World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most már minden tiszta, köszi 😊

igen, nem volt elég, miért nem lõttél többet?

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

utálom azt a tankot, mint állat,folyton kilõ

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Metalmilitiakid
you mean ezüstbánya ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Sippie
több HAC is van
Ez Type 59 egy aranybánya mentem egy 120 000 kredites kört vele.
Ha van itt vezetõ a HAC klántól akkor priviben keressen meg légyszives.
IRL 183mm-es ágyúval tervezték a fv215b-t, de a heavy 133mm-es löveget kap. T10-es td-ként állitólag majd megkapjuk a 183-as löveggel a 215b-t.

Hogy tényleg brutál lesz-e? A jpe100-ból kiindulva, biztos hogy nem... ráádásul még tornyos is... még 1-el több indok a wg-nek, hogy szarrá nerfeljék.😄 Azzal a tankkal se lesz túl élvezetes a játék.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

3270 damage és 6 kill a 9-bõl nem volt elég. Gyökerekkel nagyon nehéz...
Vereség
Csata: Highway 2012. október 9. 20:37:43
Jármû: IS
Szerzett tapasztalat: 804
Szerzett kredit: 33 194
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun

Lehet el vagyok tájolva, de nem errõl a t10 heavyrõl írták, hogy valami brutális ágyút fog kapni?

A Conqueror a 130mm-es frontjával és a 76mm-es haspáncéljával és viszonylag alacsony sebességével/mozgékonyságával elég gyenge lenne t10-be. Akár még t8-ba is be lehetne rakni, ha nem lenne a kiváló 120mm-es lövege.

Vandaal, szerintem lesz egy massziv frontja és majd a németeket váltja ki végleg cw-rõl, védekezõ szerepkörben.
Kb az is4 párja lehet mindenesként (mint t110-is7 duó rushban), jobb fronttal, gyengébb oldallal.
Amikor 8.0-ban nerfelték valamennyire az is7-et, kicsit reménykedtem, hogy beteszik rush tanknak, leváltva az orosz csodát.😄 Egy erõs fronttal, meg 43km/h-s tényleges sebességgel, s-70-hez hasonló tulajdonságú ágyúval. De ilyen felépitéssel már biztos nem.😄 Meg nem is kell egy 3. rush tank.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Akkor az eredmény gyûjtõs oldalnak vége?

Elsüllyedtem sima terepen. 😊
Utánna lefagyott a játék.

Ennek tuti így kell kinéznie? 😄
Akkor valamiben nagyon erõsnek kell majd lennie, hogy kompenzálják a hátsó tornyos felépítésbõl adódó hátrányát. Mert újonnan bemutatott ág top tankja csak nem lehet használhatatlan.
Aztán késõbb lehet azzá nerfelik, de az elején tuti nem, különben nem költenének rá a népek 😄

Hátsó torony ide vagy oda, IS-4 jóval masszívabb ilyen szerepkörben, mint a VK45 sõt, megkockáztatom, hogy egy T32 is, mert iszonyú sokat be bír nyelni a lánctalpa, a VK45B spaced armor nélküli 100mm-es oldalpáncélja meg picsafüst tier 10 mezõnyben.

FV215B: Hát jó ronda, tornya olyasmi, mint a Conquerornak, ami meg álomszép kategória, kár, hogy nem az lett a t10. Már most látszik, hogy baromira nem lehet majd lenyomni a csövét, jó lesz ha kap 4-5°-ot lefelé. A végén még a med ágat fogom választani... Majd tesztszerveren alaposan át kell rágnom, jól meg kell gondolni melyik ágra b*szom el a félretett free xp-met.

Aham akinek van agya😄

persze ettõl függetlenül lehet "páran" így csinálják

patchaou
Pontosan. Ezzel a módszerrel még most is alig lehet sebezni az IS-4-et. A nagy vk-t is így használtam. A hátsó tornyos cuccok nagy hibája hogy az ágyúcsõ lefelé szinte nem hajlik, és így dimbes dombos pályán szoppantyú van. VK-val a városi mapokon lévõ csatákban nagyon ritkán haltam meg.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Eddig 1 dbot sem láttam tolatva jönni sarkok mögül...

LOL!
Te sem hallottál még a segg kitolós módszerrõl?
A hátsó tornyos tankok a legjobbak városban.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Az a baj ezekkel a hátsó tornyosokkal,hogy az orrát csak úgy nem tudod kidugni 1 sarkon,hanem gyak. az egész tankkal ki kell menned h lõhess vmire ami sztem nem elõny......

britteknél komplett vonal lesz vagy csak heavy + med ág,vagy td és arty is lesz ?
patchaou
Annyira ronda, hogy az már szép 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A t10-es brit heavy. Komoly ausf. béla beutéssel, kiváncsi leszek mire lesz jó ilyen elrendezéssel.😮

Jó a 3601H, nekem is van, csak az se igazán medium.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hol tudom most a result tracker-t elérni?

bujcsik555
Érdekes olvasni, milyen ellenkezõ véleméynek vannak egyes tankokról. nekem a 3601 az egyik kedvencem volt, szerintem iszonyat jó fullosan. Fõleg mikor top tank, rendesen lehet molesztálni a kisebbeket, elég pattogós az eleje 😉

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Köszi <#integet2>

A periszkópot passzolnám, nem szeretek td-vel egyhelyben állni, én inkább megyek amerre több a piros pötty a térképen <#hehe>, ott tudom a legtöbbet kihozni ebbõl a rof-ból. A célzásgyorsítót kipróbálom, úgy is van raktáron pár darab, meglátjuk mi jön ki belõle.
fsb1000
t3-as S35

azt melyik az? 😄 valami kis PZ?
Szinte kizártnak tartom, mikor a Pz a végén futni kezdett, habozás nélkül utánaindult. Egész egyszerûen elnyüglõdött az ellenség bázisáig (hogy közben lõtt-e killt azt nem tudom, a magam bajával voltam elfoglalva), majd gondolta eljött az idõ egy kis gerillaakcióra. No comment.
fsb1000
Lehet egyedül akart cepelni.

