World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Utoljára nyáron néztem meg a statom és kedvenc tankjaim:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az E75-rõl és Ferdirõl még inkább nem mutatok statot.<#zavart1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

😊
Nem érted!!! béna fasz vagy meg én is...😄DDDDDDDD

..azert ilyen replayokat produkalni, nem nagy teljesitmeny. annyira ez azert nem ritka dolog..
Nincs, kedvedért holnap a tripláknál bekapcsolom, de tudod ez megint olyan hogy én vagyok a béna... tudod mit én vagyok😊 1725 effel én vagyok a full noob ebben a játékban... gratulálok a cucc az teljesen jó😄DDDDDD én vagyok a fasz😄DDDDDD

a typert adtal penzt. az idod ugylatszik neked nem er semmit. nekem igen. van nekem is prmeium tankom, nem is egy es en nem a nullas sebzesekre akarok veluk farmolni. ez szintiszta lehuzas csak. lehet teged ez a pofatlansag nem zavar, de engem peldaul igen. plane hogy koltottem a jatekra nem keveset.
de replay egyikrõl sincs, ha jól gondolom 😛

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

nincs prémem már egy ideje, volt 1 T34-em ingyé, de vettem egy typeot, h kényelmesebb legyen egy kicsit a pénzkeresés, én kérek elnézést. ha meg nincs prémtankod, akkor ott a T5-T6, 5 körönként. na bumm

Soxor nagyon kicsin múlik, hogy ki deglik meg.

Hát ez bizony így van. <#smile>

505thZajcev[PT]
Sajnos nagy problema mostanaban a rengeteg 0-as damage. En is rendszeresen, joval nagyobb aranyban tapasztalom mint regebben. IS7, obj268 rendszeresen nem uti le a masik tankot, es amit itt Wlanseraf is emlitt hogy ezen meccsek mehetnek el. Neha van ugy hogy siman tudok tartani egy oldalt obj268-al, mert 1000-es hitek ele meg a tier10-esek se nagyon mernek kinezni. KIpontozza oket az ember es megnyeri a meccset. De ami masik problema hogy a random direkt basszogatja az embert. IS7-esel vagyok, tudom hogy 490 az atlagsebzes, elottem a tank 330 hp-val, nah mondom ez egy loves es a radaron latom hogy masik iranybol a haz mogul jon egy masik aki ele addig gyorsan beforgatom az elejet. De mi tortenik? 321-et sebez a 490-es agyu es a buzi med tuleli, ramront, megtrackel, nem tudom beforgatni az elejet, es oldalrol szetszednek, nem tudok fedezekbe menni, jon a mumus s51 1000-es hitje, es buktam azt a kort, az esetek tobbsegeben a csapat is bukta a kort. Es egy ilyen nuansznyi szarokon mulik a csata, nem a skilleken. Ez a baj.
Manapsag ha tudom hogy az elso 3 talalatom elveszik, akkor tudom hogy a random a masik csapat mellett van es menekulok eloluk ha tudok 😊

Még jó hogy 3 óra alatt mentem 20 csatát és csak 3-4 volt ilyen😄DDDDDDDDDDD

..errol van szo! vegyel premiumot, h ne szivj evvel.
😄 értem.. tök jó hogy ezen múlik😊 föleg hogy volt nem egyszer hogy 2 egymás után..

jó, hát én abba mondjuk nem halok bele, 10 körönként megyek egy kört type-al, amúgy is ez egy elég kirívó eset, általában azért kevesebb, ha jól gondolom.

ugyanúgy meg is úszhatod, ha fordítva történik, ebbe nem gondolsz bele?!

..ha megnezed a kepet, amibol az egesz indult, ott 12 atuto lovesre 1400 sebzes jott ki vegul. kb a fele elmehetett a semmibe. az -6k loszer. az azert csatankent nem keves..
Értem csak ennyi? ha mondjuk annyi HP-m van csak hogy a következõ lövés megöl? az semmi? vagy ha állok egy T10 TD elõtt aki mondjuk 300 HP-van és kapok emiatt egy 1000 sebzést? azt nem fizetem meg?

Azért hogy ne keress pénzt... lol....

igen, ezeket a 0 dmg-es lövésekre eltolt lövedékeket kell pluszban megfizetni, de ennyi az egész

Jobb is szerintem... mert ennyi idõ alatt nem érteted meg... + szajkózod a WG hülyeségét..

