World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsb1000
Lehet hogy jópáran elmagyarázták, de akkor lehet tévednek.
Egyrészt nem kitermelhetõ még egy átlagjátékosnak sem, másrészt bõven nem éri meg a +ficsõrt ha mindig gold lõszert használunk.
Eddig sem használták tömegesen, én sem... csak ami maradt CW-rõl.
Ezután is csak az fogja kreditért teletárazni magát prémlõszerrel, aki már nem fejleszt és masszív kreditpluszban van.
Ez kör szerintem az aktív játékosok 1%-át sem éri el.

fsb1000
ja... hogy csak ötletelt egy user... akkor nem mondtam semmit.

Akkor meg nem is nagyon elborult amit az ember megfogalmazott.
Ez lesz az elsõ lépés, hogy "rákényszerítsék" a játékosokat.

De most miért is fizessen bárki is azért, csak hogy szinten tarthassa a már egyszer megszerzett tankja védelmi szintjét?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Addig nem kell aggódni míg a prém ammo pen-jét csökkentik, ha már AP pen értékét csökkenti a varázs páncél, na akkor már beléptünk a p2p világába, akkor már szar világ jön az ingyenélõ emberkékre (pl. rám). Számomra ez prém armor csak 1 optikai tunning-al lesz egyenlõ addig míg a fent említett rész nem lép életbe, mert akkor tényleg "nothin 2 do here" feeling lép érvénybe.
Arról már volt szó, hogy lesz valami + (spaced)armor ( lehet goldos ) consumeable.

WoT: Nishizumi77

Szerintem jópáran elmagyaráztuk már, hogy miért nem megoldás az semmire, hogy ha keveseT használnak gold ammo-t a játékosok, azt meg egyszerûen nem értem, hogy miért használnák keveseN... virkir ötlete pedig itt található.
A fórumban ötletelt valaki, nem hivatalos WG álláspont.
De én sem tartok kizártnak egy ilyen koncepciót tõlük.

nem olyan vészes ez, csak a prém. ammo pen-jét csökkenti 25%-al....szóval vehetik a prém páncélt világba, dobálják csak a pénzt😊
Ne hidd, akármelyik közepes prém tankos teletankolja full gold ammoval a járgányát és kihozza pluszosra, miközben kedve szerint rálõ mindenre, ami csak moccan a pályán.

Pics, or it didn't happen.
Lehet hogy csak Virkir emeli a vérnyomásunkat😄DDDDDDDDD

Ennek van valóság alapja, vagy csak egy rossz vicc?
Ha van akkor linekt kérek 😛

Hát ez botrány. Itt ért véget ennek a játéknak a létjogosultsága. Azt csodálom csak hogy vagy 2 év kellett hogy eljussunk erre a pontra.
fsb1000
Tényleg nem vagyok WG ellenes és örültem a Goldammo kreditért lehetõségnek, mert szerintem kevesen és keveset használják majd, de a gold armor az már tényleg sokkkkk.... és annyira elszakad a valóságtól, játékelmélettõl, az eddigi játékdinamikától és fõleg az én elképzeléseimtõl, hogy ha nem kacsa, akkor a WG bekaphatja az albán ménes összes nemzõ szervét.

gondolom, csak anno meg a 8500 aranyat is sokaltam egy-egy jobb tier8asert, erre az ujak.. az viszont tenyleg durva ha meg ennyiert is fogynak. bar az ujabbakbol, pl is6 nem latni annyit mint a regiekbol.
Ezzel megszûnik az ingyen játék😄 aki idáig ekézte a premeseket😄 ezek után mit mond😊
Ha ez a két dolog bejön ez tényleg kuka😄

wow! ezek tenyleg zsenik 😄D
fsb1000
Ez nagyon LOL!!!!!!!!!

Na ezt kurvára ne. Én akkor cuccoltam.

Ez már azért nevetséges😊 ezt berakják mondjuk a 8.2-ben aztán a 8.3-ban platina lõszer😄 majd a 8.4-ben platina armor😄DDDDDDDDDD

Nagyon úgy néz ki...
Azért adják drágán, mert így is úgy is lesznek playerek akik megveszik, szóval minek adják olcsóbban? Meg szerintem azért ilyen drágák még, hogy ne vegye meg õket minden 2. player és csak T8 prémek csatázzanak egymással.
Ha fairre csökkenne az áruk pl T8ak lennének 7500 gold a 7ek 5k gold, 6ok 2500 akkor sokkal többen vennének.

Nem, itt a megoldás ami már nekünk is fejünkbe juthatott volna.

Wargamming puts premium armor in as a consumable or module as a response to the proliferation of premium ammo. It'll reduce the penetration of premium ammo by 25% and nullify its usefulness. But it'll be a gold item.

Brilliáns elmék a WG-nél. Mindent lehet mondani erre a bagázsra de azt, hogy nincs ötletük a bukszanyitogatásra azt nem.

..ekkora inflacio van belruszban, h ennyire megszaladt a kezuk az araknal?
es en nem nagyon latom, annak eselyet, h ne vezetnek majd be a 8.2ben..
Pláne, hogy prioritizált célpontok ellen rendszeresen bevetnek majd prémium SPG lõszert random csatákban is, agyrém.

Az az ekézés, amit a Type-ok régi kedvezményes MM miatt kaptak, az semmi nem lesz ehhez képest.

