World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
És hogy hallgatom meg? oO
Toby0501
Rendben köszönöm a választ. Mondjuk nem lenne rossz így, de én 250 körülire saccolom majd a végleges lõszerárat abba az ágyúba, mert az 1000-st kicsit sok lenne.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Costs of British vehicles were re-configured (profitability and repair costs are still in progress).

Szerintem még nem teljesen lõtték be az árakat,az zárójeles rész alapján...
bujcsik555
Nem. Maguknak a tankoknak az árát lõtték be.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

NagyiBMX
Na ez a klasszikus arty party<#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Jól látom a tesztszerver leírásában, hogy beállították az árakat és xp mennyiségeket normál értékekre?
Mert ha tényleg így van akkor továbbra érdekes, hogy a Centurion T8-ban 85 pénzért lövöldözi a 226 penes skulókat. (Nem mintha bánnám, de így még jobban beszerzendõ kategória.)

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

+

A WoT-ban 110/56/4x csukaorr az gyengébb a kompenzáció miatt, mint 110/63.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Üdv mindenkinek! Hétvégén is beléptem a háborúba, azóta is mennek a csaták! 😄

+fav

★★★★★

Utolsó köreim egyike E-50-nel, és végre sikerült megcsinálni az epikus kombót 😊

Gyõzelem!
Csata: Serene Coast 2012. október 18. 17:04:03
Jármû: E-50
Szerzett tapasztalat: 1 629
Szerzett kredit: 62 713
Csatában elért Achievement: Top Gun, Szárnysegéd

döntött

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ez csak a LFP-re vonatkozik?
Az a gond, hogy legtöbbször nem is ott lõnnek át, hanem közvetlenül az orra felett, a két UFP lemez találkozásánál. Igazából ezt soha nem értettem, mert ott két irányban is döltött, szóval nem kellene annyira gyenge legyen. (lehet hogy ott sem alkalmazzák a valós szögeket?)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Én baromi jó köröket mentem IS-8al és az még a buffolás elõtt volt, már akkor is jónak tartottam.

WoT: Nishizumi77

én szeretem az IS8at. mondjuk más t9 heavym nem is volt.
Az is3 szerintem is a legjobb a szintjén.Nemúgy mint az is8 az sírógörcs csak duplázok vele annyira ratyi az is3-as hoz képest.Remélem az is7 az jó lesz hamár ennyit kell cumizni érte.Nyugtassatok meg akinek van hogy érdemes szenvedni érte 😊.
110/63 lesz az orrpáncél. Kb. egyenértékû egy E-50 frontjával.

Miért is? Most jön ez a normalizációs változtatás, vagy az IS-3on buheráltak vmit? Am én csak örülök, mert szeretem IS-3-t, bár vissza fogom venni t32-t ESL-re most hogy kreditért lesz a gold ammo😄 Legútóbb nyertünk 1250 aranyat 😊
Talán nincs még egy olyan tank, amit olyan biztosan eltalálok és átütök mint a KT (BL-9el). Talán az egyik kedvenc ellenfelem a nagy felületei miatt, még távolról is, míg az IS-3-al sokszor nem is próbálkozom távolról, mert pattog.

Saját tapasztalatom az IS-3-al, hogy egyrészt imádom a mozgékonyságát és a páncélzatát sem tartom gyengének. Számtalanszor megesett már, hogy bekerítettek, pl Type mögém vagy mellém került, amikor én valami erõsebbet ütöttem és a vicc benne az, hogy szinte minden esetben figyelmen kívül hagyhatom õket, ameddig végzek a másikkal, mert nem sokat tudnak velem kezdeni (igen, ez õket is minõsíti). Egy olyan meccsre is emlékszem, amikor kb 200 hp-val én voltam az utolsó a csapatból és kb 6-an körbevettek. Távolabbról lõttek, de kb a 10 lövés után tudtak kiszedni. Szerintem az IS3 nem lehet rossz választás a saját szintjén, akárhogy is nézzük.

Azóta meg tudtam nézni, ami érdekelt, mindenesetre köszi azért!

