World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de hogy?? visszapattan a lövés vagy mi??
én ezt nem értem...
ütközés se volt,magamba se lõttem...
nem is kergettem magam hogy belém menjek...
hú de hülyén hangzik az összes lehetõség...

nincs, szerencsére nem gyakori eset, de azért zavaró

WoT: Nishizumi77

A lényeg, hogy t8-as tankokat csak weakspotokon lõdd, mert könnyen pattanhat a gyengébb gun miatt. Mivel az ágyú viszonylag pontos, azzal nem lesz gond, hogy eltaláld õket. Amire még figyelni kell, hogy nagy távolságnál gyakran fog pattani, szóval mindig törekedni kell, hogy közelre tudj kerülni, így a weak pontok célzása is egyszerûbb. Az offroad skill legyen kifejlesztve sokat javít a mozgékonyságon. Biztos, hogy van ennél sokkal jobb prémium tank, de nekem már akkor megtetszett, amikor az elsõ képeket megláttam róla. Elején nekem is nehezebben ment vele, de most azt mondom, hogy bõven megérte az árát. Filléres lõszer árak, gyulladni nem szokott (250csata alatt talán 2x égett), így ha akarsz javítani a mozgékonyságán extra üzemenyeg is mehet bele, bár ez csökkenti körönként 5k-val a nettó bevételt.
megsebezted magad, úgy (gondolom)
meg jo h nem lotted ki magad 😊
patchaou
Ezek szerint mégsem. Dobj fel egy replayt és megskubizom miért nem kaptál. De elég valószínû, hogy nem csak rajtad keresztül látták a társaid az ellent.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

na még egyszer

ez gondolom egyenfuggo is, kinek mi esik jobban kezre. ezert mondtam h nekem nem valt be. mondjuk nekem igazabol nincs olyan nagy bajom a rovid88al. tudom kb a hatarait, probalok ugy jatszani vele.
modok nincsenek feltéve?
vannak itt furcsaságok...
ha valaki elárulná mit keresek a hatékonyságban én is azt megköszönném...

Amúgy nektek nincs olyan bugotok teszten, hogy rohadtul nem kezdi el tölteni a pályát? Mindenki szépen sorban betölt azt látom, de nálam nem indul el az a rohadt csík, teszten meg nem olyan egyszerû ki meg belépni a sorban állás miatt...

Igen sajnos sebzése elég kevés, de mindenféleképpen jobb a rövid 88nál, az már tényleg vicc T8-9esek ellen, azzal a szarral még a KT oldaláról is le lehet pattanni ha nem teljesen merõlegesen áll. Én próbálgattam mind a 2 ágyút, helyzetfüggõ. Ha olyat lövök amit lehet rendesen sebezni oldalba akkor jobb a rövid 88, de az esetek többségében nem az ellenség oldala mellett kezdek és mozgékonyságra se annyira jó hogy berohanjak ész nélkül flankelni. L/70 jobban bevált, igaz hogy kisebb a DPM és nem sok a sebzés de legalább jobb az átütése és pontosabb.

Akkor marad a fogösszeszorított napi duplázgatás 90k xp-ig. Utána pedig megy a levesbe, mert abban a tankban én nem fogok legénységet húzni, az is biztos. Inkább átteszem õket bármilyen másik medbe, és ott is nyugodtan fejlõdhetnek az Indien Panzer érkezéséig.

ha beadja a -25%ot akkor igen komoly 102ot is tud sebezni 😊
en most probaltam ki a kis torony+l70 kombot. nekem nem valt be. hiaba konyebb 5 tonnaval en nem ereztem rajta h jobban harapana a gep.

az l70 mege gy vicc. nekem kmajdnem uyganuyg pattogott a 150es atutessel is. de ez egy dolog. a sebzes a rohej. 135 atlagsebzes. semmi visszatarto ereje sincsen. viszont annyival nem gyorsabb vagy pontosabb h messzirol jol lehessen sniperkedni, mint a pather konikus agyujaval. jah es dpmbe alig 200al keevsebbet tud a rovid 88asnal.

Az L/70nek nem az átütésével van a baj Tier7ben, hanem a sebzésével. Egyszerûen egy Tier7 tankal, amivel Tier8-Tier9 ellen is gyakran mész, nem engedheted meg magadnak hogy csak 130-at sebezz egy lövéssel. Tier9en már 1800-1900 körüli HPs tankok szaladgálnak.

A szovjet 85mm BM löveg legalább 180-at sebez átlagosan, így még a kicsit kissebb áthatolásával is jobb ágyú Tier7es környezetre mint az L/70.

The following maps are being reworked:

Province
El Halluf
Dragon’s Ridge
Abbey

Mely pályákat alakították át?

Kérdés : i s3 al akkor látok meg egy tigerp tankot amikor 45 méteren belül vagyok és nem bokor mögött áll hanem egy kidölt fa mögött ,mi a fasz ez csalás?

http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/tank-49818
Áruld el légyszi hogy használod azt a foskupacot mert nekem prémmel 50k körül hoz csak.Valamit nagyon jól csinálsz
Olyanok a tankok,mint egy jó hangszer. 😊
Itt teljesült minden feltétel, ami az "Õrjárat" medálhoz kell. Mégsem kaptam meg. Valaki mondja el, hogy miért.

Az összes átalakított pályán több a dimbes-dombos rész hogy véletlenül se lehessen menet közben normálisan lõni, lassú tankokat mondjuk nem érinti, de Abbeyn picit túlzásba estek, mondjuk az tetszik, hogy a nagy szakadékot feltöltötték vízzel és kialakítottak rajta kis szigetet, amire át lehet gurulni.

