World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ez olyan mint pálinkánál az alkohol vagy autóknál a lóerõ....
lex: a sziluetteket még nem tanultam meg kívûlrõl. Kérdezni azért szabad itt, ugye?
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
amugy nez ra a baloldali jatekoslistara es lathatod. de hadd ne kelljen elmagyaraznom a jatek kezelofeluletet..
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerencsétlek britt 10esre meg rába***nak egy nagy kupolát 😄 közelharcban ez sem fog sokat érni....
Amúgy, honnan veszed, hogy az a toptank?
Brasco: Te meg egy random csatában ilyenen idegesíted fel magad??? <#miaz>#miaz>
A játékról: Szeretem a tankokat, magát ezt a témakört és alapjában véve szerintem nem lenne ez rossz játék (én pl. ezek miatt játszok), DE a 25%-os random faktor rohadt sok. Igen nekem is jut a jóból, de az nagyon nem pálya, mikor pl. egy 122 milis löveggel rálövök egy kis nyomi light (scout) tankra vagy artira és nem üti át, nullást ad be vagy lepattan. A pattanás adott szögeknél érthetõ, ezzel nincs is gondom, de akkor is egy ilyen ûrméretû löveg úgy nyitná fel az alacsony páncélzottságú artit, ligtot, mint a konzervnyitó a konzervet. A tegnap is pl. egy S-51-et nem tudtam átütni (nem nullás volt) az amcsi 105-ös löveggel, ez azért már elég röhej. Ezek az idióta WG-sek a saját maguk által felállított szabályokat hágják át állandóan. Én VanDaal-lal értek egyet ilyen szempontból. Ha le van írva, h az én lövegem min. 120 mm páncélt üt át, akkor egy rohadt 50-60 milis páncéllal rendelkezõ artit vagy akármi mást üssön már át a lövés. Minden összeesküvés elmélettõl függetlenül szerintem is elég furcsa, h nagyon sok esetben marad egy kevés hp-ja annak, akit egy lövésre is ki tudnék végezni (anélkül, h maxot kéne sebezzen a lövés). Ennyiszer azért nem lehet véletlen. Biztos, h vmilyen szinten bele van nyúlva a csaták végkimenetelébe. A random isten sem okozhatja azt állandóan, h egyik csatában minden sikerül a másikban meg semmi.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
brasco: Te meg idebaxtál egy képet, én csak simán amin nem láttam a lényeget (bakker, egy tank a mezõn)... Kérdezni szabad?
Valamelyik tartalék nickem, kap 3 napot és csak prémtankokkal fogom nyomni a hétvégét (t2-t5).
A holnapi akció:
Starting on Friday October 12th at 07:30 AM (05:30 GMT) and until Saturday October 13th at 07:00 AM (05:00 GMT) you’ll be able to benefit from the following specials:
50% Credits discount on the following tanks:
Medium Tank Tier III M2 Medium Tank
Medium Tank Tier IV M3 Lee
Medium Tank Tier V M4 Sherman
Heavy Tank Tier V T1 Heavy
Did you once dream of having an American muscle car in your garage one day? Well, with our discounts on American tanks, you’ll get as close to realising that dream as possible! Why not put an American tank in your garage instead?
50% higher credits income on the following tanks:
Heavy Tank Tier VI M6
Medium Tank Tier VI M4A3E2
Medium Tank Tier VI M4A3E8 Sherman
Need a lot of credits fast? Don’t go sell your kidney on the black market! Come and play World of Tanks this weekend instead, and earn 50% more credits for every game with these tanks!
Enjoy a discount on premium account time as well:
3 days for 250 gold
7 days for 650 gold
Save some gold when buying your premium subscription! Earning more credits and saving gold at the same time? Now isn’t that just everyone’s dream right there?
Menj vissza anyu szonyája alá sírni és játsz játékautókkal és játékbabákkal.
[/url][/img]
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"World of Tanks was released on April 12 2011 in Europe and North America."
http://en.wikipedia.org/wiki/World_of_Tanks#History
remleem ez eleg hivatalos lesz neked...
720.47
Egy termék onnantól termék, hogy a piacra kerül.
Próbatermék nem piacképes.
nyalj be neki csontig...
**
A stressz, meg a frusztráció kb t8-tól kezdõdik.
Lehet mondani hogy akkor ne játsz, de hát sokan szeretünk WoT-ozni és sokan nem szeretjük, ha 3-4 arty teszi tönkre az általunk elképzelt csata menetet.
A csatáim felét t8 vagy nagyobb tankkal mentem...
Néha már unom, hogy olyanokkal vitatkozom arty problámáról, akiknek kevesebb az össz csatájuk, mint nekem E100-al.
Na... ez az egyik fõ arty célpont.