World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyen a Mod.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csináltam volna neked képeket,de csapattárs belém kötött és elkezdett lövöldözni rám,meg jött telefon és vagy 3 percig dumáltam,mire visszajöttem még csoda módon éltem.

Nekem 25-50. Modok nélkül, butított beállításokkal.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Nekem 120+ szokott lenni,de moddal 60-90.

Még kéne pár mód: ellenség állandó mutatása álca ide vagy oda, weakpont automatikus eltalálása stb .
lol
Ha nem volna a t34 küldi, 3 nap szünet lett volna (így 1 volt), egyébként napi 2-3 kör megy. Meg a kedvem el a játéktól.

joe662
Nekem nem eszi,pedig ilyen fos igp-röl nyomom.fix 60.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Hát ezért lehet látni hihetetlen helyeken is enemit.
A múltkor is csak lestem honnan lőtt a szemét t67.

Van egy mod ami megmutatja hogy hol lehet a térkép bizonyos pontjain felmászni a hegyekre.
Eléggé leveszi az FPS-t.De tök jó,igaz már sok csatát elbasztam miatta,mert a hegymászásra figyeltem és nem a csatára.<#buck>
De tegnap M41-el olyan helyre is felmásztam vele amiről nem is gondoltam hogy lehet.
Jah T49-el volt a legmókásabb eddig.felmásztam hegyre az ellenségre meg felülről lőttem,type 61-be 1065 élvezet volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.17. 08:35:17

Mi az a mászó mód?
Tegnap föl sem mentem. Majd ma.

Hozzá tenném hogy ha egy csöpp eszem van a végén akkor valszeg 11 killem lett volna,be volt kapcsolva a mászós mod,így 8 kill után gondoltam meglepem a maradék 3-at és megmászom a dombot úgy támadok rájuk,szar ötlet volt,a stug 4 olyan helyen volt ahova onnan nem láttam rá,de ő rám igen.Ha a város felől megyek nem a dombon akkor ki tudtam volna lőni.A maradék két arty meg már csak jutalom falat lett volna.

Na a napi küldi letudva.

Van egy lowtier accom ahol tier5 a max, használható light nélkül egyelőre.
Meglett a spot napi küldi csak VK 30.01 H és O-I Exp használatával....
Csak tier7 csaták, de amikor az O-I Exp-pel 4-gyel többet derítettem fel mint két AMX 13-75 (mindkettő az arty-k előtt, a TD-k mögött baszakodott) és még a sebzésem is több volt a top tier IS-nél, akkor röhögtem igazán. A T67, Type-64 hordákról nem beszélve.
Szóval a Bugatti Veyron szerű heavy tankokkal is meg lehet csinálni.
a T34-85M pref. MM-es? (ahogy rágoogliztam azt írják nem...de hát ha ti jobban tudjátok)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.16. 18:18:29
T-34-85.Tier 8-as csata,4 kill Levasaló medál 1200 sebzés.Nem értem vissza resetelni mert el voltam foglalva csináltam is valamit.Erre a 0 sebzéses agyhalott Type-58 benyögi hogy "noob team".
Anyád.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Barátom imádja a VK4503-at, 1k átlagsebzése van vele, már rengeteget farmolt, azt mondja nagyon jó. Viszonyításképpen tigrissel 700-at átlagolt. Végre nem churchil-el farmol.

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

joe662
Azt hiszem megcsinálom a küldit,azt keresek más elfoglaltságot.Az első csata már előrevetíti mire is számíthatok a továbbiakban.<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Eddig ez tartott a legtovább. 3 meccs kellett hozzá. 3-4-4 spot volt. És mindhárom nyertes meccs lett.
Oldalanként 4-5 light, mind rongyol befelé a kezdéskor.
Érdemes a leggyorsabb lightokkal menni, hogy te érj oda először a gerincre, vagy a megfelelő helyre. Aztán megvan hamar.

Meg lett,M41-el padlógázzal be az ellenség közé,túlélni nem éltem túl de spot lett.<#buck>

Ezért nem is fogok kísérletezni vele. Besorolom a kihagyandók közé.

Amx 13-90 már spotolt hat tankot.<#buck>
Indulásnál padlógát,és egyenest bele az ellenséges tömegbe.<#vigyor>
Nem izgatott az xp meg egyéb,csak hogy spotoljak.
De így sem volt könnyű,mert medek is ugyanezt csinálták.

Megpróbálom ugyanezt megcsinálni M41-el,az is elég jól tud sprintelni.

Nem igaz mindenki spotolós küldit csinálja,hiába rohantam előre az ellenség közé,akkor sem tudtam spotolni,mert mindenki rohant előre spotolni.<#csodalk>
Ráadásul idióta heavyk még blokkoltak is az elején.<#rinya>
T10 meg Wz szándékosan belém jöttek meg elém.
Asszem spot sosem lesz meg.

Jah az egyik amx-et nem kétszer lőttem meg,csak elcsaptam a barmot és a maradék hp-ját egy lövéssel leszedtem.

Mai sok körből sem lesz meg.
De basszus milyen jó hecc volt ez a csata T49-el.
A csapat lemmingezett és gyorsan kihalt,rám jöttek hatan.
Két beképzelt hülye amx 13-90-et úgy elvertem mint a picsa.<#banplz>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.16. 12:13:10

A tegnapi küldetés 2 körből meglett. A mait passzolom. Nem lesz időm a 10 spot szerzésére.
Mondjuk ha nagyon-nagyon akarnám lenne, de nem akarom. Különösen azért nem mert a mostani csatákban túl hamar rátapadnak a w -re, aztán spottoljunk. Ja . Hogyan ? Amikor utólérni alig lehet a rohanókat. Mindegy 10 napból 9 lesz, azt a négyet még majd hozzáadom.

joe662
Lehet,hogy igazad van és hiba volt eladni.Jo sokszor okoztam vele meglepetést a medes oldalakon<#hehe>
Most nézem,hogy magamhoz képest elég tűrhető statot sikerült vele összehoznom 55% 2k dmg. Tudom nem egy diegho szint de én elégedett vagyok vele<#idiota>
Szerncséje ennek a tanknak,hogy a tornya elég sok mindent kibír,így van az embernek ideje kivárni azt a fertelmes célzásidőt<#beka3>
Bár sokszor előfordult velem,hogy ilyen Is3-ak,fordulásból ellőtték azt a lófingnyi kupolát<#merges2>

Nekem annyira tetszik az Emil2, hogy meg is tartom. Én is most fejlesztettem ki a krankenwagent, de nincs pénzem megvenni, de az Emil2-t nem fogom eladni.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.07.15. 21:03:27
Engem az első fényképezőgépre emlékeztet a tornya. Mondjuk szoktam is használni szóbeszédben, hogy lefényképeztem vele mondjuk a jpze-100-t 😄 Ilyenkor bead 1700+ sebzést 😄

joe662
A halàlcsillag tesója:-DD
Olyan mintha a fagyasztólàdàra felraktak volna egy hütöszekrényt amiböl kilóg egy pvc szenyvizcső.:-DD

joe662
Bàr most gondolkodok,ha a 2 10es clikkert eladnàm akkor meg tudnàm venni:-DD
Az ojjektet mondjuk sajnàlnàm,de a T92 nem,az màr ugy is ki van herélve,a legénység is ment az E4-be.:-D

FV hűtőszekrény?

angelus1991ster.blogspot.hu

joe662
Majd mindenképp,de az még sajnos fényévekre van.Mert az Emil àràbol 1.2k kisjavítót vettem:-DD
Nagyon megszerettem a végére,bàr voltak mapok amiken szenvedtem vele.
Amúgy én az Fv hütöszekrényel vagyok igy,nem hiszem,hogy valaha meg fogom venni.

Majd élménybeszámoló jöhet, nekem is meglesz majd egyszer, de nem sok okot látok rá, hogy megvegyem. Ránézésre minimálisan tud többet a kilencesnél.
joe662
Kifejlesztettem a Krankenvàgent.Erre a pofàmba tol a wg egy ablakot,amiben attól értesitenek,hogy van egy csomagjuk a szàmomra.6.1misi+6 k gold 16k ért:-DD.Idiótàk.:-))
Egyébként egész jó masina volt ez az Emil2.
Kivàncsi leszek a 10es re.

ok.köszi Így biztos meg lesz.
3-4 ami nem várható. 😊

joe662
A 2.5k ajándék aranyból begurult az akciós Type64<#hehe>

Minimum 13 db kell a T-34-85M-hez, és 5 napot kihagyhatsz 7.-e és 24.-e közt.

angelus1991ster.blogspot.hu

Jól tudom, hogy 11 sikeres küldi kell a t34 -ért?
8 már meg van, de lesz nap amikor nincs időm hozzá.

Ugyanakkora Pen, mint a Revo, ugyanannyi hp, ugyanúgy papír, viszont kevesebbet lesz velet T9-ben, mint a Revo-val. Neki ez egy tökéletes tank lesz.
Jesszus mamuskám,azzal szopni fog,T9-be rakja,ott meg kevés mint sünben a vaj.
Nekem mára tökre elegem lett,akárhányszor bemerészkedtem egy csatába mindig jött valaki vagy telefon és megzavartak valami marhasággal.

Kapott egy VK4503-at.
T6 prémet nekem minimum T7 csatába rakja,Skoda t40 és Svéd 6-ost legalább is mindig oda rakja.
Viszont 5-ös tankokkal ha szoktam játszani akkor szoktam találkozni japán tigrissel T5-7 csatában.
Ma is voltam t5 tankommal t4-t6 csatában,és két japcsi volt a top tankunk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.15. 11:16:05

Pár hónapja nem játszottam a japán hentai tigrissel, de nagyon kellemes kis tankocska, miután felbuffolták a toronypáncélt és az átütést, egészen használhatóvá vált. Nagyon kellemes és kezes tanknak tartom, de nem tudom milyen most tier 6-ban játszani, mert ha folyton plusz 2 tierbe dobál, mint ahogy tier 8-nál teszi, akkor lehet frusztráló azzal játszani. Saját tierben semmi gondja, nem kell sokat vele ügyeskedni hogy jó legyen. 4-5 lövésből lesebzi a saját hp-ját, ami szerintem nem nagy kihívás, szóval maga a tank ideáis választás rutintalanabb(?) játékosoknak.
Engem csak a mostani zakkant mm bizonytalanít el. A revo istentelenül jó tank, de amióta nem találkozok hatos tankokkal és hetesekkel is csak elvétve, azóta elég izzadtságszagú vele a játék... ebből kiindulva el tudom képzelni azt is hogy most tier 6-van sem móka és kacagás az élet.
Szerintem revoval el lehet lenni,ha mákja van úgyis csak t8-9 csatába kerül,oda meg bőven elég.T10-ben is el lehet lenni,ha nem a mozgó bunkerekre lő.

Most puhatolóztam nála, hogy melyik akciós tank tetszik neki, azt mondja, hogy a Revo-val TD-t játszana és hátulról lövöldözne, ami nem rossz taktika, csak kérdés 200 pen-el mennyire tudna élni. T32-vel 930-at tudott sebezni 255 csata alatt, a Revo-val is itt lenne szerintem 1k körül.
Vett egy dmax-ot, így a wt szerintem amiatt is kiesett. Ami még játszik: HT no 6, VK4503, Revo, Panther M10
joe662
Valaki megmondanà,mennyi a type64 akciós àra aranyban.Köszönöm

Szerintem steyr-t felejtsd el,t9-be bekerül,a papír páncélja miatt meg szétszedik pillanatok alatt.
Ha jól emlékszem valami röhejes hp-ja van és lófing armorja.Amx 13-90-el nem kell bele 4 lőszer sem.
Háromtól már simán felfordul.Egyébként meg lassú szar.És asszem a látótávolsága is nagyon kevés,viszont jó a camoja.De ha kiszúrják egyből kampec.
Jah és rohadt érzékeny artyra meg he lőszerre.
Viszont a tornya teljesen körbe forog,bár a sebzése megint kevés.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.15. 10:17:56

Barátomnak akarok venni ajándékba egy prém tankot, amivel biztosan szeretne játszani és tud vele kreditet farmolni. A recent WN8-a 1000 körül alakul, heavy-t, td-t és arty-t szereti. A HT no VI. mennyire használható gép? Szereti a japán gépeket, van is bele legénysége. Tudom a Revo alig drágább most, meg is venném neki, de szerintem 1000 WN8-al nem biztos, hogy szeretné, pláne ha feldobálja tier10-be állandóan. A Steyr WT-n is gondolkodok, arról se tudok semmit.
M41-be raktam legénységet és újra elővettem,a legénység persze 75%-os tapló tahókból áll.
De így sem olyan rossz ez a tank.Bár az ágyúját asszem le kell cserélnem,a táras ágyú 34 másodperc alatt tölt.<#ijedt>

Jah megint kitört belőlem a kamikaze,cromwellt eltapostam.<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.15. 09:31:47

Csatában udes meg wt pz4 ugatott hogy milyen szar a csapat és hogy milyen noobok vagyunk,csata után néztem,ez a wt pz4 nem is sebzett semmit,akkor mi a jó istent ugatott ez?