World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NagyiBMX
Vagy mint Hitlerben a jó indulat <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Persze, azért "post 0.8.1" a topik címe. 😄

Mi lesz benne az érdekes? Hogy lassú mint a fene, de legalább baromi nagy célpont? Kevés lesz ez tier 6-ban mint mackó sajtban a brummogás.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

de ha prémiuma van az embernek jóval kevesebbett kell farmolnia, átalgos játékosnak önerõbõl meg van tier9, egyedül tier10re kell farmolni kicsit többet, de az is megoldható pl tier8-al tier9el, például e-75 és is-4 anno tier9ben prémium számla mellett pénznyomda volt. Néha néha becsúszott egy egy mínuszos kör, de általában lehetett vagy 30-40k-t keresni. Sõt nekem volt olyan köröm t30-al még amikor tier10-es volt, hjogy 115 000 kreditet adott ráadásul verség volt (tudom nem számít, de akkor is). Ha van ideje az embernek prém számla, sokkal jobban bosszankodik az ember, mikor prém számla nélkül kell sokat farmolni fõleg ha egymás után jönnek az átlagos körök, amikor 20-25k profit jön t34 is...
pointer4
Óóóóó yeah 😄 Nem volt elég a t110e3-miatt átszopni magam a borzas faszok mezején, a t95 13km/h sebességével, most még fizethetnék is érte, vég nélküli kredit farmolás keretében ? 😄
Minden vágyam teljesül 😄
wildstorm
Szerintem meg elég jók. Fõleg a med. Elsõ csatában 7495 HP sebzést osztottam ki. Kaptam egy valag medált is hozzá, kár hogy teszt... 😄

Guess Where feladvány kinek ment?

Master91
De amúgy ezek nem 8.2-be jönnek? 8.1-be 3 prém tank jön
Kicsivel is lehet jót játszani 😊

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Master91
14km/h?? oO
Az a baj, hogy az a tankinkább heavy, mint med. Az egyetlen elõnye, hogy olyan, mint egy duplafenekû fiók.

A pantheren gondolkodom, amit Naz is írt.

Na ez a TOG-2 érdekes lesz...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

na most elõször sikerült jobban szemügyre venni a 10es britteket 😄
elég SS tankok.....
SS értsd: Szánalmas Szarok .....
Amióta laggol tõle a játék, én is. Pedig néha olyan jó lenne megnézni, hogy Béluska, aki a bunkerrel szemben áll, a pálya szélén a saját oldalunkon, hogyan is jutott hozzá az E-75-jéhez. 😊

NagyiBMX
Szerintem egyértelmû Pershing, én is most egy hónapon belül megveszem aztán talán Droughert elvtárssal szakaszozok majd, persze csak ha õ is benne van <#pias>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Én se, de más modokat se szoktam használni, szinte szûz a játékom mod mappája, csak 1-2 kis dolog van.

WoT: Nishizumi77

Én még mindig xvm nélkül játszom.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mondjuk azt, hogy nem véletlenül volt ott az idézõjel. A többi résszel egyetértek <#wink>: lemming vonulás és XVM.
Vegyél panther m10et 😄

A type-pal bármikor hajlandó vagyok szaladni egy kört, a löwétõl anno herótom volt. Persze most amikor sokat kell menni a type-pal, jól jön másodtanknak a löwe. Kéne még egy nyolcas prém med. 😊

Na megvan a dupla(vagyis 3x):
tier6os csata, 4 kill:

Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. október 16. 17:58:25
Jármû: T-25
Szerzett tapasztalat: 4 356 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 38 040

pointer4
És abból hogy lesz 225 millió kreditje ?
Mert kb ennyibe kerül a végcél ha nagyban gondolkodik.
Kis T-25 reklám:
Döntetlen
Csata: Fjords 2012. október 16. 17:41:00
Jármû: T-25
Szerzett tapasztalat: 1 119
Szerzett kredit: 45 430
Csatában elért Achievement: Top Gun

Sajnos duplázni még nem tudtam de tegnap is és elõtte is nagyon jó kört mentem vele. 7.5ös új MM tábla óta élvezet vele játszani, zömében T5be rak és ott elég jó. Meg most már hogy nincs Pz4nek L/70e ennek van a legjobb átütése T5 német medek közül. 😊

De régen is lehetett vele alkotni csak akkor ritkábban mentem vele, T8ban nem fun menni vele bár ott is összejött 1-2x top gun 😛

Érdekes elgondolás maga a löwe elég jó tank, de megérés szempontjából az is számít hogy mennyi ideje van a játékra, löwe + 1 hónap prémmel ( mivel 15k gold csomagot lehet venni ) elég szép kis profitot lehet csinálni, ugye átlag 70k pénzzel. Fél év prém is csábító csak pl én egy idõ után hányingert kapnék a T5ös pénz farmolástól. ( tapasztalatban mondom, bétában annyit KVztam és shermanoztam hogy áááááh! most minek jutott ez eszembe? régi rossz emlékek )

Felejtsd el.

Nem! Vegyél belõle fél év prémiumot!
Jaj, hagyjuk már ezt, mintha az EU közösség egy hangyányit is értemesebb lenne. Az EU szerón játszva is a játékosok 2/3a droid, csupa piros nevûek.

Az elõbb T34el mentem Karelián normál csatában. Hát a csapatunkból 14 (!!!) ember halál nyugodtan elindult libasorban az egyik irányba, a völgy felé. Középre és a másik széllre senki, csak én. Beszélek nekik, hogy talán nem így kellene, erre egyetlen egy visszafordul és középen marad a bázisnál(???).
Természetesen laposra verték a csapatunkat.

Hát ennyit a profibb EU játékos közösségrõl. 15 emberbõl 13 nem használja az agyát, és elindul zombi lemmingekként egy irányba. És természetesen nem beszél angolul egyik se az idióták közül(lol, mintha nem lenne ma már az élet teljesen alapvetõ feltétele az angoltudás), és a térképet/chatet se nézik, hogy ki mut mutogat/kér/mond. Csak mennek elõre mint a zombik, amíg meg nem halnak.

Ezek után én el nem tudom képzelni, hogyan lehet ezt a játékot XVM mod nélkül játszani. Hogy ne lássam azonnal ki a használhatatlan, félkegyelmû, piros nevû droid? Elképzelhetetlen.

Löwérõl mi a vélemény? Megéri a pénzét?
Sziasztok!
Csak nekem furcsa hogy nem kaptam meg valamit...
Lehet ezért nem kapnak egyesek õrjáratot,hiba van a rendszerben??

Ok 😊, de ott nem olyan. Más az, amikor EU szerveren 15 "értelmesebb" játékos ellen kell használ <#crazya>.
A csörcsiben az az idegesítõ amikor leszeded az ellenfél HP- jának a 80%-át majd valaki telibeveri és övé a kill!
Tudom nem azért jön a zsé de elég cinkes amikorv top tankként 0 kill van alatad meg mindenki kilõtt már valamit csak te nem....
De mindkettõ jó kis gép a csörcsitõl jobban félnek 😉)

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Mekkora ötlet. Írni kéne a WG-nek, hogy tegyenek 2x, 3x-os szorzókat a napi elsõ sebzõdésekre is. 😛

patchaou
Ott a tesztszerver, próbáld ki 😉

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na tegnap sikerült elitre hozni a kis drágát, az elsõ 30-40 csata alatt csak kerülgettük egymást, de utána összeszoktunk <#mf1>. A BL10 után meglett a másik kedvencem, tier10-t simán lehet lõni, volt hogy IS4-t full hp-ról kilõttem <#vigyor2>. Nálam a vetni + töltésgyorsító + célzásgyorsító jött be, mivel 5,99 alatt tölt, így célzásgyorsító nélkül már érezhetõ volt a gyors töltés hátránya. Tier8-ig általában tényleg pattognak, afelett már kérdéses, fõleg a relatív kis hp-ja a zavaró.

Összegezve azt mondanám, hogy ugyanolyan op tier8-ban, mint tier7-ben volt a su101m (jelenleg jobban tartok tõle, mint más tier8 tanktól). Ami a legjobban megtetszett, hogy használhatom scoutnak, mednek, td-nek, attól függõen, hogy a pálya/helyzet mit kíván <#nevetes1>. Kifejezetten vicces volt, amikor a sok lassú heavy és td között befutottam malinovkán 4 arty mellé és kilõttem õket <#hehe>.

Valakinek van már tier9-se ezen az ágon? Õ is ennyire op? Ha igen, akkor nagy élvezet lesz az is <#crazya>
Master91
Ott a vesszõ 😄 Az a sor csak + információ a kör statjáról 😄
pointer4
"Prém nélkül,5692 dmg."

Miért, prémmel mennyit sebeztél volna ? 😄 x1.5 ? 😄
A T-25-öt berakja T7-be, viszont azzal ott is lehet alkotni. Gyors tank de lassan fordul. Végülis döntsd el, hogy medium vagy heavy tankkal akarsz-e játszani, ezután (vagy ez elõtt), hogy orosz vagy német tartályokkal akarsz-e nyomulni elsõsorban. Aztán ezekután dönts.
Master91
Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. október 16. 15:18:15
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 4 668 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 50 036
Csatában elért Achievement: Top Gun

Prém nélkül,5692 dmg.

én is a "CSÖRCSI"mellett fogok dönteni...szerintem,legalábbis nem láttam jobbat,hacsak a t-25,bár ha jól nézem,azt már besorolja 7.szintübe is...
t14nel az alacsony atutessel, azert kell celozni. a churchill, szerintem jobban megeri.
Csörcsi bírja a strapát piciket sebez gyorsan tölt 700 hp T14 sem rossz nagyobbat sebez lassabban tölt ez is pattogós ha ügyes vagy.
Megtollasodni nem fogsz velük...... persze ez csak az én véleményem

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

zsír, jó tévézést, én meg akkor fifázok, aztán rajzolgatok 😉

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Nekem múlthéten így ugrott egy nap alatt 9!!! TOP gunom, 5 killel fejeztem be az összeset, egyszerûen mindig maradt a 6.-nak 10-20Hpja.
Rohadt idegesítõ volt.

wot név: _bitang

Megyek inkább SOA-t nézni😊

Nem😊

igen, az már megint egy más dolog 😄 amúgy a 0-sok miatt én is szoktam szidni mindent

igen. az is benne van a top favorit featuresek kozott nalam..
patchaou
Én a nullás átütéseket már nagyjából letojom. Jobban idegesít amikor egy 400 hp-s tankba 368-at, 250-esbe 212-t, 300-asba 278-at sebzek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

az elsõ két mondatod nem értem. a többi része meg nem érdekel, ha valakit zavar az a csatánkénti 3-5k minusz a nagyobb töltények miatt(tehát akkor ezt tisztáztuk is, creditminuszt más igazából nem is okoz, csak a töltény), akkor zavarja, mást meg nem, ennyi.
wlanseraf: te most direkt szopatsz? ez jött le a kommentembõl? megmondhatnád, h melyik szókapcsolat a "noob" szinonimája, máshol is használnám

Nekem a mai legjobb az 16 lövés M103-al 2200 sebzés. Ez már annyira általános dolog hogy így kibasz veled néha a játék.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Master91

Fincsi 9 kill, 2k damage.