World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki a franc szeret kötelezõen tanulni?! Ha érdekel az más, na de miért motiválnák õket? 😄
Majdnem bukta lett a vege, az altalam 80 hp-ra lelott kv-t 3-an nem tudtak kiloni, a jokepessegu artistank meg kilotte veletlenul az egyik tarsunkat a 3-bol. 😄DD vegul nagy nehezen eltalalta, ostehetseg.
Saor Alba
Kurvára leszarom ki mit vár el, mi a trendi stb... Igazodjon az a nagy többséghez akinek nincs elég vér a faszában, hogy leszarja azt ki mit vár el tõle. Amikor csak tehetem az anyanyelvem használom, akinek nem tetszik bekaphatja, ha magyar az illetõ akkor meg inkább ássa el magát.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Elég szánalmas képet mutat ez. Könyörgöm, hogyha a kötelezõen oktatott közös nyelvet sem ismeri, akkor mennyire tudhat az átlag kelet európai más nyelveket, franciát, olaszt, spanyolt? Hogyan fogja tudni így felvenni a versenyt a svájci, holland, és más nyugati polgárokkal, akik alapból három nyelven beszélnek? Nem lesz ez így jó.
Lafayette G. Pool is widely recognized as the U.S. tank ace of aces, credited with 12 confirmed tank kills and 258 total armored vehicle and self-propelled gun kills.
Radley-Walters’ Medal - Awarded to players in the 5th or higher tier for destroying 8 or 9 enemy vehicles in one battle.
Sydney Valpy Radley-Walters was a Canadian tank ace of the 27th Armored Regiment. In 1944–1945 he destroyed 18 German vehicles with his Sherman Firefly
Tarczay’s Medal - Awarded to players who destroy at least five enemy vehicles and survive the battle to victory despite receiving at least five different critical hits and 80% or more loss of hit points.
Ervin Tarczay was a Hungarian tank ace. He fought with the Hungarian 2nd Armored Division and destroyed at least ten enemy vehicles.
pikizdeno
13k battle 690 eff. Egy T28prot nem tudott mûködni a kezében.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Jól megkavartatok,de inkább ez minta felelõtlen fee xp elköltése.
A p2-vel 1 hónapja várom,h a platoon társak utolérjenek.Hétfõn meglesz.Közben vasárnap több órás teszt lesz nálam.Aztán átmegyek full e50-re,h lássam a differenciát.
Az e-75el anno így voltam,bele mentem a se motor,se ágyú(kt),nagyon rossz volt.Ezért kérdeztem.+nálam a mozgékony tankok jobban fekszenek(francia is),mint a heavy.Embere válogatja.Én szeretek meddel elmozogni,mint heavyval bízni az armorban.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
A teszten még nem volt sok idõm+mindenki jött a nagy tankokkal.Vasárnap lesz rá idõm.
"Hiába a jó gun, ha nem tudod eljuttatni idõben a célpont közelébe."Ezt anno a Ferdinél már megtapasztaltam.(Anno sokszor volt olyan érzésem,h ha 5-10sec-el hamarabb odaérnék a helyhez 2-3 lövést már leadhattam volna)
Még nem néztem homokos talajon pl az E-50et,de biztos nehéz vele mozogni.
Kb egyszerre kezdtem a kettõt. E-50-nel csak a napi duplákat csináltam, amíg az E-75-öt húztam rendesen a motorig. Mire összejött a motorra való az E-75-ön, addigra kb 20 xp volt a duplákból az E-50-en is már. Szóval olyan 10-15 kört mentem vele teljesen stockon. Úgy tényleg borzasztó. Direkt artyk mellé vittem platoonba, hogy legalább azoknak passzív scoutolással spotolgatva kapjak xp-t valamire. Mert többet teszi az MM 10-esek közé, mint 9-esekhez, oda meg kevés volt a mozgékonysága is és az ágyúja is sajnos.
Miután meglett a motor, a cirka 20k xp-met kipótoltam freevel a láncra. Aztán szintén csak duplázgatva eljutottam a fejlesztett toronyig. Amikor már csak a top löveg hiányzott, akkor már nem csak a duplákat csináltam, de szigorúan csak szakasztársakkal mentem vele, mert 1v1-ben esélytelen volt bármilyen hasonló tierû ellen is, nem még a nagyok ellen...
Miután meglett a top löveg, onnantól egy teljesen más gép lett. Onnantól már bátran használtam egyedül is, és könnyen el lehetett vele látni bármilyen szerepet, amit az adott pálya vagy a csapat eloszlása megkívánt. Viszont az átlagsebzésemet sajnos nem sikerült feltornásznom vele az általam elvárt szintre, pedig a végén már gyakran jöttek akár 5-6k sebzéses körök is. De a kimondottan hosszú kezdeti bénázós korszakomat ezeknek nem sikerült kompenzálnia eléggé az átlagban.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
http://mwreplays.com/replay/YNXREWJNYZO2/
akit érdekel nézze meg, öröm látni ahogy ragelnek jobbra balra engem hibáztatva mindenért xD
de egy Is8 csapattársam felettébb viccesnek találta 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De ha van okosságod szívesen elolvasom.
Szerinted inkább legyen a motor,(ami az e75top motorja is),cserébe,h még mindig a tiger ágyújával menjek és az ágyút grindeljem a motor helyett?
Nem akarok mást írni,mert azzal befolyásolnálak,bár te már ezek szerint az E-50en túl vagy.A válaszod után leírom a pro-kontrát mire gondoltam.
Panther II nem volt annyira vészesen lassú utolsó elõtti motorral mikor anno T9 volt, és ott ugye megvolt már a top motor mikor jött az E-50 és nem kellett szenvednem vele se E-50en se E-75ön hanem repült is bele egybõl a top.
WoT: Nishizumi77
Anno volt 1 mondat:"Ha a p2 tetszik az e-50et élvezni fogod."Ez megmaradt.
Teszten nem tudom tesztelni,mert legalulra tesz,+kis ágyú és motorral megyek(vasárnap még is lesz több órám rá),illetve a brit tankok adatait még meg kell tanulnom(front,turret,side armor).Ha most fullal nézem+gold,nem lesz objektív véleményem.+teszten mindenki bátran megy tét nélkül.
Élesben már nem lesznek ilyen bátrak ellenem.Én viszont teszten is azt nézem,h tudok fordulni,célozni.Ehhez képest úgy látom,h a 2k sebzés+körkörös mozgás(Doom)még mindig gyenge pontja a többségnek.
A T-72 6 futógörgõvel rendelkezik, ez meg 5 futógörgõs. Keresem a képeimet róla, de még nincs meg. Aztán rakok fel párat.
Képességeknél a parancsnoknak felderítõ tanknál mindenképp érdemes a 6. érzéket választani elõször. A többinél valószínûleg az álca lehet a legjobb választás elsõre.
Én kicsit egyedibb megoldást választottam, mivel lövésznek célmegjelölõt adtam, vezetõnek kuplung égetõt, a töltõnek pedig javítást.
t50-2 re milyen felszerelés ajánlott, ill. a legénységnek mit válasszak a 100% elérése után?
köszi
wot név: _bitang
T34et azért kaptuk meg mert ott módosulás volt, régi T9es T34 prémmé változott és helyére jött az M103.
Panzer IV Snél már teljesen joggal megkaphatnánk, csak ott azt mondták a fejlesztõk azért nem csinálják mert könnyû egy T5öt kigrindelni és nem akarják elárasztani a szervert prém pz4esekkel. T34 az mégiscsak t9es volt.
WoT: Nishizumi77