World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Kifejlesztettem párhuzamosan a Tiger II-t és a KV-4-et is. Pénzbõl viszont örülök hogy 1 árát össze tudtam szedni. Viszont fogalmam sincs melyiket kéne megvenni. A fórumokon amiket olvastam mindkettõ kapott hideget-meleget.

Szerintetek melyik a jobb?
Én azt szeretném,ha végre büntetnék az olyan retardáltakat akik t10 tankkal behoznak kicsiket platoonban.Is4 ma su26 bt2 klán társakkal jött.Mikor némi angoltudásommal elküldtem az anyukájába nekiállt pofázni valami klingon nyelven.

Látod.. fontosabb volt, hogy a burmaiaknak is legyen zászlajuk a játékba.

Perzsával meg ott bénázom 180-al....

Hát az nvidia M kártyás low fps lagot nem most oldják meg ezek szerint. Tudtam ugyan, hogy így lesz, de reménykedtem a csodában.

höhö... de a T8-as medet durválom a 22x-es penel.... elég vicces...

Tesztszerver 2. verzió változások

List of changes Between First and Second Tests of Version 8.1
Fixed poor visibility of the projectile when firing in the sniper mode.
Inscriptions on USSR tanks were reworked for better visibility and entertainment.
Inscriptions of all nations were reworked to be readable from a distance.
Fixed emblem: added Myanmar flag, corrected inscription for Taiwan flag.
Characteristics were re-configured for the majority of British vehicles.
Costs of British vehicles were re-configured (profitability and repair costs are still in progress).
Adjusted matchmaking and battle tiers for the British tanks.
Fixed names of some modules for the British tanks.
Fixed bugs on T110E5 and AMX 50 120 emblems.
Clarified terms for receiving the award "Patrol Duty".
Fixed some bugs, and improvements were made for the maps reworked in 8.1 for the new render: El Halluf, Abbey, Dragon Ridge, Province.
Fixed some minor bugs on maps: Fisherman's Bay, Airfield, Ruinberg.
Fixed incorrect brightness of effects (too dark or too light) on some maps.
Fixed hanging up of the camera when giving a command in the Radial Menu.
Fixed incorrect conversion on credits when buying large amounts of "gold" projectiles for credits.
Fixed battle replay is not ending when the battle is over.
Fixed inability to resume battle recording after turning it on/off.
Fixed the missing skill training percentage when choosing a crew member.
Fixed rare "hang" of the game at start of battle.
Fixed rare "hang" of the game when exiting to hangar.

Eagle16
FV 215B-nek 8-as ROF-ja lett...nem semmi tûzereje van.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sajna egyre több ilyennel találkozok én is...
Tegnap beírta egy fickó délután egy jobb képességû (valóban)e100-nak,hogy õ ma az elsõ értelmes abból a fajból 😊

De vannak USA ágon is páran...

Megy a teszt szerver...

Az más 😄 Sárkány ellen sárkányfû 😄

patchaou
Olyan már volt, hogy esélytelen volt a helyzetem, az ellen egyik artyának pedig már volt 5 kill-je. Nem sokat kellett azon gondolkoznom, hogy adjak e top-gunt egy artyynak, vagy inkább vízbe fulladjak 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Akkor is ilyen szórakoztató lenne, ha mondjuk épp az elsõ Bruda medálodat tudnád összehozni, de az utolsó ellenséges arty vicces kedvében vízbe fojtaná magát, mert õ úgy döntött, hogy te nem fogsz Brudát kapni?

meg az artyk meg a TD-k :-)
Master91
Van teszt server, ki tudod próbálni.
Egyébként is ez is az artyknak kedvez, szóval felõlem felrobbanhat. 😊

Egy full HP-s egyhelyben álló ingyenfrag.

Osszák el a csapat életben maradt tagjai között. A nyavajás AFK tankkal csak az idõm megy, mikor full HP-ról kell lövöldözni, plusz ugye azért lát õ is.

Na, ez a tipikus esete annak, hogy nem lehet mindenkinek a kedvére tenni.

Amiatt vették ki ezt a megoldást a játékból, mert mindenki panaszkodott, hogy nem tudja kilõni a jól megérdemelt jutalmát.

Nem jobb neked, ha ott marad a tank és ki tudod lõni?

WoT account: cpt_Hungarian

Sippie
mondjuk ezt a vizes cuccot nem igazán értem mi értelme. Nyugodtan fizethetnének rendes javítást. Akkor ezért dobálják be magukat a scoutok a tavakba.
na akkor többet fogok búvárkodni 😄😄
Vagy a legénység ne kapjon semmi xp-t, ha már szándékkal kinyírják.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ha alt+f4-gyel lépsz ki, akkor maximum azért kell javítást fizetned, ha meglõnek. Ha nem bántja senki a tankodat, akkor nem.
A 10% javítási költség pedig azért jár, ha vízbe fojtja magát valaki. Mivel a tank nem sérül, csak a legénység fullad meg. Vizes pályákon elõszeretettel alkalmazzák.

