléltem. Nagyon funny volt, csapattársaknak is tetszett...
Erlenbergnél B2-n állt a JagPz100 és mi voltunk a támadók. Nem mertek kimenni elé... egy tigrissel megfogta a balszárnyat míg oda nem értem.
Amúgy még egy TankÁszt sem tudtam Maussal összeszedni (de még I. osztályt sem) és a winratiom is pocsék vele.

Sippie
aztán hol a frászba viszi át a 175 átütés, amikor én hosszú 88-assal sem tudom átlõni a frontját?
wildstorm
De ha egyszer betalál. Attól se sokkal idegesítõbb van amikor egy T6-os KV-1S 488-at tol a T-54-embe szembõl embertelen gyatra pennel. Miközben azon idegelem magam, hogy amikor én voltam vele nekem soha nem adott be ilyet...
Továbbá, hogy egyszer rossz helyen akartam bekanyarodni és fél HP vagy kilõttek egy lövéssel...

Ezért lesz jó majd az ISU-m ha meglesz végre és nem lesz válság az accountom háza táján<#nevetes1> Azzal lehet majd 1shotolni macskákat meg mindent mi szem szájnak ingere

I never asked for this.

Igen, ez mindig benne van, de akkor is ott a fíling amikor betalál, és T6-7 tankoknak huss 40-50% HP-ja megy a levesbe. Én ilyenkor ha megtehetem visszahúzódok egy szikla mögé, és amíg tölt az ágyú, addig önelégülten göcögök. Viccet félretéve szeretek nagyokat beleverni az ellenbe, városi harcban jól tud jönni, és azokban a szitukban, amikor például egy lesebzett tank megy át az utcán Himmelsen, német tankkal belelõhetek, de marad még HP-ja, tovább megy, és esetleg nagy sz@rt kavar a túloldalon, de egy ruszki gyilokvetõvel egyszerûen kivégzed, és mész tovább. Viszont én mára elbúcsúzom, mert holnap korán kelés, jó éjt minden tankosnak aki még esetleg itt vesztegel.
Én pont a gyors, keveset sebzõ ágyúkat szeretem, azzal lehet idegesíteni az embert és lelombozó lehet (szerintem) egy Tigrisben ülve hülyéskedni a körülötted röpködõ T49el😄 Oké hogy kiszedi, de a kis szar leszedi a fél életét addigra és az nem túl jó csere...
nagy ágyúkkal az a bajom hogyha pattan vagy elszáll akkor várhatok fél évet amíg újratölt:S

I never asked for this.

Az, a Panzerek 105-ösei is okoztak pofáraeséseket kisebb tankokban ülve😊 Hát nekem a Sherman M1A1-e jelenti az ideális arany középutat, valamivel lassabb, de valamivel nagyobbat sebez. Egyébként én általában a lassabb, de nagyobbat sebzõ ágyúkat szeretem (D25 nagy kedvenc T6-7-ben), ezért is jött be mindig is jobban az orosz vonal.
Shermanen nekem is a 105ös tetszett😄
8.0-tól kezdve a pz4 olyan, hogyha meglátom és megáll hosszú idõre lövés nélkül akkor tuti 105öse van.
Stopereje nincs, de szimultán lehet vele sebezni sok tankot, és nincs olyan hogy újratöltési idõ alatt kapnának ki többen.

I never asked for this.

NagyiBMX
Valaki tudja mikor lesz ez a Golden Joystick eredményhirdetés?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

De, de arról megesik hogy pattannak kis tankok, a T-34-ben nekem folyamatosan az volt az érzésem, hogy egy üvegtankban ülök. Az 57-es meg lehet hogy baromi gyors, de stoppereje nekem nagyon kevés volt, viszont még mindig az a medharcmodorhoz passzoló ágyú, nem a lassabb 76-os. A Shermanon meg ott volt régebben a 105-ös tarack, amivel hatalmas fun köröket lehetett futni, csak aztán megbolygatták a HE-k sebzését, úgyhogy már kutyagumi.
Hát mér, M4et nem kapják szét?😄

I never asked for this.

Nekem is fullos volt mindkétszer, de egyszerûen nem éreztem vele a játékot. Hihetetlenül törékeny volt az én ízlésemhez, pillanatok alatt elkentek ha megálltam sorozni valakit, ha meg rohangásztam, akkor is, csak egy-két perccel késõbb😊
Nem vagyok büszke rá, de asszem' elmond a csapatomról mindent, ha 221 szerzett tapasztalati ponttal úgy lettem 2. az értékelésben T20-szal, hogy a 2. percben meghaltam és a csapatban volt IS-3, KV-5 és IS és KV-3is?

Én is kétszer futottam neki, másodjára kimaxoltam, és megszerettem. Leváltottam a shermant, nekem azzal nem ment igazán<#nevetes1>

I never asked for this.

A T-34 nekem sosem jött be (57-essel használtam), pedig kétszer is nekifutottam, de egyszerûen nem tudtam vele játszani. Nyilván bennem van a hiba, sokan mondják, hogy nagy mészáros azzal a géppuskával.
Sunsetjoy
A 3001P-t némi fejlesztés után megszerettem. Olyan kis bumfordi, nem tudod mire számíthatsz tõle, de olyannak tûnt a végére, mint a Tiger P kisöccse 😄

Lehet, hogy a medium iránti belendülésem elsõ megnyilvánulása volt szinte, de korántsem olyan szenvedõs, mint mondjuk egy-egy francia lowtier... ;D

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én is azért tartom ezt a kettõt, mert
1.: T-34rõl kevesen tudják, hogy létezik hozzá egy 57-es ágyú is, amivel 2mp-enként lõ az ember. Csiki csukiban a legjobb: lövök egyet randomba, kidugja a fejét amögül ami mögé elbújt, és mire becélozna már kapott egyet a pofájába, hátramentem, megittam egy teát, és elolvastam az utolsó elérhetõ cikket a lemmingekrõl (szeretem a lemmingeket<#smile>). Nagyon kis para tank, szerencsétlen kv1 próbálná kilõni de nem tudja, pattog az az ágyú, és míg õ lõ 2t én 5öt. Szted?<#nevetes1>
T49 meg szimplán vicces, és emiatt pikkpakk fossa a pénzt, mert bármit meg lehet vele csinálni. Ráugratni szikláról vk3601 fejére? simán, beledöglök, de belõle lecsap 700 hp-t<#nevetes1>

I never asked for this.

Nekem megvan és annak ellenére hogy tényleg lassu nagyon jol használható.
Az tetszik a legjobban benne, hogy aki nem tudja hol kell löni, akkor csak nyeli a lövéseket 😊)))
Én prém nélkül tíz-tizenötezrenként vergõdök a Shermannel elõször KV1S-re, majd IS-re, majd IS3-ra. Pillanatnyilag az a célkitûzésem, ha az meglesz, akkor majd elindulok valami amcsi vonalon, de az nem holnap lesz, úgy érzem.
Hát a 3001P egy ilyen kötelezõ szenvedõs rész a Tiger P elõtt, de nem tart sokáig. A Tiger P minden szenvedést megér, a tierje legjobb tankja, pedig erõs vetélytársa van a T29 személyében.

Hát jelenleg én is úgy kaparom össze a lóvét a T-43ra😄
Még kell 300K, a T49+T-34 páros összesen hozni szokott 30-40 között, szoval kb 20 csata. Holnapra megvan<#smile>

I never asked for this.

Mondom, nekem fõleg jó élményeim vannak vele, leginkább azt mondanám, hogy szerethetõ tank, mindig tudja az ember hogy mire számíthat tõle. Nem kell félni tõle szerintem, de persze ízlések és pofonok
Nekem is az lett volna a cél, ha nem lennék csóró😊
TOMSILENT
Végre. FT-AC hiányzott 😄
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. október 8. 20:47:41
Jármû: BT-2
Szerzett tapasztalat: 688
Szerzett kredit: 8 087
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Szakértõ: Franciaország, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Nem merem azt a tankot kipróbálni, félek tõle szabályszerûen.. Pedig a TigerP igen megdobogtatja a szívem már csak ha ránézek, akkor is.

Solten
Tájp meg a noob ellenfelek (en is lehetek szerencses neha... <#alien>)

Victory!
Battle: Mines 08 October 2012 20:19:15
Vehicle: Type 59
Experience received: 3,594 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 93,531
Battle Achievements: Top Gun, Reaper

Saor Alba

Megállni nem szándékozom vele, megpróbálom minél gyorsabban összekaparni a tiger p-t<#nevetes1>
ezt a 85-öt viszont megtartom, amúgy sok különbség nincs a hellcathez képest pl, itt is szökõévente pattan valami ha nincs beforgatva<#nevetes1>

I never asked for this.

Na az jó, mondanám, hogy nekifutok mégegyszer, a régi idõk emlékére, csak pillanatnyilag szívem szerint 4 ágon indulnék el, mindegyiken T6-7-en, meg mondjuk visszavenném és fullosra felszerelném az E75-öt. Mindezt úgy, hogy félmilkóm van, és összesen két tank figyel a garázsban (abból egy farmtank) <#nevetes1>