World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek a WG bérencek honnan kerültek ide?

Érdekes módon az arty nélküli csaták valahogy nem fajulnak olyan durva kempelésbe. Meg jóval gyorsabban mennek le. De már csak az érzés is jobb hogy nem kell a sziklákat ölelgetnem, meg kúszni mászni mint valami féregnek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nekem az is élmény volt amikor 2 perc alatt kilõtt egy arty. Gyorsan vissza a garázsba, és mehet a csata egy másik tankkal. No para, No idegeskedés, még több fun. Nem is értem, hogyhogy nem így fogjátok fel?<#idiota>

fsb1000
Én jobbat tudok: Arty töltési idõ = 15 perc.
(najó... legyen 7 perc, hogy egyet lõhessen)

fsb1000
Nekem sem hiányoznak....
Új tendencia, hogy t3-t5-ben is sok már az arty. 4+4 És itt gyakoribb az 1shot...
Jó... én is megyek a SU-26-al killeznei, meg elkezdtem a francia artyágat, de úgy látszik egyre többen szoknak rá, és ahogy nézem egyre többen vannak azok, akik artykkal játszanak szívesebben.
Szívük joga... de vagy meg kéne szüntetni az artykat, vagy szétnerfelni + korlátozni a számukat.
Hetente pár alkalommal van szerencsém artymentes csatákban részt venni. Sokkal jobb játékélmény, kevesebb stressz, több funny.

Holnaptól ismét lesz CW, de a 2. bekezdés azért érdekes.
Nagyon röviden, tömören annyi, hogy CW csata elõtt jobb, ha kikapcsolod a replay rögzítést 😊

"We’re happy to be able to report that after a short maintenance downtime, Clan Wars is scheduled to be re-activated on October 12th at 14:45 CEST (12:45 GMT).

Attention: Please note that we recommend you to disable the replay recording feature when taking part in Clan Wars battles. This is due to a rare error related to the “fog of war”: If you happen to lose connection to the game whilst having your replay function active in a Clan Wars battle, you will not be able to re-enter your current fight. The likelihood of this happening is minimal, but deactivating your replay recordings is a good precautionary measure to avoid this problem until a fix has been finished and applied. We’ll let you know when this happens in our news coverage."
Ez nem csak ebben a témában (WoW) észrevehetõ, szerintem, hanem minden esetben, amikor valaki az átlag felett tol valamit: annak aztán semmi nem lesz jó az adott dologgal kapcsolatban.
OFF - csak hogy legalább most ne kockatéma legyen 😊
(Pl.a bringások - az újonnan kiépített bicikliutat le sem szarják, inkább elüttetik magukat az autósokkal. És ezt csak a "profik" csinálják, akiken ott a sisak, meg a trendi bringáscucc, és ott van alatta többszázezres drótszamár. A munkába járós "paraszt" meg szépen igénybe képes venni a bicikliutat)
ON

Miért van az, hogy a rendes normális embereknek általában minden megfelel a nagy majom kockáknak meg semmi nem jó.....<................>KOCKA
Csak kérdezem: Te nem "low effis idiótaként" kezdted?

patchaou
Én azért játszok ezzel mert tankos és többnyire élvezem is. A hibái miatt pedig szidni fogom a wg-t és pont.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

cod, ut3, bf 😄
de nem is volt szó tankos játékról.... itt a hangsúly azon van hogy: "Ez egy igen jól kialakított, és folyamatosan fejlesztett hátterû játék"
leszámítva egy két dolgot xD (1magot támogat, minden frissítés késik, televan bugokkal, jó gépeken is akad.... XD) de azért ez a fejlesztõ csapat király 😄
patchaou
És ezek közül melyik tankos?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

én nem játszok ezzel 😄 hanem ezzel szopok.... maga a game tetszik... csak bizonyos dolgok nem, fõleg a low effis kis idióták 😄
Akkor miért ezzel játszol? Szeretsz szopni? Mikor nekem elegem lett, simán hagytam a faszba, játszottam olyan játékokkal amik nem idegesítettek, és szórakoztattak.
Cod, UT3, TDU, fallout3, skyrim, half life, BF, NFS.... csak pár játék ami megéri az árát
most jöjjenek azok amik nem érik meg az árukat: World of Tanks, ...... hát most több nem jut eszembe <#zavart1>
tudom, hogy ingyenes és nem kell megvenni... de ha költesz rá akkor arra költesz hogy szopjál egy jó nagyot 😄 ez az igazság!
Ha belegondolsz akkor azért annyira nem lenne jó. A legtöbb killt/sebzést pont a noobok miatt lehet hozni. Én egy olyan MM-et szeretnék ahol minden játékossal szemben egy hasonló képességû játékos állna. Ez szerintem jól balanszolná a mezõnyt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Egyébként meg ha ennyire unjátok a játékot akkor mennyetek el dolgozni, vagy csajozzatok be....
A Mechwarrior Online-ba pont ilyen MM bevezetését tervezik. Lehet õk tanultak a WH hibáiból. Meg igazából az artykat is leszarnám, ha nem folyton 4 lenne oldalanként.

Ez egy igen jól kialakított, és folyamatosan fejlesztett hátterû játék. Aki sipákol dolgok miatt meg szaroz az vegyen 20 000 Ft- ért a boltba vagy töltsön le torrentrõl...(amiról tudja, hogy "fasza".
ez is jó ötlet!
De..

15 arty vs 15 arty
Azt hiszem nem maradt ki semmi. <#eljen>
patchaou
Én arra gondoltam, hogy jobb lenne egy külön szerver, ahova bizonyos csataszám és xy stat nélkül nem lehet belépni.

patchaou
Ajjaj, mindjárt jönnek a válaszok:
-tanuld meg hogyan játssz ha sok az arty
-kerüld ki a lövedéket masuval és t95-el
-az artyzáshoz hatalmas skill kell
-ha nem lennének artyk több lenne a kempelés
-színesebbé teszik a játékoz
És a kedvencem:
-Ha utálod az artykat, akkor játsszál Te is artyval...

az csak az egyik hogy ne tegyen be ennyire sok artyt egy csatába 3-4 elég lenne max.
de ott az a szar manipulált MM... ahelyett csinálhatnának egy effi-t figyelembe vevõ MM-et is.... jó lehet hogy nem 2sec-et kellene várni az indulásra hanem 12õt 😄
ott voltak még az 5ös farmtankok kinyírása... bevétel visszavétel, gun-ok törlése, javítási költség növelése....csak hogy nekik több pénzük legyen.... jó mondjuk ezt leszarom mert már jó ideje több millával rendelkezek, de azért kezdõ és gyengébb képességû játékosoknak ez elég nagy kibaszás.... egybõl vehetik a prémet 😄
pointer4
Naa, ugyan, hagyjuk már, kitalálnál valami mást 😛
Arty kell és kész 😄
Most nem a ruszkik védelmében, de csak pár dolog hibázik benne. Ha nem lennének artyk nekem az már teljesen tökéletes lenne 😄.

igen, mert a WG elb***a az egészet, pedig jó kis gamet lehetne ebbõl csinálni
"törlöm le ezt a szart végleg!" még nincs 3 órája hogy ezt írtad 😄.

én nem a gamet szidom, hanem a kurva fejlesztõket vagy magamat!
Szerintem meg tök jó játék.
Én csak a Chaffe fejlesztett tornyát cseréltem le az alapra, mert az a torony annyira csúnya hogy hányingerem volt tõle 😄.

Tényleg érdekes hogy a leggyakoribb jelzõ erre a játékra a "szar". Ennek ellenére mindenki órákat seggel elõtte napi szinten, meg 10k+ csatája van. Most kérdem én naivan, egy szar játékkal ki az aki ennyi idõt tölt? 😊

Este megpróbálom, köszi. Most E8 tornyom van egy T23 alvázon, de kissé hülyén fest a 90-essel. Így viszont lenne egy T25 Blackjack MT skinem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A vehicles_american.pkg fájból kitömöríted a t20,t23 és pershing mappáit. Aztán a T20 mappájában le kell cserélni bizonyos fájlokat. Ezekben nem vagyok teljesen biztos, de a pershin és a t23 mappájában is lesz egy normál nevû almappa, ahonnan a lod mappákból kell kiszedni a fájlokat. A toronyhoz kell a turret, meg talán a gun is. A testhez viszont nem tudom, kell a a hull és a chassis is. Egy kis kísérletezgetéssel kideríthetõ.
Miután kiszedted a szükséges fájlokat, azokat a T20 ugyan azon mappáiban kell cserélni az ott lévõ fájlokra. Aztán ha meg vagy akkor a t20 mappáját a res_mod->0.8.0->vehicles->american felépítés szerint helyezd el.
Remélem sikerült érhetõen leírnom 😊.

"vannak JOBB játékok"

Tessék elmenni skyrimozni, Warzzni, Civezni, XComozni azt jó van. Nem értem mit kell ítt pörögni ezen.

Ettõl függetlenül teljesen igaza van.

Aki olyan játékkal játszik ami 2/3-ban felidegeli, szerinte szar, utálja is és szerinte vannak játékok, azt gyógyítani kell.

Nem arról van szó, hogy unnánk a játékot, hanem inkább arról, hogy egyre kevesebb az élvezeti faktor benne. Lehetne mondani, hogy akkor mért játszunk, a válasz egyszerû, nincs más tankos mmo a piacon. Érdemes lesz majd megfigyelni, mire megy a wowp a war thunder mellett.