Azért minden nap tudnak újat mutatni az emberek ebben a játékban. South Coaston vagyunk, öt perc van még, én Shermanben próbálom feltartani a délkeleti úton a zászlónk felé nyomuló Churchillt, KV-t, PzIV-et, el is halálozok szépen. Sebaj, 12-10-re vezetünk, és a mi 4 viharvert tankunknak (KV, Hetzer, PzIII/IV, Lee) sikerül végre elvergõdni az ellenséges bázisig, foglalni is kezdik, mire a KV-nk gondol egyet, kilövi a Leet, majd a Hetzert, ezek után lõni kezdi a Panzert, ami a végén valami 4% HP-val kénytelen volt menekülõre fogni a dolgot. Ha nem kattan el az emberünk agya, simán megnyerjük. Nyomtam azért már pár csatát ebben a játékban, de ilyet azért még a zárt bétában se azóta sem láttam.
fsb1000
Megint vettem egy prémtankot azt azzal játszok.
Motiváció: Ennek a legmagasabb a globális winratiója a planetWot szerint.

mi a rák? nem voltam vagy 3 órát, hazajövök, nézem sg fórumot és alig van hozzá szólás?!
miért nincs teleb***va hülyeségekkel? mi ez a punnyadás? 😄
Aham....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

áhh 1 rossz semmirekellõ csöves vagyok, csak lóbálom a lábam és vedelem a sört 😊

btw rugalmas idõbeosztásom van 😄 3 nap suli, 2 nap munka, 2 nap asszony. h mikor szakítok idõt wot-ra az legyen az én titkom😊
Lehet hogy hajnali 4-re ment😊

Grat biztos jó munkahelyed van......

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

<#nevetes1>

Kicsit pontatlan az általánosításod😊 nem csak a sulinak, hanem a munkának is vége van😊 (sztem egyenlõ arányban vannak növények a -18 és a 18+ korosztályban is)

Mondjunk én konkrétan a csúcsidõben tudok már csak játszani vagy 3.-k hete jóformán...reggel nem megy mert sok a növény, du nem megy mert sok a növény, késõ este nem megy mert sok a növény....na most 8-tól viszont (volt vhol 1 grafikon ami azt mutatta h jóformán akkor vannak a legtöbben ha jól emlékszem) na akkor teljesen jó csatákat megyek, szinte elsõre leduplázom a köreim jó eredményekkel.

Szóval mostanság én úgy számolok a játékkal h: minden napszakban sok a növény, reggel du és késõ este kisebb az esély/esélyem arra h ne csak a saját hanem az enemy team és növényekbõl álljon, viszont csúcsidõben megnõ az esély arra h mind2 team növény legyen (mivel akkor vannak fent a legtöbben), így én kibontakozhatok (egyenlõek az esélyek, elég csak a szokásos formát hoznom és nem kell erõn felül teljesítenem).
VK DB: Szerencsére csak 20k xp-t kell vele összeszedni és lehet is tovább lépni. Elég béna tank a sok lepattanó az õrületbe kerget.
Panther: Ez a legszarabb az eddig játszott T7 medek közül. Sebessége nincs, lassan fordul, sebzés minimális stb. Hasonló medek azonnal lerohanják és megölik.
T-43: Ezzel már nagyon régen játszottam de nem tett rám rossz benyomást.
T 20: Ez a legjobb közülük. Mozgékony, jó sebzés, jó lövegkitéríthetõség, jó rejtõzködés stb. Nagyon szerettem élmény volt vele játszani míg a németekkel kínszenvedés.
Ez már ilyen vége van a sulinak? mert akkor abba hagyom mára...

fsb1000
hehe... tulajdonképpen én is, legfeljebb annyi a különbség hogy te a szkepcitista oldalán állsz, én meg a babonás feléhez vagyok közelebb.
Ez a babona csak annyit jelent, hogy "hiszem" az adott téma létezésének valószinûsége 0,5-nél nagyobb.

WG-agnosztikus inkább.

Na sikerült 20K képet lehet felrakni kicsit kevés.

Ez egy IS3-as csata volt 3X szorzóval.
Párducból valóban több van, és többet is használják, de statisztika szerint mindkét szempontból a DB a 2. a Párducot követõen a 7-es medek listáján.

fsb1000
Köszi! Jó volt a tippem.
Szerintem te nem is érezheted ezt a randomfaktor babonát.
A WG ateisták táborát gyarapítod.
--
Úgy is lehet mondani, hogy nincsenek vagy nem kell külsõ tényezõkkel magyarázd a lokális sikertelenségeid.

Új user sztem ott csúszik el, hogy a DB elég radikális küzdõstílusváltást igényel az eddigi sniper medekhez képest. A tapasztalatlan elsõágasok meg általában német tankkal tolják.