World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan egyértelmû a fórumokon az elutasítás (jogosan), hogy ezt nem hiszem, hogy behozzák 8.1-ben, vagy csak egy patchet él meg.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

7000 meccs alatt kett boleter nem atlagos.. 😄DD
bedy68
Valaki Bannolja már ezt a szegény szerény srácot pls

Gördülő kövön nem nő moha

bedy68
Volt nár ilyen az Sg Wot szekcióban <#beka2> Mi tudjuk ki és nem mondjuk ki a nevét . Picit szerényebben pls a clánod aminek a parancsnok helyettese vagy nem tesz jót. Ne feledd így a társaidat is minõsíted, akik nem érdemlik meg, hogy lealacsonyítsuk õket.

Dehogy..csak szánalmasak vagytok,ahogy osztjátok az észt..nagyarcu ostobák:-)én meg szimplán leszarom hogy milyen az effem...meg hogy átlagos vagyok...és??akkor mi a fasz van??De ti az örökös mások leszolásáva igencsak nagy szarrágók vagytok...ugyhogy jobb egy nooob,mint egy nagyarcu marha!
Gyere lejátszuk:-)No..egy kis gyakorloba??:-)Egy nooob al szemben?:-)
lexlutor
fbs1000
Ry0K3N

Más szemszögbõl néztem a dolgot és nem vitába szállni.
Lehet azért nézem másképpen a dolgokat mert 1096 effem van ami nem túl jó,de arra elég hogy ellegyek a középmezõnyben.Én is örülnék neki ha több lenne de sajnos csak ennyi telik a tehetségembõl.
Ha eleve a prém átütéssel számolsz, akkor 2v1 szituációba értelmes ember nem megy bele, egészen extrém szögektõl és szerencsétlen lövésektõl eltekintve minden mindent át fog ütni (kedvencem továbbra is az IS-4 400-as gold átütése). Érdemes egyébként hivatalos fórumot olvasgatni, mókás dolgok folynak ott, pl. ilyet láttam most, hogy "csak nagyobb szögben kell beállni és a gold is mindenfelé fog pattogni"...nevetséges. Az meg nem segít semmit a dolgon, hogy nem fog MINDENKI MINDIG prémium ammóval lövöldözni, a sikeres játék egyik legfontosabb része, hogy elõre megpróbálod magadban lejátszani a lehetséges szituációkat és ilyenkor nem lehet azzal számolni, hogy "hátha a supershingnek csak 4 db prémium lõszere maradt" stb., folytatást lásd fentebb.
szerintem meg nem így volt az eset, persze látatlanban
kellene a replay

fsb1000
Nagyon be vagy idegesedve, pedig ez csak egy játék.
Nem kell ilyen komolyan venni mint te, akkor nem okoz frusztrációt.
..
Egyébként nem azért vagy béna, mert a többiek prémet használnak, hanem mert tényleg nem vagy jó játékos.
EZt elfogadva is lehet a játékot örömmel játszani.

Esélyed elég nagy😊)) föleg hogy a 900-as effel a kilégzés belégzésre elmegy a kapacitásod nagy része😊

bedy68
Jó a belépõ <#vigyor><#banplz>

Hehe:-)Alreg??Bocs..de ez a nevem a játékba is::-)De remélem egyszer összeakadunk,azt majd egy noob fogja szétdurgatni a kis tankodat:-)
fsb1000
Na és ha nem indul el az arty (vagy bárki) az elsõ 20 secben, akkor el kell tolni meg bele kell lõni.
Fajbunkóság.
..
Persze nézzük meg a replayt, de kb 0% az esélye hogy a panaszkodó kitalálta a szitut.

Rajtad is eléggé lehet röhögni fõleg hogy valami kis buzi alreg vagy😄

fsb1000
A játékosok 99%-nál elenyészõ a szakasz + század csaták száma.
Én elég sokat nyomtam így, de max 10% lehet az arányuk.
Ha 10%-al jobb volt a winratio szakasz/században, akkor is csak 1%-al tolta el az eredményem. De azokon a meccseken is teljesíteni.

Na de akik 46% alatt vannak arra nincs mentség.... egy részük AFK/BOT-al kereste a kenyerét. Az is látszik a tankonkénti eredményeken. (pl dmg)

OOO..barátom,elvagyok én -nem kell sirni:-)Csak röhögök rajtatok,akik itt siránkoztok,hogy milyen rosszul játszik más:-)Bár ez a játék valójában igencsak random:-)De tudom,ti vagytok a huu,de fasza vagyok játékosok:-)
mert ritka amikor nem kell elindulnod a start pontból

nyílt mezõ , scout
Én lényegében Lone Wolfban tolom😊

fsb1000
Mibõl gondolod hogy az arty mozgott?

megadja a század ,szakasz meccsek számát is
mert nagyon nem mindegy ,hogy egyedül nyomod vagy sem
😄DDDDDDDDD tudod mi a vicces😊 mert az a válaszom hogy igen több😊)) mert ha racionálisan nézzük jobban játszom mint te😄 akkor jobb vagyok nem?😄DDDDD de természetesen lehet hogy gyorsabban futsz mint én... majd szolok Boltnak hogy verseny után ne verje már magát mert gyorsan tud futni.....

fsb1000
Te nagyon el lehetsz keseredve.
Javaslom olyan játékkal játsz ami sikerélményt ad még neked is.