De félreértés ne essék, nem az volt a célom, hogy tippeket adjak mások megszívatására, hanem hogy felhívjam a figyelmet, milyen visszásságok vannak a játékban.

Na ezt fogom én is csinálni😊))

Ó meg a mausba kéne még most nézem, 311 pennel már mindjárt életképesebb lesz 😄
Kivéve ha jó szokása szerint a játék fosinovkára rak.

WoT: Nishizumi77

Nekem most van 4,3 milla pénzem, csináltam egy garázs takarítást, eladtam amik nem kellenek, meg nincs is mit grindelnem úgyhogy csak pár kört megyek naponta akkor is prémekkel játszogatok meg DBvel duplázok.

Úgyhogy ha kijön a 8.1 4bõl 2 millát gold ammora fogok költeni: E-100 azt hiszem kapni fog 200 gold ammot, ez kb 1 milla a másik millából meg a rövid 105be fogok vásárolni amit majd vk28 meg néha a pz4 fog használni.
Más ágyúhoz nem tervezek venni, ezekbe a troll cannonokba éri meg szvsz.

Nehéz(eset) tank

Az azért nehéz tank, mert kurva nehéz vele játszani. 😊

Ja való igaz ,ja utánajárkálok csak gondoltam itt nálatok elörébb leszek😊))

😄DD

Szivesen! Legközelebb talán majd fellapozod a FAQ tankismertetõ részét, ahol Szpecnyaz irt róla egy elég jó jellemzést.

Vagy neten keresel egyet másik 5 millió leirás között, ami csak az e100-ról szól.😄 vagy ott a jewtube és mwrplays, ahol szintén rengeteg videó van. A lehetõségeid végtelenek, aki keres, az talál.

Am batár nagy, bazi nagy gyengeponttal, lassú, gyenge ágyúval, de ha bevezetik a credites gold ammót 8.1-ben, akkor akár nagy fun is lehet, csak legyen pénzed megfizetni...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Nohab
Ahelyett, hogy itt várod a sült galambot, megnézhetnéd a FAQ-ban a tankismertetõt, vagy rákereshetnél. Talán akkor nem is kell magaddal beszélgetni.
patchaou
Tééényleg, erre már nem is emlékeztem 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Röviden, tömören összefoglalva a leggyengébb T10 heavy.

Saját kategóriájában nem képes felvenni a versenyt mert lenyomják mint a bélyeget, csak kisebb tierek ellen hatásos az ágyúja.
8.1es credites gold ammonak köszönhetõen legalább lesz normális esély átütni a többi T10et, ez egy kis javulás.
Amúgy meg, bazi nagy célpont, átlagos sebesség, nagyon gyenge átütésû ágy, és gyenge páncél az egész.

Sippie
Ha játékon belül back to garage-t nyomok akkor lehet rendesen perkálni a javítást, de volt már amikor piros X-el léptem ki és másnap visszalépve sem épp plusszos kört láttam 😄
Hogy kell úgy kilépni hogy 1/10-edet fizessek? 😛
Na király ,amugy most már megvan csak tegnap kérdeztem rá .
Azt észrevettem hogy a tetejét lövik,most már tesztelgetem de még csak a sima ágyu van😊)

Régen felrobbantak az AFK tankok. Azt kellene visszahozni.

Két dolog jut eszembe mindig az E-100-ról.

Az egyik, hogy a VK4502B-nek az az elõnye az E-75-tel szemben, hogy az nem az E-100-hoz vezet. 😊

A másik ez:

<#nevetes1>

patchaou
Most pont nincs teszt, de lesz még. Szerintem próbáld ki. Mindenképpen jobb választás mint a Masu. A top ágyúja elég brutális, fõleg ha majd 8.1-ben ben be lehet raktározni prémlõszert... Jól forgatva pedig sokmindent lepattint.

Kilépni nem csak az adott csatból lehet, hanem Alt+F4-gyel az egész játékból is, és akkor csak simán AFK-nak tûnik a tank. És vissza is lehetne lépni, ha akarna az illetõ. Egyébként a dezertálásra gondoltam, amikor kilépést írtam, csak választékosan próbáltam fogalmazni, de valóban félreérthetõre sikerült.

Szerintem meg nem kicsi😊)))

Sippie
? A kilépésnek pont az a büntetése hogy teljes javítási költséget kell fizetni minden esetben.
patchaou
Jó nagy.

