418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    hogy rájonnének a játékosok mg vásárlás elott hogy mennyire szar is az amit meg akarnak venni.
  • Maala
    Szörnyű, vegyék ki a T95-öt is, mert máshogy működik a felfüggesztése...

---

Igen, megkapod mind a kettőt, ha a jelenlegi 10-esek a garázsban lesznek a patchkor. És az új T9-eseket is mellé. Ami helyett nem kapsz semmit, az a Su-122-54.
  • suba53
    Sziasztok!
    Akinek megvan az Obj 430, és az Obj 263, és nézte a teszt szerót.
    Hogy alakult ezeknek a sorsa? Megkaptátok az Obj 430U-t, és az Obj 268-4 et?
    Az Obj 257 meglesz, azt láttam, de a másik kettő még nincs megvéve.
  • joe662
    Talán most
  • joe662
    Abból nerf lesz az biztos,nem lehet a lànckerekeen keresztül sebezni oldalrol,olyan mint a 907.
    https://m.youtube.com/watch?v=8pY1BuUhmWU
  • Angelus1991ster
    Egyszerű. Az ilyen vaskos nehéztankok csak ritkán lássanak 2 tierrel alacsonyabbakat. pl. 10 esetből 2-szer.
  • Sherman0070
    Nevetséges ez a játékosállomány. Mindenki sír, hogy nincs rendesen játszható tank, WG beteszi az Obj 257-et erre mindenki elveszti az eszét...
    Már felbasz, hogy mindent a tomato sírás miatt nerfelnek. Ezt is szét fogják kúrni még teszt szerveren.
    Type hevikért persze nem megy ez, mert azt érdekesen az összes tomato szereti.
  • Angelus1991ster
    Köszi az infót. :)
  • pett3rson
    fogalmam sincs, de solo modpackjában benne van, ott pedig minden legális és már van hivatalos WG-s oldala is..vagy mi a szösz az.

Ez..
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.01.21. 20:50:58
  • Angelus1991ster
    Safe shot mód az legális?
  • pett3rson
    az a vicces hogy van safeshot, csak mivel messze volt az ellenfél társam meg mozgásban pont akkor ért oda amikor a lövedék is...

egyébként nemtom, mivel most kék vagyok, lehet, hogy kezdte elölről a számolást :(
  • Angelus1991ster
    Azt a rendszer, hogy kezeli? Büntet érte mint a szándékosért?
    Ezért az ilyen esetek miatt kéne kivenni a csapattárs sebzés lehetőségét. Sok seggarc max. lökdösődhetne ezután. Ha a haloweeni Leviatános módban ezt sikerült megcsinálni, akkor randomban is bevezethetnék.
  • pett3rson
    na, fasza, egy másik majmot is sikerült kilőnöm, mert pont beleszaladt a lövésembe...
  • Angelus1991ster
    Visszatérve a Test Drive módra. Már az is nagy előrelépés lenne, és szükségtelenné tenni az előbbi funkciót, hogy azt a gagyi Gyakorlót javítanák annyival, hogy 1 db kiválasztható és beállítható AI bot tankkal is lehessen küzdeni.

Ehhez megvan a bot program rész és megvan az erre tényleg alkalmas Mittengard pokol pálya. Legalább lenne célja annak a förtelem helynek is.
  • pett3rson
    elvileg kettőt lőttem bele, t20-al M4190gf-be
  • Lokker
    Elég sokat kellett csapattársba lőni hogy bekékülj. :D Tolni kell jó pár csatát hogy "elmúljon". :D
  • Angelus1991ster
    Adott csatáig. Lehet az 50 lehet az 25. De nem időre van szabva.
  • pett3rson
    kis buzi miatt bekékültem. meddig leszek az?
  • Angelus1991ster
    + egy olyan kiegészítéssel, hogy magad rakod le az adott ellenfél tankot és ha úgy van, akkor egy gombbal aktiválhatnál az ellenfél tanknál egy AI bot módot.