Solten
lájk

Saor Alba

..evvel csak az a baj szerintem, h kozel sem biztos, h azt a megmaradt hp-t a modulert te fogod leloni az ellenfelrol. es innentol neked az kemeny minusz 1k-s lovedekek mellett..
Alien69
Ok, igazad IS van, nem tagadom. Inkább placebó, mint tény. De ettõl függetlenûl, volt, amikor ennek tulajdonítottam, hogy nem deglettem meg (nem alaptalanul). Soxor nagyon kicsin múlik, hogy ki deglik meg. Arányaiban nézve persze tuti ráfizetés, hiszen a csaták 99%-ban nem ez fog segíteni.<#ravasz1> Bár ki tudja. De, volt amikor francia tárassal kerültem szembe, és biza ott nem volt mindegy, és ilyen kicsi is dönthet. Meg sokminden más is, pl megadja-e a találatot. Type-val is volt olyan, hogy egy másik type 1:1-ben lövöldöztük egymást közvetlen közelrõl, és a fele lövésünk ment a levesbe. Nem modul sebzés, mindegy volt, mit csinálunk. Volt, leálltam, becéloztam, semmi. <#nemtudom> <#hehe>

..ugy gondolom, h akkor viszont az lenen a korrekt, ha a kilott modulert is szamolna sebzest, es kreditet. mert igy a vegelszamolasban semmit nem ernek. marpedig penzt sebzesert kapsz.
amúgy ehhez a 0 damages témához: nem hinném h nagyon befolyásolná a kapott xp-t vagy creditet a cucc, ha 0dmg-et ütsz akkor a hp ott marad rajta, amit aztán ugyanúgy le lehet lõni(a csata megnyeréséhez le is kell, nem fog mindenki az idõk végezetéig 0 damageket osztogatni, mert akkor a csaták 90%-a draw lenne), tehát a dmg-ért járó xp így is, úgy is kiosztásra kerül. a 0 damagek meg mindenkinek ugyanolyan eséllyel jönnek. max kicsit tovább tart a csata a sok 0 sebzés miatt, ennyi, szerintem.

Azok közül egyik sem arról híres, hogy jól keres. Várd meg az újakat vagy spórolj egy T8-as prémjárgányra.
Maala
Na jó, feladom mára, további jó sírást a varázslatos módon átütõ, de nem sebzõ lövések miatt, opcionálisan pedig további jó szapulásomat.

Majd holnap visszaolvasom a termést.

XP-t kapsz a kilõtt modulok után. Persze attól még HP nem megy le, és vígan sétál tovább a tank (ha nem lánctalp volt), vagy kilõ téged. De a lövés az "átlövés"-hez kerül.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ki a gecit érdekel ez? gondolod hogy mi nem tudjuk ezt? de hogy kurvára nem kapsz érte semmit az ennyi lejátszott meccs után tisztán látszik... ha az van le írva hogy kapsz hazugság...

Sziasztok.prem tankot szeretnék venni,max 1750 goldért.Melyik az a tank,ami a legtöbb lóvét hozza,és jó is vele játszani.A válaszokat elöre is köszönöm.
Maala
Még valami, ennek talán már hisztek, de kétlem:

Armour penetrated / Critical hit to external module
Penetration!

Magyarul ha modult lõsz, akkor is penetration-t mond(h)a(t)nak Ivánék, nem kell hozzá a hullt is sebezni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

.. 12k meccs utan, es iylen statisztikval, meg mindig avval jossz, h nem tud jatszani. mintha nem is evvel a ajtekkal jatszanal. az erveket mar ketten is felsoroltak, de lepergett, mert nalad az ellenerv annyi, h huyle, nem tudja hova kell loni. egy kezdonel meg hiheto lenne, de mondjuk nala, ez csoppet valoszinutlen. es nem avgyok a klanjanak a tagja. egyszeruen enynire szar ez a jatek, mert 3 patch ota belebuzeraltak, h ne keressenek annyita a jatekosok.
az én átlagom 0.3, tehát hazudsz! 😄

Maala
Köszönjük hatalmas érveidet, trollka-bolka. 😊

egyenlõre eléggé pang az a béta. valamikor több perc míg elég ember van egy csatára...

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

(artyknál)<#eplus2>

remélem ez 8.1-be már be lesz vezetve 😄😄😄😄

Na ehhez a marhasághoz csak gratulálni tudok!
M1A1 löveg újratöltése 3.5 másodperc, ezen a töltésgyorsító kemény 0.35 másodpercet javít. Ennél még az emberi reakcióidõ is hozzabb, ha nem hiszed, mérjed le.

A célzási ideje az ágyúnak 1.7 másodperc, célzásgyorsítóval kemény 0.17 másodpercel gyorsabb, ez szintén bõven nem érzékelhetõ.

Szóval te most elköltöttél 700.000 creditet a töltés és célzásgyorsítóra olyan javulásért cserébe, amit még érzékelni sem tudsz, és megterhelted(és ezzel lassítottad) extra 300 kilóval a kis 13 tonnás papírból készült páncélvadászodat, aminek a mozgékonysága az egyetlen elõnye.

