World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amúgy szerintem egy felnõtt ember el tudja dönteni, hogy a következõ tíz percben várhatóan lesz e más dolga vagy sem, elindítson e egy meccset vagy sem. Nyilván váratlan dolgok mindenhol felmerülnek (postás stb), de ez az esetek 1%-a.
Annak például, aki elindította a meccset, de már a kezdéstõl kezdve AFK, vajon milyen mentsége lehet arra amit csinál? A betöltés alatti tíz másodpercben akadt halaszthatatlan dolga? Azért ezt nem veszem be.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A legnevetségesebb az, hogy a WoT-ban tartanak a legrövidebb ideig a meccsek az összes online játék közül. Más játékokban 40 perces, egyórás meccsek vannak. A WoTban egy átlag meccs kemény 10 percig tart. Gáz hogy egyesek még 10 percre elõre nem tudják eldönteni, hogy kell e mást csinálniuk vagy sem. Nevetséges hogy ebben a játékban is ekkora gond az AFK jelenség. Komolyan három percesnek kell lennie ahhoz egy meccsnek, hogy mindeki végig ott üljön a gép elõtt, és ne álljon fel a közepén?
És ami itt a lényeg, hogy sokkal kevesebb lenne az afk-tank, ha bevezetnék azt, hogy aki lófaszt sem csinál az nem kap semmit.
Azért nem biztos, hogy fontosságban össze lehet hasonlítani egy gamet meg a kisgyermekedet. Nekem is sokszor volt, hogy menni kellett, mert az anyja épp nem bírt vele akkor ott kell hagyni a játékot hisz kevés dolognál elõrébb való. Amúgy nekem már sokszor jól jött az otthagyott tank, tegnap egy tigris2 állt magányosan a pálya közepén amíg az ellenfél tigris2-ese azt lõtte én a T25-AT-val fullról 200hp-ra lelõttem, oda sem nézett rám, csak a nagyvad érdekelte, a végén egy IS kilõtte.
Na ezt meg kell osztanom 😄
nap elsõ csatája 😄
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Stats for date 2012-10-13
Victory ratio: 84.21%
Battles: 19
Efficiency: 2392.47
Average tier: 6.16
Experience: 11461 603.21
Capture points: 123 6.47
Defense points: 0 0
Damage: 28466 1498
Kills: 41 2.16
Spotted: 25 1.32

Megvan a mai röhögõs meccsem az is biztos...
Azt azért nem nagyon bírtam felfogni, hogy én mire lõttem egyet, nálunk már kb 7-en a halálba rohantak <#falbav>#falbav>
Lehet, hogy egyszer meg fogom érteni ezeket a zseniket, addig maradnak a hasonló körök <#csodalk>#csodalk>
Bár az ellenségre sem lehet panasz, a 28 bekapott találatból kb az elsõ 10 nem sebzett, max láncot (tudom OP orosz IS)<#banplz>#banplz>

Képet megint nem rakta be.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Rendes szerveren jobb lehet mert pl a T-25öt is berakhatja T7be mégis ( szerencsére ) zömében T5ök ellen rak.
WoT: Nishizumi77
Elnézést az közbeböfiért és a részletes tájékoztatásért, de itt van aki már felnõttként nyomja. 😊
The Matrix has you...
A másik két T9 tankunk mennyit is sebzett???
0...Nullát,Semmit...mind a ketten!!!