418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Lehet, hogy modhiba, de az is lehet, hogy modhiba.
  • joe662
    28 csata kellett hozzá
    Nem elég hogy retardáltak között kell boldogulnom,de még a játék is kitol velem.
    Mondjuk ezt most totál nem értettem.
    Type 64 Vidámpark-ra dob,de a csatabetöltőn kifagy,úgy,hogy újra kell indítanom a gépet.Nem gond van ssd
    Lépek vissza,abban a pillanatban mikor bedobna csatába a játék megint összeomlik,leáll.Ezt addig játszottuk 3v4X míg vége nem lett a csatának.
    Amint visszakerült a tank a garázsba a hiba megszűnt,és simán tudtam tovább játszani,nem omlott össze 1x sem.
    Ez wtf volt??
    Mod csak egy köd eltávolító,meg egy team hp van,de még soha nem volt gondom velük.
    Lehet a gépem is utálja Vidámparkot,nem csak én

Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.01.26. 23:38:55
  • plutoka
    sajna ma és gondolom egész hétvégén elég frusztrálóak lesznek a csaták. mázlim volt, sokszor dobott be top tiernek a t7-el, kb minden 3. volt csak szar pálya. De 3k sebzéssel, 5-6 kill-el is kb én volt a "useless" és "noob" chat szerint, mert nem próbálkoztam megállítani a frontbe érkező HT-kat. Szemből... nem baj, vesztes körben is jött össze tank ász, párszor lőször is majdnem elfogyott és csak 1x futottam bele a öngyilkos osztagba, akik olyan helyen jöttek át értem, ahol 1 lövés után pukkantak. persze előtte én is, de fene gondolt rá, hogy árokba lejön értem 3 tank :D az első percben :P
  • joe662
    Jo neked,én így gyűjtöm azikszpét kb 30 csatából meg is lesz
  • plutoka
    Érdemes volt haza jönni melóból hamarabb (fájt fejem rohadtul). 16 csatából megvan mindkét küldi, csak LTG-vel, lehet menni filmezni / sörözni :)
  • Sherman0070
    Úgyis az lesz, hogy ha játszható ág lenne, lenerfelik őket. WoT community semmi változást nem tűr.
  • MEdievil
    Még is mihez? Ez ebben a formában egy sokkal GYENGÉBB lorraine 40t aminek egyetlen előnye van vele szemben hogy kezdők és örök kezdők kezében könnyebben használható.
  • MuldR
    A videoban elmondják. tervek voltak, minden alkatrész létezett, de sosem pakolták össze tervrajzon sem. Csak az elemeit.
    Prem 8 lesz. Új egyedi játékstilust igényel.
  • Gyuszopapa
    Gondolom prémium lesz.Az edigi tárasoknak annyi lesz.Gratulálok.
  • Angelus1991ster
    Másik:
    Ezt amúgy honnan kotorták elő? Vagy kínai td ág mintára jönnek az újabb fantázia tankok?
  • lammaer
    Alakul a power creep, ahogy kell :)

Vhogy a tankoknál kimerült a kreativitás az autoloadernél...
  • Angelus1991ster
    Progetto M35 mod 46
  • MuldR
    Jönnek az olaszok újfajta hibrid ágyúval. Autoloader amivel töltés közben is lehet lőni.
  • Angelus1991ster
    Az M44-el való terroristáskodás közben néha allah acbar-t szoktam "írni" :D Múltkor az anarchia jelem után horogkereszteket és csöcsös faszokat rajzolgattak a csapatársak :D
  • joe662
    Akinek van,néha felrakom,és nemi szervet rajzolgatok a térképre miikor ráérek.
    Ilyenkor Pl:

