World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2x, én szerintem színvak volt😄
Nemrég vettem meg su-101-t én is, de valahogy nagyon nem olyan, mint az elõtte lévõ su101m (az egy brutális tank <#mf1>).

Tippek, hogy hogyan lehetne értelmesen használni <#fejvakaras>? A lövegkitérés lefelé és oldalra szörnyû (lényegében nincs <#boxer>), a mozgása és sebzése rendben van, de tier8-ban a hp-ja már sokszor kevés.

Elõre is köszi bárkinek <#wave>
patchaou
Nagy kavarodásban már velem is elõfordult hogy megküldtem a csapattársat. Bár ez annak köszönhetõ, hogy ha roncs vagy baráti tank mögött áll az ember, akkor nem látszik a távolabbi tank kontúrja.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

beléd vert egyet? 😄
ezt a replayt tényleg érdemes amúgy megnézni, ilyet még nem láttatok😄 ELC amx azt hitte ellene vagyok, csak mert abból az irányból tûntem fel, ahonnan az enemy 😊
ja a sherman nem olyan rossz, bár azért szerintem nem kiemelkedõ, nem azt mondom, hogy halál gyenge az ág, de a többi sztem jobb. Tier6tól kb sztem így megy: tier6ban vk3601, tier7ben t20, tier8ban t-44, tier9ben e-50 vagy t-54, tier10ben meg OPchat. Sztem így ezek a legjobbak tier lebontásban
fsb1000
Igen, azóta gyakoribb, de talán a két új játékmod is szerepet játszik benne.
Én nem kapcsoltam ki 8.0-ban és úgy érzem sokkal gyakrabban kapom ezeket, kár hogy nincs erre statisztika készítõ progi ami visszaigazolná.
Talán 30% a normál játékmod.... de lehet tévedek.

fsb1000
Grat! Jó kis tank az a 1390. Már sajnálom, hogy eladtam, de nem nagyon ment vele a játék, a Lorít jobban kedveltem, de a 1375-öt is.
Egyébként t8 században is kezd örök darab lenni. Van hogy kettõ is szaladgál belõle 3 arty és 7 HT társaságában. Nagyon hasznos, ha valaki jól játszik vele.

Ezt a 7.5 patch óta vettem észre. A legtöbb meccs vagy totális gyõzelem vagy totális vereség, középút elvétve.
fsb1000
Én csak örülök, ha kevesebb a TOP arty..... (bocs)
Egyébként a randomfaktoros dolgokat nem panaszként írom, mert nálam egyenlõ arányban van vereség/gyõzelem széria, de úgy gondolom legalább annyira hazavágja a játékélményt mikor rajtam van a szerencse faktor és szinte célzás nélkül minden lõvésem talál, meg a csapattársaké is, és 3 perc alatt 15:2-re nyerünk.
Az ellen anyázik, én meg nézek ki a fejembõl, hogy most ez hogy is volt?
Az ilyen csata tényleg nem jó, bár felmerült már lehetõségként hogy a random piszkálás épp azért van hogy kiegyenlített csaták legyenek, csak valahogy nem jól müxik, és inkább szélsõséges eredmények születnek.
...
Alig emléxek olyan csatákra mikor a végére 4 vs 4 maradtunk volna és taktikázni kellet ki merre menjen, hogy capeljünk, stb

Nekem az tûnt fel a GW Tiger-el egy ideje, hogy a találati szerencsefaktort nagyon letekerték. Régebben sokkal több volt a találat, vagy a splash, most meg (talán pont a 8.0 után) sokkal ritkábban találok el valamit vele. Persze a javítási számla meg az egekben... Talán ez is egy rejtett creditnerf.

fsb1000
Egyetértek... az én "babonám" továbbá az is, hogy a negatív randomfaktorosokat gyakran egy csapatba pakolja a renccer.
Tényleg nem kell sok, fejenként 3-4 lepattanót vagy 0 dmg-t lõni és máris bukta a csata. Már többször leírtam, hogy ez a jelenség a fullos SU-26-al nagyon jól tesztelhetõ. Pozitív randomfaktornál a szaladgáló lightokat is eltalálom, negatívnál meg álló célpont is kérdéses.
(tegnap artyra löttem 3-at és mind mellé ment, pedig állt és épphogy belefért a célzókörbe.)

Kezdtem 2 gyõzelemmel, azóta 10 bukó, de lehet csak egyéni "szerencse"...

Amúgy most milyen a felhozatal? Érdemes jászani? Lenne egy szabad két órám, de ha nincs értelme, bele sem kezdek.

jipppiiiiii 11-re megvan a gyõzelem lol pfffffffffff

a panther/p2 a kedvencem.. ha artyval vagyok. bárhol lövöm a max közelit adja t4-5 artyval. más baja nem nagyon van.
Ez egy fantasztikus kör volt 13 90-el 😊, végre sikerült a felderítés 😄! Bár kellett hozzá egy gyenge ellenfél és egy értelmes saját csapat, de akkor is élvezhetõ volt 😊!