WoTnewson is kint vannak a képek azokról a prém tankokról amiket tegnap hellokitty linkelt, amik 8.1 mappájában vannak.
Viszont adatok is vannak róla, az összes. Érdemes megnézni.
T1E6: tier 2, 300 gold
FCM 50(t): tier 8, 12500 gold
TOG II: tier 6, 4750 gold és max 14el megy 😄
AT-15A:tier 7, 8000 gold

ha ez bejon, nem azt fogjuk nezni, h az ellenfelnek milyen pancelja van, mert 3-5 gold ammoval bmi lekuzdheto, hanem h milyen a tuzereje.
Ez már elég ahhoz, ne legyen érdemes nehéztankot vagy nehéz TD-t egyáltalán randomba vinni.

Nyilván nem tervezek olyat hogy telepakolom minden tankomat vele, de azért egy 5-10ig terjedõ mennyiség be lesz töltve, amit különösen kemény célpontok ellen tudok majd használni. Meg a kis tierben való szenvedést is meg fogja könnyíteni, pl az angol ág húzása során.
Szerintem nem lesz olyan általános a gold használat, mivel meglehetõsen borsos a dolog ára, meg aki gold nélkül is hülye volt, az golddal is az lesz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

XDDD
Végre 1 jó kör a T34-el 😊

Ellen kicsit piros volt a fiók meg épp prémium az akció miatt 😊

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Egyetértek. Annak semmi értelme, hogy ész nélkül lehessen lõdözni, mondván "úgyis átviszi".

fsb1000
Nem arrogánskodnál itt ha nem lenne valami lelki sérülésed, amit a WoT-al kapcsolatban kaptál.
Egyre jobban durvulnak a hsz-eid, látszik hogy érzékenyen érint a téma.
Törõdj bele, hogy ennyire vagy képes. Nem ez a legrosszabb jellemvonásod.

Most mentem a tesztszerveren Dragon Ridge pályán. Amennyire utáltam, most egész élvezhetõ(persze nem T95-el és hasonlókkal).
fsb1000
Én csak a winratióról beszéltem.
Az eff egy másik dolog. Senkit nem minõsít ha közepes vagy alacsony az effje vagy winratiója, kivéve ha arra veri magát.

Kell fenének egy arcade shooter. Nem kell több mint 2-3 jól irányzott premium lõszernél, hogy hatástalanítsák egy páncélzaton alapuló járgány pozícióbeli elõnyét, amiért egyébként sokszor meg kell dolgoznia elõtte. Ez nem extra taktikai lehetõség, ez kiskapu. Nem kell szembõl mindennek mindent átütnie, tervezzen útvonalat, flenkeljen.

Prémium lõszerrel teletankolt gold tankok se hiányoznak, hogy szétbarmolják a random csatákat. Prémium lõszernek semmi keresnivalója egyáltalán ott.

Vagy korlátozzák company-re, CW-re.

Nekem a teljesítményedrõl nem az átlagos jut az eszembe, ez sértés az átlagosokra nézve<#nevetes1>. Már nem azért, de mégis hogy nem lehet az 1:1 arányt és 2000 feletti átlag sebzést összehozni T62-vel?<#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

bedy68
Bocsi nem olvastam vissza. Su14-röl van szó? No az alapként jellemformáló <#eplus2>

Gördülő kövön nem nő moha

..ha nagyon meg akarnam magyarazni, azt mondanam, h a toronyrol eselyes h pattan, ha nagy torony van rajta.. 5x pattogason nehez bmit magyarazni... nekem tegnap adta be egy szaros tier5os fraca spg ellena 90essel egy 240es sebzest. tudom ezt pont -25%, de azert.. no komment..
Egyébként fordultam hogy induljak( az is lassan megy) akkor jött belém,jött a type is de az csak a csövét fordította rám.

Utána láttam hogy valaki meglõtt,de nem néztem hogy ki,mert közben írtam a lõwének hogy mit csinál?
És mire odanéztem elhalványult a neve...
Utána kérdem: ki lõtt belém?
Valamelyik azt mondta hogy az ellenség...
és a meccs végi statisztikánál láttam hogy a t34-nek érdekes módon van a csapat sebzésnél annyi mint amit én kaptam az "ellenségtõl"...

Üdv!Mondja már meg pár okos veterán,full szembõl hogy a büdös életbe pattan le 5 T-29(8-as ágyú)lövésem a Vk3001-röl? Értem én szívat a játék de ez azért vicc..
..erolkodj meg egy kicsit, hadd nevessunk meg 😄DD
Én sajnálnám ha nem hoznák be, mert egy jó taktikai lehetõségtõl vágnák el a játékosokat.

patchaou
Na most meg lett nektek mondva <#nevetes2> Vagy nekem is<#conf>

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sok kis beleélös😊Szar nektek hogy ez az egész életetek,hogy kinek mekkora a statja😊ki milyen eredményt ért el...lex..te is egy igazi szarházi lehetsz,többi kis pöcs barátoddal együtt-)Játékba megtaláltok...na csá kis pöcsök:-)
IS-3-at elkezdtem 50 csatábol csak 20-at nyertem 30.000xp a termésem idáig és mindez prémiummal.

Nincs bekapcsolva a felvétel,nem tudok videót adni.

Fényképet szoktam csinálni,de itt úgy meglepõdtem,hogy elfelejtettem...
Nem számítottam erre,csak a végén jutott eszembe,de akkor már késõ volt,csak a nevek miatt csináltam meg azt az egyet is.

És eltud tolni,mivel csak azért van egy artym hogy az is legyen,de mint írtam alig megyek vele...és stockként igen lassú,ha valaki ment már vele tudja..

Jó ebédhez szól a flame!