World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem most emészti meg azt ami kérdeztem tõle 😄. Elvégre fogós kérdés volt 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

mert b+ az effi mutatja meg ki mennyire jó játékos....
ez olyan mint pálinkánál az alkohol vagy autóknál a lóerõ....
az a stug jo lesz su85nek 😄DDD
De miért, könyörgöm?

lex: a sziluetteket még nem tanultam meg kívûlrõl. Kérdezni azért szabad itt, ugye?

További jó mulatást😊

Sajnos nem csak olvasom azt mit firkálsz te meg Mátyiká😄DD de most eléggé bekussolt😊

..az elso harom kv1 a listban. a sziluet alapjan fel lehet ismerni.. utana ket t1 heavy, egy stug, t34, stb stb..
nem sértésként, de tényleg tök hülye vagy
Szerintem inkább min örömtáncot járna ebben az esetben.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

És Neked meg mi bajod van? A gondozóbácsi mondta, hogy most lehet hülyézni?

..ha megunja menjen jatszon massal, szerintem evvel te is peldaloztal. es top tankkal rohadul enm kell kempelni egy csataban ahol egy tier2as arty van oldalankent. plane nem egy kv1ben. kar ragozni evvel a megmozdulasaval csak a tobbiekkel baszott ki. egy tipikus low agyhalott..

amugy nez ra a baloldali jatekoslistara es lathatod. de hadd ne kelljen elmagyaraznom a jatek kezelofeluletet..
Ja majd a rengeteg, sok artys szivás után, pont egy olyanban követne el öngyilkos rohamot, ahol top tier és egyetlen t3-as arty van... atya úr isten...😄😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Te meg mit láttál? Ezt most tök komolyan kérdeztem. Én annyit látok, hogy 8db ötös szintû tank van ezen az oldalon a csatában, abból egy a hisztizõé.

Persze hogy leszarod mivel tök hülye vagy...

A t10-es eléggé Centurion upgrade-nek néz ki. Hát tetszetõsebb, mint az FV215B.

elég nagy baj ha számodra semmit nem jelent az a rating. azzal az értékkel kb ott van mint mátyáshun, a legalján.
Pofás tank!<#eljen>

"Amúgy, honnan veszed, hogy az a toptank?"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez a centurion egész yonak tûnik....
szerencsétlek britt 10esre meg rába***nak egy nagy kupolát 😄 közelharcban ez sem fog sokat érni....
Azt el se tudod képzelni, hogy az a szerencsétlen olyan, mint itt a hõbõrgõk: lehet, hogy már megunta az aznapi 100 elõzõ fullarty-s csatát, és ebben az utolsó csatájában (aznapra) inkább elõrerohan, mert nincs már türelme hátul kempelni.
Amúgy, honnan veszed, hogy az a toptank?

Brasco: Te meg egy random csatában ilyenen idegesíted fel magad??? <#miaz>

Fv4202, fúúúú de meg hát!😄

Centurion mk3

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

popey8
Érdekes, h már megint, itt a fórumon frissen feltûnõ emberek osztják az (arty) észt.

A játékról: Szeretem a tankokat, magát ezt a témakört és alapjában véve szerintem nem lenne ez rossz játék (én pl. ezek miatt játszok), DE a 25%-os random faktor rohadt sok. Igen nekem is jut a jóból, de az nagyon nem pálya, mikor pl. egy 122 milis löveggel rálövök egy kis nyomi light (scout) tankra vagy artira és nem üti át, nullást ad be vagy lepattan. A pattanás adott szögeknél érthetõ, ezzel nincs is gondom, de akkor is egy ilyen ûrméretû löveg úgy nyitná fel az alacsony páncélzottságú artit, ligtot, mint a konzervnyitó a konzervet. A tegnap is pl. egy S-51-et nem tudtam átütni (nem nullás volt) az amcsi 105-ös löveggel, ez azért már elég röhej. Ezek az idióta WG-sek a saját maguk által felállított szabályokat hágják át állandóan. Én VanDaal-lal értek egyet ilyen szempontból. Ha le van írva, h az én lövegem min. 120 mm páncélt üt át, akkor egy rohadt 50-60 milis páncéllal rendelkezõ artit vagy akármi mást üssön már át a lövés. Minden összeesküvés elmélettõl függetlenül szerintem is elég furcsa, h nagyon sok esetben marad egy kevés hp-ja annak, akit egy lövésre is ki tudnék végezni (anélkül, h maxot kéne sebezzen a lövés). Ennyiszer azért nem lehet véletlen. Biztos, h vmilyen szinten bele van nyúlva a csaták végkimenetelébe. A random isten sem okozhatja azt állandóan, h egyik csatában minden sikerül a másikban meg semmi.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nem azt kérdeztem hogy szerinted mi ostobák vagyunk e 😄. Hanem hogy te az vagy e? Úgy látszik a szöveg értés se játszik nálad 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

..nem banatasbol, de akinek van egy kis rutinja, vagy ranez a minimapra, egyertelmu a szitu a kepen.. instatn top tank ongyilkossag a csata 40. masodperceben..
Figyu: tõlem lehet az a bigyó (Efficiency rating) akár mínusz2 zárójel8 is, nem annyira érdekel. Ezt miért nehéz felfogni?

brasco: Te meg idebaxtál egy képet, én csak simán amin nem láttam a lényeget (bakker, egy tank a mezõn)... Kérdezni szabad?

fsb1000
Legjobb a prémium akció.
Valamelyik tartalék nickem, kap 3 napot és csak prémtankokkal fogom nyomni a hétvégét (t2-t5).

imádom ez a több oldalon át tartó sok hasznos információt.