• Plata
    Én megvárom évfordulós eventet.
    Tavaly is kaptam 60%-os tokent mert 6 éves az accom.Tán idén is adnak.
    Meg állítólag jönnek új prémek.
  • Gyuszopapa
    Azt ki látja?Mindenki vagy csak az xvm-esek.
  • Sherman0070
    xvm-el lehet csak
  • Angelus1991ster
    Mióta lehet rajzolni a minimapra?
  • Angelus1991ster
    Egy -30%-asat kaptam az M44 terroristával, de ingame nem lehet beváltani. pl. Pudelra, így nekem ssemmit sem ér.
  • ROMOTO
    Oroszoknál, amcsiknál lesz hamarosan, eu sem maradhat akkor ki.
  • Plata
    Biztos hogy nem rossz td-ket szemből átvittem vele,és az is látszik hogy full retardált csapat van benne.
    Van rajta venti,asszem 79%-os a legénység.
  • pett3rson
    Azt mondják hogy jó ez a kínai T-34 is. Nekem bejött az orosz verzió is anno, meg most a T34-85M a kedvencem.
  • Plata
    Vagy igen,E100 jpze100 és Fv is pattant már.
    Tegnap e100 majd nem 3k lepattanót lőtt rám.
    Én meg kaptam marha sok spot sebzést,mert Jpze100 t110e3 és E100 nem tudott kilőni.
    Ott voltam egyedül három seggfej meg próbálta meg kerülni a sziklát,jpze100 majdnem megkerülte,de pechje volt mert volt 3 arty.
    Vicc hogy spotra még mindig jobban fizet.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.26. 11:08:53
  • Lichtmaschin
    Ez a szar ezzel a mauerbránerrel. Ha meg végre ellenséggel találkozol az vagy T10 csillagromboló vagy goldot tölt rád. Elmenekulni sincs esélyed.
  • Plata
    Ezzel a szarral sikerült egy csatát nyernem,erre kaptam érte 20% kupont.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.26. 10:45:40
  • Plata
    Elkezdtem húzni kínai light ágat is,de juj de fájdalmas 75%-os legénységgel.Alig várom már hogy legalább T6-ba elérjek.
  • Plata
    Esküszöm el vagyok átkozva,nem tudok sebezni a drágaságommal,mindig megszívom,vagy gyors tankokkal teli csata és tényleg szart sem látok,vagy jön egy városi csata ahol elmegyek jobbra akkor fix hogy az összes ellenség bal oldalt megy.
    Ma volt két csatám ahol nulla lövéssel zártam,nem volt mire lőni.T10 csata volt,tele meddel meg T10 heavyvel ami úgy repeszt mint állat,három t10 szabályosan elhúzott a büdös francba,az ellenség bázisáról kergették a mi bázisunk felé a maradék ellenséget mikor én még a másik oldalon a pálya feléig sem értem.
  • Maala
    Kinek mi jön be, van akinek a p2w mérhetetlen hajhászása, van, akinek a normál játék közben extraként teljesülő küldik látványa.
  • Lucifer001
    Prémium tankos becserélősdi lesz valamikor a közeljövőben ? FCM, CDC , WZ-111 , SU-100Y , TOGtóber , és az ilyen salátákkal piacoznák
  • Lokker
    Most miről beszélsz? Még mindig hulladék ajánlatok vannak a shop-ban EU szinten. Ez a karácsonyi event is kész csoda volt EU szinten, bár a kalendár gyengébbre sikerült mint az előző.

Most ezzel a kötvényes baromsággal lett kiszúrva a szemünk.
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2018.01.25. 23:09:36
  • Maala
    Jah, fene a szájukat, hogy jobbá kalapálták a játékot, mint 2 éve, és még én is visszajöttem, ahogy időm engedi. T_T
  • Lokker
    Csak akkor lesz itt változás ha masszívan elkezd fogyni az aktív játékos bázis.
  • Maala
    Tessek lazadni, es akkor lesz nalunk is. Ultranyugger EU balnanepek. :-|
  • endrodiz
    milyen igaz
  • Lokker
    Na szépen vagyunk. Átver itten mindenkit. :D
  • plutoka
    vehetsz, csak épp NA szerver, mint a főcímből kiderül. EU szerveren nem szokott ilyen mértékű akciók lenni (karácsony kivétel)
  • endrodiz
    Meg a vegen veszek egyet.. .
  • joe662
    Feb. 22-Mar. 5ig Újra kapható lesz a Defender:-))
  • plutoka
    ez a wot-bot adott egy zseniális ötletet, amivel 0 idegeskedés mellett lehet játszani és trollkodni. Új accont és elindulni egy LT ágon vagy venni egy low tier prem LT. 0 ammoval bemenni csatába és csak spotolni. A minimális wn8 garantált, a chat olvasása felvidít és kontók születnek ha 1-1 tankon tudok menni tankászt is, hiszen 0 sebzéssel is lehetnek bizonyos pályákon a legjobb :P
    vélemények? nagyon elborult?