World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak ilyenkor "jobban dobog a szívem",csak hazai fiúk...
Ne torodj vele, a parasztsag nemzetkozi dolog... 😊
Saor Alba
de ez akkor sem ok erre...
mikor szóvá tettem azt mondta valamelyik hogy csak beköszönt...
Büszkeséggel tölt el hogy magyarok...
Saor Alba
Saor Alba
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A lényeg, hogy anyuci apuci pénzén lehessen goldot venni, majd aztán átváltja a goldot kreditre és problem solved<#eplus2>#eplus2>
4000 kredit / loszer arannyal boven? Hm. Nem hinnem, lehet hogy nullszalldosra kijossz esetleg ha jo korod van (mert pl mondjuk elhasznalsz meg medikitet, megjavitod a serult alkatreszt, neadjisten meg ki is gyulladsz), de a premium tanknak a minel tobb bevetel a lenyege. Persze lehet hogy a 700 effes Lowes Pistiket ez hidegen hagyja 😊
Saor Alba
...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Csak gratulálni tudok nekik,a löwe elkezdett tolni induláskor,t34 meg belémlõtt.
Csak azt nem tudom miért?
Üzenem nekik hogy legyenek büszkék magukra,biztos nagyon élvezik ha szakaszban parasztkodhatnak...

Simán fogja hozni a prémium tankjával is a negatív köröket.
Minden meccsen 11-12 nagy barom arty!!!!!!!!!!!
Játszhatatlan az egész.Nem beszélve a laggokról.A szemetek valamit buheráltak megint,a lagg lámpa zöld,ugyanakkor 10-15 sec-es laggok vannak.
elsõ reggeli "élményem",gold ammo variálás helyett ezen dolgoznának inkább...
Ezt pedig olvastam korábban hogy kérdezte vki miként adják,sztem ha spottolás közben sebzi a csapat az adott enemyt és ebbõl min. 6,mert alig lõttem csak spottoltam,és megadta(nem erre mentem,csak száguldoztam le-fel).
Saor Alba
PzKpfw IV Schmalturm: 6-oskent egy atlagfos medium, legalabb 3000 gold ami nem veszes.
Panther-M10: mikor az elso lovest bekaptam a frontjara (ami papirlemez), kinyirta a motort, a masodik felgyujtotta (ket Tier 6-ostol). Hamisithatatlan german tank. Furge, jol fordul, fasza ROF-os agyu (150 pen lol). 8000 gold!? WG-eknel messze gurult a gyogyszer.
SU-122-44: 10000 gold? WTF? Az agyujatol eltekintve (gyak. a SU-100 agyuja nagyobb ROF-al es jobb celzasi idovel), nagyon kellemes joszag, furge, jol rejtozik. Bar az agyuja megbocsathato, mivel mozgekony konnyen atpozicionalhato, az ember inkabb assault TD-kent akarja hasznalni. Stilusban egy tovabbfejlesztett / tokeletesitett SU-100. Csak nem er 10k goldot.
Saor Alba
BattleTag: kabel15#2672
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
zsííííír tank
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Egy tök béne csata végén szereztem, ahol 8 percben még élt minden tank, de le voltak sebzõdve. Löttük egymást távolról, de a negyede se ment át.
Végül már csak HE maradt és az utolsóval sikerült kilõni az utolsó tankot.
Egyszer már majdnem sikerült, csak akkor nem tudtam hogy létezik ez a plecsni, és inkább lerammoltam az uccsó tankot.
Jó lesz a game mostantól lehet venni creditre is gold lõszert.
lehet majd beruházok rá vmikor..... gondolom 7.5cm-essel kell használni?!?!
Ha a T34-el valamire rálövök azt el is találom és általában át is megy (nyilván ésszerû célpontokon) a Type sok mindenrõl pattog.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae