World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel mi a baj?

Végül is biztos jobban tudod mint maguk a fejlesztõk 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

egy software egészen az 1.0 verzióig béta.
Amikor eléri az 1.0 onnan lesz kész termék, de ez nem azt jelenti hogy 1.0 -nál megáll a fejlesztés....
Én még olyan programot nem láttam ami 0.x és kész termék lett volna...
..ezeket nezem magamban himmelsdorf szindromasnak..
most komolyan, az ilyen fogyatékosokon baszom fel az agyam.. de minek.. nem én haltam meg 10 másodperccel késõbb, de azért a csapat esélyeit nagyban rontja. fajankó
így van o.O
Néha látok olyat, hogy azt már botnak nevezni sértés a botokra 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Adnák neki egy játék modot ahol 6-6 arty lenne oldalanként lehetõleg T92😊 neki meg egy lerobbant motorú Masuja😄DDDDDDDDD

..en reg nem kepzelek ilyet. a botok ertelmesebbek lennenek..
<#nevetes1>

Ja bocs elnéztem, t6 a legnagyobb tankod... de ettõl függetlenül biztos rengeteg tapasztalatod van a high tier, sok artys csatákról...😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Belevau: egy kicsit szakadj le a géprõl, szerintem!

hát már sok orvos látott pedig.... de sok jót sosem mondtak!
ezért nem szeretem az orvosokat sem....
fsb1000
"6: rájöttem milyen jók voltak a régi játékokban az AI-k😊)"
Lehet nem hiszitek el, de néha csak úgy játszok, hogy azt képzelem a többi 29 játékos AI.
Kicsit steril érzés, de egy bosszantó faktor kilõve.

0.6.3-ban lett éles a játék az EU és US szerveren, 2011.04.12-én! MÁR NEM BÉTA!

..agyhalott..
esetleg megnézethetnéd magad egy orvossal. Lehet h pár hét egy gumiszobában lenyugtatna és lehozna a függõségrõl.
lol
fsb1000
Ez nagyon kemény.....
////
Wot Isten megadja nekünk a mindennapi kill élményünk.
Ez a másik dolog amiért rá lehet szokni az ilyen játékokra.

"Aludj egy kicsit ha idegesít az arty. 😊"
akkor az egész életem egy nagy kib***tt alvás lenne ember!!!!
jajaja! esküszöm ha lenne wot-ban bot-os mód is akkor néha azt is nyomnám!!!!!
ahogy Te is .....
Nem tier 5 a legnagyobb tankom. Sehol nem kellene hogy probléma legyen az arty, még tier 8 felett sem. Csak a sírás megy mindig meg feszültök, ez nem egészséges. Aludj egy kicsit ha idegesít az arty. 😊
Nincs baj a kommenteddel, de abból már ki is derült, hogy te nem játszol magas tierben, ellenkezõ esetben tudnád miért probléma amirõl szó van.
6: rájöttem milyen jók voltak a régi játékokban az AI-k😊)

fsb1000
Hehe... lehet csak artyzik. Azért nem stresszeli.
--
Egyébként a számítógépes játékok egyik addiktív eleme a stressz.
Kívánjuk a streszt: kívánjuk újra és újra átélni a veszélyes helyzeteket, úgy hogy közben azért tudjuk IRL semmi bajunk nem lehet.
(a magas vérnyomáson kivül)

igen csak kúltúráltan tudod.... De sztem tudod Te is meg foxbat88fx is ki a hülye.... ha akarod elmehetünk ebbe az irányba és kifejtem.
A logikádból kiindulva, ha nem tetszik az amit itt írnak akkor te is nyugodtan elhúzhatsz 😉.

1 pozitívum: szeretem alázni a noobokat
2 pozitívum: szeretem nézni ahogy az 500 effis IS-7esünk alázza saját magát
3 pozitívum: jó látni hogy én nem vagyok ennyire béna mint a gamerek 80%-a
4 pozitívum: megtanultam több idegen nyelven k* anyázni
5 pozitívum: rájöttem hogy hogy nem haltak ki még a metálosok meg a magyargyûlölõk!
A Stalker pont nem ilyen, az egy okádék bug tenger volt az 1.005-ös patchig, olyan hibák voltak benne, hogy az ember ledobta a haját, de igazából az utolsó patchel sem lett az az ász játék, a seregnyi mod tette jó játékká, de az egy okádék fércmû volt, a Clear Sky úgy szintén, a COP-ra viszont már összeszedték magukat, az tényleg elég jó lett.

