World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
találkoztam ezzel a gyökérrel!!! 😄😄
annak ki még nem ismerné!
Õ egy igazi No life ember! 😄

annak ki még nem ismerné!
Õ egy igazi No life ember! 😄

Van egy marha ötletem: unom a szar csatákat, ahol hiába teljesítesz jól 4-5 társaddal, ha 10 szarik rá. Mi lenne, ha egyáltalán nem, vagy tényleg minimális xp-t és pénzt lehetne kapni a tétlen játékért. Vége lenne a camp-nek, ha semmivel se jár.
Valahogy véget kell vetni az "úgyis lesz minden elõbb-utóbb" játékstílusnak.
Valahogy véget kell vetni az "úgyis lesz minden elõbb-utóbb" játékstílusnak.
Ez egy magasan kompetitív játék, az számít, hogy nyerjél, bármi áron. Pontosan tudom, milyen meglepetést lehet prémium lõszerrel okozni az ellenfélnek, akinek az egészséges reakciója az lesz, hogy csak úgy marad versenyben ha õ is minél több extra lõszert táraz be. Ez olyan eszkalációhoz vezet, ami kiöli a taktikai elemet a játékból. Többet nem bízhatsz a páncélban (na nem mintha eddig olyan nagyon lehetett, de most már annyira sem), egész osztályokat tesz elavulttá.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
azt én értem,de szerinted a kép alapján ott lehet megnyomni?
én voltam t34-el meg egy elrohanó tigris azon az oldalon,aki mire elkészült a kép meg is halt...
azon az lehetne védeni ahol feltobzódott az a 9-10 tank,de õk lerohantak,arty se tud nekik már ott segíteni...
én meg ottmaradtam egyedül,és persze jöttek vagy öten-hatan...
a vége 3-14 lett,valaki életben maradt tõlünk valahogy.
gondolom az én oldalam befoglalt.
én voltam t34-el meg egy elrohanó tigris azon az oldalon,aki mire elkészült a kép meg is halt...
azon az lehetne védeni ahol feltobzódott az a 9-10 tank,de õk lerohantak,arty se tud nekik már ott segíteni...
én meg ottmaradtam egyedül,és persze jöttek vagy öten-hatan...
a vége 3-14 lett,valaki életben maradt tõlünk valahogy.
gondolom az én oldalam befoglalt.
Általában nagy tierekhez rak, ott is csak flankelésnél lesz jó, de legalább már tudok kárt tenni a KTkban pl.
Jelenleg HEt és APt is használok, AP az vicces vékonyan páncélozott tankok ellen de az a 60as pen hát az eléggé korlátoz. HEAT 150es penjével viszont már egy-két nagyobb tankot is lehet majd oldalról és hátulról is szivatni. E-75öt pl szerintem ezzel se lehet, mivel HEAT ezért azzal a 150el nem fogja sûrûn átvinni a 120as oldalpáncélt.
De KT,IS-3,IS-8, amcsi heavyk stb stb amiknek nem túl vastag az oldala és hátulja perfect lesz.
Jelenleg HEt és APt is használok, AP az vicces vékonyan páncélozott tankok ellen de az a 60as pen hát az eléggé korlátoz. HEAT 150es penjével viszont már egy-két nagyobb tankot is lehet majd oldalról és hátulról is szivatni. E-75öt pl szerintem ezzel se lehet, mivel HEAT ezért azzal a 150el nem fogja sûrûn átvinni a 120as oldalpáncélt.
De KT,IS-3,IS-8, amcsi heavyk stb stb amiknek nem túl vastag az oldala és hátulja perfect lesz.
WoT: Nishizumi77
Két legutolsó jól sikerült SP köröm. Elsõnél top tankvoltam, az igazi pedo kör volt.
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Tényleg a HE trollgunok most duplán trollok lesznek. A KV- és a KV2-be lehet betolok párat, csak mókából. 😊
És az IS ágyúja még a relatíve gyenge átütésérõl híres/hírhedt.
