World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3 days Premium for 250 gold (usually 650 gold).
7 days Premium for 650 gold (usually 1250 gold).
10% discount on the 6 months / 12 months options.

Azért a havi prémet, ami gondolom a legkelendõbb meghagyták eredeti áron...
Tönkre is mentek volna, ha arra is tesznek pl. 20% kedvezményt.
Hali! Érdeklödnék hogy valaki nem e hallot rola hogy a 8.1-es frissitésben az uj prémium pantert nem e kapják meg azok akiknek benn van a garázsban a régi panter. Ugy mint az amcsik a t34-et
Nálam a tank-skinek csinálták ugyanezt. Mióta leszedtem õket, hibátlanul megy xvm, add on-ok mellett is.
Sebaj, így is van több olyan tank is, amirõl több ember is írt ismertetõt, és mindegyik bekerült, még jobb is, több ember véleménye alapján ugye szilárdabb következtetéseket lehet levonni. Az E50 problémát értem, adnék is tanácsot, de nekem nem volt ilyen tankom soha, ezért ajánlottam a tankismertetõt. De tuti, hogy ha megkérdezed Specnyazt (vagy más E50 tulajt), mikor legközelebb erre jár, el tudja sztorizni, milyen volt "félig fejletten".
Én grindelgettem egy darabig nem fullos E-50-nel. Úgy kell vele bemenni a játékba, hogy a fasz rossz végén fogsz állni. Akkor nem lesz csalódás. 😊

Annak idején szó volt,h néhány tank ismertetõjét megírom,de(munka)idõ hiányában más megelõzött.

Hi.Dehogy is,ne gondold.<#alien2>Anno nem gyõztem Lammaert(ma is)dicsérni a FAQ miatt. 3-5 alkalommal is elolvastam.De ha már bedobtad,gyorsan át is olvastam az E-50et.
Pl:"Az E-50 azoknak való, akik kedvelik a brutális támadásokat, közelharcokkal megspékelve. A csaták elején érdemes egy kicsit sniperkedni, vagy vadászni a scout tankokra."by Szpecnyaz

Én a kezdeti E50-re gondoltam/handicap.A p2rõl kissé stock lesz.Nincs top motor(x-es motor,ami e-75 top motorja is),de lesz rá a közepes ágyú,43,5k free xp-ért(223pen/240dmg).Szal nem a fullos E-50rõl érdeklõdök,hanem a"közepesrõl"ezért kérdeztem,h mit tud"így",mik a tapasztalatok.

mijki
Féláras PzII FUCK YEAH!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hi.E-50 tankról kéne objektív vélemény.
Nézem a test szerón,de még nincs pontos képem.Egyrészt mert mki 9-10es el jön,többsége brit,amiket még nem ismerem+gondolom mki gold-al lõ.
Másrészt én a p2rõl nézve nézem kifejlesztés után(stock részben).RGO a közepes ágyúval megyek,ami 223pen/240dmg,+arany lõszer nélkül+a közepes motorral,870hp az 1200 hp helyett.Ezért nincs pontos képem a tank valós tudását illetõen.
Vagyis minden vélemény érdekel a tankról,thx.

Nem elég mozgékony, vertikális ágyúkitéríthetõsége elhanyagolható és nagyon rosszul rejtõzködik, ráadásul ideális célpont az artyk számára. Van nála jobb is. 😊

inkább ki se tették volna .. kapja be WG .. ez nekik event?!

Trabant93
Szép munka!<#eljen>

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

patchaou
Készítettem Én is egy plakátot goldenjostickra.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hi.A pályák mások,vagy a géped javult fel?😊

https://wotinfo.hu

Random_
Hát srácok! Szar volt a gépem és most elõvettem a WOT-ot újra! Micsoda változások történtek benne! Mókás! Minden más! Nem tudom ez még jó-e számomra vagy nem, de most újra kezdem felfedezni. A pályák egy részét alig ismertem fel...

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

OP tank 😊
Victory!
Battle: Ensk 19 October 2012 17:01:52
Vehicle: BDR G1B
Experience received: 3,843 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 29,733
Battle Achievements: Radley-Walters's medal, Top Gun, Reaper, Mastery Badge: "1st Clas
Gyõzelem!
Csata: Widepark 2012. október 19. 16:54:55
Jármû: T30
Szerzett tapasztalat: 1 887 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 15 932 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 120)
Csatában elért Achievement: Páncélvadász
Szar csata,ráadásul nekem jön T28 és én fizetek azért mert 4hp-t sérült.
Néha szar hogy annyira lassú t30,alig jutott nekem valami.

Az xvm-et be lehet úgy állítani, hogy csak a tank felett lássam az eff rate-et, de minden más maradjon gyári vajon?

Nincs még info, de én is várom, hogy kiírják már. Annyi tuti, hogy szerdáig fog tartani, tehát hosszú lesz és a rövid info alapján jónak is fog kinézni maga az event.

Köszi, mások is tanácsolták, de nem használom õket.

Ezt nekem is csinálta még 7.5-ben és 8-ban is amíg nem frissítettem az addonokat azóta vissza lehet menni simán 2 percig , szóval valamelyik addon okozza: maxzoom és szerveroldali célkereszt a tippem...

Hétvégi akcióról van már valami infó?

