World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én ezt nem értem...
ütközés se volt,magamba se lõttem...
nem is kergettem magam hogy belém menjek...
hú de hülyén hangzik az összes lehetõség...
WoT: Nishizumi77
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ha valaki elárulná mit keresek a hatékonyságban én is azt megköszönném...
az l70 mege gy vicc. nekem kmajdnem uyganuyg pattogott a 150es atutessel is. de ez egy dolog. a sebzes a rohej. 135 atlagsebzes. semmi visszatarto ereje sincsen. viszont annyival nem gyorsabb vagy pontosabb h messzirol jol lehessen sniperkedni, mint a pather konikus agyujaval. jah es dpmbe alig 200al keevsebbet tud a rovid 88asnal.
A szovjet 85mm BM löveg legalább 180-at sebez átlagosan, így még a kicsit kissebb áthatolásával is jobb ágyú Tier7es környezetre mint az L/70.
Province
El Halluf
Dragon’s Ridge
Abbey
Csak mert azon gondolkodom, hogy felteszem én is inkább az L/70-et, vezetõnél és lövésznél rámegyek a menet közbeni pontosságra, töltésgyorsítót lecserélem szerszámos ládára, és visszateszem a stock tornyot, a mozgékonyság javítása miatt. Meg kéne próbálnom valami radikális szemléletváltást véghezvinnem ezen a tankon, mert képtelen vagyok normális köröket összehozni vele.
Itt van a yt csatornám még csak pár vidi, majd lesz több, ha sikerül egy-két jobb kör, sajnos néha eléggé szaggat, nincs túl erõs gépem a WoT-hoz és a felvételhez együtt, de szerintem tûrhetõek.<#wink>#wink> Holnap rakok fel Churchill és Crusader videjót ha lesz velük valami jó köröm.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Dragons ridge meg maradt szar, igaz nem annyira mint régen volt, de annyira hiányzott mint szar a zsebbe.
Elég lehangoló volt, mikor egyedül maradtam egy KV-4 ellen, és nem tudtam átlõni se az alját, se az oldalát, de még a kupoláját sem.
[/url][/img]
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Sajna nem így lett.
http://worldoftanks.eu/community/accounts/500225416-sunspeed/
hogymerkicounterelni? csíter geci!
énmárpedignemlõttem vele tuti csítelt!
mondommárhogycsítelt te vagy a hülye!
Látom tier 10-ig sikerült már eljutnia de kell az is az alacsony értelmi képességû E100 as free XP landingeknél 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.