418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pett3rson
    kérlek fejtsd ki az álláspontodat, de tényleg. biztos nem értem, hogy mit írnak, ezért kérlek rá.
  • joe662
    Jó lenne ez a kötvényes event,ha napi 5 csatànàl többet birna az idegrendszerem:-P
  • Sherman0070
    húúúúúúúúúúúúú....
  • Lokker
    Szimplán csak nem értelmezted a wikin leírtak..
  • pett3rson
    tudom, hogy rakott be, hiszen most jártam így, csak ez azt mutatja, hogy a wargaming wiki egy fos...
  • Plata
    De igen,engem is rakott már be.
  • pett3rson
    3/11 eddig...meglesz ez ma...
  • pett3rson
    na most bukott meg ez a battle tieres faszság. M 41 Bulldog-ra azt írja, hogy 9-10-11, erre berakott Tier 6-7-8-ba. elvileg 8 alá nem is engedhetne, nem?
    vagy akkor magyarázzátok el :D
  • Sherman0070
    hmm kaptam egy 30%-os kupont, kár, hogy nincs semmi jó a prém shopban
  • Maala
    Dat awkward moment, amikor 20k XP-nél jársz UDES felé, és észreveszed, hogy még mindig nem képezted át a T7 svéd TD-be a legényeket... :-D

Most már értem, miért érződött ennyire lomhának...
  • besti
    Mindenki ennyit kap, amelyikre épp a 2x képzés jutott (gyorsított képzés bejelölésével), az 2x ennyit.
  • tutyimutyi2
    am itt az 50k xp az eloszlik a legénységi tagok között vagy mindegyik fejenként ennyit kap? :D
  • besti
    A legénységi képzés + egy kis mellékes kreditfarm:

• asolyom
    Én is erre a hátsó tornyos csodára tartalékolom a free xp-t, hogy ki tudjam fullozni. Most mentem vele megint a teszt szerveren. Adott esetben elég troll tud lenni, pattant róla 2x is a 121 prémium lőszere.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.01.22. 13:37:35
  • Still_I_Rise
    Pénz = gold gondolom.
  • tutyimutyi2
    Igazándiból IS-ből a legénységet beletettem IS-4-be és húzom rajta a skill-t gyorsított képzéssel illetve az 50k xp-t is belenyomom a legénységbe ami aztán ha megjött a 9.22 meg az IS-M-be.
  • Rammsch31n
    pénzért átváltod free-re... ennyi.
  • Still_I_Rise
    Nem és nem! A lengyel hazafi zseni csak segíteni akart, hogy előbb odaérj... ahová ő gondolta. :)
  • Still_I_Rise
    Amúgy van(volt) értelme rágörcsölni? A végső győzelmet hozó prem tankokra összehozandó 30k/50k harci XP-nek mi értelme van?
  • tutyimutyi2
    Milyen kellemes hogy ez a rohadt MM az XP láz X küldetés alkalmából körübelül 34%-os win rate-el ajándékozott meg(24/70) így aztán igazi élmény azt a szaros 25 top 10-es győzelmet összekapni, de legalább egyre inkább biztos vagyok benne hogy ha kész lesz akkor adom el a gecibe ezt a szar IS-4-et.
  • asolyom
    "tier 9 hiába tűnik elsőre op páncélozott cuccnak, agyonlövik a kupolán vagy a csukaorrán"

Ezért nem értem, hogy miért a lánckeréken kell pörögni. Viszont az IS-M nem tűnik rossznak, legalább is az IS-3-hoz képest. A pen az elég fostos, de pl. egyéb ágyú karakterisztikák (dpm, szűkülés, szórás) jobbak, mint az IS-3-nál. A mozgékonység picivel rosszabb, de a páncélja bizonyos szempontból jobban kezelhetőnek tűnik, legalább is számomra, mint az IS-3-nak. Meglátjuk.
  • ROMOTO
    Elég rongy lett az új orosz heavy+td ág, nagyon kajlák a lövegek, szűkülés béka segge alatt, valamelyiken a pen is karcsú, a dpm meg nem állít meg semmilyen rohamot, egyébként tier 9 hiába tűnik elsőre op páncélozott cuccnak, agyonlövik a kupolán vagy a csukaorrán, a top tier is szenved a kajla lövegtől, dpm-től, és tré fordulékonyság+lövegforgástól, lfp-t szemből rejteni kell. Az új top td is lehetetlen kajla, ugyan elég gyors előre-hátramenetben, de fordulékonysága elég fosh, közelharcban ezért nem olyan könnyű használni, összességében mindkét ág csalódás, gyakorlatilag buffra szorul...
  • pett3rson
    Jaa, hát ezt eddig is tudtam, most ezt kicsit félreértettem. Azt hittem mindenféle vásár nélkül is már kapnak lóvét, csak lépjek be és már csengetnek is nekik :D tudod, konteó :)