Persze, lehetne estig gyártani a szituációkat, de mi értelme lenne? Bizony elõnyt fog élvezni aki prém lõszert használ, naná, hisz azért kerül aranyba illetve majd sok sok creditbe, néha egy-egy jó prém lövés csata döntõ is lehet, de erõsen kétlem hogy majd ez lesz a jellemzõ, a tudatos használók inkább a stock ágyúk elégtelenségét fogják kompenzálni. A KV-2-es dózer platoonnal is jó esetben találkozol majd egyszer egy nap és kész. Ha nem topnak teszi be õket az MM a t8-aktól ugyanúgy kikapnak, mert nem lesz több a hp-juk, jobb páncéljuk.
Te is olyan vagy, mint akik a politikai nézeteikkel ellentétes híroldalakat olvasgatnak, hogy felidegesítsék magukat? Ha nem tetszik a hely, miért jössz ide?
Arra bõven elég, hogy 4-bõl 3 T9-es nehéztankot biztonsággal átüssön szembõl a szokásos helyeken, meg az összes 8-ast.
10.5cm igen
Az IS top ágyújának átütése 131-219mm, a gold ammo átlag átütése t8 AP szint, 217 mm, namármost sima AP-val is tud akkorát ütni, ha a random jól adja és a gold-al sem tud nagyobbat ütni, mint az AP átlag átütése, ha neki meg szarul adja. Azért az a 219mm még nem halálsugárvetõ szint, többnyire pattintható. Mondom, bõõõõven túl van ez fosva. Aztán sokan le fognak ám szokni, ha rájönnek, hogy ugyanúgy weak spotokra kell golddal is célozni. Ha bevezetik, akkor elsõ héten tuti sokan fognak nooboskodni a prém lõszerrel, aztán moderálódni fog, egyre ritkább lesz, mert a userek többsége nem hogy megfizetni sem lesz képes, de nem is lesz hajlandó megvenni, mert ugyanúgy nem lesz vele eredményes.
Most néztem meg a rövid 105-ös gold ammoval 150-et üt át és 350-et sebez.. oooboy..
Nem tudom, hogy jó, de elfogadott és elterjedt taktika a csapat erõ megosztása.
AZ egfyik oldal megtolja, a másik tartja a kulcspozíciókat legalább az egyik arty segedelmével.
AZ egfyik oldal megtolja, a másik tartja a kulcspozíciókat legalább az egyik arty segedelmével.
Azt meg sem venném😊 csak kipróbáltam, de a PzIV premen ugyan az a gun van😊
fasza, nekem még 1 darab medálom sincs vele csak 1 kamikazém 😞
De nem éri meg, a normál t7-es Panther top ágyúval többet üt át AP-val, mint a prém Panther gold ammoval, profitban meg ugyanott vagy és megspóroltál 8k goldot. Sztem senki ne vegyen azért prémium tankot hogy azt majd golddal használva pedofilkodjon, vegyen abból az aranyból gold lõszert egy meglévõ tankjába és kész, olcsóbban megússza.
Elsõnek próbáltam ki😊)) jött Redshiréban egy Type szembe elsõ lövés menet közben 404😊 kb ilyen a második is egybõl elkotródott😄
??? troll gun van fent?
Kijön a 8.1 elsõsorban a rövid 105öshöz akarok venni gold ammot, jót lehet majd szórakozni vele. Meg E-100hoz tervezek még venni egy vagonnyit, meg esetleg maushoz, másba nem hiszem hogy fogok.
Talán low tier angol tankokba, nem mentem velük de itt mondta valaki hogy azokba érdemes lenne.
Talán low tier angol tankokba, nem mentem velük de itt mondta valaki hogy azokba érdemes lenne.
fasza... akkor csak engem szopat ez a szar....
jó kis tank ez... de esélyem sincs 100-nál több damaget bevinni -.-"
jó kis tank ez... de esélyem sincs 100-nál több damaget bevinni -.-"
139 kör, 72 gyõzelem.
