World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cod4 uncsi volt már xD sok volt a noob ott is! unalmas volt a sok win 😄
fsb1000
Ez a mentol-itás vissza is köszön a statodból.

fsb1000
Nem csak az számit amid van, hanem az ios amivel eddig mentél.
Te pl KV1 és KV1-S-el mentél a legtöbbet.
A foglalási pontos magas a többi faktorhoz képest, de én nem elemzgetni akartam, hanem rájönni mibõl gondolod, hogy artyjk ellen az a jó móódszer ha mozogsz a tankkal.

CoD4 ok,többi felejtõs.

nem érti :d hagyjad!
csak 1 apró kérdés.... Tudod mit jelent az hogy béta?
szerinted miért 0.8 -nál járunk ?
Jól van😄

nagyon nagy kedvenceim: CoD4, Fallout3, GRID, UT3, STALKER széria, Assassins Creed 2, Test Drive Unlimited....
ezekben nagyon nagyon kevés hiba van, és mind fasza élvezhetõ játék mert a fejlesztõk nem arra törekedtek hogy szarrá keressék magukat a gammel, hanem arra, hogy kiadjanak valami "JÓ"-t! 😄
Kiszedlek én a 70-el robogó scoutból is akár a pálya másik végérõl.Nem kell hozzá nehéz tank.

Nekem az arty nem probléma. Ha kilõ, jöhet a következõ csata.

+1
T10 tankot nulláról max úgy tud venni, hogy accot vesz. Nem példa nélküli amúgy.

BTW a legnagyobb kibaszás sztem a +/-25% random faktor az átütésnél és a sebzésnél. Bõven elég lenne 10-15%-ra levinni, sokkal kiszámíthatóbb, tervezhetõbb lenne minden. Ez a 25% kis tierben még nem annyira számít, de t8 felett, mikor már elõfordulnak 400-at vagy akár 750-et sebzõ 220 átlag átütésû ágyúk, akkor már baromi sok az a 25%. Egy t10 TD-nél egyesen rémisztõ, hogy képes vagy 638-at és 1063-at is lõni ugyanazzal az ágyúval, a difi egy t10 heavy lövése!
Átütésben is 140-150mm-nyi az eltérés a két szélsõ érték között! Ez bõdületesen sok és nálam a legtöbb anyázás ebbõl van, mikor a 850 átlagsebzésû ágyúval, ami 18 másodpercenként tölt nem bírok kivégezni egy 700 hp-s valamit, mert pont akkor adja be a minimumot, ami 200-al kevesebb, mint az átlag sebzésem. A nullás crit meg a másik, de azt valszeg nem tudják kijavítani, töketlenek hozzá.

Nem érted mi.... a hogy bugos egy játék vagy az alapkoncepció fos az két külön dolog...

Bántottalak én Téged? Okoska...
3 tankom van: Su100, Is, Pz38 - tovább még nem jutottam, mert valódi pénzt nem költök a játékra.

fsb1000
t7-es IS a legnagyobb tankod ha jól látom.
Azzal is úgy oldod meg az arty problémát, hogy szaladgálsz vele folyamatosan?

Persze amiben nem AKAROK hibát találni nem is fogok.... De biztos azért patchelnek minden játékot mert hibátlan.
De kiváncsian várom a listát.....
mi?

Na okoska, mutasd már meg ezt nekem egy lassú tankkal 😄. (E100, Maus, a legtöbb TD). Gyanítom még nem jutottál túl tier 5-ön hogy ennyire zseniális ötleteket osztogatsz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

mi?
Foglalás nélkül lenne vagy 700-as..

"azok ellen nem véd!" 😊

monjdak 1 játékot ami hibátlan? hosszú lenne a sor 😄
Jó én hülye vagyok nem értem....

Persze, már kérni akartam az elemzést: MentoL1 - azt vedd figyelembe, hogy hetente 2 se játszok vele!

😄 ja csak a 70% százaléka idióta baromság volt..

nem a 200 meg 500 csatás emberekre értettem! hanem a 3-4-5k-s tier 8-9-10el rohangáló low effisekre
Akkor átfogalmazom: "...a kezdõ megveszi valódi pénzért a tankot..." - így már jobban hangzik?

fsb1000
Kérdezed:
"Az artyk ellen nem a megállás nélküli folyamatos mozgás a megoldás?"
...
Bennem felmerül ezen kérdés után, hogy vajon mekkora a csataszámod, és milyen tiernél tartasz.
Esetleg a WoT nicked megadod, hogy be lehessen lõni a véleményeid hátterét?