amúgy nézegettem videókat és hát elkezdtem átállítani Én is a tankokat, legalábbis amivel szeretnék már kicsit jobban teljesíteni és raktam be gold ammot. mondjuk még fejben is meg kell szokni, mert rohadtul nem állítom át sosem meccs közben..a végén jut eszembe, hogy ja, nekem ilyen is lett volna.
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.01.22. 12:21:35
  • Plata
    Mert azért egy kicsit érdekel a nagy csata is,csak sajna 90% eséllyel bukta.
  • MuldR
    Tier 8-a csatában gondolta úgy egy _PL nevezetű "úriember", hogy ha a japán szarjával az én TD-m tolja maga előtt az neki milyen jó pajzs lesz.
    500 HP veszteség árán sikerült őt megkerülnöm, hogy a hátát védjem, mert elkezdtek beflankolni.
    Mit csinál? Igen, megfordult és a másik irányban kezdett el kitolni pajzsként.
    Az ilyet miért nem lehet permbanolni? Ez még ahhoz is hülye, hogy levegőt vegyen.
  • endrodiz
    "irtó szar egy T10 csata,be rak 30-as csatába az totál szívás,csupa agyhalott."
    Ha csak ez a bajod a T10 csatakkal, miert nem kapcsolod ki a grand battle modot? Klikk. Jaa?! Kurva kemeny melo. Konnyebb sirni a forumon.
    Egyebkent Sajnos minden tier es minden csatamod tele van agyhalottakkal. A kulonbseg csak annyi, hogy ha az en csapatomban van tobb, akkor szivas, ha nem akkor yo!
  • tutyimutyi2
    Faszom teli ezzel az MM-el 2-3 perceket kell várnom arra hogy bedobjon 10-es tankkal kizárólag full tier 10 bukó csatákba.
  • kopaszeger
    Megint beléptem most már feljött a kupon szerzős akció
  • kopaszeger
    Hali

Beléptem a játékba de sehol nem látom ezeket a napi küldiket hogy több kupont szerezhetnék.
  • MuldR
    Grand battle-ban mindenképpen kapsz pár darabot ha jól emlékszem. Csak hát az égeti a kreditet rendesen. :(
    Mától elméletben akció van, napi 250-et lehet szerezni.

Play 15 battles per day, where you reach the Top 10 in your team. Fulfilling this task will grant you 100.
    Earn 13,000 base XP points daily. This one’s more complicated, but guarantees 150 in your account at the end of the day.

279,860,000 bond van a nyeremény poolban és a lilák is csak napi max 250-et vehetnek ki. Szóval jut belőle.
    Utoljára szerkesztette: MuldR, 2018.01.22. 10:52:36
  • Plata
    Hát figyelj nekem van pár T10,nem sok de van,irtó szar egy T10 csata,be rak 30-as csatába az totál szívás,csupa agyhalott.Már olyat is láttam ahol három med csapattárs úgy halt meg hogy üldöztek egy szerencsétlen light-ot és le estek a szikláról.
    Most komolyan akinek már t10 tankja van az hogy lehet olyan hülye hogy leugrik egy szar kis low hp-s light után?
    Is7-el voltam és csak néztem hogy mi a franc van,T62 meg obj medek megdöglenek mert leugranak a hegyről,nem szeretek is7-el vagy egyéb t10-el játszani mert félek a nagy csatáktól.Ott rengeteg az agyhalott,szerintem 80%-a vette az accot és nem húzta a tankot.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.22. 10:39:49
  • asolyom
    "T10 tankokkal több jön,már ha van kedved annyi állat közé bemenni."

Majd meglátjuk. Egyelőre a 9.22-es patchet várom, érdekelnek az új orosz HT-ok, az Objekt 257-et megkapom ingyen, az IS-M-et meg mindenképpen megveszem. Csak remélem, hogy nem fogják őket addig ronggyá nerfelni, és újabb tucat tankot csinálni belőlük. Vélhetően inkább azért T8 környékén tanyázom majd. Nem ártana pl. ha az IS-3 mellett ez az új T8-as HT is alkalmas lenne klán csatákhoz.
  • Plata
    Adja mindenre most,T6-10 gépekkel ha szerzel valami epic medált akkor is.
    Tegnap arty ölésre kaptam medált arra is adott.
    T10 tankokkal több jön,már ha van kedved annyi állat közé bemenni.
  • asolyom
    Jut eszembe, ezeket a kötvényeket most hogy lehet megszerezni? Régebben csak rangsorolt csatákra adták.
  • MuldR
    Ha gyorsan akarod összeszedni a napi bondot, arannyal lősz. Ennyi.
    Attól, hogy te nem, attól még a németek rád arannyal lőnek majd, amit pénzből vesznek.
  • joe662
    Te nem,de vannak akik igen.
  • asolyom
    Tényleg nem értem, hogy most mi ez a sírás a lánckerék miatt. Lehet azt a tankot máshogyan is sebezni. Egyébiránt ez a dolog csak most a rinya hatására szúr szemet majd? Valamiért a szuperteszterek ezért nem szóltak. Vagy szóltak, csak a WG nem hallgatott rájuk?
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.01.22. 07:21:04
  • pett3rson
    Ehhez mit kell tenni?

valamint mit szimbolizál a kis könyv előtte pár ezüstkorona?

Ja és attól hogy belépek és játszok már bevétele van a WG-nek? hogy? nem veszek semmit sem Tőlük.
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.01.22. 07:06:03
  • joe662
    Simán elképzelhető,nekik ez nem kerül semmibe,viszont rengetegen fognak játszani,ami nekik bevétel.
    Néztem a tesztem az új rankedet,aki ügyes az majd itt is meg tudja magát szedni kötvénnyel.
  • Maala
    Hmm, reggelig olyan 9,3-9,4 millió bond lesz felszorozva 30-al, azt leosztva 250-el ~1,1m felhasználónak lehet osztani összesen. Ahogy nézegettem, hétvégén 120ezren logoltak be, igy ha mindenki minden nap be is logolna, akkor is legalább 10 napon keresztül lesz az event. (Feltéve, hogy a küldetés reggelig aktiv lesz, még ha a bondok el is fogynak közben)

Persze mind a 30x-os szorzó, mind a 120ezer napi felhasználó (akik mind meg is szerzik mindennap a 250 bondot) csak egy tipp-közelités... Szal szerintem ez a 30x-os szorzó lesz jóval kevesebb. :-D Legalábbis én nem nézem ki WG-ből, hogy 2500 bondot csak úgy kioszt, vagy mégis?