Nem rossz, csak pálya meg helyzetfüggõ hogy lehessen érvényesülni vele, mivel böhöm nagy egy lighthoz képest ezért esélyed sincs átrepeszteni vele az ellenséges vonalon. Viszont ha nem egyedül vagy és az ellenség a társaiddal foglalkozik akkor lehet trollkodni vele, fõleg a francia tankok ellen. Lóriba HEvel beleverek ilyen -400akat 😄
Ezt a kört régen is linkeltem ide, de még mindig ez az egyik legjobb köröm VKval 😛
Nem rossz, csak pálya meg helyzetfüggõ hogy lehessen érvényesülni vele, mivel böhöm nagy egy lighthoz képest ezért esélyed sincs átrepeszteni vele az ellenséges vonalon. Viszont ha nem egyedül vagy és az ellenség a társaiddal foglalkozik akkor lehet trollkodni vele, fõleg a francia tankok ellen. Lóriba HEvel beleverek ilyen -400akat 😄
Ezt a kört régen is linkeltem ide, de még mindig ez az egyik legjobb köröm VKval 😛
Xvm mod-ra keress rá.
Nem vitatom, hogy a gold is tud pattogni, persze, viszont az mégsem járja, hogy az E-75 alsó lemezét simán átütHETi egy IS stb. Az arty pedig minden patchben kapja a(rendben, többnyire indirekt) buffokat, ez most sem lehet másképp.
idiótáztam 😊
minimap...vagy ez jó,csak én nem vágom?
minimap...vagy ez jó,csak én nem vágom?
nem.eu-n.
Azonos szintû ellenfeleknél elõnyt ad egyiknek vagy a másiknak, azt kár vitatni.
Szitu: T6-os csatában bejön egy unatkozó KV-2-es szakasz, mi állítja meg õket, lényegében semmi. Szitu2: egy Superpershing is simán szétlövöldözi golddal az összes T9-es hevit 1v1-ben, miközben még keres is rajta. Szitu3: egy T95 vagy E3 olyan pozícióba vánszorog, ahol nem lehet egybõl megkerülni és történetesen ellátná a TD funkcióját, de mindhiába mert mindenki átkapcsol a pár prémium lõszerére és kikockázzák pár mp alatt. Sorolhatnám estig.
Nem az egyszeri vérpistike a gond, aki kompetens az csatánként 2-3 gold ammoval is megold minden helyzetet. Nem azért fejleszt ki valaki teszem egy T9-es nehéztankot, hogy egy szinttel kisebb közepesek szembõl kilyuggassák.
Szitu: T6-os csatában bejön egy unatkozó KV-2-es szakasz, mi állítja meg õket, lényegében semmi. Szitu2: egy Superpershing is simán szétlövöldözi golddal az összes T9-es hevit 1v1-ben, miközben még keres is rajta. Szitu3: egy T95 vagy E3 olyan pozícióba vánszorog, ahol nem lehet egybõl megkerülni és történetesen ellátná a TD funkcióját, de mindhiába mert mindenki átkapcsol a pár prémium lõszerére és kikockázzák pár mp alatt. Sorolhatnám estig.
Nem az egyszeri vérpistike a gond, aki kompetens az csatánként 2-3 gold ammoval is megold minden helyzetet. Nem azért fejleszt ki valaki teszem egy T9-es nehéztankot, hogy egy szinttel kisebb közepesek szembõl kilyuggassák.
Véletlenül nem USA szerveren játszol?
Hát az enyém mázlista akkor😊
61% Wr 435 csatára,3.legjátszottabb tankom,csak a Type és a Kv elõzi meg még...
61% Wr 435 csatára,3.legjátszottabb tankom,csak a Type és a Kv elõzi meg még...
91 meccs, 45%.. nem a kedvencem, gondolom mondanom sem kell..
na raktam a fiokra egy biztonságosabb jelszót.remélem nem fogják feltörni.