Biztos vagyok abban, hogy ha ez a funkció az AW-ben és WT-ben megvalósult, akkor valamilyen Wg-s találkozón ez a Test drive kérdés is felmerült. Csak akkor az szokásos wg-s hülye leszavazta, akinek oly sok mindent "köszönhetünk".
    És persze ha ezt a tesztszervert is tényleg megkönnyítő dolgot javaslom valamilyen fórumon, akkor jönnek az ugató kutyák, hogy: "ne sírjál", "ez senkit sem érdekel", "nem hozz bevételt!".
    Ilyenkor érzem azt, hogy """remek""" egyetértés van a Wg retardált része és a WoT igénytelen szürke népe közt. Összenő ami összetartozik...
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.01.21. 15:04:28
  • robogo81 #399420
    Már rég nincsen a gépemen,de akkor az AW-ben volt teszt mód,azt ide is berakhatnák,sima közepes pálya,bokrokkal dombbal mélyedéssel,a szintedhez való tankok amiket lőhetsz(+- 2 tier,minden osztály),végtelen lőszer(ingyenes),meg végre lehetne belső mód ami mutatja ameddig szpotton vagy.
  • asolyom
    Egyébiránt ez az IS-M vonal is érdekes lesz, még jó, hogy tartalékoltam egy csomó free xp-t, mert így ki tudom fullozni, amint megjelenik.

Mentem is vele csatát a TS-en, de a szokásos agyhalott banda jött össze (4-15), sikerült így is 1900-at sebezni, meg 2000-et pattintani.
  • asolyom
    Én is mentem vele vagy 5 csatát a TS-en, de normális tesztet tényleg nem lehet csinálni. Megvárom a live szervert, de szerintem eleinte ott is garmadával lesznek az Objekt 257-ek.
  • Angelus1991ster
    Ezért kéne Test drive mód. Nem tudom mi a faszért nem csinálják meg.

Előnyei:
    1. nem kéne várakozni ha ki akarod próbálni az adott tankot. Pl. Pudelre 2 percet kell várni míg besorol.
    2. az orosz klingon fogytos hordák faszságaitól megmenthetnénk magunkat pl. a tesztszerveren
    3. nem kéne a gyakorlóban nyomorogni (eléggé nyomasztó így is a gyakorlónak csúfolt 10 éve elavult rendszere is), várni a másikra
    4. nem kéne kuncsorogni a másik acc-jának kölcsönkérésért
    5. segítene egy kicsit a megvásárolandó tank körüli döntésben

Hátrányai: nem tudom mik lehetnének.
  • tothgyorgy
    :)
  • Sherman0070
    Teszt szerón sajnos lehetetlen bármit is tesztelni. Gondoltam megyek vele, hát persze, hogy mindenki azzal megy. Így kb. semmit sem tudok meg róla, csak azt, hogy az oroszok lökdösődnek még mindig.
  • tothgyorgy
    Azt hallottam, jó lesz. Majd meglátjuk
  • Sherman0070
    Object 257 jó lesz? Oldalpáncélja alul oké de szemből alsó lemez simán megy + oldalán a felső rész is.
  • tothgyorgy
    Köszi! Akkor visszaveszem a T-10-et.
  • Plata
    Felhúzott az arty,úgy döntöttem hogy kinyírooom.

Sikerült,nagy kaliber előnye hogy köcsög artyba 1 is elég.
  • asolyom
    Hülye prediktív bevitel.