Thx!

Igen, így használom annyi kivétellel,hogy a gunnernek az a sima utazás vagy mi a fene skillje van ami növeli a mozgás közbeni pontosságot, többinél repair az 1.

A szokásos venti, célzásgyorsító, töltésgyorsító kombóval használod, a legénységnek pedig javítás az elsõ skillje?
Csak mert azon gondolkodom, hogy felteszem én is inkább az L/70-et, vezetõnél és lövésznél rámegyek a menet közbeni pontosságra, töltésgyorsítót lecserélem szerszámos ládára, és visszateszem a stock tornyot, a mozgékonyság javítása miatt. Meg kéne próbálnom valami radikális szemléletváltást véghezvinnem ezen a tankon, mert képtelen vagyok normális köröket összehozni vele.

Én eladtam, miután meglett a panter. Elõször megtartottam, de nem mentem vele egy kört sem, úgyhogy végül kellett a pénz. 😊

mijki
Tudom az én bûnöm, de csak arany lõszert használtam.<#zavart1>

Itt van a yt csatornám még csak pár vidi, majd lesz több, ha sikerül egy-két jobb kör, sajnos néha eléggé szaggat, nincs túl erõs gépem a WoT-hoz és a felvételhez együtt, de szerintem tûrhetõek.<#wink> Holnap rakok fel Churchill és Crusader videjót ha lesz velük valami jó köröm.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

DB 75mm L/70el 😄

A módosított pályák közül még csak Abbey-t láttam, de az nagyon frankó lett. Igaz, eddig is szerettem azt a pályát. A 2-es oszlopban még több lett a hulldown hely, és mintha arty-védettebb is lenne ott most már.

Most toltam épp el-halluf-on...h az mennyire gusztustalan lett:/ arról nem beszélve h a jó kis td-s helyeim is elszálltak, mindent lekerekítettek faszán, artyk lõttek is rendesen, ahova meg nem kellett volna dombot emeltek....nagyon "jó":/

Dragons ridge meg maradt szar, igaz nem annyira mint régen volt, de annyira hiányzott mint szar a zsebbe.
Nekem DBn most 77k XP van, 100kig viszem azt utána benyomom a gyorsított legénység képzést.

Na, úgyis kell majd szaladgálni vele, mielõtt kijönnek az új germán medek. 😊

L/70 150et üt át, ezért mondtam hogy semmi baj nincs vele T7ben, T-43 85ösének 144 a penje. Elfogadható középkategóriás ágyú. Se nem jó se nem rossz.

Annak nem emelték meg a penjét végül 150-re? Már kavarodnak bennem az információk.

Én DBvel jól elvagyok az L/70el, csak akkor van baj hogyha T9ek közé rak.

És a T-43 85öse elég? Csak mert az kevesebbet üt át mint az L/70.

Igen, elég hasonló az L/70-hez. Csak az az ágyú már tier5-ben is elérhetõ, ez meg mégiscsak egy 7-es tank lenne. Az én játékstílusomhoz nem illik ez a kis alfa sebzés, közepes átütés kombó. Mozgékonysága rendben van, bár a Cromwellhez képest az is visszalépés. Kicsit olyan nekem, mintha ugyanazzal a tankkal kéne helytállni tier6-ban és tier7-ben is.

Elég lehangoló volt, mikor egyedül maradtam egy KV-4 ellen, és nem tudtam átlõni se az alját, se az oldalát, de még a kupoláját sem.

Steel wall 29bekapott találatra 😊
[/url][/img]
Hát az L/70-es sem elegendõ Tier7-ben, szóval ez nem sokat segít rajta. 😄

mijki
Az ágyúja szerintem paliba van az L/70-essel. A tûz erõ csekélységét és a tank páncélozatlanságát, kompenzálja nagy mozgékonysága és sebessége. Ráadásul viszonylag kis célpontnak tûnik, lövegpajzs meg közelrõl elnyelte a black prince lövéseit, sõt egyszer még a KV-1S 122mm-sét is.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Van egy olyan része az XP-nek, amit szétoszt a népek között. Azt nehéz lenne kivenni.

fsb1000
Már 8.0-ra igérték, hogy az alap kreditet és alap XP-t nullára veszik, azaz az AFK semmit nem kap. Ennyi elég is lenne, nem kell külön szankció.
Sajna nem így lett.

fsb1000
Rusholni elvileg bármelyik oldalon lehet, ha jó a csapat (nem kell arty safe helyen haladni) randomban már kétséges, mert megállanak a játékosok, akár 1-2 tank is feltartoztatja öket és akkor az artyk aratnak.

Még nem tudom. Egyelõre csak a problémát látom, és hogy szankcionálni kéne.
mit ne mondjak? érdekes emberek megfordulnak a HHR klánban 😄
Teszt szerveren a Cometrõl mi a véleményetek? Mert szerintem baromi gyenge az ágyúja tier7-be már.

Nézegetem itt a régi screenshotjaimat és mint kiderül régi magas értelmi képességû haverom is HHR-es lett idõközben 😄
http://worldoftanks.eu/community/accounts/500225416-sunspeed/
hogymerkicounterelni? csíter geci!
énmárpedignemlõttem vele tuti csítelt!
mondommárhogycsítelt te vagy a hülye!
Látom tier 10-ig sikerült már eljutnia de kell az is az alacsony értelmi képességû E100 as free XP landingeknél 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

És, hogy döntöd el, hogy mi minõsül "tétlen" játéknak?