Tier6-7 heavy továbbra is 20-szal megy csak, a 8-asnak pedig még mindig nincs sebzése. Viszont a 8-as és 9-es medek továbbra is durvák. Kb ezekre voltam csak kíváncsi 😊

Miért, változtatnak rajta valamit?
Én már a 8.0-ban is reménykedtem, de úgy tûnik, hogy ugyanúgy átütnek, mint korábban.

light amx tudoroktól kérdezném, hogy mennyivel lett gázabb a 13-90 mióta feljebb lépett egy tiert? mert én anno kigrindeltem, hogy meglegyen még a patch elõtt, és a 13-75-el kifejezetten élveztem a játékot, akkor sokan azt mondtátok, hogy majd a 13-90 még jobb lesz. Gyakorlatilag csak tier 8-asként játszottam vele, és hát engem azóta nem gyõzött meg, . Most mindegyik amx el lett cseszve, vagy funolásra talán érdemes lenne visszavenni a 13-75-t, esetleg a amx12t-t?
Eagle16
A T9-es se gyenge Tier 10-es ágyúval 😊

VanDaal: az a baj hogy egyáltalán nem emlékszem a régebbi statokra, szóval nem tudom megmondani hogy mi változott. Csak ez tûnt fel eddig, hogy a Tier 10-es ROF-ja nagyobb lett.

Amúgy biztos lesz aki végignézi, és csinál egy összehasonlítást.

Teszten eddig egyetlen csatát nyomtam végig, FV4202-vel 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ez se rossz ötlet, de ismerem magamat és ha nem vásárolok be most akkor tuti más hülyeségekre fogom elszórni a pénzt 😄
Pl kitalálom hogy jajj ezt a tankot vissza akarom venni, megyek vele 5 kört és megunom.

Ez nem is rossz ötlet, de egyenlõre szerintem csak akkor vegyél nagy mennyiségben, ha 8.2-ben kiveszik a credites gold ammot. Hátha lesz félárú gold ammo a jövõben, gondolom akkor kevesebb credit is lesz.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Axon
Oda írtam, hogy számomra. Lehet, hogy csak én vagyok szerencsétlen a KT-vel, de engem minden létezõ tank sebez még a tier4-es felderítõk is. Böhöm lassú és 3-4 lövésbõl ki is szednek. Szökõévenként egyszer pattan le róla valami. Az IS3 viszont rengeteg lövést pattint vagy nyel el. Remekül gyorsul. Sarok vagy szikla mögüli csiki-csukiban remekül tudok vele csipkelõdni (szemétkedni) a tier10-es nagyvadakkal is. Statisztikai eredményeim meg torony magasan az IS3 fele billennek, mind winrate, mind kill, mind damage területén.
Mint említettem én most csak magamról beszélek és biztos másnak teljesen más a véleménye/tapasztalata.

KT lassú és nagydarab célpont.

Viszont mozgékonyabb és varázspáncélja van. Minden tanknak van gyenge pontja. Volt Tiger II-õm és IS-3 is, a Tiger II-õt eladtam, az IS-3at visszavettem.
8.1-ben az alja megszûnik gyenge pont lenni.

LoooL! Gondolom már a nerfet is belekalkulálják... kijön majd 8-as rof-al, hogy azért elinduljanak érte az emberkék, majd a köv pöcsben, 1 hónap múlva visszaállitják 7-re.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Nálam a T8 a határ. Ki lehet vele +-ba jönni, de azért tenni is kell.
Nem értem.
IS-3 orra alján ott van a közismert gyenge pont, ott bárki átlövi már 160as átütéssel is, még a mediumok is, beforgatni se lehet az orra kialakítása miatt. KT-nél ugyan van alul gyenge pont, de beforgatással simán átlõhetetlenné lehet tenni szembõl a 220 alatti átütésû ágyúk számára. Ágyú szempontjából a KT-é pontos, gyorsan szûkül és gyorsabban tölt újra, IS-3 BL-9ese a szokásos orosz szar döglassú célzási idõvel és tizenakaráhány másodperces újratöltéssel, és hozzá még elég pontatlan is.

Szóval pontosan miért is jobb klasszisokkal az IS-3? Nekem sokkal gyengébbnek tûnik minden szempontból, mint a KT.

Axon
Én mindenesetre már kíváncsi vagyok a KV4-re. Másrészt kacérkodom a gondolattal, hogy tovább lépek tier9-re esetleg tier10-re is. A KV4 ágán pedig számomra szimpatikusabb az ST1 mint az IS8. Paraméterek és beszámolók alapján pedig szintén az IS4-et találom vonzóbbnak az IS7-el szemben, de ez még persze nagyon távoli.

