World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
A postás jöhet pont abban a 10 másodpercben 😊 Volt hogy azért nem kapott borravalót, mert szöszmötölt és közben végighallgattam ahogy szétlõnek 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem errõl beszéltem. Mint írtam, megesik. De ne járjon már érte jutalom.
Amúgy szerintem egy felnõtt ember el tudja dönteni, hogy a következõ tíz percben várhatóan lesz e más dolga vagy sem, elindítson e egy meccset vagy sem. Nyilván váratlan dolgok mindenhol felmerülnek (postás stb), de ez az esetek 1%-a.

Annak például, aki elindította a meccset, de már a kezdéstõl kezdve AFK, vajon milyen mentsége lehet arra amit csinál? A betöltés alatti tíz másodpercben akadt halaszthatatlan dolga? Azért ezt nem veszem be.

Sippie
nem kell túldramatizálni a dolgot. A 0 credit 0xp bõven megteszi hogy a szándékos AFK játékosokat kiszûrjék, annyi áldozatot pedig hozhatnak a nagyon fontos, nagyon hirtelen kiderülõ dolgokat mûvelõ, nagyon felnõttek.
patchaou
Legnagyobb gond szerintem az, hogy sokan vannak akik tudják, hogy nem tudnak ilyen-olyan okból végigtolni egy csatát, de felváltva pakolgatják be a 8-as prém tankokat, mert valamennyi kreditet így is hoznak.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ja. Kötelet a bunkóknak, akiknek fontosabb dolguk akadt.<#banplz>

AFK az, aki a meccs alatt feláll a géptõl, tökmindegy mennyi idõre. Megesik néha hogy kell, de ne járjon érte se XP, se pénz. Legalább motiváljuk valamivel az embereket arra, hogy végigjátszák a meccset, ha már egyszer elindították.

A legnevetségesebb az, hogy a WoT-ban tartanak a legrövidebb ideig a meccsek az összes online játék közül. Más játékokban 40 perces, egyórás meccsek vannak. A WoTban egy átlag meccs kemény 10 percig tart. Gáz hogy egyesek még 10 percre elõre nem tudják eldönteni, hogy kell e mást csinálniuk vagy sem. Nevetséges hogy ebben a játékban is ekkora gond az AFK jelenség. Komolyan három percesnek kell lennie ahhoz egy meccsnek, hogy mindeki végig ott üljön a gép elõtt, és ne álljon fel a közepén?

Kezdésnél kiderül a legtöbbször. Meg az esetek 99%-ban nincs olyan aki ne ficeregne. Mégha nem is mozog, a tornyát forgatja. Ha kilõnek akkor a halál utáni móddal végig tudod nézni az élõket.
patchaou
Olyankor az egeret azért csak mozgatja az ember. Ha mégsem akkor afk.

Sippie
köszönöm a részletes tájékoztatást õfelnõttesége. Bár értelmes magyarázatot még mindig nem kaptam arra miért is ne kapjál ezért 0 kreditet. Közbe jött valami, hát közbejött, másik 14 ember szív miattad, de te is túléled ha minuszos köröd lesz. Cserébe a prémium egyhelyben álló leecherek/botok is megszûnnének.
Pl nem mozdul ki a körbõl. Ez nálam automatikusan afk. Meg pl. számolná a játék, hogy 2percig abszolút nem mozgatja az egerét a játékos (pl. az ágyú sem mozog, ami nyugodtan mozoghatna, hisz nem jár érte bünti álcázáskor egész addig amíg az egész tank nem mozog.). Ilyen-olyan multi játékokba meg volt ez oldva. Pl. régen cod2be volt néhány szeró ahol ha nem mozgott az illetõ tegyük fel 2percig, akkor automatikus sérült folyamatosan a katonája egész addig míg meg nem halt. De cs-be is meg volt ez valahogy oldva ilyen szervermodokkal.

tesztszerver nem megy már?
De hogyan nézed meg, hogy afk? Ha a lemmingvonat elindul jobbra és te a TD-vel egyedül véded a bal oldalt, de ott csak egy tank jön és a meccs maradék 10 percét egy helyben állva töltöd védve a bázist, akkor kb afk vagy és mégsem.

