World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csináltam volna neked képeket,de csapattárs belém kötött és elkezdett lövöldözni rám,meg jött telefon és vagy 3 percig dumáltam,mire visszajöttem még csoda módon éltem.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
lol
Ha nem volna a t34 küldi, 3 nap szünet lett volna (így 1 volt), egyébként napi 2-3 kör megy. Meg a kedvem el a játéktól.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
A múltkor is csak lestem honnan lőtt a szemét t67.
Eléggé leveszi az FPS-t.De tök jó,igaz már sok csatát elbasztam miatta,mert a hegymászásra figyeltem és nem a csatára.<#buck>#buck>
De tegnap M41-el olyan helyre is felmásztam vele amiről nem is gondoltam hogy lehet.
Jah T49-el volt a legmókásabb eddig.felmásztam hegyre az ellenségre meg felülről lőttem,type 61-be 1065 élvezet volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.17. 08:35:17
Tegnap föl sem mentem. Majd ma.

Meglett a spot napi küldi csak VK 30.01 H és O-I Exp használatával....
Csak tier7 csaták, de amikor az O-I Exp-pel 4-gyel többet derítettem fel mint két AMX 13-75 (mindkettő az arty-k előtt, a TD-k mögött baszakodott) és még a sebzésem is több volt a top tier IS-nél, akkor röhögtem igazán. A T67, Type-64 hordákról nem beszélve.
Szóval a Bugatti Veyron szerű heavy tankokkal is meg lehet csinálni.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.16. 18:18:29
Anyád.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Oldalanként 4-5 light, mind rongyol befelé a kezdéskor.
Érdemes a leggyorsabb lightokkal menni, hogy te érj oda először a gerincre, vagy a megfelelő helyre. Aztán megvan hamar.
Indulásnál padlógát,és egyenest bele az ellenséges tömegbe.<#vigyor>#vigyor>
Nem izgatott az xp meg egyéb,csak hogy spotoljak.
De így sem volt könnyű,mert medek is ugyanezt csinálták.

Megpróbálom ugyanezt megcsinálni M41-el,az is elég jól tud sprintelni.
Ráadásul idióta heavyk még blokkoltak is az elején.<#rinya>#rinya>
T10 meg Wz szándékosan belém jöttek meg elém.
Asszem spot sosem lesz meg.

De basszus milyen jó hecc volt ez a csata T49-el.
A csapat lemmingezett és gyorsan kihalt,rám jöttek hatan.
Két beképzelt hülye amx 13-90-et úgy elvertem mint a picsa.<#banplz>#banplz>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.16. 12:13:10
Mondjuk ha nagyon-nagyon akarnám lenne, de nem akarom. Különösen azért nem mert a mostani csatákban túl hamar rátapadnak a w -re, aztán spottoljunk. Ja . Hogyan ? Amikor utólérni alig lehet a rohanókat. Mindegy 10 napból 9 lesz, azt a négyet még majd hozzáadom.
Most nézem,hogy magamhoz képest elég tűrhető statot sikerült vele összehoznom 55% 2k dmg. Tudom nem egy diegho szint de én elégedett vagyok vele<#idiota>#idiota>
Szerncséje ennek a tanknak,hogy a tornya elég sok mindent kibír,így van az embernek ideje kivárni azt a fertelmes célzásidőt<#beka3>#beka3>
Bár sokszor előfordult velem,hogy ilyen Is3-ak,fordulásból ellőtték azt a lófingnyi kupolát<#merges2>#merges2>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.07.15. 21:03:27

Olyan mintha a fagyasztólàdàra felraktak volna egy hütöszekrényt amiböl kilóg egy pvc szenyvizcső.:-DD
Az ojjektet mondjuk sajnàlnàm,de a T92 nem,az màr ugy is ki van herélve,a legénység is ment az E4-be.:-D
angelus1991ster.blogspot.hu
Nagyon megszerettem a végére,bàr voltak mapok amiken szenvedtem vele.
Amúgy én az Fv hütöszekrényel vagyok igy,nem hiszem,hogy valaha meg fogom venni.
Egyébként egész jó masina volt ez az Emil2.
Kivàncsi leszek a 10es re.
3-4 ami nem várható. 😊
angelus1991ster.blogspot.hu
8 már meg van, de lesz nap amikor nincs időm hozzá.
Nekem mára tökre elegem lett,akárhányszor bemerészkedtem egy csatába mindig jött valaki vagy telefon és megzavartak valami marhasággal.
Viszont 5-ös tankokkal ha szoktam játszani akkor szoktam találkozni japán tigrissel T5-7 csatában.
Ma is voltam t5 tankommal t4-t6 csatában,és két japcsi volt a top tankunk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.15. 11:16:05
Engem csak a mostani zakkant mm bizonytalanít el. A revo istentelenül jó tank, de amióta nem találkozok hatos tankokkal és hetesekkel is csak elvétve, azóta elég izzadtságszagú vele a játék... ebből kiindulva el tudom képzelni azt is hogy most tier 6-van sem móka és kacagás az élet.
Ha jól emlékszem valami röhejes hp-ja van és lófing armorja.Amx 13-90-el nem kell bele 4 lőszer sem.
Háromtól már simán felfordul.Egyébként meg lassú szar.És asszem a látótávolsága is nagyon kevés,viszont jó a camoja.De ha kiszúrják egyből kampec.
Jah és rohadt érzékeny artyra meg he lőszerre.
Viszont a tornya teljesen körbe forog,bár a sebzése megint kevés.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.15. 10:17:56
De így sem olyan rossz ez a tank.Bár az ágyúját asszem le kell cserélnem,a táras ágyú 34 másodperc alatt tölt.<#ijedt>#ijedt>

Jah megint kitört belőlem a kamikaze,cromwellt eltapostam.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.15. 09:31:47