World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég jól hozott prémium nélkül is, bár sok volt a spottolás alatt társaid által okozott sebzés.

Pedig még az IS6-os a 4800-as lõszer árával is termel gold ammoval 20k felett. Persze ha sokat missels akkor mehet minuszba, de eddig talán 5k-volt amit siekrült összehozni.
Közben megtaláltam,itt keresik a jó társaságot...

Attól nem kell szétnerfelni, hogy valaki nem zokni és tud játszani😊.

..a commander erre a 16k meccser 50% winrateval igazan buszke lehet...
Biztos hogy szétnerfelik😄DDDDDDDDD a mezönyt is meg kell nézniDDD

Ja,az igaz 😊
Csak ilyenkor "jobban dobog a szívem",csak hazai fiúk...

Solten
"Büszkeséggel tölt el hogy magyarok..."

Ne torodj vele, a parasztsag nemzetkozi dolog... 😊

Saor Alba

Vagy csak simán hülye bunkók.

hallod,ez az egy nyüves artym van és reggel óta vagy 7 kört mentem ,mert nem bírtam leduplázni...azon a partyn meglett,nem is megyek ma már vele...
de ez akkor sem ok erre...
mikor szóvá tettem azt mondta valamelyik hogy csak beköszönt...
Büszkeséggel tölt el hogy magyarok...

toocha
szerintem best buy

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Te.. NEEEEEEEEE... Fúj már tényleg.. 😄

Commander és Field Commander szakasz ráadásul
Solten
Jah, bocsanat, "SerB jobbkeze..." ragondolok, el is ment az etvagyam. 😄

Saor Alba

Sajna bebassza T8-ba is😊

Ezt súlyos sértésnek veszem most😞.

Solten
Egy idealis vilagban kivonnak a randombol a prem bogyot, es csak CW-n lehetne hasznalni. Tok jo otlet hogy kreditert is lehet venni, ez segitene a kisebb klanokat.

Saor Alba

wááóóóó 50-el repeszt a sivatagban😄

Solten
Huhh, Te a WG-nek dolgozol! 😊) Hogy igy atlatod az uzletpolitikajukat, nem lehetsz mas csak SerB jobbkeze.

Saor Alba

patchaou
Nem fog minden idióta prémbogyókkal rohangálni. Annak ki kell az árát is termelni, amire egy 700 effis képtelen. Én speciel örülök neki, mert cw-re be tudok majd tárazni rendesen.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Szerintem, olyankor lenne értelme prémium lõszert-crediétért használni, legalábbis én így csinálnám, hogy pl: fejlõdni akarok a Jagdpanther-el. Hát csak könnyebb egy kicsit fejlõdni, és több XP-t gyûjteni, ha jóval többet üthetek át( már ha nem nullásakat sebez, ügye) igaz, creditben így nagy a veszteség, de azt meg megkeresem prém.tankkal( normál lõszerrel) De majd meglátjuk ez így életképes-e.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

"Persze lehet hogy a 700 effes Lowes Pistiket ez hidegen hagyja 😊"

A lényeg, hogy anyuci apuci pénzén lehessen goldot venni, majd aztán átváltja a goldot kreditre és problem solved<#eplus2>

Prem PzIV tetszik😄

Solten
"prémium+ prémium tank teletöltve golddal bõven pozitívban jön ki"

4000 kredit / loszer arannyal boven? Hm. Nem hinnem, lehet hogy nullszalldosra kijossz esetleg ha jo korod van (mert pl mondjuk elhasznalsz meg medikitet, megjavitod a serult alkatreszt, neadjisten meg ki is gyulladsz), de a premium tanknak a minel tobb bevetel a lenyege. Persze lehet hogy a 700 effes Lowes Pistiket ez hidegen hagyja 😊

Saor Alba

Solten
Ejfel korul probalj felmenni... <#alien>

Saor Alba

Master91
4100, jó lesz ez, belet jutni.
Master91
Végre lejött a test szerver!!!!

5357. vagyok a sorba. what? 😄
Ez a teszt szerver merre található? oO

...

😄DDDD biztos mert artyval voltál
patchaou
Eddig kicsit idegenkedtem az E100-tól, de most teszten kipróbáltam prémbogyóval 😊 Mínuszos lett a nyertes csata, de 5k dmg-t különösebb erõlködés nélkül kiosztott 😄 Úgyhogy amint vége az arty hétvégének fekszek neki az E75-nek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ha jól emlékszem láttam itt egy HHr-es toborzást a napokban.
Csak gratulálni tudok nekik,a löwe elkezdett tolni induláskor,t34 meg belémlõtt.
Csak azt nem tudom miért?
Üzenem nekik hogy legyenek büszkék magukra,biztos nagyon élvezik ha szakaszban parasztkodhatnak...

Én inkább úgy látom, hogy egy veteránnak gold ammoval sokkal több esélye/lehetõsége lesz, egy 600eff-es balfasz meg ezután is pattogni fog sokszor, mert nem fogja tudni, hogy hová is kellene lõni a gold ammoval.
Simán fogja hozni a prémium tankjával is a negatív köröket.
test szerver elég jó most😊) meg mutatja a játék jövõjét😄DDDD lövegpajzson keresztül folyamatos sebzés😄DDDD elõbb a conq X-es gunjával sima löszerrel 4 találatból 0-a azaz 0-a sebzés😄DDDDDDDDDDDDDD

Master91
Hàt rohadtul nem...alug vàrom hogy a too tankomat valami alulról a 4. tank 700effivel daràlja be.
Súlyos félreértéseket látok itt a kommentek között a gold ammoval kapcsolatban. A prémiumos felhasználók nyilván elõnyben lesznek, ez nem kérdés. (prémium+ prémium tank teletöltve golddal bõven pozitívban jön ki) Az igazi probléma az, hogy ezentúl nem lesz olyan szituáció, ahol bízhatsz a páncélzatot fölényében. Mondok egy példát: tegnap mentem az E-75-tel és a játék vége felé egy olyan helyzetbe kerültem, hogy egyedül voltam egy ISU, egy T34 és egy superpershing ellen. Az ISU-t sikerült kiszedni HP-veszteség nélkül és ezután nekiálltam megdolgozni a T34-et, a Superpershinggel nem törõdve. Hogy miért? Mert tudtam, hogy a Superpershingnek szembõl esélye sincs a 170-es penjével és mire az oldalamba kerül, kiszedem a T34-et és nyert helyzet. Ez 8.1-tõl egyszerûen nem fog mûködni, Supershingnek 258 átütése lesz, amivel dalolva elintézhet szembõl is. Úgyhogy WG-nek a hangzatos " The intention is to give all tank commanders the chance to be equal in the field." kijelentése legfeljebb annyiban lesz igaz, hogy egy veteránnak és kezdõ játékosnak is közel ugyanannyi esélye lesz, ami pedig hát... nem tölt el egy meleg, bizsergetõ érzéssel.
Gondolom a fürgeség lesz a lényeg. Nem lehet magas tier prémiumot kapni, ami fürge lenne jelenleg. Viszont mivel papír, nem lesz az, mint anno a type megjelenésekor, hogy vérpistikék csordákban özönlenek.

A tököm tele van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden meccsen 11-12 nagy barom arty!!!!!!!!!!!
Játszhatatlan az egész.Nem beszélve a laggokról.A szemetek valamit buheráltak megint,a lagg lámpa zöld,ugyanakkor 10-15 sec-es laggok vannak.
Sziasztok!

elsõ reggeli "élményem",gold ammo variálás helyett ezen dolgoznának inkább...

Ezt pedig olvastam korábban hogy kérdezte vki miként adják,sztem ha spottolás közben sebzi a csapat az adott enemyt és ebbõl min. 6,mert alig lõttem csak spottoltam,és megadta(nem erre mentem,csak száguldoztam le-fel).

Solten
A Tier 10 FV4202 brit medium amolyan E-50-fele stilus, qrvajo agyu, jo volt vele porogni.

Saor Alba

Solten
Nah, probalgattam az uj premiumokat...

PzKpfw IV Schmalturm: 6-oskent egy atlagfos medium, legalabb 3000 gold ami nem veszes.

Panther-M10: mikor az elso lovest bekaptam a frontjara (ami papirlemez), kinyirta a motort, a masodik felgyujtotta (ket Tier 6-ostol). Hamisithatatlan german tank. Furge, jol fordul, fasza ROF-os agyu (150 pen lol). 8000 gold!? WG-eknel messze gurult a gyogyszer.

SU-122-44: 10000 gold? WTF? Az agyujatol eltekintve (gyak. a SU-100 agyuja nagyobb ROF-al es jobb celzasi idovel), nagyon kellemes joszag, furge, jol rejtozik. Bar az agyuja megbocsathato, mivel mozgekony konnyen atpozicionalhato, az ember inkabb assault TD-kent akarja hasznalni. Stilusban egy tovabbfejlesztett / tokeletesitett SU-100. Csak nem er 10k goldot.

Saor Alba

kabel15
Én is kifejlesztettem rá mindent. Vettem arany lõszert. De annyira nem volt nekem annyira halálos. Jó 6 tankból 3 at én szedtem ki vele. De elég lomha. És az sem egy utolsó hogy piszok ronda 😄

BattleTag: kabel15#2672

Metalmilitiakid
Én azzal a konzervdobozzal a T6 tankokat szedegettem ki, szépen sorban 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

hûha Churchill I asszem ott fog állni a garázsomban 😄😄
zsííííír tank
0.8.0-tól már akkor is megkapod,ha az utolsó tankot elütöd,mert üres a "tár"...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

fsb1000
Hoppá! Ilyenem se volt még.
Egy tök béne csata végén szereztem, ahol 8 percben még élt minden tank, de le voltak sebzõdve. Löttük egymást távolról, de a negyede se ment át.
Végül már csak HE maradt és az utolsóval sikerült kilõni az utolsó tankot.

Egyszer már majdnem sikerült, csak akkor nem tudtam hogy létezik ez a plecsni, és inkább lerammoltam az uccsó tankot.

Remek teszt szerón is IS4 alapgun <#taps>
Jó lesz a game mostantól lehet venni creditre is gold lõszert.
ez a Pz4 egész jónak tûnik! mennyire kedves vele az MM? 😄
lehet majd beruházok rá vmikor..... gondolom 7.5cm-essel kell használni?!?!
Hogy a 3,14csába lehet visszaállítani a minimapot normál méretre!? Odaküldtem a billentyûzetnek teli rüsztel, azóta gyengélkedik, plussz duplája lett a map <#nevetes1>

Met
Én a T34-el jobb köröket megyek mint Type-al, anyagilag és játékélményre is.
Ha a T34-el valamire rálövök azt el is találom és általában át is megy (nyilván ésszerû célpontokon) a Type sok mindenrõl pattog.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Jó Neked. Amikor én kínlódtam ezzel a konzervdobozzal, mindig a lista alján kummantottam.