Muhahhaa most látom 5% win rate csata hamar vége lesz!

Na most megint kikúrt a csatából úgy, hogy nem lehet visszalépni.
Még madarat és repülõgépet az égre. Ja és dudát is hamar!

Az E-100 on célzásgyorsitóm van repesz meg venti ,de megpróbáltam má mindent ,igaz sok csatám nincsen vele ,majd lesz jobb napom is ennyi.

Igazából mindegy , most az elöbb sebzett az arty kb 80%-ot ugy hogy félig lógtam ki az amx látott meg rálõttem egyet és lotty ,erre beirom neki hogy menjé a .... ba ,aztán szépen leoltottak a magyarok biztos 5 éves vagy noob vagy stb. igazuk is van,felesleges volt irnom ,de kiváncsi lennék hogy ha kb a 10. csatája alakul igy neki ahogy az enyém akkor érdekelne hogy mit csinálna.

Akkor tudok igazán berágni ha a két top tank egy egy 800 eff körüli E-75, benne két zsebnáci hülyegyerek.

Az E-100 egész jól lát, legalábbis ezt tapasztaltam ellene. A legtöbb heavy viszont vak, mint a denevér. 😊

Nehéz tankra tök felesleges álcát fejleszteni, szóval vedd le róluk az álcahálót (csak plusz súly) és képezd át a legénységet is (lehetõleg javításra elõször, max. parancsnoknak 6. érzék de az csak 100-nál fog hatni). Heavy-ken a látcsõ végül is maradhat, de ezek mellé a töltésgyorsító és a venti kötelezõ darab. Az E-100-on nekem harmadiknak a repeszpáncél van, mert arty mágnes

Álcát kizárólag scoutra (abból is csak arra amelyiknek jó a camo-ja,p l. AMX, M18...), artyra vagy TD-re rakunk és fejlesztünk.

Ráadásul az MM is nagyokat dob, nekem az M103 duplázás hetedikre sikerült, elõtte a 6 meccsre az xvm mindig 20% alatti esélyt dobott.
Rendre be is buktuk az összeset...<#help>

Nem hiszem el, hogy a játékosok képességét az MM nem tudná valami alapján rendezni. Egyszerûen kiábrándító, hogy 5-6 csatán keresztül semmi beleszólásom nincs a végeredménybe, max annyi, hogy 15-2, vagy 15-5 a végeredmény.
Ja olvastam ,igaz csak néha jönnek ilyen bugok amiket irtam ,csak ma pont annyira volt idöm hogy a 3x -os szorzót behozzam és tessék elbaszták a napomat😊))

Na gyökérinvázió van megint sorra vesztjük el a 75%+-os csatákat. Komolyan egy kaviccsal a kezemben többet sebeznék mint ezek a gyökerek.
Nem baj hang levesz, helyette:

Is3 ,isu-152 e-100 ,superpörshing ,ezek a tankjaim vannak és mindegyiknél ez van.

Még ezt ajánlanám tanulmányozásra: A láthatósági rendszerrõl...

Persze bug-ok vagy legalábbis nagyon gyanús helyzetek ettõl függetlenül szerintem is elõfordulnak...

Na jó, de milyen jármû?

Nálam is, egész nap a csapatok 2/3a piros nevû értéktelen "játékos", annyit érnek mintha ott se lennének a játékban. Vereségek egyfolytában.

Érthetetlen számomra az álcázási rendszer ,1. legénységem 100% 2.a másodlagos képességeknél a felderités és álcázás szintén 100% ,plussz álcaháló plussz skin , 3. fennt van a szellõzõ ,fennt van a távcsõ 4. halomra lõnek kb 50 méterre észlelek meg egy tankot bármilyen is legyen az,csak azt látom hogy amikor lõ, és honnan, de magát a tankot nem tehát arra a helyre lõvõk ahonnan jött a lövedék, volt is hogy kilõttem holott nem láttam a tankot.

Ezt írták a pesti Tigrishez nálam:

Mint bennfentes szólok, hogy ez a bizonyos tigris egy gyõri magángyûjtõ közremûködésével érkezett Budapestre. A másik fontos dolog, hogy egy T72-es alvázára épített kaszni, ami pontos mása a Tiger 1-es harckocsinak. Tehát senki se remélje, hogy egy valódi Tigert láthatnak, ugyanis Magyarországon nem lehet találkozni ezzel a bizonyos "Hõssel".

bujcsik555
Na jó, ennyi agyatlan marha nem lehet a világon. Sand River, encounter, és a 15 emberbõl egyedül én, a t50-el, scoutként mentem a bázis közelébe, az összes nagyobb tier marha meg a másik sarokba a mapnak. Persze hogy befoglalták harc nélkül.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Néda, most látom csak, hogy klántársak vagyunk! :-)
Eagle16
Csak ideiglenesen vették ki, 22-étõl bent lesz megint az opció, a szerver újraindítása után.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Well, hello beautiful...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

patchaou
Akkor Én néztem be valamit. Bocsi. Pedig emlékeim szerint éjszaka mintha lett volna..

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Test2-ben nálam sincs creditért opció.

Akkor nálam van valami mert nálam nem lehet állítani már hogy credit/gold csak gold van...

patchaou
Eddig még nem. Remélem élesben is megmarad.

Jaj...
E3-al ennyi és 514..csak sikerül...