World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IS-4-emet szembõl felgyújtotta az E-75, IS-7-tel 10 méterrõl 0-t lövök az ISU aljába, ami utána természetesen kilõtt, szintén szembõl. Még pár ilyen kör, aztán mára meg is köszöntem a játékot...
Tuti nem fogom hagyni, hogy ma meg annyit veszítsek, amennyit tegnap nyertem 😄
tegnap 58%
elõtte 72%
elõtte 84%
elõtte 60%
elõtte 50%
elõtte 57%
elõtte 84%
meg lesz ennek a következménye 😄D ajjajj
Tegnapi stat:
Victory ratio: 74.07%
Battles: 54
Efficiency: 2496.18
Average tier: 7.91
Experience: 49784 921.93
Capture points: 407 7.54
Defense points: 18 0.33
Damage: 89673 1661
Kills: 71 1.31
Spotted: 108 2
Gördülő kövön nem nő moha
Saor Alba
Saor Alba
fuck u, idiot, noob, loser, motherfucker, gtfo, camper.... <#hamm>#hamm>
S-35 CA-ra szerintetek melyik löveg éri meg jobban ? A 90-es vagy a 105-ös ?
★★★★★
★★★★★
Artyval meg csak romlik az effi 😄 Kilõnek elõlem mindent XD
És ez csak az esti, a délutáni nincs is benne 😄
Remélem egyébként hogy neked meg a többinek jobban fog menni az angol attól hogy óvodás módjára lamínuszozzátok a hozzászólásomat. <#levele>#levele>
Ja, és egyébként az "én oroszt tanultam"-ról annyit, hogy huszonkét éve volt rendszerváltás, aki akart, azóta megtanult legalább alapszinten angolul, százezerféle módon lehet akár önképzõ módon is.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Például valaki regel vagy 100 fiókot és egy idõben AFK-zik minden fiókkal így gyûjtve a kreditet, majd szépen eladja a fiókjait. Na persze ehhez kellene neki 100 db gép, de hát ennél õrültebb dolgokról is hallottunk már.
Axon, kalappal a Jp II-höz, én piszkosul szerettem.
Csupa Tier10-Tier9 ellenfelek, a lista alján vagy, legalább 3-3, de sokszor 5-5 high tier arty(már a Tier6os is egy lövésbõl elintézi a T34-et, hajrá játékegyensúly, tegnap hat körbõl kétszer fordult ez elõ). Megsüthetem a 250-es átütésemet. Ja és dög lassssssúúú az egész.
Komolyan, aki azt tervezte hogy pénzt ad ki ezért, sürgõsen felejtse el.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Pedig pont tegnap este sikerült megvennem a JP2-t, amire már rég vágytam és 2-3 próbakörön kívül nem is sikerült többet menni vele. Most szívesen berepülném komolyabban is 😊
[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!
Jár azért valamiféle büntetés (kizárás) ha egy IP címrõl többen is bejelentkeznek?
Melóhelyemrõl most többen is játszanánk - természetesen más-más fiókokból - csak nem tudom, hogy jelez-e a rendszer ezért. Régebben klánháborúztam és ott ezért teljes kizárás és fiók elkobzás járt.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Estére jutottam el oda hogy megnézzem a WoT-ot.
Elég durva teljesítménynövekedést értem el úgy, hogy még a régi VGA van a gépben...nagyon proci igényes ez a játék, bár ezt eddig is tudtuk 😊
E2140-rõl váltottam (2.66Ghz-re volt tuningolva) egy alapórajeles G860-ra, ami teljesítményben majdnem i3, csak épp nincs HT. i3 ocsó verzió 😊
Minden low szintrõl fel tudtam pakolni mindent high / medium-ra, Sand River pályán 35+ FPS volt mindig, ahogy néztem.
Érdekes módon a plusz 6Gb memóriától nem lett gyorsabb a pályabetöltés 😄 Úgy látszik arra nem annyira érzékeny.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Csata: Ruinberg 2012. október 20. 8:16:21
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 4 711 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 65 396
Már meg is nyugodtam! xDDDD
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Lehet valamit kezdeni azon kívül hogy írtam a supportnak mert blokkolták a felhasználói fiókomat 1 napra mert létrehoztam két olyan csatornát ahol szidom az artykat? Kicsit felháborító hogy úgy szórakozik az admin hogy közbe pörög a prémiumom feleslegesen. Tuti kacsa1 volt az ilyen féreg. Valami tanácsot kérnék szépen tõletek hogy ez a rendje hogy ha blokkolnak akkor pörögjön a prémium nyugodtan amiért fizettem?