Objektív=Objekt :)
  • asolyom
    Ha a garázsodban van a T-10 a 9.22 megjelenésekor, akkor megkapod az Objektív 257-et,és a T-10 legénysége ingyen "átképződik" rá.
  • Plata
    De látod hogy mennyit spotoltam?
    Tudod mi volt a vicc?
    Hogy ezek lőttek is rám,és nem tudom mi a rosseb volt,de el sem találtak.Egyedül az arty tudott megsebezni egyszer.
    Én meg ott vigyorogtam mint a fakutya a mezőn és nem találtak el.
    Mikor maushen felém nézett azért volt para meg is7 és wz-től is fostam.De tök fölöslegesen.Skorpió az mögöttem lévő dombot bányászta.
  • Plata
    Na most kilőtt egy strv1.
    Kicsit sokan vettek körbe,t95,110 skorpió meg még ez is,volt vagy 60 hp-m még.
    De állati volt,t95-be He lőszer 671-et puszilt elsőre,és felkentem T95-öt a sziklára.Rám akart fordulni kis kiszögellés mögé ahol voltam,de nekimentem és elkezdtem tolni és siker megfordítottam és felkentem a falra.Többiek persze hátulról egyből lőtték,hülye csapattárs tornyon is lőtt,de lepattant.

Sajna még ott kukkolt az ellenségtől E75 type 59 meg st1 is.
    A csapat ritka szar volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.21. 11:32:56
  • Angelus1991ster
    Ezért kell átlagos teljesítményű replay-t nézni, ha az adott prémium tank vásárlásán gondolkozol. De mi azzal a baj, hogy a hülyegyerek is megveszi a prémiumtaknyot? Tőlük is van sok bevét, ami miatt mi az év nagy részében ingyé játszhatunk. Ha velünk vannak, akkor van baj persze, de a csapat egy harmadára pl. tier 6-ban úgysem lehet számítani. Akkor meg?
  • Gyuszopapa
    Volt is a gyereknek 266 wn8-a.A prémtankok nagy részét életképtelenek veszik.Látják hogy húúúúúúúúúúúú bammeg 5000-et sebzett vele valaki akkor ez jó tank lesz nekem.Az szomorú igazság pedig az hogy ész nélkül semmi nem ér szart sem.
  • Angelus1991ster
    Be lehet váltani, de szerintem váltsd be most. Jobb oldalt alul az Értesítésekben minden bejelentkezés után megjelenik a beválthatós üzenet egy kattintható gombbal. Ami korrrekt lépés részükről, mert én pl. elfelejtettem 15.-én aktiválni a kedvezményeket és a csajokat.

Remélem lesz Pudelre -30%-os akció, mert a frissen toborzott lengyel csajok már várnak rá.
  • Plata
    Szuper heavy tank és a spot.

Jó az strv1 camója,de a parancsnokom szeme jobb.
    Csak az arty tudott sebezni,de az is lófing.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.21. 11:16:32
  • Plata
    Úgy nézem ma sem lesz jó nap.

Olyan agyhalott csapattársak voltak,volt egy idióta m41 gf akinek egy lövés lett volna t49 a hegyen,de nem lőtte ki,elbénázta hagyta hogy a t49 kis ágyúval szét szedje.Valami magyar agyatlan szőke,ő úgy ment dombra fel spotolni hogy nekiment a domb lábának és felfelé nézett,na persze nem látott semmit.

Volt két balfék gold ammós t30 magyar is,ciki hogy gold ammóval is nehéz volt kettejüknek kilőni.Mondjuk sokszor el sem találtak.

Jah és tényleg kifelejtettem,találkoztam egy Strv1-el,láttam belőle vagy 20 centit,de bekapta.
    Csak egyet tudtam lőni belé,fel spotoltam és arty kilőtte a maradékot.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.21. 10:57:36
  • Plata
    Napi első csata olyan rohadt jó lett hogy a kedvem is elment.
    Mindig a láncom lőtték el,folyton le maradtam mindenről,az ellenség meg pont a másik oldalra ment.
    Igaz legalább minden lepattant a láncomról,így sérülés nuku,csak láncjavítás került lóvéba.

Képen is látszik hogy grille meglőtt de lepattant,igaz láncom elvitte,de azt sem számolta a játék.
    Külön poén hogy még type 4 is gyorsabb volt nálam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.21. 10:40:15
  • Plata
    Lúzer bandával de visszavettem.
    A sok skilles legénysége már Is7-ben ül.