World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BF3: Atomiccore
az átlag sebzés 2450,damage/hit 524...
Airfield mapon T92 meg Obj.261 artyk egyedül ketten maradtak jó pár enemy ellen 😄 egybõl mentek a vízbe 😄😄
Battle: Westfield 2012. október 19. 12:32:51
Vehicle: FV215b
Experience received: 3 272 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 52 209
Battle Achievements: Master Gunner, Mastery Badge: "1st Class" 4898 dmg
Én most csináltam vele ezt, szintén elsõ meccs az új szerón.
Kiszámoltam a jelenlegi DPM-jét, ami kemény 3797. Szóval félek hogy ha ezt kihúzzuk, akkor 1-2 patch alatt mit fog vele mûvelni a nerfhammer, mert kétlem hogy ezt így fogják hagyni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Volt már persze teljesen egy lövéses eset is. Azok szinte csata legelején történtek. A type-ot mindig frontharcos tankként használom, elõfordul, hogy megpusztulok a legelején, mert elkúrok valamit, de azt nagyon rühellem, amikor teljesen jó helyen vagyok és mozgás közben egylövésezik a rohadék.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
prém nélküli:
Victory!
Battle: Lakeville 2012. október 19. 11:42:57
Vehicle: FV215b
Experience received: 2 552 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 37 264
Battle Achievements: Top Gun, Sniper, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
5608 sebzés, 19/19, kettõt lövök 400-at míg pl. a Maus egy 490-et, brutál a ROF.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Az orosz patkányok simán tudnak ennyit(még többet is...) T6-ban egy "szerencsés" találat esetén.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A minimumátütés, vagy az az alattiaknál a "rendes" lõszer is nagyobb sebzésekkel dobálózik, míg a vastagabb lemezeknél az alap átlagának 1-2 tizede is jó értéknek mondható (a 0-nál mindenképpen jobbnak), távolra meg már nõ a 0-s átütések aránya is: nálam ezt mutatja a gyakorlat.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Rendesek voltak, alaposan körbenézhettem, fényképezhettem.
Stoppolni én is csak ufókat szoktam.
A "fizika" még nem az igazi, de kezdek megbarátkozni vele: kíváncsian várom az "Némi aranyért búvárkiképzést (is) kaphat a legénységed - és a járgányod is megtanul úszni!" akciókat. 😊
Az M10 hihetetlenül tohonyává vált (7.5->8.0), míg a T40-nel összehasonlítva a kisebb tierûnél most jobban érezhetõvé vált a jobb LE/tonna arány miatti jobb mozgékonysága.
A Hetzer egy csapás, még a 4. motorral is - T40 után - mozgékonyságban.
A Pz IV-tõl nagyon elegánsan elvették a fegyverét, helyette - most még, mert majd "javítanak" rajta... - eléggé fürge lett -> így a páncél (ami azért tud pattogni - ha ellenfél)/látótáv marad csak elõnye a Pz III/IV vékonyabb, de döntött lemezei és még mindig nagyobb mozgékonysága mellett.
A Slugger csalódás - igaz, elszámoltam magam: ha nem kap semmilyen pluszsúlyt, csak akkor megy rá egybõl, új lánc beszerzése nélkül a 90 mm-s AT löveg (ez volt az indok az M18-l szembeni "elõfejlesztés" mellett), álcahálóval, töltésgyorsítóval, periszkóppal már nem (bár, a tornyot így sem kell elõbb kigrindelni hozzá: hamarabb jöhet(tett volna) a királykodás) - , mert a jobbik löveg is uú pattog a páncélokról, így nem tudok annyival több sebzést összelõni, hogy a kör végén érezhetõ bevételnövekedés legyen a 76 mm-l összehasonlítva: párszor a kicsike is tud kupolába/kémlelõbe/kibúvóba 100-akat csippenteni ( 😄 ), miközben jóval gyorsabb és csak 1/4-1/5 a lõszerköltsége - ha beadja rendesen az átlagot, a 90-snek is több lövés a nehezek kifilézése, oldalról. Ha meg elszúrom (with 90mm AT Gun), akkor jönnek a mínuszos körök: hamar kikapnak, miközben csak pattogok/nem találok és kevés a felderítésem is (pl. mert a +1-2 tierû medeknek is nagyobb a látótávja) -> a mindenképpen plusszos körök a tier 5-nél véget értek; tier 6-ban már meg kell dolgozni a bevételért, ha a legjobb fegyvert használja az egyén. 😊)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
WOT nick: tepi1
persze ebben vannak a kis hp-s gyilokok is.
ÉS nem he-val használom...
Igaz hogy lassan érõ típus vagyok,4-5 k battlenál kezdtem "értelmesebben játszani,javultam is,persze nem vagyok pro,csak átlag,játékban is ez a nevem ha valakit érdekel.
De egyébként (persze most szopóágon is vagyok 2 napja,alig tudtam normális csapatot kifogni és nyerni),most az e3 többet sebzett mint mikor nem volt BIA,meg mentor skill.
ISU 1 lövés,nem ammo,bat 1024 hp 1 lövés,többi meccsen is jobban adta a ma-hoz közeli sebzést,
Tehát vagy nem mindegy hogy mennyi% a legénység vagy csak ennyi engedményt adott a randomisten hogy ha vesztek akkkor sebezzek többet..
De azért ugyanolyan mint régen...😄
Ennél jobban már csak akkor fogtam a fejem, mikor origón a komondort leharckocsizta a cikkíró.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Meg Tigris...70 tonnás? Mi? Tiger II-est hoztak? Nem csak egy Tiger I replikát inkább?
És annak meg tuti nem olyan a hangja mint egy eredeti Tigrisnek.
Szóval jó hogy van e a esemény, és én ism egnézném, csak aki ezt a szöveget írta, annak szerintem halvány lila gõze sincs a harckocsikról, és utána se nézett. AMi kicsit szomorú
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog