World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lehet, mert aki t5 alatt mer játszani az randa e-pedofil, meg stb..
Pedig vannak módszerek ami miatt a sealclubber-kedést meg a pedózást végleg be lehetne szüntetni. Ez pedig a tapasztalt vs. kezdő-ség csataszám határának kitolása fél ezerről (asszem ennyi) 1,5 ezerre (mert jelenleg 1,5 ezer lejátszott csatával egy tier 10-es megszerezhető).

Tier 3-al annyit foglalkoztak, hogy tierlimit adtak annak a szintnek. Aztán szokásos szargaming féle beleszarás.
Gondolom kurvára megeröltető nekik megnyitni a vehicles database editor-ukat. És ha már megnyitják akkor t6 fölöttiekhez nyúlnak inkább hozzá. ....mert bevét onnan van, meg kell kávés vodka, meg a por ....

angelus1991ster.blogspot.hu

Sherman0070
Kis tiereket pedig igazán rendbehozhatnák. Annyi tank van, amit a szintje miatt nem érdemes használni. Jöhetne valami nagy rebalance tier5 alá.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Bánja a fene. A tier 3 arra jó hogy a párszáz csatás játékosok hozzászokjanak az irányításhoz, meg a tankfejlesztés mikéntjéhez. Remélem is hogy az lesz a legkisebb gondja a fejlesztőknek hogy a tier 3-as kisdedóvóban mászkáló gift tankokat tegye rendbe a szobanövények és a sealcubberek kedvéért. 😊
Vannak égetőbb hiányosságok is.
Ja de brutál lesz azon a szinten. 1500 körüli DPM egy t3-as gift-nek.
Persze orosz/szovjet,gondolom az uccsó pilanatban nem ninjanerfelik, mint a más gift tankokat.

Höh, de jó volt hogy hanyagoltam a t28-as arti kampányt vagy egy évig... most kiváncsiságból nekiülltem, hát most nevetségesen könnyü, nem úgy mint amikor kijött. T9es artyval kb 2 próbálkozás mindegyik küldi és a poén az, általában könnyebben megvan ha veszit a csapat 😄

T-29 alias egy dagadtabb és kissebb sebzésű bt7 arty...
Nah, tesztelik is a lengyel t6-os Párduc Pudlit.
WoT_Pudel_(szám) néven van egy rakat acc.
Replay-ek: http://wotreplays.com/site/index/nation/10/tank/1270/version/57/

Sherman0070
Az lenne a legjobb ha régi grafikával is működne, lehetne váltani a 2 kliens között.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Fasztudja. Annyira nem várom. T-29 viszont igen 😊

Szép meg minden, de nincs kedvem elbaszni a gépre 100-130 rugót. Így is van autóm amire kell azért költeni.

De ha majd behozzák a hádé map-okat és akarok wotyozni, akkor kénytelen leszek bevásárolni új számítógép alkatrészekre.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.07.22. 21:07:01

Sherman0070
HD mapok 9.21-el jönnének? Még valami olyanról volt szó, hogy ebben az évben nagyon ráálltak és ki akarják az összeset adni egyszerre.

WoT 9.20 Timetable

The devs have put up a timetable where they list what will happen and when. Times are RU server specific.
•25th July – preparation of version info
•26th-27th July – official patch announcement
•27th July – Supertest
•24th-30th July – new Global Map season
•2nd August – WG 19th anniversary, T-29 as a gift tank
•2nd-3rd August – first 9.20 CT
•12th August – WoT’s 7th birthday, many prizes will follow
•16th August – second 9.20 CT
•end of Summer – 9.20 release
•end of Fall – 9.20.1
•end of year – 9.21

joe662
El is mentem csapatozni,ott legalább nyertünk,és jön a credit is<#idiota>
A csúcs az volt mikor 4v1 és ezek a retardáltak elmentek egyesével a Bc12t levadászni,A T34 rá yolozott,a 700hp Bc-re,vajon mi járhatott a fejében<#fejvakaras> természetesen azt az 1 lövést is mellélőtte<#hehe>
Persze elbuktunk<#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.07.22. 16:53:33

