World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Ha a beszólás után lebunkóztak, nem volt ez a válaszom "anyukád is az volt amikor nem nyelte le". Ja és nem szidtam a Magyarokat angolul (magyarul sem)
Ha szerintetek ez elfogadható, akkor Én kérek elnézést.
Nem mellesleg a srác 2 lövést adott le 0 találattal és 0 sebzéssel. Akit szidott az meg kiosztott 3000 dmg-t...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Még nem próbáltam ki soha a teszt szervert, hogy kell telepíteni, vagy hova, szal hogy mûködik?😄 Valaki felsötétítene?
BattleTag: kabel15#2672
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Saor Alba
Remélem sok skót játszik a wottal és nem adnak ki ennyi kreditet gold ammóra. Én ebben reménykedem már csak xD
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Lõsz kettõ goldot E-100al és ez került 9600 creditbe
WoT: Nishizumi77
BattleTag: kabel15#2672
mondjuk nem tudom mi a tököm majd' 4 Gb ebben a peccsben .. 😊