Yoyo
Ez ok😊

Persze, nem szabad összehasonlítani! Ez egy játék, emiatt minden más fontosabb, ami az életben történik. De jutalmat nem érdemel az afk.
Yoyo
Azzal egyetértek, hogy ne kapjon semmit, nem is arra reagáltam, csak a konkrét példára, én sem szoktam dühöngeni, ha fel kell állnom csata közben és kilõttek, az tényleg dühítõ, mikor a T29 áll a kezdõkörbe és lehet, hogy el tudná dönteni a csatát, de meg lehet érteni, persze ne járjon érte jutalom. Tegnap elõtt volt egy eset, hogy fel kellett állnom, elõtte elbújtam egy szikla mögé, mire visszaértem még ment a csata és éltem a csapatom már foglalt, ha nem érek oda akkor az enemy hamarabb behúzza a zászlónkat, persze egész csata alatt egyet sem lõttem, nyertünk, ha nem érek vissza jogosan haragudhatott volna rám a team.

patchaou
Nem is szabad összehasonlítani. De ha valaki ott hagyja a játékot bármi miatt, az ne akarjon jól járni. Ne kapjon se xp-t se kreditet. Velem is volt már, hogy fel kellett állnom miközben betöltött a játék és megszívtam mert szarrá lõtték büntetlenül a 9-es heavymet. De az Én hibám volt, megesik néha. Mondjuk olyan is volt, hogy nyertünk és kaptam egy acélfalat 😄 Gondolom valami scout élvezkedett egy ideig az afk heavyn 😊
És ami itt a lényeg, hogy sokkal kevesebb lenne az afk-tank, ha bevezetnék azt, hogy aki lófaszt sem csinál az nem kap semmit.

Yoyo
"mert az idõben elõbb vállalt kötelezettségét egy másik miatt félbehagyja."
Azért nem biztos, hogy fontosságban össze lehet hasonlítani egy gamet meg a kisgyermekedet. Nekem is sokszor volt, hogy menni kellett, mert az anyja épp nem bírt vele akkor ott kell hagyni a játékot hisz kevés dolognál elõrébb való. Amúgy nekem már sokszor jól jött az otthagyott tank, tegnap egy tigris2 állt magányosan a pálya közepén amíg az ellenfél tigris2-ese azt lõtte én a T25-AT-val fullról 200hp-ra lelõttem, oda sem nézett rám, csak a nagyvad érdekelte, a végén egy IS kilõtte.

itt se.
patchaou
Csak nálam nem megy most valamiért a teszt, vagy épp nem elérhetõ?

Master91
Heavy tankokat papìron(!) a legkönyebb èszre venni (persze ott vannak a 8-9-10es nèmet TD disco gömbök),mert nagyobb úgymond a tèrfogatuk. Faq-ba fentebb tènyleg jò kis cikkek vannak àlcàzàsròl,meg alatta 1-2 sorral is talàlsz.(telon vagyok,ezeket nem làtom most)
http://mwreplays.com/replay/N9BG8005Q6SH/

Na ezt meg kell osztanom 😄
nap elsõ csatája 😄
Hát itt valami nagyon nincs rendben. Szerintem neked a FAQ olvasgatása hasznos lenne.
Az m48a1 tank egy nagyon jó kis tank. Csak egy a baj vele hogy iszonyat hamar kiszúrja az ellenfél hiába van rajta álca háló és hiába vagy vele egy bokor közepén akkor is úgy kiszurnak hogy csak na. Azt értem hogy a láthatattlanság csak a Hevyk kiváltsága ezzel ellensúlyozva azt hogy mondjuk lassuak. Bár ez sem igaz mert elég fürgék a tier 10 hevyk is már. Szóval egy kicsit nagyon igazságtalanság hogy ennyire könnyen kiszúrhatú egy medium tank... ezzel csúnyán elrontották a játékot. Plussz a másik probléma hogy 26 k a javítás minimum tehát folyton veszteségbe vagyok ezzel a tankal. A jó az hogyha nem vagyok minuszba hanem pont annyit nyerek amennyit vesztek is. Miközben nagyon szívesen mennék többet medivel de nem tehetem mert a lomha tetû T34 el kell kreditet keresnem. Egyébként a T34 azon kivül hogy rohadt lassú és baromi sokáig tart az újra töltése és baromi sokáig tart amig lenyugszik a célkeresztje ha egy ellenségre fordítom... mindezek ellenére jól lehet vele játszani mert nagyon jól rejtözködik. Ha meg mégis meglátnak fedezékbe bújok amig elnem tünök a térképrõl és királyság ismét elõmerszkedhetem és nézelõdhetek nyugodtan. Ezt az m48a1 sajnos nem lehet megtenni😞( mert egy másodperc alatt kiszúrják.. Pattonnal sikeresebb voltam és még kreditet is tudtam +ba termelni az m48a1 -el ez egyenlõre nem megy😞 Pedig iszonyat jó képességekkel megáldott kis tankocska. Szerintetek ha kiválasztom az álcázó skillt és mellé pluszba felteszem az álca hálót akkor igy eléri egy hevy tank láthattlanságát?
Az egy dolog, én a T-34-85 top ágyújánál már be vagyok rendezkedve, hogy minden 3-4. lövés nem sebez. Ilyenkor reménykedve figyelem a delikvenst, hogy legalább trackeltem-e, aztán belenyugvó sóhajtás, és lövöm tovább. Komolyan sokszor már fifti-fiftinek érzem a sebzõ/nem sebzõ találatok arányát.
bujcsik555
Ezigen, a csodálatos random faktor. IS-3, Bl-9. Papíron ugyebár 390 az átlagsebzése. Az egy dolog, hogy a 12 áthatolo lövésbõl 9 sebzett. De hogy a 9 lövéssel 2813 dmg, az durva. És egy olyan se volt köztük ami low hp-s tankba lõttem, szóval egyik se volt kill, ami levinné esetleg. Ez fasza 312,5-ös átlag sebzés. Hurrá!

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

E-100 ról vélemény?

lol most néztem vissza hogy néha velem is kegyes ez a qva game 😄

Stats for date 2012-10-13
Victory ratio: 84.21%
Battles: 19
Efficiency: 2392.47
Average tier: 6.16
Experience: 11461 603.21
Capture points: 123 6.47
Defense points: 0 0
Damage: 28466 1498
Kills: 41 2.16
Spotted: 25 1.32
Esküszöm ma rammolós nap van,elõbb Widpearkon csináltam két francia kukás dobozból és egy s51-bõl szemetet(13-75,13-90),majd most Prokhorovkán S51 Gw panther rammolva.T110e5 megpróbált lerammolni de õ jobban kapott mint én.

Epherandes

Megvan a mai röhögõs meccsem az is biztos...
Azt azért nem nagyon bírtam felfogni, hogy én mire lõttem egyet, nálunk már kb 7-en a halálba rohantak <#falbav>
Lehet, hogy egyszer meg fogom érteni ezeket a zseniket, addig maradnak a hasonló körök <#csodalk>
Bár az ellenségre sem lehet panasz, a 28 bekapott találatból kb az elsõ 10 nem sebzett, max láncot (tudom OP orosz IS)<#banplz>
Master91
Jaa így már értelek!
Figyi, ezt te sem gondolhatod komolyan. Nem elég, hogy a csapatod -1-rõl indul, még díjazni is kéne? Bárkinek bármikor közbejöhet valami fontosabb, de jutalmat azért ne várjon már el, mert az idõben elõbb vállalt kötelezettségét egy másik miatt félbehagyja.
Master91
Jaa így már értelek!
Jó de átütésnek írja,684 sebzés 1 lövéssel.De csak elcsaptam.

Master91
Ez a rammolás oO

Képet megint nem rakta be.

Volt egy igen szar csatám,a csapat egy rakás szar volt,végén nyolcan voltak ellenem,úgy döntöttem hogy mielõtt még kinyírnak öngyilkos leszek,full gázzal bele szálltam egy arra járó hulladék papírból készült batmobilba.Hatás frenetikus volt,bat szétfröccsent.Igaz én is meghaltam,de már kb 100 hp-m sem volt.Nem is tudtam hogy az ütközés is átütésnek számít.

Én a helyedben még most adnám el mindet 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

nagy tierben már jóval nehezebb lesz artyzni!
505thZajcev[PT]
Vagyis ize, xp maximum.

505thZajcev[PT]
Ez mi ez? Ilyet meg nem lattam. Van credit maximum?

Solten
do not feed the troll

Saor Alba

Ment egy nagy + pett3rson!
Átérzem fájdalmad 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

kb 3 kört mentem vele, abból 2 T8ban volt, de ez nem meglepõ mert sokan nézik az új tankokat és nyilván nem T6osakkal kezdik, rengeteg T8as caernarvon volt.
Rendes szerveren jobb lehet mert pl a T-25öt is berakhatja T7be mégis ( szerencsére ) zömében T5ök ellen rak.

WoT: Nishizumi77

Tisztelettel megjegyezném, hogy nem jó ötlet ezen a fórumon azt reklámozni, hogy csak arty-val tolod. Nem nagyon kedvelik itt ezeket az embereket.

Ebben van némi tapasztalatom 😊 Mármint, hogy miért ne adjanak rá 0 pontot. Egyrészt azért, mert az illetõnek bármi sürgõs elintéznivalója akadhat addig amíg betölt a játék. Viccen kívül 😊 Tudom, hogy Én vagyok az állat mikor az 1 hónapos kisfiamat éppen eteti az Anyja, közben Én leülök, hogy nyomjak két kört, mert aztán úgyis büfiztetni kell a gyerkõcöt - azt meg persze Apa csinálja -, szóval ekkor jön Murphy és tuti lesz valami a gyerekkel, hogy fel kelljen állnom és mondjuk csak a csata közepére érek vissza, mikor már a fél banda elhullott. Bocsi, de az Apáknak is van joguk játszani néha, nem? 😄

Elnézést az közbeböfiért és a részletes tájékoztatásért, de itt van aki már felnõttként nyomja. 😊

The Matrix has you...

Utállak titeket kedves "csapattársak":

A másik két T9 tankunk mennyit is sebzett???
0...Nullát,Semmit...mind a ketten!!!
marha sokat védtem..... ha valóban azt mutatná akkor lenne vagy 300 😄