Hát igen, oda kell figyelni, hogy plusszosak legyenek a körök.
Nerfbait. Akkor se grindelek ki hátulsó-tornyos top tiert.

Köszi a válaszokat! Azt is olvastam, hogy általában minuszosak a tier8-ak, mert nagyon drága a lõszer és a javítás. Igaz ez?

Mindenesetre a Tiger-t meghagyom profitszerzésre, meg van pár tier5 is. (Kár hogy a PzIV-rõl leszedték azt a jó kis ágyút)
Nem tudom mennyire jó az ágyúja,de ha T34-el szembe jön egy kv4 nem félek tõle,semmivel sem jobb mint a Kv5,de Kt azért már veszélyes.Kv4-5 sokkal könnyebben kiszedhetõ mint Is3 meg KT.

Axon
Tévedtem. nem lõ gyorsabban a kv4 ágyúja.

Engem sem, de nem is ez a lényeg. Nem vietnámi papucskészítõkkel dolgoztatnak, hanem fejlesztõkkel. Azok meg szeretnek szórakozni meló közben is néha.

Axon
Miért lenne szánalmas a KV4 ágyúja? Nagyobb a penje mint a KT top ágyújának. Sebezni meg ugyanakkorát sebez, viszont gyorsabb a KT ágyújánál.
Ettõl függetlenül én sem tudom melyik a jobb tank. KT-m már van és ki is van grindelve, de nem vagyok vele megelégedve. KV4 már ki van fejlesztve és 2 milla kreditem már van is hozzá. Ha tier 8-as hevit kellene ajánlanom, akkor én az IS3-at ajánlom. Klasszisokkal jobb a KT-nél, legalább is számomra, de azt is elismerem, hogy a választás mindig játékos függõ is.

Cromwellen változtattak valamit?
Épp linux alapú operációs rendszerek órán vagyok úgyhogy még nem tudom megnézni miket ballanceoltak 😄

Biztos meglehetne. A gond az eredetileg elhibázott engine választásból ered. Manapság egy olyan engine-re dolgozni, ami egy magot támogat. Ez pedig valószínûleg pénzügyi megfontolásból fakad. Vagy ez volt olcsó, vagy ehhez értõ fejlesztõik voltak, amikor elkezdték. Most meg mikor dúskálnak a pénzben, nem fogják az egészet elõrõl kezdeni egy másik engine-nel. Azt kellene, de erre egy darab vezetõ nem fogja az áldását adni.

Szóval amirõl úgy tûnt, hogy nerfelve lesz, most tovább buffolták? 😊
Más új tankokkal történt valami érdemlegesebb változtatás?

Bocs az értetlenkedésért, de sajnos most nem tudok felmenni tesztre, hogy kipróbálhassam a dolgokat. És hála az új szokásuknak, hogy a részletes teszt patch notesban sem tüntetik fel tételesen a változásokat, így abban sem tudom megnézni...

Nem is neked/nekünk fejlesztik ezt a játékot 😄. Innentõl fogva, hogy ez minket hidegen hagy, máris kezdünk kiesni a potenciális fogyasztói körbõl.

Szerencsére azért a játéktörténelem folyamán akadtak kiválóan optimalizált játékok. Tehát semmi sem lehetetlen. Meg lehetne oldani ezt az nvidiás problémát is szerintem, kicsivel nagyobb szakértelemmel a hátuk mögött..

Igazából azt se tudom merre lenne érdemes továbbmenni...
Hát én meg leszarom a burmai zászlót meg a kecskehuhogást,nem ezek miatt játszom.Egyik tankomon sincs se felirat se zászló.Sõt még skin se,mert nem ez érdekel.

Eagle16
No megérkezett a 2x4Gb Ram, viszlát low textúrák 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nekem egyik sincs kifejlesztve,de sztem KT-val jobban jársz,KV4 szánalmas ágyú sok páncél.

IT-s vagyok, értem én, hogy egy ekkora projektet kézben tartani nem egyszerû. Ráadásul, mivel PC-s gép, olyan nem lesz, hogy mindegyiken jól menjen. Csak gondoltam, hátha mégis valakinek ez is fontos. A burmai zászlót, meg a kecskehuhogást megértem, amikor 2 évig nyüstölöd ugyanazokat a kódokat, egy kis szórakozás kell.

Melyik irányban szeretnél tovább menni? Ha egyiken sem akkor Tiger II.