De gondolom te érzed hogy jobb, mi? Placebó hatás, így nevezik ezt az orvosok. Én inkább butaságnak nevezem, ha nem gond.

minden eredményed elvész, a 0-ról kell kezdeni. wotban asszem úgy volt, hogy aki X dátum elõtt regelt bétába az kapott vmi prémium tankot, de majd az okosok kiegészítenek. 😊

"alap zoom" ilyen lett:

full zoom:

meg a perspektíva is megbuzult:

ha van kedve valakinek bugot reportolni, tegye meg nyogodtan, és nem bajlódom vele.

üdv! Szerintetek ha vége van a wowp bétájának, az ottani karaktered elvész, vagy megmarad a játékban? Béta tesztereknek várható valamilyen kedvezmény majd? Azért itt kérdezem, mert gondolom sokan toltátok a wot bétáját.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

.. koszonjuk emese.. elegtelen, leulhetsz.
Maala
Sõt, reggel még az Ac46-al egy VK36-osba 3x lõttem bele úgy, hogy nem sebezte, mert egyszerûen azt hittem, hogy a 236mm pen elég lesz, bárhová lövök. Hát nem volt.

hehe, kaptam egy bugot .. laptopról nyomva véletlenül ablakot váltottam ezzel a buzie touchpaddal (melóban windowed nyomom..), visszalépve a játékba (sniper nézetben voltam éppen) az alapértelmezett nézetnek a nagyítottat vette a játék, én pedig még tovább tudtam zoomolni (a ~300 méterre lévõ tank teljesen kitöltötte a képet, gyakorlatilag láttam a kémlelõnyílásában a partancsnokának a szemeit .. ). a csata után a garázsom is ultrazoomban van, úgy maradt .. nem tudok annyira kizoomolni, hogy beleférjen az egész tank .. vicces .. 😊

sõt, a következõ csatában is úgy maradt, mindjárt tolok fel képeket .. 😊

Maala
Úgy, hogy a lánctalpát lövöd. Vagy hogy a lövegét lövöd. Vagy az elõbb lõttem DB-val egy tigrist periszkópon, átment, de 0 sebzés. Magyarul, ha modult ütsz.

HUNS-osok kíméljetek meg a hordaakciótoktól, mert vissza mertem szólni az egyik társatoknak, hogy figyeljen jobban oda, hogy mit lõ.

fsb1000
DaoPay vásárlás:
WG visszaigazolta a 2880FT-os vásárlást. Telenor számlán 2946 FT.
Lehet árfolyam különbözet, a Telenor szerint semmit nem tesznek rá.
Viszont van havi keret, ami csomagtól és vásárlásoktól függõen 5-10-20eFT.
Kártyás telónál nincs keret, de a nagy feltöltõn lévõ 20% kedvezmény sincs a 90-es számokra.

Lájkoltam<#taps>

WOT nick: tepi1

Alien69
T49-re simán jó minden gyorsitó. Bizonyos helyzetben az a kicsi PONT elég ahhoz, hogy ne TE degelj meg. Mivel vékony lemezbõl van, másnak nem nagyon van értelme. Ha eltalálnak nagyobb tankkal, úgy is megdeglesz. A sebességgel lehet nyerni. Csak, nem a legelején kell rohhani, hanem a végjátékban.Addig a túlélésért kell kûzdeni, messzebbrõl támogatni a többieket. Aztán, ahol rés támad, ott be lehet rongyolni, Zexuálissan zaklatni az artykat, vagy akár a lassú tornyú heawyket, TD-ket. <#idiota>

Igen nagyon😊

..biztos nagyon megijedtek akik benne ultek!
hozzá tenném ezek a remek csaták az elmúlt órákban születtek nem fél év alatt gyûlt össze....

Legújabb😄 itt nem csak a szar játék miatt fos hanem mert lowHP-s killek voltak...

Na de😊 S-51 50 méter ráfordulok "pen" nulla sebzés ööhöömmmm megy tovább a csata bat155 fasz tudja mi arty fos... 50 méter oldalról megküldöm "pen" nulla sebzés... aham és ez a fasza játékmenet ahol egy bádoglemezbõl össz eszkábált szarra rálövök egy top heavy tankkal és átlövi és semmi nem történik😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Van ilyen is, de most nem IS7 pontatlan lövegérõl van szó, hanem E50-es medekrõl, azokkal meg lehet pontosan célozni. Tehát ezért lenn jó látni, hogy mi történt. Távoli lövés volt, vagy közeli, miylen tankot, hol akartak sebezni. Nem egy nagy kérés szerintem egy replay az igazán durva esetekrõl.