Hello sziasztok ,köszönöm a sok vélemeényt az E-100 ról ,igaz majd megoldom magam semmi baj.
Na jól elbeszélgettem magammal üdv😊))

Aki ki sem mozdul a kezdõkörbõl, afelõl nyugodtan lehetne akár 1 perces is a meccs, akkor sincs ott. Az esetek többségében szerintem ezek szándékos AFK-zások, szóval adott körben esze ágában sincs az illetõnek harci tevékenységet kifejteni.

Persze, bárkinek közbejöhet bármi, de szerintem az esetek nagyobb részét nem az ilyen jóhiszemû esetek teszik ki, hanem szándékos AFK leechelések. Pl meglátja, hogy a tornasor alján van, bevágja a durcit és kilép. Low tierben meg rendszeres, hogy csak beküldik a tankot csatába, de meg sem próbálnak játszani, mert így is pluszosak lesznek, és ha lassan is, de gyûlik az xp.

A másik meg a dezertálások kérdése...
Kilép a csata elején, mert nem tetszik neki a leosztás. És amiért kiszúr a csapattársaival, cserébe "büntetésként" a rendes javítási költsége 1/10-ét kell csak megfizetnie. Röhejes, hogy a játék céljával ellentétes viselkedést végsõ soron jutalmazza a program.

A legjobb meg, amikor az arty dezertál. Egész meccsen keresztül büntetlenül zaklat másokat, osztja a sebzéseket anélkül, hogy kockázatot vállalna. A saját csapatának tankjai meghalnak azért, hogy neki spotoljanak, meghalnak azért, hogy megvédjék a berohanó scoutoktól, medektõl, és a végén meg mindezért cserébe cserben hagyja õket. Mert nehogy már neki javítást kelljen fizetnie. Az, hogy másoknak õmiatta kell fizetnie, az teljesen rendben van...

Az ellenfél tagjait meg megfosztja a megérdemelt jutalmuktól.
Most nem is arra a kis xp meg kredit mennyiségre gondolok, hanem az erkölcsi elégtételre, hogy törleszthessünk azoknak, akik egész csata alatt megkeserítették az életünket. És igenis keserû szájízt hagy, ha ez nem sikerül, és az arty úgymond "büntetlenül" megússza. Mellesleg elég komoly jellembeli hiányosságra is utal.

Olyan egyszerûen meg lehetne oldani ezt is... a normál javítási költség 300%-át fizessék a dezertálók!
-Csak azért fojtotta vízbe magát, hogy megússza a javítási költséget? Nem jött össze, legközelebb játszhat akár tisztességesen is!
-Azért dezertált, hogy kiszúrjon másokkal? Rendben, de akkor fizesse meg a szemétkedése árát.
-Figyelmetlenségbõl esett a vízbe? Van ilyen, a nagy kredit mínusz majd segít, hogy legközelebb jobban figyeljen 😊

Egyszerûen meg lehetne ezeket a dolgokat oldani, HA akarnák.

Sippie
Rendicsek <#smile>
Nem is azokkal van a gond, akiknek éppen akadt valami dolga, ilyen amúgy is mindenkivel megtörténik, hanem azokkal, akik botokkal, vagy kézileg belépkednek a - sokszor - prémium tankjaikkal és várják, hogy csordogáljon az xp százasával, credit ezresével. Lehet az ilyeneket látni nap mint nap.
Félreértesz. Én erre reagáltam:

"Gáz hogy egyesek még 10 percre elõre nem tudják eldönteni, hogy kell e mást csinálniuk vagy sem"

Felõlem minusz XP-t is kaphat.

patchaou
"Ja. Kötelet a bunkóknak, akiknek fontosabb dolguk akadt."
Mi ez ha nem dramatizálás?
Ha valakinek néha közbejön valami, az kibírná hogy nem kap semmit. Én legalább is nem csinálnék ebbõl problémát. De tényleg sok az olyan görény, aki berakja a lõvét és meg sem mozdul, mert úgy is kap pár ezer kreditet. Ezeket pedig csak úgy lehetne megszüntetni, hogy az afk nem kap semmit.

Sippie
Akkor mondj már egy értelmes indokot arra, hogy miért NE járjon 0 credit és XP? (az hogy hirtelen nagyonfontos dolga akadt az nem az)
Azt büntetik ha valaki szándékosan kilép a játékból, annak szépen minuszos köre lesz, aki AFK az miért ne legyen büntetve?
Szerintem nem én dramatizálok. Ez egy játék, elõfordul, hogy egy körben valaki nem lesz ott, a következõben majd nem lesz ilyen gond. Amúgy is jobban idegesít a 13 tank elindul egy irányba jelenség, mint az, ha egy-egy játékos afk.

Egyébként próbálta valaki, hogy jelenleg mennyi XP-t kap kb, aki afk? Olyan marha sokat nem kaphat.