World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár hogy fejlesztett sörmi teste van,az alap sörmi nekem jobban bejön.nem tom mért.
Talán túl sokat játszottam Blitzkrieg-el.
Nekem kéne a blitzkrieg féle iker ágyús 250 milis orosz arty.<#idiota>#idiota>

angelus1991ster.blogspot.hu
De szerintem most mindenki a hegymászós mod-al szórakozik.
Ma láttam t44-100 és emil tankot megdögleni mert hegyet akartak mászni,utána akartak menni bc 12-nek.Bc 12 felrohant a hegyre,két hülye meg le esett a folyóba.<#idiota>#idiota>
Szerencsére ellenségek voltak.Röhögtem egy jót.T44-be még bele is lőttem zuhanás közben.
Ilyen 0-15 el el fog tartani egy darabig<#idiota>#idiota>,és természetesen ez is az én hibám volt<#beka3>#beka3>, hogy mindenki felment a hegyre Himmelen.Én meg a kv mentünk le a vasútra,de ezek meghaltak valamitól odafent
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Gyanítom hogy a nevében szereplő 1979 nem az ő hanem a nagyapja születési ideje lehetett.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.14. 10:03:14
Napi első csata.

Nekem is úgy lett meg,hülye type kiment a mezőre és percekig ott tetvészkedett.Ne közvetlenül a tankot lődd hanem lőjj melléje,hogy ne sebezze csak stunolja.Különben tuti kinyiffan.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.07.14. 08:47:04
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De legalábbis WoT-ról még távolról sem hallott (csak mielőtt a költői túlzásra ráharapva beérkeznek az "én kérem 43 vagyok, és te?" hozzászólások).
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
59-Patton lövege 90 mm M41.
T95E2 lövege 90 mm M41E1.
Alap lőszerük ugyanaz, de míg az előbbinek 190 a penje addig utóbbinak 181.
AP penetration buffed from 190 to 212mm
T-34-3
Hull armor changed from 90/50/50 to 100/80/45
Turret armor changed from 190/120/60 to 200/130/60
Aim time changed from 3.4s to 2.9s
Type 59
Hull turn aim bloom changed from 0.18 to 0.14
Turret turn aim bloom changed from 0.16 to 0.12
Aim time changed from 2.9s to 2.3s
Egyebkent nem tudom Jactor honnan vette ezt a" sebezz 10 tankot " dolgot ami a wotinfon van. Nalam a "cause damage 10 times" kicsit mast jelent.
Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2017.07.13. 14:38:34
pedal to the metal...
Egy kort mentem a leoval, volt 9 talalatom, 7 sebzovel es meg lett a mission. Ez nem lehetett a mindenhol kiirt 10 sebzes... <#fejvakaras>#fejvakaras>
P.S. Most latom, reggel ota lecsereltek a Wot oldalan. 750 base XP-t kellett elerni
Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2017.07.13. 14:31:38
pedal to the metal...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Városi és lapos pályán 120 körül hegyes dombos pályán 50-70.
Szerintem elég egyértelmű hogy menni fog a tiltott mosok listájára, de nem izgat ki használja és ki nem. Mondjuk nem ártana margón megjegyezniük az illetőknek hogy melyik tankok alkalmasak a boostolásra, mert igencsak mosolyogtam amikor a legendásan szar tapadással rendelkező medekkel és lightokkal próbálkoztak a jóképessségűek boostolni :)
De nem tudom,hogy működik-e,felraktam ugyan de még nem volt időm játszani.
A bal ALT kapcsolja be,ha jól olvastam.
Path Finder 3D
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.07.12. 21:57:41
persze, hogy nem találkoztam... egy kört mentem ma IS6-al, hogy meglegyen a maraton mission... miattad nem fogok artyzni...