Szerintem át lehetne gondolni, hogy egy t7-t9 tankkal prém nélküli user mennyi netto kreditet keres átlagban.
Én azt saccolom hogy max. 5-10K nyeresége van (prémmel ennek két-háromszorosa lenne)
Namost ha valaki csak 2 prémlõszert vesz ezekbe a tankokba akkor már veszteséges lesz hosszabb távon. Nem tud fejlõdni, vagy alacsonyabb tierben kell farmolgatnia.
A prémeseknél már jobb a helyzet mert 10-20K-t lehet termelni szintre bármely tankkal. De ebbõl õk is max 2 lõszert vehetnének 0 szaldóval és szintén nem gyrapszik a kreditjük.
---
Az a baj hogy mindig magunkból indulunk ki. Prémacc+Prámtank és 1200 feletti eff, relatívan magas sebzés átlaggal.
Nem ilyen az átlag user.
Prém nélküli, nincs prémtankja és a sebzés átlaga fele a miénknek, ergó kevés a kreditje és épp csak tud fejlõdni 3000-4800 kredites lõszerre nem is gomndolhat.
Sokan még az AP ára miatt is sírnak ha az 1K-t eléri.
Én azt saccolom hogy max. 5-10K nyeresége van (prémmel ennek két-háromszorosa lenne)
Namost ha valaki csak 2 prémlõszert vesz ezekbe a tankokba akkor már veszteséges lesz hosszabb távon. Nem tud fejlõdni, vagy alacsonyabb tierben kell farmolgatnia.
A prémeseknél már jobb a helyzet mert 10-20K-t lehet termelni szintre bármely tankkal. De ebbõl õk is max 2 lõszert vehetnének 0 szaldóval és szintén nem gyrapszik a kreditjük.
---
Az a baj hogy mindig magunkból indulunk ki. Prémacc+Prámtank és 1200 feletti eff, relatívan magas sebzés átlaggal.
Nem ilyen az átlag user.
Prém nélküli, nincs prémtankja és a sebzés átlaga fele a miénknek, ergó kevés a kreditje és épp csak tud fejlõdni 3000-4800 kredites lõszerre nem is gomndolhat.
Sokan még az AP ára miatt is sírnak ha az 1K-t eléri.
Elõtte kértem szépen vagy 3x,az utolsó mondatomon ez már nem látszik...
akinek van VK2801 mondja már meg hogy neki milyen a win ratje vele?
mert a jó büdös k**** anyjukat ezeknek a kis g***nek hogy mindig közéjük tesz be!!!!!!!! 30% win rate.... fantasztikus mint egy noob hülyegyereknek
mert a jó büdös k**** anyjukat ezeknek a kis g***nek hogy mindig közéjük tesz be!!!!!!!! 30% win rate.... fantasztikus mint egy noob hülyegyereknek
Szerintetek ezeknek számítana ha gold ammoval nyomnák?

Azért HE-t nagy kaliberbe megéri ugyanúgy vinni, nem sokat, 2-3-at szoktam, hogy ne kelljen már szenvedni egy 20hp-s ellenféllel, hogy hova célzok, ez pláne érvényes lesz késõbbre is, hogy nehogymár 4000 creditet lõjek el 20 hp-ra.
azt kaptam értük és pont 5 tankot adtak el.