Eredményjelzõ:

Végül a replay:
E8-at kihagytad, az az egyik legjobb medium a jtárékban. A többivel kapcsolatban, nekem a PantherII-nél sokkal életképesebbnek tûnt a Pershing, Pattonnal is nagyon eredményes voltam, Lorrainenél például szerintem biztosan jobb.

Hogy az M48A1 halálgyenge azt aláírom. Bár ki van fullozva, komolyan fontolgatom hogy eladom a fenébe.

Itt van pl. a 10. bukó köröm képekben:

Az 1 mellélövést álló helyzetbõl, beszûkülve egy a célkeresztemet majdnem teljesen kitöltõ mozdulatlan artyra sikerült elkövetni. És a 3 át nem ütõ lövés is érdekes, mert 9-es csata volt, mindent simán vinnem kellett volna akár szembõl is. De ha összeszámoljuk, még így sem jön ki az átlagsebzésem sem...

Hol lehet a hiba?

Jaa, hogy 3-ból 2-szer sikerült 0-t sebeznem a T-54-be? Akit simán ki is lõttem volna, ha legalább még egy lövésem sebzi. Ez a T-54 a csata végére topgunt csinált...
Véletlen? Igen, a játék véletlenül úgy döntött, hogy ezt a csatát nem nyerhetjük meg, ha megszakadunk, akkor sem.

10 😊 2 remek magyar közremûködõvel... egyik 200 a másik kemény 120 xp termelt.....

Így így... de nekem volt olyan hogy 22% win ratio😄DD 30 csatából azért az is no comment😄

a heavyk tényleg jók, a mediummal viszont nem értek egyet, nekem az összes med meg van és az usa a leggyengébb ág. Egyetlen jó tank a med vonalon pont a t20. Pershing, patton és még m48 is saját szintjéhez képest gyenge és lassú.
fsb1000
Persze... nagyon látszott, hogy naponta változott a winratio.
Ha csak a WotLoggert nézed azt hiszed csak te vagy ilyen szerencsétlen, hogy egyik nap 60% máésikon 45% a winratio.
Nade a planetWoT-on másokét is meg tudod nézni....

Igaz hogy csak 90 csata van a Typéban😊 de 55% win-rõl ma lement 52%-ra😄DD no comment😄

9

fsb1000
Hát... lehet.
Még nem sokat mentem vele. Jó játszani a Maussal, de hogy nem vagyok vele eredményes az biztos.
Lehet azért mert szinte mindig felvállom a "frontszolgálatot", ahol van értelme. Többiek elõbb odaérnek az ütközõpontra, beáll a front egymást piszkálják fedezékbõl. Én meg sem állok, csak megyek tovább, felveszem a lövéseket.
Az esetek felében megindul utánam a többi is és legázolják az ellent, mert az ellen szinte mind a Maus-t lövi, beleértve az artykat is.
---
Szerintem szakaszban lenne jó. Sokat játszottam úgy hogy én voltam E100-al és jött velem egy Maus. Nem ritkán csináltunk neki TOP gunt

Amikor ezért sírtam itt, csúnyán le lettem oltva..... hogy ez lényegében egy XP/Credit nerf.. plusz elég egyszerû így eldönteni egy csatán

Nem kéne, mert az amerikai vonal sokkal jobb mint az orosz vonal. M3 Lee után gyakorlatilag minden tank nagyon jó, a heavy és a medium ágon is. Talán csak a T20 és az E2 Sherman gyengébb gép.

Gyakorlott WoT-os gyorsan kihúzza azt a rongyos 14.000 XP-t a Leevel ami a Shermanra/T1-re kell. Amúgy érdemesebb a Shermanra menni, mert a medium vonalról át lehet menni a heavyre, de fordítva nem.

Ezt meg csak, hogy milyen is az assault arty 😊 mondjuk kilõttek de fun így játszani vele 😊

Érdemes nézni az elc amx-t
Há ja...
Csak ezt a szemléletet kicsinység megreformálja a mostani részletes jelentés ahol látom, hogy vazze nekem átment 10 lövésem a 450-es átlagsebzésû puskával oszt sebezni meg bírtam vagy 1000-ret.
És még csodálkoznak a zemberek, hogy méééé mínuszos kör.
Há me vegyé vazze prémijumot hogy legább nullás legyé Serb meg mehessen megin balira a fûszoknyás fehérnépek közé.