A holnapi akció:

Starting on Friday October 12th at 07:30 AM (05:30 GMT) and until Saturday October 13th at 07:00 AM (05:00 GMT) you’ll be able to benefit from the following specials:

50% Credits discount on the following tanks:
Medium Tank Tier III M2 Medium Tank
Medium Tank Tier IV M3 Lee
Medium Tank Tier V M4 Sherman
Heavy Tank Tier V T1 Heavy

Did you once dream of having an American muscle car in your garage one day? Well, with our discounts on American tanks, you’ll get as close to realising that dream as possible! Why not put an American tank in your garage instead?

50% higher credits income on the following tanks:
Heavy Tank Tier VI M6
Medium Tank Tier VI M4A3E2
Medium Tank Tier VI M4A3E8 Sherman

Need a lot of credits fast? Don’t go sell your kidney on the black market! Come and play World of Tanks this weekend instead, and earn 50% more credits for every game with these tanks!

Enjoy a discount on premium account time as well:
3 days for 250 gold
7 days for 650 gold

Save some gold when buying your premium subscription! Earning more credits and saving gold at the same time? Now isn’t that just everyone’s dream right there?

fsb1000
A programverziókhoz semmi köze a programozónak.

akkor meselj mar legyszives a programozokrol meg a verziszamokrol meg egy kicsit, hatha tanulunk vegul valamit 😊
..en miutan rakerestem az okostojas helyett varnek, de hat ugye...
Az ostoba az Te vagy meg az ostoba haverjaid... Elfogadtad az EULA-t mielõtt beléptél a játékba? Gondolom igen,mert különben nem tudsz belépni... Akkor: shut up and don't cry!
Menj vissza anyu szonyája alá sírni és játsz játékautókkal és játékbabákkal.

Nyilván nem várok rá választ 😄.

csupán EGY karaktert kell megváltoztatnod azon amit írtál és már meg is kaptad a választ 😄
valaki ajánlhatna atira is, mert egyszerûen egy fos lett nekem is...

Te tényleg ennyire ostoba vagy?

Ilyet a VK3601 oldalán is lehetne csinálni. 😊)
[/url][/img]

Metalmilitiakid
Pont azért írtam T10 et, hogy nehogy prémmel jöjjön valaki, prém T10 nincs, legalábbis eddigi tudomásom szerint.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

tegnap megjelent új nvidia driver! hátha segít azoknak akiknek szarabbul fut 8.0 óta
ha nem, ott a hivatkozas a nagyonhivatalos oldalra is..
Túl jó vagy hozzá! A masunak túl sok a hp-ja... legyen inkább lerobbant t95! Az már visszafelé menne a tér idõ kontinuumban, és még egy t6 arty is oneshootolhatja...😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

"The open beta of the English version of the game was launched on January 27, 2011;<28> the official release was scheduled for April 12, 2011.<29>"
"World of Tanks was released on April 12 2011 in Europe and North America."

http://en.wikipedia.org/wiki/World_of_Tanks#History

remleem ez eleg hivatalos lesz neked...
kérdezz már meg bármilyen programozót a software verziókról mielõtt nyilatkozol...
fsb1000
Mi a baj?
Biztos szalad az arty elöl... azt hiszi így nem találják el nyilt terepen.

megnéztem a srácot, nincs több kérdésem: Efficiency rating
720.47
fsb1000
Ezt honan veszed?
Egy termék onnantól termék, hogy a piacra kerül.
Próbatermék nem piacképes.

😄😄😄😄
nyalj be neki csontig...
fsb1000
Általában az ilyen nagy tapasztataltú játékosok nyilatkoznak pozítiven az arty problémával kapcsolatban.
**
A stressz, meg a frusztráció kb t8-tól kezdõdik.
Lehet mondani hogy akkor ne játsz, de hát sokan szeretünk WoT-ozni és sokan nem szeretjük, ha 3-4 arty teszi tönkre az általunk elképzelt csata menetet.
A csatáim felét t8 vagy nagyobb tankkal mentem...
Néha már unom, hogy olyanokkal vitatkozom arty problámáról, akiknek kevesebb az össz csatájuk, mint nekem E100-al.
Na... ez az egyik fõ arty célpont.

szerinted mi? az hogy az ellenfél zászlaja szembe van, eltelt 40 sec kezdés óta ergó még náluk is alig indultak el, kv 1 et meg szarrá lõtték. mi a fasznak megy ki a nyilt terepre?
Légyszíves linkeld már be hol van leírva hogy kész software.... Tényleg érdekelne... Már hogy ne csak vagdalkozzunk a szavakkal.
😄DDDD