Nem értek egyet, néhány száz gold ammot ellõttem már csatáim során, nagy többségét CW-n, 10 alatti a szám, amit randomban és bizony össze-vissza pattog, lövi a nullás criteket, olyan nincs hogy biztosan átütöd a pirosat, pláne nem akárhova célozva, ugyanúgy a weak spotokra kell küldeni és ha van egy jó AP átütéssel bíró tankod, akkor simán pariban tudsz lenni, Ruinbergen volt kb. egy hónapja mikor T110E5-el összefutottam egy noob IS-4-el, lõtt két lepattanót majd átváltott goldra és még így is simán lealáztam 1 vs 1-ben, mert tudom hol kell lõni az IS-4-et, az esetek többségében semmilyen hátrányban nem vagy a gold ammosokkal szemben, ha top tank vagy, vannak persze durva szituk, nem azt mondom hogy nem élvez elõnyt a gold ammos játékos, de nem kell túlmisztifikálni sem. Olyan másfél hete volt fél áron a gold ammo, látszott hogy sokan bespájzoltak akkor belõle mert az elsõ pár napban kb. minden harmadik E-100 amivel összefutottam legalább 1-2 gold ammot rám küldött, mégsem állt meg az élet. A gold ammotól megnõ az esély az átütésre, de csakis weak spotokra célozva, "akárhova" lõve is átmehet jah, 10-bõl 1. Arról nem is beszélve hogy ha nagy a tier különbség, akkor talán eléri mondjuk a 8-as tank a 10-es normál átütését, de ettõl még nem lesz nagyobb a sebzése, DPM-je és könnyen visszájára is elsülhet, mert a sok noob majd jól elbízza magát golddal a csõben, aztán majd néz, hogy a beforgatott E-75 frontról miért pattant a 250-es átütésû szarja és sikít, hogy DEHÁT PRÉM AMMO!!!
Szerintem többségében azok fossák most tele a bokájukat, akik életükben egy gold ammot nem lõttek még el, de már elõre megmondják a tutit, hogy eljön az apokalipszis. Engem egyedül csak az arty dolog aggaszt, mert ott nem kell átütni, az artysták csak nyerhetnek vele és brutális elõnyhöz is jutnak, szal én csak úgy tudnám elfogadni ezt a creditért gold ammo dolgot, ha az artykat nem érinti.
Szerintem többségében azok fossák most tele a bokájukat, akik életükben egy gold ammot nem lõttek még el, de már elõre megmondják a tutit, hogy eljön az apokalipszis. Engem egyedül csak az arty dolog aggaszt, mert ott nem kell átütni, az artysták csak nyerhetnek vele és brutális elõnyhöz is jutnak, szal én csak úgy tudnám elfogadni ezt a creditért gold ammo dolgot, ha az artykat nem érinti.
Nyilván bug hogy a tankok eladják magukat <#falbav>#falbav>
egy nap max 5 tankot lehet eladni. masreszt ha eladtak , kapnod kellett volna kreditet ertuk.
Az valami bug vagy feltörték a fiókomat ha az összes tankom el lett adva kivéve egy M4 shermant...remélem nem az utobbi.<#wow3>#wow3><#fejvakaras>#fejvakaras>
Mentem egy kört elõbb a prem Panher-al test serveren.. 30-at lõttem creditgoldal😊 és még így is volt 18k plusz a végén.. igaz nem volt szar kör de valami hûha sem...
Fele fele arányban AP/GOLD ha saját tieremben vagyok akkor AP ha meg szopó ágon akkor gold....
Bocsánat, ha rosszul látom a dolgot, de te most azt magyarázod, hogy miért nem fog mindenki kizárólag gold ammo-val nyomulni, amivel tökéletesen egyetértek, ezt a többség nem engedheti meg magának. De most kérlek gondold meg a másik oldalt: ha már csak 2-3 goldot betáraz meccsenként (és ez BÕVEN belefér a keretbe), azzal máris feleslegessé teszi a páncélvédettséget, mert minden egyes ellenfélnek számolnia kell azzal, hogy képes átütni akár 400m-rõl szembõl is, tetszõleges helyre célozva. EZ az igazi probléma, és erre nyilván csak az lenne "megoldás", ha pontosan tudnád, hogy az adott pillanatban kinek mennyi prémium lõszere van még a tárban, ami pedig nonszensz.
gold lõszert a HE helyett kell pakolni
alapból AP ha gond van akkor gold
alapból AP ha gond van akkor gold