World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyrészt nem kitermelhetõ még egy átlagjátékosnak sem, másrészt bõven nem éri meg a +ficsõrt ha mindig gold lõszert használunk.
Eddig sem használták tömegesen, én sem... csak ami maradt CW-rõl.
Ezután is csak az fogja kreditért teletárazni magát prémlõszerrel, aki már nem fejleszt és masszív kreditpluszban van.
Ez kör szerintem az aktív játékosok 1%-át sem éri el.
Ez lesz az elsõ lépés, hogy "rákényszerítsék" a játékosokat.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
WoT: Nishizumi77
De én sem tartok kizártnak egy ilyen koncepciót tõlük.
Ha van akkor linekt kérek 😛
Ha ez a két dolog bejön ez tényleg kuka😄
Azért adják drágán, mert így is úgy is lesznek playerek akik megveszik, szóval minek adják olcsóbban? Meg szerintem azért ilyen drágák még, hogy ne vegye meg õket minden 2. player és csak T8 prémek csatázzanak egymással.
Ha fairre csökkenne az áruk pl T8ak lennének 7500 gold a 7ek 5k gold, 6ok 2500 akkor sokkal többen vennének.
Wargamming puts premium armor in as a consumable or module as a response to the proliferation of premium ammo. It'll reduce the penetration of premium ammo by 25% and nullify its usefulness. But it'll be a gold item.
Brilliáns elmék a WG-nél. Mindent lehet mondani erre a bagázsra de azt, hogy nincs ötletük a bukszanyitogatásra azt nem.
Viszont adatok is vannak róla, az összes. Érdemes megnézni.
T1E6: tier 2, 300 gold
FCM 50(t): tier 8, 12500 gold
TOG II: tier 6, 4750 gold és max 14el megy 😄
AT-15A:tier 7, 8000 gold
Szerintem nem lesz olyan általános a gold használat, mivel meglehetõsen borsos a dolog ára, meg aki gold nélkül is hülye volt, az golddal is az lesz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egyre jobban durvulnak a hsz-eid, látszik hogy érzékenyen érint a téma.
Törõdj bele, hogy ennyire vagy képes. Nem ez a legrosszabb jellemvonásod.
Az eff egy másik dolog. Senkit nem minõsít ha közepes vagy alacsony az effje vagy winratiója, kivéve ha arra veri magát.
Prémium lõszerrel teletankolt gold tankok se hiányoznak, hogy szétbarmolják a random csatákat. Prémium lõszernek semmi keresnivalója egyáltalán ott.
Vagy korlátozzák company-re, CW-re.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Gördülő kövön nem nő moha
Utána láttam hogy valaki meglõtt,de nem néztem hogy ki,mert közben írtam a lõwének hogy mit csinál?
És mire odanéztem elhalványult a neve...
Utána kérdem: ki lõtt belém?
Valamelyik azt mondta hogy az ellenség...
és a meccs végi statisztikánál láttam hogy a t34-nek érdekes módon van a csapat sebzésnél annyi mint amit én kaptam az "ellenségtõl"...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Fényképet szoktam csinálni,de itt úgy meglepõdtem,hogy elfelejtettem...
Nem számítottam erre,csak a végén jutott eszembe,de akkor már késõ volt,csak a nevek miatt csináltam meg azt az egyet is.
És eltud tolni,mivel csak azért van egy artym hogy az is legyen,de mint írtam alig megyek vele...és stockként igen lassú,ha valaki ment már vele tudja..