World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BF3: Atomiccore

bocsi,elírtam.
az átlag sebzés 2450,damage/hit 524...

jó ez a vízbe fulladás 😄😄
Airfield mapon T92 meg Obj.261 artyk egyedül ketten maradtak jó pár enemy ellen 😄 egybõl mentek a vízbe 😄😄
Kivették a creditért gold ammot akkor?😊)

R3nton, nem veszek. Kipróbáltam, kihúztam a német arty ágat. De béna vagyok hozzá, nem nekem való.
És az meg fogja oldani a tankok problémáját? lol

csak T34-re sebeznek akkorát 😄
Victory!
Battle: Westfield 2012. október 19. 12:32:51
Vehicle: FV215b
Experience received: 3 272 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 52 209
Battle Achievements: Master Gunner, Mastery Badge: "1st Class" 4898 dmg

Én most csináltam vele ezt, szintén elsõ meccs az új szerón.
Kiszámoltam a jelenlegi DPM-jét, ami kemény 3797. Szóval félek hogy ha ezt kihúzzuk, akkor 1-2 patch alatt mit fog vele mûvelni a nerfhammer, mert kétlem hogy ezt így fogják hagyni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

elõbb az 84-amba kaptam egy 1000reset a pálya leghátsó csücskében kempelõ e4-tõl, mondom jó akkor elõveszem e-4et, erre a löwe nem enged visszatolatni a sarok mögé és kilõ a jagdpanzer e-100. Mi ebbõl a tanulság?? Az, hogy az m48 amellett hogy szar a gunja lassú és akkora mint egy e-100 med létére, még papír is + az, hogy az idiótákkal nagyon kell vigyázni. Az m48 mintha egy tierrel lenne kisebb batchat, t-62, e-50hez képest.
vissza fogom venni a Hummelt. Letöltöttem egy jó sorozatot, és legalább keressek kreditet, amíg megnézem. Erre meg tök jó lesz artizni.
Nem tudom mi volt tegnap és tegnapelõtt, de szinte minden meccsben, amiben egyedül mentem, volt mellettem még egy tank, akivel tökéletesen össze lehetett dolgozni mindenféle kommunikáció nélkül. Egy meccset még így is elbuktunk, az utolsó lövéssel, de azt én kúrtam el, mert elszámoltam magam. Ha ott egy picit nyugodtabb vagyok, vagy jobban figyelek, lehozzuk simán.

Semmivel nincs több campelõ TD, mint heavy vagy med. Csak az a különbség, hogy a TD-nek épp ez a dolga. Az agyatlanok meg mindennel szarul játszanak, tök mindegy, miben ülnek épp.

engem nem zavarnak, sokkal jobban felbosszantanak a td-k, amik úgyanúgy kempelnek csak ráadásul még 90%ban haszontalanok is
Yoyo
Szegény panther nekem is kipusztult, mert még ammo rack is lett és elégett, nem szabadna engedniük, hogy az artyk ilyen hatékonyak legyenek. 1-1 oldalanként és max 300hp sebzés, így segíteni tudna, de megmaradna a játékélmény.

Hát még több fikatúrót akarsz a játékba, vagy mi van? <#puszi>

nem mert akkor atyval megy és nem tankkal
Hát lehet nem kapott teljesen telibe.
Volt már persze teljesen egy lövéses eset is. Azok szinte csata legelején történtek. A type-ot mindig frontharcos tankként használom, elõfordul, hogy megpusztulok a legelején, mert elkúrok valamit, de azt nagyon rühellem, amikor teljesen jó helyen vagyok és mozgás közben egylövésezik a rohadék.

patchaou
Ha vesz egyet akkor nem fogják szétkúrni a tankját? Nem értem a logikát...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

És akkor még mázlid is van, ha túléled, t10-es medeket a ruszki t6-osok már tudják egylövésezni, egy type csak kis falat.

vegyél t6 artyt
Elsõ csatám a 8.1 test2-es FV215B-vel, nem hogy nerfelték, még buffolták a kicsikét, KELL, most azonnal!

prém nélküli:
Victory!
Battle: Lakeville 2012. október 19. 11:42:57
Vehicle: FV215b
Experience received: 2 552 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 37 264
Battle Achievements: Top Gun, Sniper, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"

5608 sebzés, 19/19, kettõt lövök 400-at míg pl. a Maus egy 490-et, brutál a ROF.