COD4: A fegyver modelleknek csak az egyik oldala van lemodellezve, az van tükrözve a másik oldalra, eléggé muhaha. Összes COD abból áll, hogy mész egy csõben és ölsz, gondolkodni sosem kell, nehezebb fokozatokon termeli az adrenalint és kész. A pályák harmadán elõfordul, hogy ki tudsz esni a pályákról, van hogy simán meghalsz, van hogy csak lebegsz a semmiben.

Fallout3 baromi nagy kedvencem, háromszor végigtoltam az összes DLC-jével együtt, meg is vettem a GOTY kiadást, de még az utolsó legfrissebb verziókban is elõfordul, hogy lehetetlen helyekre és pozitúrákban akadnak be NPC-k. Korábbi verziókban volt hogy ezen a fõ küldetés szálat buktad, hacsak nem volt mentésed korábbról.

Szóval tökéletes játék NINCS.

Nem szívok (most) semmit, de baszod ha te ráfeszülsz egy játékra akkor inkább pihenj le kicsit.
Mert neked t5-ös a legnagyobb tankod. A gond t8-9-10-ben kezdõdik.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

ha fizetsz érte akkor fizetsz, saját döntésed. Mint látod fizetnek érte.Vagy valaki fegyvert fog annak a fejéhez aki befizet?
Természetesen! tankok vannak benne😄

Add már meg a dílered nevét 😄. Nekem is kell abból a cuccból amit te szívsz 😄.

fsb1000
Ez a józan paraszti nem válik be ez esetben, mert az artykon kivül van még a pályán legalább 10-14 ellenséges tank is.

pedig de! 😊)))
Tulajdon képpen Magyarok vagyunk. Mi vettük ki az elsõ téglát a Berlini falból.
Hát igen a fikázásban nagyon jó képességekkel áldotta meg a nemzetünket a jó sors. Kiváncsi lennék az élet minden területén csak a rossz dolgokat keresed és találod meg? Én azért játszok, hogy kikapcsolódjak...
De itt páran állandóan sírtok mint a fürdõs kurv@k. De akkor miért játszól vele??????? Érveket várok.....
Tudsz mondani csak 1 pozitívumot a játékban?
vkinek muszáj osztani az észt hátha egy két hülyére ráragad 😄
felõlem járhatnánk 15.1-nél is! és szerinted ha elérjük az 1.0-át mi lesz?
egy nagy büdös semmi 😄
Izé egy apró kérdés, tudod melyik patchel zárult le a béta?😄 Nem vagyok biztos benne, de úgy emlékszem (0.)6.4-el. Már 1,5 éve éles a játék...

Am te a matyashun vagy vagy a matyashun95?

Nem értem ezt a nagy anti-arty hangulatot itt, meg hogy stresszeltek ha arty van a csatában. Ha stresszelsz egy játék miatt ott már baj van. Ellenem szinte mindig van arty mégsem stresszelek soha, ugyanolyan élvezetes a játék mint amikor nulla tüzér van a csapatokban. Szerintem ez baromság.
Ez jó volt! 😊

Most mit idegesítsem magam rajta? Nekem a játék a célom, nem a stat elemezgetés.

Figyelj ne erõltesd... ennyire nem lehetsz hülye..

fsb1000
Tesztprogramért szoktak fizetni?
Mindenki úgy verziószámozik ahogy jól esik neki. Nincsenek megkötések.

jah múltkor feltettem egy kérdést XD csak aztán nem voltam gép közelben és nem tudtam válaszolni... a kérdés az volt hogy nekimentem egy 2 roncs közé szorult Type59-nek 10km/h-val egy IS-el és mennyit sebeztem rá rammolásból?

a helyes válasz: 810-et!!!! nem bugos a game 😄DDDDD
Ja, mert azokkal tartott eddig a legtovább összeszedni a kreditet, és a tapasztalati pontot a következõ tankhoz.

Józan, paraszti ésszel gondolkoztam: az artyval nem egyszerû célozni, ergo a folyamatosan mozgó célpontot nehéz vele likvidálni.

na jah mert te vagy az okos aki ossza az észt és más vélemény nem is lehet ... És TE érted h miért 0.8-nál járunk?
úristen a végsõ érv😄DDDDD inkább ne írj nekem többet... nem lehetne egy eff métert a fórumba is?😄DDDDDDDDDDDDDD

fsb1000
De egyikkel sem játszol 1 évig, vagy ha igen, akkor nem napi rendszerességgel.

Múltkor történt egy érdekes dolog.. már röhögtem rajta.. megyek az E-50M-el és találtam egy Masut full hp afk😊) hátulról lõttem 5 méterrõl😊 szépen egymás mellé a lövéseket😊
Ez ment is 300 HP ig amikor is 3 lepattant egymás útán😄 na mondom ez már a legalja😄