World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végig csúszott a tetõmön, majd meg halt 😄
T-50-el is próbáltunk, az még lese esett rólam, de halott volt 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Lehet valahogy be álltani a játékot hogy joystickkal vezérelhessem ?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Saor Alba
Csata: Lakeville 14 October 2012 20:38:16
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 1,237
Szerzett kredit: 40,452
Csatában elért Achievement: Pusztító
5 kill es megis veszteseges a vegen premiummal. <#levele>#levele>
[/url][/img]
Tudom a 2000 damage nem tul sok, de ledobott az elejen es mire a varosba ertem mar csak a low hp-s heavy-ket kellett levadaszni meg ket artyt.
A T-62-t is hasonloan veszteseges?
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Vereség Csata: Karelia 2012. október 14. 21:12:01 Jármû: Type 59 Szerzett tapasztalat: 1 069 Szerzett kredit: 120 144 Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
Csinálhat az ember bármit, ha a top tankok növények...
Saor Alba
Probaltam beleadni apait-anyait, szoval ez egy jo kor volt, igy jott ki kb nullszalldosra.
KV4-re csak ra kellett lonom (atvitte a tornyot elol siman-lazan) nem kellett vacakolni a gyenge pontokkal.
Saor Alba
Scout enemy tanks till at least 6 of them receive damage from your allies fire.
*Tanks should be scouted by you only at this moment
olvas, értelmez .. valószínûleg NEM CSAK TE spottoltad õket, hanem más is a csapatodból ..
Itt van replay arról a csatáról amin kaptam egyet.
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
WoT: Nishizumi77
A tesztszerver ideje alatt lehet rendelni aranyat SMS-ben? Vagyis, nem tûnik el véletlenül félúton az éterben a megrendelt arany?
Retardált csapat elindult a hegyre,csak egy tigris maradt a bázisnál és én.Öten jöttek,a bázis dombján lévõ szikla mögül elkezdtem õket abajgatni,arty is segített szépen.
[/url][/img]
[/url][/img]
Csata: Cliff 2012. október 14. 18:52:30
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 729
Szerzett kredit: 25 694 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 900; kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 10)
Basszus,harcolok egy tetves Is8-al erre odalõ négy arty is,engem eltalálnak azt a szart meg nem,miután megöltem Is8-at nagy nehezen visszavánszorogtam a bázisra és megtoltam szelíden az egyik artyt,30-at sebeztem bele.Hogy a faszba számolja ez a kárpótlást mikor ezek a köcsögök lesebeztek és kinyírták a lövészemet is.
2. Részemrõl jobb félni, mint megijedni, fõleg ha online gamingrõl van szó. Már nem emlékszem a cikkre (pcgames-en volt? vagy pcworld?), de mintha az egyik kártyaszolgáltatón keresztül törték volna fel az adatbázist. Szóval... Ahogy érzed. 😊
Csak egy tipp, ha még nem használtad volna. (Amikor fogyócikkek féláron vannak, akkor az azalatt gyûjtött kredit erre megy)
Amúgy 17k métertõl nincs kép. 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MrIxH6DToXQ
elméletileg zuhanás alatt átlépi a hangsebességet
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
WoT: Nishizumi77