World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Új tendencia, hogy t3-t5-ben is sok már az arty. 4+4 És itt gyakoribb az 1shot...
Jó... én is megyek a SU-26-al killeznei, meg elkezdtem a francia artyágat, de úgy látszik egyre többen szoknak rá, és ahogy nézem egyre többen vannak azok, akik artykkal játszanak szívesebben.
Szívük joga... de vagy meg kéne szüntetni az artykat, vagy szétnerfelni + korlátozni a számukat.
Hetente pár alkalommal van szerencsém artymentes csatákban részt venni. Sokkal jobb játékélmény, kevesebb stressz, több funny.
Nagyon röviden, tömören annyi, hogy CW csata elõtt jobb, ha kikapcsolod a replay rögzítést 😊
"We’re happy to be able to report that after a short maintenance downtime, Clan Wars is scheduled to be re-activated on October 12th at 14:45 CEST (12:45 GMT).
Attention: Please note that we recommend you to disable the replay recording feature when taking part in Clan Wars battles. This is due to a rare error related to the “fog of war”: If you happen to lose connection to the game whilst having your replay function active in a Clan Wars battle, you will not be able to re-enter your current fight. The likelihood of this happening is minimal, but deactivating your replay recordings is a good precautionary measure to avoid this problem until a fix has been finished and applied. We’ll let you know when this happens in our news coverage."
OFF - csak hogy legalább most ne kockatéma legyen 😊
(Pl.a bringások - az újonnan kiépített bicikliutat le sem szarják, inkább elüttetik magukat az autósokkal. És ezt csak a "profik" csinálják, akiken ott a sisak, meg a trendi bringáscucc, és ott van alatta többszázezres drótszamár. A munkába járós "paraszt" meg szépen igénybe képes venni a bicikliutat)
ON
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
de nem is volt szó tankos játékról.... itt a hangsúly azon van hogy: "Ez egy igen jól kialakított, és folyamatosan fejlesztett hátterû játék"
leszámítva egy két dolgot xD (1magot támogat, minden frissítés késik, televan bugokkal, jó gépeken is akad.... XD) de azért ez a fejlesztõ csapat király 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
most jöjjenek azok amik nem érik meg az árukat: World of Tanks, ...... hát most több nem jut eszembe <#zavart1>#zavart1>
tudom, hogy ingyenes és nem kell megvenni... de ha költesz rá akkor arra költesz hogy szopjál egy jó nagyot 😄 ez az igazság!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
15 arty vs 15 arty
-tanuld meg hogyan játssz ha sok az arty
-kerüld ki a lövedéket masuval és t95-el
-az artyzáshoz hatalmas skill kell
-ha nem lennének artyk több lenne a kempelés
-színesebbé teszik a játékoz
És a kedvencem:
-Ha utálod az artykat, akkor játsszál Te is artyval...
de ott az a szar manipulált MM... ahelyett csinálhatnának egy effi-t figyelembe vevõ MM-et is.... jó lehet hogy nem 2sec-et kellene várni az indulásra hanem 12õt 😄
ott voltak még az 5ös farmtankok kinyírása... bevétel visszavétel, gun-ok törlése, javítási költség növelése....csak hogy nekik több pénzük legyen.... jó mondjuk ezt leszarom mert már jó ideje több millával rendelkezek, de azért kezdõ és gyengébb képességû játékosoknak ez elég nagy kibaszás.... egybõl vehetik a prémet 😄
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Miután kiszedted a szükséges fájlokat, azokat a T20 ugyan azon mappáiban kell cserélni az ott lévõ fájlokra. Aztán ha meg vagy akkor a t20 mappáját a res_mod->0.8.0->vehicles->american felépítés szerint helyezd el.
Remélem sikerült érhetõen leírnom 😊.
Tessék elmenni skyrimozni, Warzzni, Civezni, XComozni azt jó van. Nem értem mit kell ítt pörögni ezen.
Aki olyan játékkal játszik ami 2/3-ban felidegeli, szerinte szar, utálja is és szerinte vannak játékok, azt gyógyítani kell.
Amúgy a játék igenis képes függõséget okozni. Eléggé érzem a hatását most is, mert még mindig nem képesek megcsinálni a kurwa laptopomat, igy csak akkor játszom, ha véletlenül hazakeveredek. De szerencsére nálam ez a függõség már csak a napi duplákig tart, mert úgy felhúz a játék az a pár csata alatt is...😄 na jó, igazából a trollkodás hiányzik, de az nagyon.xD
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mert az ember a frusztrációit olyan közegben akarja kiélni, akik megértik, önigazolják, esetleg tanácsokat adnak neki.
Múlt héten szegény nagyanyámnak panaszkodtam arról, hogy az IS 7 oldala mindhárom lövését elnyelte a Foch155-ösömnek, és aztán persze az arty one shotolt, mielõtt fedezékbe tudtam volna gurulni.
Rámnézet, megsimogatta a fejemet, és vágott egy újabb szelet kuglófot nekem.
Jól esett az is, de valahogy itt jobb leírni a fenti sztorit.
Ez olyan mint a póker. Ha az ellenfél két outra megadja az all-innedet, és lejön neki, vagy kikapsz AA-val, azt hetekig meséled, mert ilyen nincsen. Az viszont teljesen természtes, hogy zsinórban húzod be a potokat 70-80 %-os lapokkal.
A Wot is ilyen. Az nem téma, hogy egy meccsen 12/12 lõsz, és minddel sebzel is. A jó eredményt csak nyugtázza az ember, hiszen alapból jó képességûnek hiszi magát, így a jó eredményt természetesnek veszi. Ha nem jönnek az eredmények, akkor jön az összeesküvés elmélet, hiszen én nem hibázhatok, olyan nincsen. Egy idõben néhány hihetetlennek tûnõ lepatannásos jelenetet végignéztem, és valóban, a tank olyan szögben állt, hogy tényleg annak kellett történnie, mint ami történt is.
A sebzés elnyelésrõl meg már oldalakat írtak itt. Ott van a spaced armor, teszi a dolgát. 0,35-ös pontosságnál belefér, hogy az üzemanyagtartályra célozva kicsit lejjebb csapódik a lövedék.
Unalmas is lenne, ha nem lenne random, mert akkor már a a játék utolsó harmadát le se kéne játszani, hiszen kiszámítható lenne elõre az eredmény, ha minden érték constans lenne.
Mielõtt megköveznétek, nem mentem sokat, 18 k meccsem van. Én így látom a dolgokat. A klántársaim ismernek, tudják, hogy én viselem a legnehezebben az elvesztett meccseket, igen, én szoktam ordibálni a mikrofonba, szidni az atyaúristent is, ilyen vagyok, ilyen a vérmérsékletem, de átfogja a tudatom, hogy mi miért van, így nem gyártok összeesküvés elméleteket.
Átlagban 6-7. meccsre megy a duplázó, de volt már 12 meccses szériám is.
Ma pl feladtam 5 meccs után mert meguntam, hogy a 60mm frontpáncéllal rendelkezõ TD-rõl pattanok le 2 lövéssel egymásután stb.-stb.
Ja és 2-3 killem szinte minden csatában van, ha jól számolom, akkor a mai 5 meccsen volt 12 killem és mindet vesztettük.