World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Szerintem még nem teljesen lõtték be az árakat,az zárójeles rész alapján...
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Mert ha tényleg így van akkor továbbra érdekes, hogy a Centurion T8-ban 85 pénzért lövöldözi a 226 penes skulókat. (Nem mintha bánnám, de így még jobban beszerzendõ kategória.)
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
A WoT-ban 110/56/4x csukaorr az gyengébb a kompenzáció miatt, mint 110/63.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
+fav
★★★★★
Gyõzelem!
Csata: Serene Coast 2012. október 18. 17:04:03
Jármû: E-50
Szerzett tapasztalat: 1 629
Szerzett kredit: 62 713
Csatában elért Achievement: Top Gun, Szárnysegéd

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Az a gond, hogy legtöbbször nem is ott lõnnek át, hanem közvetlenül az orra felett, a két UFP lemez találkozásánál. Igazából ezt soha nem értettem, mert ott két irányban is döltött, szóval nem kellene annyira gyenge legyen. (lehet hogy ott sem alkalmazzák a valós szögeket?)
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
WoT: Nishizumi77
Saját tapasztalatom az IS-3-al, hogy egyrészt imádom a mozgékonyságát és a páncélzatát sem tartom gyengének. Számtalanszor megesett már, hogy bekerítettek, pl Type mögém vagy mellém került, amikor én valami erõsebbet ütöttem és a vicc benne az, hogy szinte minden esetben figyelmen kívül hagyhatom õket, ameddig végzek a másikkal, mert nem sokat tudnak velem kezdeni (igen, ez õket is minõsíti). Egy olyan meccsre is emlékszem, amikor kb 200 hp-val én voltam az utolsó a csapatból és kb 6-an körbevettek. Távolabbról lõttek, de kb a 10 lövés után tudtak kiszedni. Szerintem az IS3 nem lehet rossz választás a saját szintjén, akárhogy is nézzük.
Tier6-7 heavy továbbra is 20-szal megy csak, a 8-asnak pedig még mindig nincs sebzése. Viszont a 8-as és 9-es medek továbbra is durvák. Kb ezekre voltam csak kíváncsi 😊
Én már a 8.0-ban is reménykedtem, de úgy tûnik, hogy ugyanúgy átütnek, mint korábban.
VanDaal: az a baj hogy egyáltalán nem emlékszem a régebbi statokra, szóval nem tudom megmondani hogy mi változott. Csak ez tûnt fel eddig, hogy a Tier 10-es ROF-ja nagyobb lett.
Amúgy biztos lesz aki végignézi, és csinál egy összehasonlítást.
Teszten eddig egyetlen csatát nyomtam végig, FV4202-vel 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Pl kitalálom hogy jajj ezt a tankot vissza akarom venni, megyek vele 5 kört és megunom.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Mint említettem én most csak magamról beszélek és biztos másnak teljesen más a véleménye/tapasztalata.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
IS-3 orra alján ott van a közismert gyenge pont, ott bárki átlövi már 160as átütéssel is, még a mediumok is, beforgatni se lehet az orra kialakítása miatt. KT-nél ugyan van alul gyenge pont, de beforgatással simán átlõhetetlenné lehet tenni szembõl a 220 alatti átütésû ágyúk számára. Ágyú szempontjából a KT-é pontos, gyorsan szûkül és gyorsabban tölt újra, IS-3 BL-9ese a szokásos orosz szar döglassú célzási idõvel és tizenakaráhány másodperces újratöltéssel, és hozzá még elég pontatlan is.
Szóval pontosan miért is jobb klasszisokkal az IS-3? Nekem sokkal gyengébbnek tûnik minden szempontból, mint a KT.
Mindenesetre a Tiger-t meghagyom profitszerzésre, meg van pár tier5 is. (Kár hogy a PzIV-rõl leszedték azt a jó kis ágyút)
Ettõl függetlenül én sem tudom melyik a jobb tank. KT-m már van és ki is van grindelve, de nem vagyok vele megelégedve. KV4 már ki van fejlesztve és 2 milla kreditem már van is hozzá. Ha tier 8-as hevit kellene ajánlanom, akkor én az IS3-at ajánlom. Klasszisokkal jobb a KT-nél, legalább is számomra, de azt is elismerem, hogy a választás mindig játékos függõ is.
Épp linux alapú operációs rendszerek órán vagyok úgyhogy még nem tudom megnézni miket ballanceoltak 😄
Más új tankokkal történt valami érdemlegesebb változtatás?
Bocs az értetlenkedésért, de sajnos most nem tudok felmenni tesztre, hogy kipróbálhassam a dolgokat. És hála az új szokásuknak, hogy a részletes teszt patch notesban sem tüntetik fel tételesen a változásokat, így abban sem tudom megnézni...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius