World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
De én így is jól elvagyok.
★★★★★
Csütörtökön a saját „lábán" gördült le a szállítókamionról az a Tigris tank, amely az õszi Oldtimer Show egyik legnagyobb attrakciója lesz a fõvárosi Syma csarnokban.
A második világháborúban híressé vált német csúcsharckocsi érkezése zajos sikert aratott, 39 ezer köbcentis motorja ugyanis pontosan akkora robajt csapott, mint annak idején a harctereken. A fülsiketítõ zakatolást mától bárki meghallgathatja, hiszen a négy napos kiállításon minden nap többször is beindítják majd a legendás tank motorját.
Az idei veteránjármû-tárlat kiegészítõ rendezvényén, a Military Show-n a mintegy 70 tonnás monstrumon kívül még számos, az I. és a II. világháború idején használatos harci jármûvet, fegyvert, katonai öltözéket csodálhatnak meg a látogatók. Emellett a hagyományos Oldtimer kiállításon 300 veterán autó sorakozik fel, melyek között korhû ruhákba öltözött kísérõk kalauzolják a közönséget."
Fortuna istenasszony keblére ölelte õket, máskor meg téged, de az nem sose tûnik fel, mert természetesnek vesszük. Ez a random.
AZ e3 fizikai képtelenség hogy ilyen keveset sebezzen. A min dammage 638. Ha csak nem HE-vel használsz egy 300 pen-es ágyút.😄 Ja és a legénység képzettsége nem befolyásolja a sebzést, 50%-on is 850 lesz az átlag, -+25%, ha éppen szopsz vagy 6-ost dobtál a randomban.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
E3al csak akkor sebezhetsz 4-500at, ha HE lõszerrel használod, APval kizárt..., azzal 630 körül van a min sebzés.
Csak furcsa hogy néha nagyobb sebzéseket kapok kisebb tierû tankoktól mint én adok nekik.
Nekem alig ad be max-hoz közeli sebzéseket,de most kíváncsiságból E3-ra átvariáltam a legénységet,megnézem hogy 121 %-on mit fognak produkálni...mert átlag 4-500 akat sebzek vele,én keveslem. 3.skillnél járok,és eddig nem sokszor adott be 800 körüli sebzést.
zizit meg ilyen szarokat azért nem veszek bele,de megnézem,tudom hogy a % is számít...
Tehát a dammage a 120-nál 300 és 500 között bármi lehet. Csak pár ágyúnak van nagyobb sebzése gold ammoval, mint sima ap-val...
http://wotguru.com/world-of-tanks-8-1-preview-test-1-test-2-changes/
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
de nekem is van m103 és soha se ütöttem át 450 felett egymás után 4x...még 400 közelében is alig
nem hiszem hogy ez normal ap lenne,vagy akkor a pro-knak még az átütése is nagyobb??
mondjuk jobban bassza az agyam a sok 0 hit meg a 2. napja tartó szopóág...
elõbb t110e3-al oldalba lõttem egy 8-as bat artyt és kib..tt 0 hit...
komolytalan játékért reportolom a wg-t 😊
Saor Alba
Saor Alba
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Most is valami EPA klános pro player sebzett 450-470-eket a t110e5-be m103-al...megnéztem ,csak a gold ammonak van ennyi...és még aranyért van,mi lesz ezután???
ezt a képet hogy lehet linkelni?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Legközelebb csak este leszek sz.gépnél.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
wot név: _bitang
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
merthogy nem használtam fel 😄
egyáltalán ezt a kódot hol kaptuk meg?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Csata: El Halluf 2012. október 18. 22:37:53
Jármû: Bat Chatillon 25 t
Szerzett tapasztalat: 1 881
Szerzett kredit: 83 595
akiknek a dolga lett volna, azok közül csak kevesen tették..
szinte hihetetlen, de közvetlen utáni csata: Õrjárat 😊
ez mióta bejött azóta próbálom megszerezni.
ez mellé 10 felderítés, túl szép lett volna ha gyõzünk 😊
Igazi láma csapatba tett, 10 kill-bõl 4et én lõttem, 4et meg egy E75, vicc
Nem tudom hogy 8.0 elõtt milyen volt a t50-2, de most hogy már majdnem fullos, ezzel az ágyúval nagyon élvezetes a játék.

Ferdinand 12,8 sebzése: 368-613
csata:
t44: 368 sebzés + 1 lepattant
e75: 368 sebzés
sp: 387 !!! (milyen nagylelkû 😄)
sp: 1 nullás hit oldalról..
eredmény: 2 perc után 2:9
"random"
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Efficiency rating
422.76
★★★★★
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Egy masik pelda ra: Az egyik tankos sraccal(Solten) itt ismerkedtem meg a forumon es kiderult, hogy o is Skociaban lakik raadasul vagy 20 km-re tolem 😊 Meg is latogattam a kovetkezo hetvegen.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.