World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Legalábbis valami ilyesmit karattyolnak wot-news-en és a wotbase-n az oroszok. Megbizható forrásból tudják... alighanem (shit)stormtól.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
De megmondom én neked mi lesz valószínûleg 1.0ban, vagy abban vagy 1.1ben jön az Európa tree. Akkor változtatnak az 1. nem 0 számon ha új nemzet jön, ezt is a fejlesztõk írták. 0.6ról 0.7re váltott és utána egybõl 7.1ben jöttek a franciák, most ugyan ez lesz az angoloknál ami 8.1ben jön úgyhogy fölösleges itt ezen pörögni hogy milyen verzió van jelenleg, ha eléri az 1.0t akkor se fog robbanás szerûen hiper szuper csili-vili és majdnem tökéletes kész programmá változni.
Amúgy Mátyáshun meg MatthiasHun, mi van ezekkel a mátyásokkal, elátkozott egy név, úgy látszik itt mindig õk az "én mindent jobban tudok a többi mind hülye" zakkantak.
WoT: Nishizumi77
Az arty általában rontja az effet, mert kevés a spot és a foglalás, amit fõleg alacsony tierben nem kompenzál a kill és dmg.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
"official release"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
The open beta of the English version of the game was launched on January 27, 2011;<28>28>
the official release was scheduled for April 12, 2011
Légy oly kedves és akkor meséld el miért vannak ekkora változások még azelõtt mielõtt 1.0 -t elérnék??? mert még nincs kész. Mivel több ezren dolgoznak rajta ezért kiadták hogy tudják finanszírozni a további fejlesztéseket míg kész nem lesz a játék.
Mondj egy olyan programot, legyen az op rendszer (win, unix novell, dos) illetve akármilyen programot ahol a "végleges" verzió 0.x-el kezdõdik....
amúgy olyan dátumot nem láttam eddig, hogy a nyílt beta le lett volna zárva....
BF3: Atomiccore
@akdestroyer: gondolom te is egy agysebész vagy.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ebbõl 284 csata SPG-vel, 334 TD-vel ment.
A KV-1s tankon a pach elöttig 1300-as effim volt. (azóta nem használom a progit)
Hát igen a fikázásban nagyon jó képességekkel áldotta meg a nemzetünket a jó sors. Kiváncsi lennék az élet minden területén csak a rossz dolgokat keresed és találod meg? Én azért játszok, hogy kikapcsolódjak..."
Szerintem meg egy ilyen kommentet csak mátyáshun tud írni.
Mert a háború nem a kényelemrõl szól bazdmeg, érted? 😄
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
matyashun (2012.10.11. 15:42:44) csõ
matyashun (2012.10.11. 15:42:45) néha felnézek sg -re
Szpecnyaz (2012.10.11. 15:42:55) szia
Szpecnyaz (2012.10.11. 15:42:58) és?
matyashun (2012.10.11. 15:43:31) matyas hun
matyashun (2012.10.11. 15:43:33) MatthiasHun
matyashun (2012.10.11. 15:43:40) gondoltam rád írok
matyashun (2012.10.11. 15:43:51) sg- re néha felnézek de ez az acc nem azenyém
matyashun (2012.10.11. 15:43:57) mielõtt kavarás volna.
matyashun (2012.10.11. 15:44:09) nem tudom ki ez a paraszt buzi de nem is érdekel
Szpecnyaz (2012.10.11. 15:44:24) értem
matyashun (2012.10.11. 15:44:26) nem járok oda már,csak elvétve,
matyashun (2012.10.11. 15:44:31) na csáó és mond meg neki
Szpecnyaz (2012.10.11. 15:44:37) csak a neve miatt gondoltuk 😄
matyashun (2012.10.11. 15:44:38) hogy kotródjon a nevemrõl
matyashun (2012.10.11. 15:44:43) gondoltam
matyashun (2012.10.11. 15:44:46) engem is meglepett
Szpecnyaz (2012.10.11. 15:44:51) ok, megmondjuk neki 😄
matyashun (2012.10.11. 15:44:53) biztos vmi buzi
matyashun (2012.10.11. 15:45:01) csõ
Szpecnyaz (2012.10.11. 15:45:05) szia
A csataszámodhoz és átlagtieredhez viszonyítva az 1000 effrating egy átlagos (közepes) hasznosságot mutat, ami a te esetedben foglalási dominanciával és sebzési hiánnyal jellemezhetõ.
Szerintem sokunknak hasonló lett volna az effje 2-3K csatánál, csak akkor még nem volt eff.
Szerintem max. annyit állíthatunk nagy biztonsággal, hogy az effrating valamilyen összefüggésben van a játékos össz eredményességével, esetleg játéktudásával.
Érdemes a csataszámmal és a winratioval együtt értékelni.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Látjátok többiek: lehet ezt anyázás, hülyézés, trollozás nélkül is...
Én eddig azt az analógiát véltem felfedezni, hogy az arty a WoW-ben olyan, mint a sniper az FPS-ekben. Ezexerint, mégsem.
Most az esetek több mint felében, 1-10 HP-ja marad az ellenek, ha az átütõ lövés esetén belefér a löveg sebzési tartományába. (általában a minimumot adja ilyenkor)
lex: ha jól értem, az alapján a szám alapján a kezdõk közé tartozom, igaz? Egy kezdõtõl mégis milyen kérdéseket vársz?
nekem csak 1 dolog van ami mindenható és az épp bent hûl a hûtõben!
Most õszintén: mit rugózzak rajta, amikor kétszer egy héten van idõm elindítani ezt a játékot. Olyankor is azzal foglalkozzak, hogy most emelkedett-e vagy netán csökkent egy bizonyos szám? Örülök, hogy lõhetek párat a meglévõ 3 tankkal...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