Imádom, amikor a full HP-s type-ot telibekapják és marad 200 HP-ja. Pedig olyan kiszámíthatatlan módon mozgok mindig, pont emiatt, hogy néha én sem tudom merre is indultam eredetileg. 😊

bujcsik555
Nekem s51-em van, az is T6, és az is bizony ha telibe kapja valaminek a tetejét, ahol vékony a páncélzat, tud csapni 1600-at is akár. Szoktam is szégyelni magam mikor elfogy az ellen arty, és muszáj a tankokra lõnöm.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Yoyo
Tegnap M41-el 1049-et ütöttem egy Panther oldalába, én is elszégyelltem magam.

SU-14, Gw Panther rendszeresen, napok óta ennyit vesz le a Jagdtigerembõl. De a Hummel is 900-at sebez.
Yoyo
De még a T5 is üt 1000-1200-at nem is annyira néha.

Attól függ melyik?
Az orosz patkányok simán tudnak ennyit(még többet is...) T6-ban egy "szerencsés" találat esetén.
Mi ez az új buziskodás, hogy egy retkes T6-s arty 1500-akat sebez? A patch óta rendszeresen ez van.
patchaou
Egy MS-1-tõl azért szép teljesítmény 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

"egyébként 514 az átlagom vele" ezt mire kell érteni? Az m103/t110 nem bír ekkorát sebezni, az E3-nak pedig túl kevés. Szóval nyugtass meg hogy ez nem az átlag sebzésed valamelyik tankkal.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ez az "érzés" nem lehet összefüggésben azzal, hogy a gold(kumulatív) és HE lõszerek - állítólag - nem vesztenek az átütõképességükbõl a távolság növekedésével?!
A minimumátütés, vagy az az alattiaknál a "rendes" lõszer is nagyobb sebzésekkel dobálózik, míg a vastagabb lemezeknél az alap átlagának 1-2 tizede is jó értéknek mondható (a 0-nál mindenképpen jobbnak), távolra meg már nõ a 0-s átütések aránya is: nálam ezt mutatja a gyakorlat.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

patchaou
Tesztszerverre még mindig senki? Az is jó, ha valaki normál szerveren behoz egy t110e5-öt velem highwayre.

Master91
Légy te is rendes és 1-2 fotót igazán mutathatnál 😄
Az a T-34 alváz inkább egy T-54 lesz egyébként, de akkor is érdemes megnézni. Én anno kiránduláskor láttam meg, Sopronba utaztunk, mikor megláttam egy tüzép udvarán. Mondom: láttátok a tigrist? Visszafordulunk, megnézem. Erre a többiek csalódottan vették tudomásul, hogy "csak" egy harckocsi miatt jöttünk vissza. 😄
Rendesek voltak, alaposan körbenézhettem, fényképezhettem.

Te is borsodi? 😊

Stoppolni én is csak ufókat szoktam.

Hhmm. Jó két hónapi "pihenõ" után visszatérve: mintha variáltak volna a látótávokon is a gépeknél?! A T40 400 méteréhez, szerencsére - még? - , nem nyúltak hozzá, így maradhat továbbra is a magányos - scout - farkasok, tier 4-s gépe. 😊

A "fizika" még nem az igazi, de kezdek megbarátkozni vele: kíváncsian várom az "Némi aranyért búvárkiképzést (is) kaphat a legénységed - és a járgányod is megtanul úszni!" akciókat. 😊
Az M10 hihetetlenül tohonyává vált (7.5->8.0), míg a T40-nel összehasonlítva a kisebb tierûnél most jobban érezhetõvé vált a jobb LE/tonna arány miatti jobb mozgékonysága.
A Hetzer egy csapás, még a 4. motorral is - T40 után - mozgékonyságban.
A Pz IV-tõl nagyon elegánsan elvették a fegyverét, helyette - most még, mert majd "javítanak" rajta... - eléggé fürge lett -> így a páncél (ami azért tud pattogni - ha ellenfél)/látótáv marad csak elõnye a Pz III/IV vékonyabb, de döntött lemezei és még mindig nagyobb mozgékonysága mellett.