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

HTS s3rg1nh00
nyár van,hétvége és maraton együtt,nem kell csodálkozni 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

joe662
Feladom mára is,egyszerűen ennyi idiótát nem mostanában láttam.<#falbav>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

ROMOTO
Nyílván nem lett szar, sosem volt az, sőt túl op volt a hd modell egy ideig amíg a kupoláján sem lehetett belőni, nerf után pont lehozták a többi heavy szintjére...külön grat a 3 marknak, így 700 csata után biztos megérdemelten jött <#eljen>
Az E5 most szar lett vagy mi van? Játszogattam vele pár kört erre beadta a 3. gunmark-ot. Abszolút nem érzem rossznak amúgy, csak fura, hogy 3. mark így derült égből jött.
höhö és tényleg... ISUval lőttem kettőt T9 csatában 😄

Egész jó a ruszki % jel... 😊

Nekem legelső meccsen be adta.

De kellene hogy fedezze! Mint a felelősségbiztosítás a kocsiknál:az okozott kárt megtéríteni. És ha már levon némi xp-t akár vétlen sebzésért is, azt is kapja meg a sértett.
Ja és aki szándékosan folyamatosan kárt okoz társainak, azt egyre jobban büntetni. Aki naponta többször is csinálja.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

aAz elso meccseden be fogja adni. A csapatod sebzesenek 5%-at kell sebezned...

pedal to the metal...

Szóval akkor csak játszogasak azt majd beadja 😄

Szerintem rosszul van ki írva.

joe662
Túl ópé vagy,ezért a wg kompenzàlt kicsit:-DDD
Szerintem mod lesz a ludas,inditsd el a jàtékot safe módban,nézd meg úgy.

Vki fel tudna világosítani hogy a mai maratonos küldetés mit jelent?

"x5 - ratio of damage caused by you to the total amount of damage caused by your team"

Namost vagy én nem tudok angolul vagy a WG, de nekem azt jelenti hogy sebezzek 5x annyit mint a csapatom összesen.... ami ugye khm...

Biztos valami mod.

Amx-et ledupláztam,asszem grille 15 skoda t50 idegbajt kapott.Gold lőszerrel a láncom tudták csak leszedni.<#buck>

Sherman0070
Kéne egy kis segítség.
Nyaralás előtt még megszereztem a 2. gunmarkot TVP T50/51-re és most, amire hazaértem nincs rajta és a % is 78-on van csak. (van róla screenshot is)
Most a modok kavarnak be, vagy valami korábbi időszakra állt vissza a profilom?

Nem az arty lesz lassan a cancer, hanem a random...
Életképtelenek tömege van jelenleg.Volt 15-0-ás csatám is.Vagy azért szopik az ember mert agyhalott a csapat vagy azért mert rádjön egy statpadder-reroll-reset accos és okádja a drágalőszert.Napi szinten bejön egy levasaló medál mert egyfolytában bottom tier az ember.
Ha meg 20-25 csata után berak topnak sem mondható csak saját tierű meccsbe.Akkor meg azért kell emberfeletti teljesítményt kiadni magadból mert 6-7-8 játékos csak azért van a csapatodban mert hülyén nézne ki a csapatok játékosfelsorolásnál hogy csak 7-8-9-en játszotok 15 ellen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Fedezi a fenét.
De megvoltak veszve,nem csak engem de még másik két tagot is a csapattársa lőtt ki.

Mentem egy majdnem jó csatát T49-el.
Fel csaphatnék állat idomárnak,majdnem minden állatot sikerült engedelmességre tanítani,4 tankból 3 aminek azt mondtam hogy fekszik meg is feküdt.<#idiota>
Egyszer mellé lőttem,de az meg leszedte egy grille láncát,amit nem is láttam.<#hehe>

Sajnos. Mondjuk a kárpótlás is lehetne nagyobb. Nem tudom a teljes okozott kárt fedezi-e, de kellene.

