World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Hogy tényleg brutál lesz-e? A jpe100-ból kiindulva, biztos hogy nem... ráádásul még tornyos is... még 1-el több indok a wg-nek, hogy szarrá nerfeljék.😄 Azzal a tankkal se lesz túl élvezetes a játék.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Vereség
Csata: Highway 2012. október 9. 20:37:43
Jármû: IS
Szerzett tapasztalat: 804
Szerzett kredit: 33 194
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun
Vandaal, szerintem lesz egy massziv frontja és majd a németeket váltja ki végleg cw-rõl, védekezõ szerepkörben.
Kb az is4 párja lehet mindenesként (mint t110-is7 duó rushban), jobb fronttal, gyengébb oldallal.
Amikor 8.0-ban nerfelték valamennyire az is7-et, kicsit reménykedtem, hogy beteszik rush tanknak, leváltva az orosz csodát.😄 Egy erõs fronttal, meg 43km/h-s tényleges sebességgel, s-70-hez hasonló tulajdonságú ágyúval. De ilyen felépitéssel már biztos nem.😄 Meg nem is kell egy 3. rush tank.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Utánna lefagyott a játék.
Akkor valamiben nagyon erõsnek kell majd lennie, hogy kompenzálják a hátsó tornyos felépítésbõl adódó hátrányát. Mert újonnan bemutatott ág top tankja csak nem lehet használhatatlan.
Aztán késõbb lehet azzá nerfelik, de az elején tuti nem, különben nem költenének rá a népek 😄
FV215B: Hát jó ronda, tornya olyasmi, mint a Conquerornak, ami meg álomszép kategória, kár, hogy nem az lett a t10. Már most látszik, hogy baromira nem lehet majd lenyomni a csövét, jó lesz ha kap 4-5°-ot lefelé. A végén még a med ágat fogom választani... Majd tesztszerveren alaposan át kell rágnom, jól meg kell gondolni melyik ágra b*szom el a félretett free xp-met.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Te sem hallottál még a segg kitolós módszerrõl?
A hátsó tornyos tankok a legjobbak városban.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
A periszkópot passzolnám, nem szeretek td-vel egyhelyben állni, én inkább megyek amerre több a piros pötty a térképen <#hehe>#hehe>, ott tudom a legtöbbet kihozni ebbõl a rof-ból. A célzásgyorsítót kipróbálom, úgy is van raktáron pár darab, meglátjuk mi jön ki belõle.
Motiváció: Ennek a legmagasabb a globális winratiója a planetWot szerint.
miért nincs teleb***va hülyeségekkel? mi ez a punnyadás? 😄
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
btw rugalmas idõbeosztásom van 😄 3 nap suli, 2 nap munka, 2 nap asszony. h mikor szakítok idõt wot-ra az legyen az én titkom😊
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Kicsit pontatlan az általánosításod😊 nem csak a sulinak, hanem a munkának is vége van😊 (sztem egyenlõ arányban vannak növények a -18 és a 18+ korosztályban is)
Mondjunk én konkrétan a csúcsidõben tudok már csak játszani vagy 3.-k hete jóformán...reggel nem megy mert sok a növény, du nem megy mert sok a növény, késõ este nem megy mert sok a növény....na most 8-tól viszont (volt vhol 1 grafikon ami azt mutatta h jóformán akkor vannak a legtöbben ha jól emlékszem) na akkor teljesen jó csatákat megyek, szinte elsõre leduplázom a köreim jó eredményekkel.
Szóval mostanság én úgy számolok a játékkal h: minden napszakban sok a növény, reggel du és késõ este kisebb az esély/esélyem arra h ne csak a saját hanem az enemy team és növényekbõl álljon, viszont csúcsidõben megnõ az esély arra h mind2 team növény legyen (mivel akkor vannak fent a legtöbben), így én kibontakozhatok (egyenlõek az esélyek, elég csak a szokásos formát hoznom és nem kell erõn felül teljesítenem).
Panther: Ez a legszarabb az eddig játszott T7 medek közül. Sebessége nincs, lassan fordul, sebzés minimális stb. Hasonló medek azonnal lerohanják és megölik.
T-43: Ezzel már nagyon régen játszottam de nem tett rám rossz benyomást.
T 20: Ez a legjobb közülük. Mozgékony, jó sebzés, jó lövegkitéríthetõség, jó rejtõzködés stb. Nagyon szerettem élmény volt vele játszani míg a németekkel kínszenvedés.
Ez a babona csak annyit jelent, hogy "hiszem" az adott téma létezésének valószinûsége 0,5-nél nagyobb.
Ez egy IS3-as csata volt 3X szorzóval.
Szerintem te nem is érezheted ezt a randomfaktor babonát.
A WG ateisták táborát gyarapítod.
--
Úgy is lehet mondani, hogy nincsenek vagy nem kell külsõ tényezõkkel magyarázd a lokális sikertelenségeid.