World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amikor eléri az 1.0 onnan lesz kész termék, de ez nem azt jelenti hogy 1.0 -nál megáll a fejlesztés....
Én még olyan programot nem láttam ami 0.x és kész termék lett volna...

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
ezért nem szeretem az orvosokat sem....
Lehet nem hiszitek el, de néha csak úgy játszok, hogy azt képzelem a többi 29 játékos AI.
Kicsit steril érzés, de egy bosszantó faktor kilõve.
////
Wot Isten megadja nekünk a mindennapi kill élményünk.
Ez a másik dolog amiért rá lehet szokni az ilyen játékokra.
akkor az egész életem egy nagy kib***tt alvás lenne ember!!!!
--
Egyébként a számítógépes játékok egyik addiktív eleme a stressz.
Kívánjuk a streszt: kívánjuk újra és újra átélni a veszélyes helyzeteket, úgy hogy közben azért tudjuk IRL semmi bajunk nem lehet.
(a magas vérnyomáson kivül)
2 pozitívum: szeretem nézni ahogy az 500 effis IS-7esünk alázza saját magát
3 pozitívum: jó látni hogy én nem vagyok ennyire béna mint a gamerek 80%-a
4 pozitívum: megtanultam több idegen nyelven k* anyázni
5 pozitívum: rájöttem hogy hogy nem haltak ki még a metálosok meg a magyargyûlölõk!
COD4: A fegyver modelleknek csak az egyik oldala van lemodellezve, az van tükrözve a másik oldalra, eléggé muhaha. Összes COD abból áll, hogy mész egy csõben és ölsz, gondolkodni sosem kell, nehezebb fokozatokon termeli az adrenalint és kész. A pályák harmadán elõfordul, hogy ki tudsz esni a pályákról, van hogy simán meghalsz, van hogy csak lebegsz a semmiben.
Fallout3 baromi nagy kedvencem, háromszor végigtoltam az összes DLC-jével együtt, meg is vettem a GOTY kiadást, de még az utolsó legfrissebb verziókban is elõfordul, hogy lehetetlen helyekre és pozitúrákban akadnak be NPC-k. Korábbi verziókban volt hogy ezen a fõ küldetés szálat buktad, hacsak nem volt mentésed korábbról.
Szóval tökéletes játék NINCS.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Hát igen a fikázásban nagyon jó képességekkel áldotta meg a nemzetünket a jó sors. Kiváncsi lennék az élet minden területén csak a rossz dolgokat keresed és találod meg? Én azért játszok, hogy kikapcsolódjak...
De itt páran állandóan sírtok mint a fürdõs kurv@k. De akkor miért játszól vele??????? Érveket várok.....
Tudsz mondani csak 1 pozitívumot a játékban?
felõlem járhatnánk 15.1-nél is! és szerinted ha elérjük az 1.0-át mi lesz?
egy nagy büdös semmi 😄
Am te a matyashun vagy vagy a matyashun95?
Most mit idegesítsem magam rajta? Nekem a játék a célom, nem a stat elemezgetés.
Mindenki úgy verziószámozik ahogy jól esik neki. Nincsenek megkötések.
a helyes válasz: 810-et!!!! nem bugos a game 😄DDDDD
Józan, paraszti ésszel gondolkoztam: az artyval nem egyszerû célozni, ergo a folyamatosan mozgó célpontot nehéz vele likvidálni.
Ez ment is 300 HP ig amikor is 3 lepattant egymás útán😄 na mondom ez már a legalja😄