Amúgy a játék igenis képes függõséget okozni. Eléggé érzem a hatását most is, mert még mindig nem képesek megcsinálni a kurwa laptopomat, igy csak akkor játszom, ha véletlenül hazakeveredek. De szerencsére nálam ez a függõség már csak a napi duplákig tart, mert úgy felhúz a játék az a pár csata alatt is...😄 na jó, igazából a trollkodás hiányzik, de az nagyon.xD

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Maala
Mazsolásat?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Valaki tudna abban segíteni, hogyan tudom ráügyeskedni a T23 alvázra a Pershing alaptornyot? T20-ast akarom teljesen átskinezni.

miért?

Mert az ember a frusztrációit olyan közegben akarja kiélni, akik megértik, önigazolják, esetleg tanácsokat adnak neki.

Múlt héten szegény nagyanyámnak panaszkodtam arról, hogy az IS 7 oldala mindhárom lövését elnyelte a Foch155-ösömnek, és aztán persze az arty one shotolt, mielõtt fedezékbe tudtam volna gurulni.

Rámnézet, megsimogatta a fejemet, és vágott egy újabb szelet kuglófot nekem.

Jól esett az is, de valahogy itt jobb leírni a fenti sztorit.
Ez a szöveg olyan volt, mint a BreakinBad címû sorozatban, amikor a rendõr csóka magyaráz a rákosnak valamit (pókerrel próbál magyarázni, aztán meg amerikaifocival) - mindenki csak lesett, hogy WTF?

azt jó hallani, épp most tervezem visszavenni a panthert, és menni azon az ágon. bár prémium nélkül elég nehéz idõszaknak nézek elébe szerintem
Ugyanez már bennem is felmerült néhányszor a topicot olvasgatva...

Persze szidjuk ezt a játékot, és a randomot, de azért, ha lassan is, kúszik felfelé a gyõzelmi arányunk, és az efink is.

Ez olyan mint a póker. Ha az ellenfél két outra megadja az all-innedet, és lejön neki, vagy kikapsz AA-val, azt hetekig meséled, mert ilyen nincsen. Az viszont teljesen természtes, hogy zsinórban húzod be a potokat 70-80 %-os lapokkal.

A Wot is ilyen. Az nem téma, hogy egy meccsen 12/12 lõsz, és minddel sebzel is. A jó eredményt csak nyugtázza az ember, hiszen alapból jó képességûnek hiszi magát, így a jó eredményt természetesnek veszi. Ha nem jönnek az eredmények, akkor jön az összeesküvés elmélet, hiszen én nem hibázhatok, olyan nincsen. Egy idõben néhány hihetetlennek tûnõ lepatannásos jelenetet végignéztem, és valóban, a tank olyan szögben állt, hogy tényleg annak kellett történnie, mint ami történt is.

A sebzés elnyelésrõl meg már oldalakat írtak itt. Ott van a spaced armor, teszi a dolgát. 0,35-ös pontosságnál belefér, hogy az üzemanyagtartályra célozva kicsit lejjebb csapódik a lövedék.

Unalmas is lenne, ha nem lenne random, mert akkor már a a játék utolsó harmadát le se kéne játszani, hiszen kiszámítható lenne elõre az eredmény, ha minden érték constans lenne.

Mielõtt megköveznétek, nem mentem sokat, 18 k meccsem van. Én így látom a dolgokat. A klántársaim ismernek, tudják, hogy én viselem a legnehezebben az elvesztett meccseket, igen, én szoktam ordibálni a mikrofonba, szidni az atyaúristent is, ilyen vagyok, ilyen a vérmérsékletem, de átfogja a tudatom, hogy mi miért van, így nem gyártok összeesküvés elméleteket.

E-50M megéri, az nagyon jó kis gép.

..most eppen olyan embereket kerdezgetsz, akik minimum 10k csata felett vannak..
Axon
Hummelt oldalról telibe lõttem kb. 50 méterrõl. A haja szála sem görbült, sõt szépen elszaladt a következõ lövésem elõl.

Engem az E-75-el szívat a játék kb.egy hete.(Amióta kifejlesztettem az E-100-at)
Átlagban 6-7. meccsre megy a duplázó, de volt már 12 meccses szériám is.
Ma pl feladtam 5 meccs után mert meguntam, hogy a 60mm frontpáncéllal rendelkezõ TD-rõl pattanok le 2 lövéssel egymásután stb.-stb.
Ja és 2-3 killem szinte minden csatában van, ha jól számolom, akkor a mai 5 meccsen volt 12 killem és mindet vesztettük.