World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Ugye mondtam 😊

Axon
Azt remélem tudod, hogy halott vagy 😊

Ahogy várható volt... 😄
IS-4-emet szembõl felgyújtotta az E-75, IS-7-tel 10 méterrõl 0-t lövök az ISU aljába, ami utána természetesen kilõtt, szintén szembõl. Még pár ilyen kör, aztán mára meg is köszöntem a játékot...
Tuti nem fogom hagyni, hogy ma meg annyit veszítsek, amennyit tegnap nyertem 😄

Master91
Nekem az alap àgyù van 😄 4k exp a következõ tank,vígan ki hùzom. 105-ös nem tetszett,iszonyat lassan szûkül..sokszor volt hogy nem szükült össze,ès le offoltak bàrmilyen kèrdès nèlkül.
érdekes mostanában a game nekem is....
tegnap 58%
elõtte 72%
elõtte 84%
elõtte 60%
elõtte 50%
elõtte 57%
elõtte 84%

meg lesz ennek a következménye 😄D ajjajj
Na ezt tuti nem fogja megtorlatlanul hagyni a játék 😄

Tegnapi stat:

Victory ratio: 74.07%
Battles: 54
Efficiency: 2496.18
Average tier: 7.91
Experience: 49784 921.93
Capture points: 407 7.54
Defense points: 18 0.33
Damage: 89673 1661
Kills: 71 1.31
Spotted: 108 2

bedy68
Egyetértek . Bár én azért nem írtam mert gondoltam fejleszteni szeretne. Ja és az átütése sem annyira rossz<#awink>

Gördülő kövön nem nő moha

Solten
Hi szigoruan az alap agyu, pontos, nagyszeru ROF.

Saor Alba

Solten
😉

Saor Alba

Solten
Ez nem menti fel oket hogy ne beszeljenek idegen nyelvet. Spanyolul, kinaiul is qrvasokan beszelnek... Hogy a vilagon barhol megertik ne vedd keszpenznek.

Saor Alba

Ó akkor hajrá, sok szerencsét😊.

jah tényleg bocsi, kifelejtettem a suka meg kurva-t 😄
bedy68
Szerintem (csak az adatok alapján) 105 ajánlanám. de csak háttérben használva. Viszont ha szeretsz elõre menni akkor a 90-es.

Solten
Irtak hogy elfogadjak a napi duplazoval (esetemben most tripla) is ugyhogy nevezve 😊

Saor Alba

univerzálisak vagyunk mert lengyelül is tudunk: siema, siemka, kurwa, siemanko

én annyit pont tudok angolul amire ebben a gameben szükség van:
fuck u, idiot, noob, loser, motherfucker, gtfo, camper.... <#hamm>
Axon
Na ezeket feljegyzem és majd játék közben kipróbálom.

Én 105-öst ajánlom, de kell hozzá megfelelõ idegrendszer, hogy kivárd míg összeszûkül a célkereszt, na meg, hogy betöltsön. Ha ezt nem preferálod akkor 90-es ami meg egyértelmû, hogy gyorsabb és pontosabb viszont töredékét sebzi a 105ösnek. A 105ösnek inkább visszatartó ereje van, azért nem mindegy ellenség szemével nézve, hogy épp 300-at kap be valahonnan, vagy alig 140-150-et.

Üdv.
S-35 CA-ra szerintetek melyik löveg éri meg jobban ? A 90-es vagy a 105-ös ?

és 50+ vagyok, hanem csak 25 😄

★★★★★

Én 8 évig tanultam németet, angolul csak azért tudok valamennyire mert önszorgalomból tanultam, szerintem rengetegen vannak akik nem tudnak és nehogy azt hidd, hogy az angol mindenhol a kötelezõ.

★★★★★

bedy68
Ne haragudj, de butaságot írogatsz a nyelvtudásról és oktatásról. Aztán megmagyarázod. Kérdés a Woton kívül használod még "értelmes" dologra a nyelvtudásodat? Én is Oroszt tanultam 8 évig. Már semmire nem emlékszem belõle. Vagy talán csak arra: Danke <#puszi>

pointer4
Átlagos este Szakesz vezénylésével, csak most elhappolták elõlem a 1390-es posztot 😄
Artyval meg csak romlik az effi 😄 Kilõnek elõlem mindent XD

És ez csak az esti, a délutáni nincs is benne 😄
Nagyon tetszett benne, hogy a gyorsaságát kihasználva olyan helyeken lehetett feltûnni a térképeken ami idáig nem volt. Pl Westfielden egybõl átrohanni a medium oldalra, Mineson akár a dombot is meg lehet célozni, Redshire a D6-nál lévõ domb-bokor kombó.
Szerintem a "kötelezõen oktatott" részbõl ki kell volna hogy derüljün számodra meg egonn számára is hogy én nem az 50+ korosztályra gondolok. Sajnálom hogy nem érzékelted.

Remélem egyébként hogy neked meg a többinek jobban fog menni az angol attól hogy óvodás módjára lamínuszozzátok a hozzászólásomat. <#levele>

Ja, és egyébként az "én oroszt tanultam"-ról annyit, hogy huszonkét éve volt rendszerváltás, aki akart, azóta megtanult legalább alapszinten angolul, százezerféle módon lehet akár önképzõ módon is.

Ehhez a nyelvtanulás dologhoz még annyit, hogy tõlünk nem messze Szentgotthárdon pl. szlovént is tanulnak rendes iskolai keretek közt a diákok. Pedig az aztán minden csak nem világnyelv.

Bizony, aki nem tud , és nem is tanul angolul az nagy szégyen. Én is szégyellem magam, mert nem tudok angolul, és csak két másik nyelvet tanulok, ráadásul abból az egyik holt nyelv. Szégyen én mondom<#rinya>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Britek, amcsik, ausztrálok, új zélandiak annyira nincsenek hátrányban, mivel egy olyan nyelvet beszélnek, amit a világon bárhol megértenek azok akik bármilyen külföldivel kapcsolatba kerülhetnek a munkájuk során.

Hypo
Ja de beszelnek egy vilagnyelvet ok a magyar is vilag nemzett de mèg annyira nem😉

Ismertem egy magyart akinek 8 accountja volt,jó ideig játszottam vele.

Axon
Elsõ tapasztalataim nekem is pozitívak (3 csata mindössze). Az elsõ csatában 4 kill-t szereztem vele, bár még csak a 88-as ágyú van rajta, de a leggyorsabb motort már felszereltem. Brutál kis dög lehet a 128-as ágyújával 😊

Axon
Nekünk is van 3 fiókunk, hiszen a 2 fiamnak is van 1-1. Nekünk is 1 fiók/1 nemzet a felállás, ezért van német/orosz/francia fiókunk. Az alap nálunk, hogy ha kilépek az egyikbõl, akkor rögtön belépünk egy másikba ezért sosem szóltak. Most viszont más a helyzet, hiszen egy idõben akarunk több fiókkal játszani ugyanarról az IP címrõl (ugyanarról az internet csatlakozásról, amit megosztottam több gépre). Na ezért viszont már jelezhet a rendszer, mert elvileg visszaélésekre adhat okot.
Például valaki regel vagy 100 fiókot és egy idõben AFK-zik minden fiókkal így gyûjtve a kreditet, majd szépen eladja a fiókjait. Na persze ehhez kellene neki 100 db gép, de hát ennél õrültebb dolgokról is hallottunk már.

Azon már gondolkodtam, hogy miféle visszaéléseket lehet elkövetni, de nem jutott eszembe egy sem.

Axon, kalappal a Jp II-höz, én piszkosul szerettem.
Egy átlagos kör a T34-el:
Csupa Tier10-Tier9 ellenfelek, a lista alján vagy, legalább 3-3, de sokszor 5-5 high tier arty(már a Tier6os is egy lövésbõl elintézi a T34-et, hajrá játékegyensúly, tegnap hat körbõl kétszer fordult ez elõ). Megsüthetem a 250-es átütésemet. Ja és dög lassssssúúú az egész.