Épp tegnap volt egy csatám a VK2801-el. Állok a bokorban 100%-as camo-s legénységgel, álcahálóval, periszkóppal. Mellettem nem messze egy baráti T-50-2 csinálja ugyanezt. Aztán engem, elkezdenek lõni a túloldlról, a T-50-2 meg simán odébb gurul... Tényleg jó ez a láthatósági rendszer, fõleg a szovjet cuccoknak... <#eplus2>

Másik észrevétel, tegnap iszonyú sok vereség után sikerült egyáltalán leduplázni a T8-as gépeimet, mondanom sem kell, hogy eléggé megcsappant az ezüstmennyiség. Tök mindegy, hogy az XVM 5, vagy 95% nyerési esélyt írt, kb. az elsõ 4 perc alatt már el is dõlt, hogy kikapunk. Miközben az alacsonyabb Tier-ben simám ment a játék. Á, biztos nincs belenyúlva, tényleg. Azt még megenném, ha néha-néha lenne ilyen szopatás, de valahogy mostanában állandósul.

A "nincs belenyúlva" rész igen, a többi sajnos igaz 😊
8 bukó zsinórban, tegnap meg kb AFK is lehettem volna a csatáim felében, akkor is nyerünk...

Akárcsak a Zis-6-nak a T-150-rõl, elnézve mondjuk a VK3601 220-as sebzését, az amerikai vasak még gyengébb lövegeirõl nem is beszélve. De alighanem ezen nem fognak változtatni.

patchaou
Hogyan szopassunk su101-el 8-as medet: replay

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

8-ik vereségem Type-al......😄DDD

irónia?😊)))

Csak annyira nincs belenyúlva, hogy 5 kört buktam zsinórban T110-zel, átváltottam JT-re, azzal meg 2 körön át nem hogy sebzésem, még találatom se volt...
Meglepõ módon hülyére lett verve a csapat minden esetben 5 percen belül.

azta gyõztem! ezt fel kell írnom valahova! vagy lehet kinyomtatom és kirakom a szobafalra!
Gyõzelem!
Csata: Highway 2012. október 9. 10:34:31
Jármû: VK 2801
Szerzett tapasztalat: 389
Szerzett kredit: 7 515
Csatában elért Achievement: Kamikaze
Nem érted meg!! ilyen nem létezik... egyszer te vagy az isten😊 ránézel az enemyre és ammo rack!! következõ meccsen meg full noob idióta vagy😄

Tulajdonképpen még csak nem is a 800 effis noobokkal van a gond.
Az õ top tankjuk is ugyan annyit sebezne mint a szembenálló top meg a penje is ugyan annyi lenne.
A gond ott van, hogy van ez a randomnak nevezett szar.
A múltkor raktam be egy képet IS-7-rõl aki 6 átütésbõl sebzett 556-ot és nem azért mert noob volt hanem mert egyest dobott a loadscreen-nél.
Ez a gond, hogy ha ilyet kap a csapatból 3-4 top tank akkor lehetnek akármekkora pró-k bukás lesz a kör mert a WG úgy akarta.
Egyszerûen nem lehet semmire alapozni ha belépsz a csatába, vagy szerencséd lesz vagy nem. Lehet némileg befolyásolni azzal ha a normális leosztásokat maximálisan kihasználja az ember de mással nem és ehhez kell az, hogy egy kicsit legalább átlag felett teljesíts.

olyankor tedd félre és tolj mást.tudom, könnyû mondani, hisz "csakazértis" meg kell mutatni.
ismerõs.
simán sebez rájuk annyit, nem is ezzel van a gond hanem azzal hogy lose lose lose lose lose lose lose win 😄DDD
csak nem mindenki francia aki szembejon. sot! 😊
ezt mondd annak a franciának, amelyiket megpuszilja 400zal.
Hát igen, ha velem vannak nem öröm, ha ellenem szoszo, de ha ellenem csak 1800 eff Unicumok lennének, igen kevés killem lenne,úgy, hogy kellenek az alacsony effesek is, ha velem vannak, megpróbálok minél több találatot bevinni legalább creditet kapjak.
ezt úgy mondod mintha nem tudnám xD 483 csatám van T-50/2vel!
és nem a tierezéssel van a gond hanem a sok rohadt 800effis noobal! hogy rohadnának meg!
..a he nerfig volt popec kis gep, azota csak futottak meg kategoria..
Azt nem értem, ha ennyire utáljátok, miért is játszotok, egyszerûen nem
fér a fejembe, 120000 ember a szerón és ebbõl 119000 utálja a játékot, hogy is van ez?
VK 2801 scout mint a T-50-2, az is 99%-ban full max tierben van, ennek így szól az MM-je, meg kell szokni, vagy el kell adni, ne mérgelõdj ez csak egy
játék, ha belenyúltak ha nem.
6 meccs Type-val és nincs dupla😄 nem is kell csak érdekes a csókos géppel ilyen ruha sorozat... elõbb vesztesként több XP szereztem mint a gyõztes csapatban a legjobb😄