World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te pl KV1 és KV1-S-el mentél a legtöbbet.
A foglalási pontos magas a többi faktorhoz képest, de én nem elemzgetni akartam, hanem rájönni mibõl gondolod, hogy artyjk ellen az a jó móódszer ha mozogsz a tankkal.
szerinted miért 0.8 -nál járunk ?
ezekben nagyon nagyon kevés hiba van, és mind fasza élvezhetõ játék mert a fejlesztõk nem arra törekedtek hogy szarrá keressék magukat a gammel, hanem arra, hogy kiadjanak valami "JÓ"-t! 😄
BTW a legnagyobb kibaszás sztem a +/-25% random faktor az átütésnél és a sebzésnél. Bõven elég lenne 10-15%-ra levinni, sokkal kiszámíthatóbb, tervezhetõbb lenne minden. Ez a 25% kis tierben még nem annyira számít, de t8 felett, mikor már elõfordulnak 400-at vagy akár 750-et sebzõ 220 átlag átütésû ágyúk, akkor már baromi sok az a 25%. Egy t10 TD-nél egyesen rémisztõ, hogy képes vagy 638-at és 1063-at is lõni ugyanazzal az ágyúval, a difi egy t10 heavy lövése!
Átütésben is 140-150mm-nyi az eltérés a két szélsõ érték között! Ez bõdületesen sok és nálam a legtöbb anyázás ebbõl van, mikor a 850 átlagsebzésû ágyúval, ami 18 másodpercenként tölt nem bírok kivégezni egy 700 hp-s valamit, mert pont akkor adja be a minimumot, ami 200-al kevesebb, mint az átlag sebzésem. A nullás crit meg a másik, de azt valszeg nem tudják kijavítani, töketlenek hozzá.
3 tankom van: Su100, Is, Pz38 - tovább még nem jutottam, mert valódi pénzt nem költök a játékra.
Azzal is úgy oldod meg az arty problémát, hogy szaladgálsz vele folyamatosan?
De kiváncsian várom a listát.....
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"Az artyk ellen nem a megállás nélküli folyamatos mozgás a megoldás?"
...
Bennem felmerül ezen kérdés után, hogy vajon mekkora a csataszámod, és milyen tiernél tartasz.
Esetleg a WoT nicked megadod, hogy be lehessen lõni a véleményeid hátterét?
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
I never asked for this.
Kis suicid mókus berongyol közénk az elején. Pár másodperccel késõbb 3 kilõtt tank. Elteleik kb 15 sec, és még két kilõtt tank, az egyik én voltam. Izgi volt.
Van artym, szeretek is vele játszani, (IV-V tier) de bakker 4 darabokat berakni egy csatába, az kicsit sok.
..
Ja aki még nem tudná.. ahhoz a nemzedékhez tartozom, amely még 1,5 évet volt katona, és pont egy páncéltörõ ezredben voltam, amely feladat a páncélos jármûvek elleni hadviselés.
Sorkatonaként sokat nem tanultam, de azért van fogalmam mire képes egy páncéltörõ löveg (arty), arra bizonyosan nem mint a WoT-ban, még ultra modern tûzvezetéssel sem.
Szóval lehet okoska példákat hozni.... de nekem akkor sem tetszik az arty dominancia a WoT-ban.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
De ettõl még tény marad, hogy az én WoT-os játékélményemet lerontják.
..
Egyébként én arra az artysta szlogenre vagyok allergiás, amikor azt bizonygatja, hogy bezzeg annak örülök, mikor az én csapatomban lévõ arty szedi ki a TOP akármit, ami TOP helyen van és TOP kilõhetetlen.
...
Nem... nincs ilyen... majd én megoldom a kis tankommal, legfeljebb belehalok, de akkor sem 3 hegyen át lõtte ki egy arty istennézetbõl, úgy hogy épp beletalált a kibúvó nyílásába.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
DE JÁTSZOL VELE..... Akkor meg ne sipitozz mint 1 kislány akinek elvették a játékbabáját!!!!
Mondj 1 olyan játékot ami hibátlan... Na ugye nem megy.
Tipikusan az az ember vagy akinek ez sem jó, meg az sem jó.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!