M41-el bemegyek az ellenség közé,skorpio g,challenger,e25,m41gf és kv85-el harcolok,skorpióba egy lövés kellene már csak,erre megöl csapattárs valahonnan hátulról.<#rinya>
De nem csak engem öltek meg,3 tem kill lett a csatában.<#buck>
Kárpótlás meg szart sem ér.
Vereség
Csata: Live Oaks
Járművek: M41 Walker Bulldog
Szerzett tapasztalat: 287
Szerzett kredit: 12 892 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 1 489)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.22. 11:37:47

Még több a szar meccs,sok retardált állat van T6-ban most.

Nem volt pöcs? Mintha lett volna valami.
Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2017.07.22. 11:22:04

Nem a maraton nehézsége a baj, az szerintem is túl könnyű. A csaták minősége szar. Az új mm semmivel nem jobb mint a régi.
Az erők elosztása nagyon gyenge. Ugyan úgy 15:3 rengeteg meccs mint eddig. És amikor már a 3. mellét vagy lepattanót lövöm sorozatban, már biztos a vereség. És nem kis vereség várható, mert a többiek is így járnak. Néha kompenzál és hihetetlen találatokat bead. És lőn győzelem.

A stat modom sem műkszik,sőt a hegymászó sem.

vmit elkúrtak, igen... de már írtam lentebb is...
Srácok már kb 3 napja nem is játszottam a játékkal,de még sincs egyetlen tankomon sem duplázó a napi első csatáért.Ez valami bug vagy mi?

Troll van most sok.
Bementem első csatába t34-el,még ki sem próbáltam,sajna nincs pénzem felszerelésre..
Elindulok vele a szokásos utamon és azt látom hogy épp csak elérek a pálya felére már 0-12 az állás.Körbe vett vagy 7 tank és nemsokára én is meghaltam.<#buck>

joe662
A troll acc hàtrànyai:-DDD

Basszus,te nem vagy ép.<#buck>
Én két év alatt nem farmolok ki 600 ezer free xp-t.
Be kötötted magadnak a kávét és 24 órában nyomtad vagy mi?

Heh hülye WG... van ez a Dunkirk promó... a szorzózást konkrétan nem mutatja a játék... bemegyek a hajósba szétnézni... erre a képernyő lefagy egy helyen és nem tudok csinálni vele semmit... mi a jó francra költik ezek a krva pénzt, amit fizetnek nekik? Istenverte idióta bagázs..,.
Szerintem lemérték, hogy mennyien játszanak egy ilyen cuccért nyáron, és majd most utána megnézik, hogy mennyire lesz pangás... mert az lesz...
Pedig ez elég laza "maraton" volt. Egyik küldetés se követelt többet 1-2 csatánál. A jutalom tank meg elég jó a tierjében és még pattintani is tud szóval ez most kivételesen win-win volt a WG-től. Mondjuk meglepő hogy ilyen is az eszükbe tud jutni eu-ra.
Ettől egyszerűbb maratont... hát még egy elég OP járgányért, nem tudom hova szeretnél többet... ha most sík ideg lettél a nehezebbeknél mi lett volna/mi lesz?

Este megnéztem, és tényleg meg lett a t34. Csak hát ideg lettem és meg sem vártam a végét. Valakivel beszéltem fórumon és az írta, hogy még 2 kell, én meg utána sem néztem, csak elfogadtam.
Tegnap 3 tűrhető kört mentem , de előző nap kriminális volt. Nem csoda, hogy fölforrt az agyvizem.
Az 1 heti átlagom 40% wr, folyamatosan csökken(0%, 40%, 33% utolsó 3nap).
Nem tudom mivel akarnak csábítani több játékra, de valamit kitalálhatnának. 1 hónap alatt 100 kört mentem, és ebben benne van a t34 maraton.

Tényleg. Azt látod elfelejtettem.
Nem csináltam meg tegnap a kisaccal a napi missziót. De ha egyszer már azon is meg van a tank.

joe662
Most esett le,elfelejtettél átjelentkezni<#hehe><#idiota>

joe662
1.5m freeXp 126 csstàval.lel:-DD

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, hogy a 2 nap odatettem és ott is felejtettem a "k-t" - néhányszor átszerkesztettem, de mégis bent maradt, az én hibám!
Bocsi, de nagy a meleg és hasonlóak... <#heureka>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)