Te mivel játszol? mert én látom amikor a felderítõ tank 70-el cikázik az arty meg telibe vágja😄DD hihetõ😄

? T10 prem? minden babuin kihúzta már a T9/T10-et.... attól még nem nõtt ki az agya😄

Az artyk ellen nem a megállás nélküli folyamatos mozgás a megoldás? Mitõl lesz az kempkör?

fsb1000
A prémium tankok általában gyengébbek, mint az azonos tierû fullra fejlesztett "mezei" tankok

Ez annyira szép volt, remélem néhány síró pöcs magára ismert.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

De mint már leírtam semmi baj az artyval😊)) 2 max/oldal, és le kéne talpalni a lövéshez😊mondjuk 5 sec le és 5 sec ki..

Na, ezt meg úgy tudom elképzelni, hogy a kezdõ megveszi valódi pénzért a T10 tankot, és semmi tapasztalattal elkezd játszani. Én meg ezeket ki nem állhatom: nincs egyforma esélyed a prémiumok ellen...

itt is kéne egy olyan airbat, ami a visszaszámolás után leszáll az égbõl és kiszedi mindkét oldal art-jait😄 utána indulhat a lolcharge😛

I never asked for this.

Vazz neki sem😄DD

Sand river. Oldalanként 4 V-VI arty.
Kis suicid mókus berongyol közénk az elején. Pár másodperccel késõbb 3 kilõtt tank. Elteleik kb 15 sec, és még két kilõtt tank, az egyik én voltam. Izgi volt.
Van artym, szeretek is vele játszani, (IV-V tier) de bakker 4 darabokat berakni egy csatába, az kicsit sok.
fsb1000
Szerintem a valós csaták sem úgy zajlottak hogy a tankok házak és sziklák tövében álldogáltak nehogy az artysták megtalálják.
..
Ja aki még nem tudná.. ahhoz a nemzedékhez tartozom, amely még 1,5 évet volt katona, és pont egy páncéltörõ ezredben voltam, amely feladat a páncélos jármûvek elleni hadviselés.
Sorkatonaként sokat nem tanultam, de azért van fogalmam mire képes egy páncéltörõ löveg (arty), arra bizonyosan nem mint a WoT-ban, még ultra modern tûzvezetéssel sem.
Szóval lehet okoska példákat hozni.... de nekem akkor sem tetszik az arty dominancia a WoT-ban.

ALARM! MÁTYÁSHUN!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én is így vagyok vele 😄. Azért játszok T10 tankkal hogy nekem kelljen kilõni, ne pedig valami kis szarnak a világ végérõl.

Trabant93
Valószínûsíthetõ,hogy valahonnan egy észak-szibériai gulág elit WG tréning intézményébõl.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

bocs otepnek akartam.
Igen mert nincs olyan érzésed mint egy hangyának amit újjal összenyomsz😊

fsb1000
Én már megszoktam, és elfogadom, hogy én játszok rosszul, ha nem bújok elég rendesen.
De ettõl még tény marad, hogy az én WoT-os játékélményemet lerontják.
..
Egyébként én arra az artysta szlogenre vagyok allergiás, amikor azt bizonygatja, hogy bezzeg annak örülök, mikor az én csapatomban lévõ arty szedi ki a TOP akármit, ami TOP helyen van és TOP kilõhetetlen.
...
Nem... nincs ilyen... majd én megoldom a kis tankommal, legfeljebb belehalok, de akkor sem 3 hegyen át lõtte ki egy arty istennézetbõl, úgy hogy épp beletalált a kibúvó nyílásába.

Metalmilitiakid
Mindenki Low effis láma ként kezdett, de sztem már mire T4 be értünk ez nagy részben elmúlt, nem az, hogy T10 ben valaki 300 as effel van, az takarodjon mariozni.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Vagy ugyanaz az effekt, ha a scoutok kilövik az SPG-ket.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nagyon unalmas ez a gyerekes sírás - rívás folyamatosan az artyk miatt.... Ha nem tetszik a játék uninstall és nem kell vele játszani.
DE JÁTSZOL VELE..... Akkor meg ne sipitozz mint 1 kislány akinek elvették a játékbabáját!!!!

Mondj 1 olyan játékot ami hibátlan... Na ugye nem megy.
Tipikusan az az ember vagy akinek ez sem jó, meg az sem jó.

Ez mekkora jó hasonlat 😄. Am kb, valahogy mindenki olyan felszabadultan játszik olyankor.

Egy artimentes csata kb. olyan mint a Dark Knight Rises-ban a rendõrök rohama a városháza ellen.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!