Komolyan, aki azt tervezte hogy pénzt ad ki ezért, sürgõsen felejtse el.

patchaou
Van itt olyan aki minden nemzethez külön accot húz. Sok embernek nem csak egy accountja van. Elvileg ezt nem lehet, viszont ez miatt büntirõl még nem hallottam.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Axon
Amíg biztosat nem tudok, addig nem merek bejelentkezni, így most csak egyetlen géprõl megy a játék.
Pedig pont tegnap este sikerült megvennem a JP2-t, amire már rég vágytam és 2-3 próbakörön kívül nem is sikerült többet menni vele. Most szívesen berepülném komolyabban is 😊

Én úgy tudom elvileg igen, de nálam is elõfordult már, hogy más gépérõl jelentkeztem be vagy más az én gépemrõl és nem büntettek.
Rakj be mellé egy SSD-t. <#vigyor3>

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

Axon
Egy fontos kérdésem lenne.
Jár azért valamiféle büntetés (kizárás) ha egy IP címrõl többen is bejelentkeznek?
Melóhelyemrõl most többen is játszanánk - természetesen más-más fiókokból - csak nem tudom, hogy jelez-e a rendszer ezért. Régebben klánháborúztam és ott ezért teljes kizárás és fiók elkobzás járt.

Frenetikus ez a spotting system.....😄

mijki
Egy gyönyörûség(prohardveres WoT topikból)LINK

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Eagle16
Tegnap cseréltem procit a gépben, meg alaplapot is meg memóriát.

Estére jutottam el oda hogy megnézzem a WoT-ot.

Elég durva teljesítménynövekedést értem el úgy, hogy még a régi VGA van a gépben...nagyon proci igényes ez a játék, bár ezt eddig is tudtuk 😊

E2140-rõl váltottam (2.66Ghz-re volt tuningolva) egy alapórajeles G860-ra, ami teljesítményben majdnem i3, csak épp nincs HT. i3 ocsó verzió 😊

Minden low szintrõl fel tudtam pakolni mindent high / medium-ra, Sand River pályán 35+ FPS volt mindig, ahogy néztem.

Érdekes módon a plusz 6Gb memóriától nem lett gyorsabb a pályabetöltés 😄 Úgy látszik arra nem annyira érzékeny.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. október 20. 8:16:21
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 4 711 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 65 396

Már meg is nyugodtam! xDDDD

<#smile><#smile><#smile>
Ja és mikor kérdeztem kacsa1 et mivan hogy ennyi arty van az a válasz hogy szaladj be közéjük. Még jó hogy ilyen az admin. Kis szarcsimbók feszkózik csatornán mikor veszi az IS7 et mekkora szám azt mikor behápogtam neki párat rendes besértõdött mint egy kislány, ott kellett vígasztalni ne durcizzon. xDDD LOL

Figyelj sztem jogos ha felháborodok hogy húzom T54 et LB1 es löveggel aminek 175 ös penje van és 7 arty van oldalanként.Kellemes volt 80 000 xp t megcsinálni hogy használható legyen a tank. Három olyan kör is volt ahol 5-5 arty volt.Kicsit elkszakadt a cérna mikor 200 meg 300 xp s köröket mentem azért mert ha felspottoltak kaptam laza 3 vagy 4 arty hitet. TK zni meg nem lehet mert tiltanak.Teszt szerveren simán betkáztam az összes artyt azt kiléptem mikor sok volt.Kacsa1 meg közismerten a legnagyobb féreg a játékban mert élvezi ha valakivel kibaszhat.Hozzáteszem asszem robert miller is heti szinten szidja a UPC t több csatorna nyitással õ érdekes csinálja hónapokon át.

Én is ezt mondtam Dániában a takarító nõnek amikor elõször dánul aztán angolul végsõ elkeseredésében németül magyarázott😊 hogy tanuljon már meg egy világnyelvet😄

patchaou
Nemtom mit lehet tenni, de szerintem semmit. Amúgy ne haragudj meg, de nagyon röhögtem ezen. Emlékszem amikor még tier6 fölé nem jutottál, akkor osztottad nekem ingame chaten az észt, bizonygatva hogy nincs baj az artykkal és Én vagyok a szar mert nem tudom hogyan kell játszani ha sok arty van...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sziasztok!

Lehet valamit kezdeni azon kívül hogy írtam a supportnak mert blokkolták a felhasználói fiókomat 1 napra mert létrehoztam két olyan csatornát ahol szidom az artykat? Kicsit felháborító hogy úgy szórakozik az admin hogy közbe pörög a prémiumom feleslegesen. Tuti kacsa1 volt az ilyen féreg. Valami tanácsot kérnék szépen tõletek hogy ez a rendje hogy ha blokkolnak akkor pörögjön a prémium nyugodtan amiért fizettem?

Ja hülyeséget írtam.. 2000xp kell oda, bocs.