eleve érdekes ,hogy egy Löwe tolja a kétszer gyorsabb francia artyt induláskor

kérném a visszajátszást
fsb1000
EZ nem így van... Pár ezer csata után a winratio az egyik legjellemzõbb stat adat a játékosra, pontosan megmutatja mekkora a befolyása a csaták kimenetelére.
49% az átlag winratio. (2% draw mellett)
Az én megítélésem szerint átlagos-jó játékosnak tartható az aki a 46-52% tartományban van. (1K csata felett)
Aki 53% vagy felette, az már éremben meghatározza a csatákat.
Aki 46% vagy alatta, az kimondottan kárára van a mindenkori csapatának

Scuy..De leszarom az effet...:-)Nooob vagyok,azt joccakát:-)Röhögök csak azon,akinek ez azéletbe a legfontosabb..kinek mennyi az effje...mint az oviba(bebebeeeee-az enyem nagyooooobb)-)szoval a lényeg,ez a kinek nagyobb--huuu...az valaki....és akkor mi a franc van????Tlán ettöl több vagy??Mondjuk ha neked ez okoz ielégülést,hogy ezen nyámmogtok,akkor igen csoringer kis éltetetek lehet:-)
az nem vitás, hoyg credit temetõ, de iszonyat tûzerõ😄
Lol, valaki tuti csinált egy smurf accountot és vett rá egy super perzsát.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Szivesen..:-)Bár csak az igazság szolt....Egyébként ti sirtok,ha szar az eredményetek??:-)
úúúúú de megmondtad a frankot😄DDDDDDDDDD 900-as effel... természetesen tudjuk hogy prem nélkül az eff legalább 3x-os...

fsb1000
SZia!
Meg tudnád adni a WoT béli nicked.
Így helyén tudnám kezelni a hozzászólásod.

Asszem' én vagyok az egyik pöcs vagy mi az izé, aki nem tud kihúzni tankokat és váltottam már XP-t goldért.

Köszönjük Emese. xD

15k csatánál hosszú távon ezek az érvek már nem érvényesek. Az már nyers statisztika hogy mit is tud az illetõ.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A vk3601 a konisch ágyúval minden csak nem OP.
2k credites lõszert 12-es roff-al pufogtatni az abszolút credittemetõ.

Üdv mindenkinek!Noobként..lámaként...szólnék hozzá:-)Szvsz.olvasgatva az itt irogatokat,rájöttem,hogy mindenki milyen rohadt jó kritikus..mindenki über jó játékos--ellenben mindenki más ostobabéna,balfék,noob....Most akkor az itteni full okos,fantasztikus géniuszok hol játszanak??Merthogy a wotba én sose találkozok velük:-)Egyébként szolok..hogy a wot egy játék..nem az élet!Ami szorakozást nyujt,kinek igy-kinek ugy...de gondolom van pár beleélös,aki itt kockaként éli ki minden elfojtott kissebbségi komplexusát-közbe a való életbe egy ocska pöcs!Sok über menö van-aki tolja a lovét-mert képtelen lové-prém-extra nélkül kihuzni egy tankot is,inkább vesz aranyat-abbol szabad xp-t..és egyböl lép tovább..igy hamar jut egy szintre,és nem rontja a statját a gyenge ágyuval,amivel tök mind1 mit csinálsz-alap tankal szopás majd mindegyik.
Szoval fikázó játékostársaim,csak fikázzatok mindenkit....valójában ti vagytok igen ostoba játékosok:-)
fsb1000
aha... jó.
És ennek mi köze van a gyõzelemhez:
"a löwe elkezdett tolni induláskor,t34 meg belémlõtt."
----
Szimpla bunkóság. A klán vezetõitõl bûzlik a hal.
Ha nem így volt, akkor majd elnézést kérek tõlük, bár szerintem biztos lesz "magyarázat" miért is viselkednek így.

a KV-2 is a troll gunnal 😄
mi a gond az 50 %-os gyõzelmi aránnyal ezzel szerintem még mindig az átlag felett van -ugye van döntetlen is-

most realizálódott bennem, ha kreditért lehet majd goldammot venni, néhány német tank igazán OP lesz 😊 vk2801 10,5 cm, vk3601 konisch ágyúval, e-100 150mm 😄😄😄 ezek azért odafognak csapni😄
talán nézzük meg a visszajátszást mielõtt ítéletet hirdetnénk egy bemondásra

a kép alapján nyerték a meccset , ez talán nem hiba
16k meccsrol beszelunk, nem 2k -rol. ez azert mar eleg szepen megmutatja a tehetseget. itt mar nincs veletlen.
LOL
láttatok már ilyet? 😄
fsb1000
Ez elég gáz... akkor is annak tartanám, ha nem a vezetõk csinálják.
Régebben volt valami nimbusza a HHR-nek, de ez nem az elsõ negatívum amit olvasok róluk.

fsb1000
Ebben van valami, de lehet eleve a prém lõszer átütéssel kell számolni.

linkeld be a visszajátszást , érdekelne
a klánvezér gyõzelmi aránya tökmindegy a lényeg ,hogy összetudja fogni a csapatot
Nem, de mákom volt természetesen😄

Azt nem õ dönti el hogy mennyi legyen a winrate.Hiába lõsz te ki 5-6 tankot csatánként ha folyamatosan fogyatékosok közé tesz.Killekre sem lehet igazán adni,mert vannak killvadászok akik csak a 100Hp-s tankokra utaznak.Én speciel az okozott sebzésre néznék rá.

U.I.: Ezzel nem védeni akarom!
És nem volt lemmingcsorda sem. Mert hiába mész elõre ha a lemmingcsorda másmerre megy😊.

Szivesen kipróbálnám én is a teszt szervert,reggel próbáltam leszedni a teszt verziót,de kb 10 óra alatt jött volna le.

Nem hátul kummantottam😊