A Slugger csalódás - igaz, elszámoltam magam: ha nem kap semmilyen pluszsúlyt, csak akkor megy rá egybõl, új lánc beszerzése nélkül a 90 mm-s AT löveg (ez volt az indok az M18-l szembeni "elõfejlesztés" mellett), álcahálóval, töltésgyorsítóval, periszkóppal már nem (bár, a tornyot így sem kell elõbb kigrindelni hozzá: hamarabb jöhet(tett volna) a királykodás) - , mert a jobbik löveg is uú pattog a páncélokról, így nem tudok annyival több sebzést összelõni, hogy a kör végén érezhetõ bevételnövekedés legyen a 76 mm-l összehasonlítva: párszor a kicsike is tud kupolába/kémlelõbe/kibúvóba 100-akat csippenteni ( 😄 ), miközben jóval gyorsabb és csak 1/4-1/5 a lõszerköltsége - ha beadja rendesen az átlagot, a 90-snek is több lövés a nehezek kifilézése, oldalról. Ha meg elszúrom (with 90mm AT Gun), akkor jönnek a mínuszos körök: hamar kikapnak, miközben csak pattogok/nem találok és kevés a felderítésem is (pl. mert a +1-2 tierû medeknek is nagyobb a látótávja) -> a mindenképpen plusszos körök a tier 5-nél véget értek; tier 6-ban már meg kell dolgozni a bevételért, ha a legjobb fegyvert használja az egyén. 😊)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

patchaou
Ha még Pesten laknék, vagy arra volna egyéb dolgom, akkor biztos megnézném. De borsodból ilyen árak és anyagi helyzet mellett kicsit gáz. A stoppolásból meg már kiöregedtem 😊

Pár éve voltam, akkor tank nem volt, csak régi autók. Nekem bejött. Pl. beindítottak egy egy hengeres régi álló motort, amivel talán cséplõgépet hajtottak anno. Volt egy hangja a cuccnak.

patchaou
Nincs valaki véletlenül tesztszerveren? Mennem kéne egy kört gyakorlóba, hogy csináljak pár képet.

A "lõttek rajtam pár nagyot golddal", azért nem statisztikai mintavétel. 😊

Szerintem meg a gold igenis sokkal többet sebez. Az egy dolog, hogy ugyanakkora range-ben mozog a két lövedék sebzése, de valamiért a "random", valahogy mindig úgy hozza ki, hogy normál lövedékkel már annak is örülni kell ha majdnem eléred a lövedék standard átlagsebzését. Míg a sok gold noob akik a legvastagabb sziklán keresztül is átlövik a legerõsebb pontokat, nekik meg rendszeresen átlag feletti, majdnem top közeli sebzéseket oszt ki a game.

patchaou
Pedig már agyaltam azon, hogy felmenjek megnézni, de egy pesti út plusz belépõ árából simán megvan fél év prémium... az meg többet ér mint hogy megsimogassak egy replikát 😄 A dízel hangot meg autóban is utálom...

Van valaki tesztszerón?Eszméletlen.Angolok helyett mindenki Franciával,és artyval rohangál,és nagy TDvel.Vicces

WOT nick: tepi1

Jól van na..már összezavarodtam,e5-e3 m103-al mentem vegyesen...egyébként 514 az átlagom vele,nem hazudtam 😊
persze ebben vannak a kis hp-s gyilokok is.
ÉS nem he-val használom...

Igaz hogy lassan érõ típus vagyok,4-5 k battlenál kezdtem "értelmesebben játszani,javultam is,persze nem vagyok pro,csak átlag,játékban is ez a nevem ha valakit érdekel.
De egyébként (persze most szopóágon is vagyok 2 napja,alig tudtam normális csapatot kifogni és nyerni),most az e3 többet sebzett mint mikor nem volt BIA,meg mentor skill.

ISU 1 lövés,nem ammo,bat 1024 hp 1 lövés,többi meccsen is jobban adta a ma-hoz közeli sebzést,
Tehát vagy nem mindegy hogy mennyi% a legénység vagy csak ennyi engedményt adott a randomisten hogy ha vesztek akkkor sebezzek többet..

Fõleg hogy a tigrisnek gyönyörû benzines hangja lenne, ennek a replikának meg a 39k köbcentis motorja meg randa dízel (t-34 motorja).

De azért ugyanolyan mint régen...😄

Ennél jobban már csak akkor fogtam a fejem, mikor origón a komondort leharckocsizta a cikkíró.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Problem?<#fejvakaras>

Hát így már érhetõ.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Megkerestem blikkes cikk. Ennél többet ne várj. 😊

Érdekes a szöveg. Aszongya hogy. Pont ugyanolyan a hangja mint régen. Hát milyen legyen baszki? Másmilyen?
Meg Tigris...70 tonnás? Mi? Tiger II-est hoztak? Nem csak egy Tiger I replikát inkább?

És annak meg tuti nem olyan a hangja mint egy eredeti Tigrisnek.

Szóval jó hogy van e a esemény, és én ism egnézném, csak aki ezt a szöveget írta, annak szerintem halvány lila gõze sincs a harckocsikról, és utána se nézett. AMi kicsit szomorú

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tegnapi volt egy csomó jó köröm a type-pal, de ez vitte a prímet: