World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Minden vágyam teljesül 😄
Guess Where feladvány kinek ment?
A pantheren gondolkodom, amit Naz is írt.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
elég SS tankok.....
SS értsd: Szánalmas Szarok .....
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
WoT: Nishizumi77
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
tier6os csata, 4 kill:
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. október 16. 17:58:25
Jármû: T-25
Szerzett tapasztalat: 4 356 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 38 040
Mert kb ennyibe kerül a végcél ha nagyban gondolkodik.
Döntetlen
Csata: Fjords 2012. október 16. 17:41:00
Jármû: T-25
Szerzett tapasztalat: 1 119
Szerzett kredit: 45 430
Csatában elért Achievement: Top Gun
Sajnos duplázni még nem tudtam de tegnap is és elõtte is nagyon jó kört mentem vele. 7.5ös új MM tábla óta élvezet vele játszani, zömében T5be rak és ott elég jó. Meg most már hogy nincs Pz4nek L/70e ennek van a legjobb átütése T5 német medek közül. 😊
De régen is lehetett vele alkotni csak akkor ritkábban mentem vele, T8ban nem fun menni vele bár ott is összejött 1-2x top gun 😛
Az elõbb T34el mentem Karelián normál csatában. Hát a csapatunkból 14 (!!!) ember halál nyugodtan elindult libasorban az egyik irányba, a völgy felé. Középre és a másik széllre senki, csak én. Beszélek nekik, hogy talán nem így kellene, erre egyetlen egy visszafordul és középen marad a bázisnál(???).
Természetesen laposra verték a csapatunkat.
Hát ennyit a profibb EU játékos közösségrõl. 15 emberbõl 13 nem használja az agyát, és elindul zombi lemmingekként egy irányba. És természetesen nem beszél angolul egyik se az idióták közül(lol, mintha nem lenne ma már az élet teljesen alapvetõ feltétele az angoltudás), és a térképet/chatet se nézik, hogy ki mut mutogat/kér/mond. Csak mennek elõre mint a zombik, amíg meg nem halnak.
Ezek után én el nem tudom képzelni, hogyan lehet ezt a játékot XVM mod nélkül játszani. Hogy ne lássam azonnal ki a használhatatlan, félkegyelmû, piros nevû droid? Elképzelhetetlen.
Csak nekem furcsa hogy nem kaptam meg valamit...
Lehet ezért nem kapnak egyesek õrjáratot,hiba van a rendszerben??

Tudom nem azért jön a zsé de elég cinkes amikorv top tankként 0 kill van alatad meg mindenki kilõtt már valamit csak te nem....
De mindkettõ jó kis gép a csörcsitõl jobban félnek 😉)
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Összegezve azt mondanám, hogy ugyanolyan op tier8-ban, mint tier7-ben volt a su101m (jelenleg jobban tartok tõle, mint más tier8 tanktól). Ami a legjobban megtetszett, hogy használhatom scoutnak, mednek, td-nek, attól függõen, hogy a pálya/helyzet mit kíván <#nevetes1>#nevetes1>. Kifejezetten vicces volt, amikor a sok lassú heavy és td között befutottam malinovkán 4 arty mellé és kilõttem õket <#hehe>#hehe>.
Valakinek van már tier9-se ezen az ágon? Õ is ennyire op? Ha igen, akkor nagy élvezet lesz az is <#crazya>#crazya>
Csata: Mountain Pass 2012. október 16. 15:18:15
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 4 668 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 50 036
Csatában elért Achievement: Top Gun
Prém nélkül,5692 dmg.
Megtollasodni nem fogsz velük...... persze ez csak az én véleményem
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Rohadt idegesítõ volt.
wot név: _bitang
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
wlanseraf: te most direkt szopatsz? ez jött le a kommentembõl? megmondhatnád, h melyik szókapcsolat a "noob" szinonimája, máshol is használnám
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.