World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig vannak módszerek ami miatt a sealclubber-kedést meg a pedózást végleg be lehetne szüntetni. Ez pedig a tapasztalt vs. kezdő-ség csataszám határának kitolása fél ezerről (asszem ennyi) 1,5 ezerre (mert jelenleg 1,5 ezer lejátszott csatával egy tier 10-es megszerezhető).
Tier 3-al annyit foglalkoztak, hogy tierlimit adtak annak a szintnek. Aztán szokásos szargaming féle beleszarás.
Gondolom kurvára megeröltető nekik megnyitni a vehicles database editor-ukat. És ha már megnyitják akkor t6 fölöttiekhez nyúlnak inkább hozzá. ....mert bevét onnan van, meg kell kávés vodka, meg a por ....
angelus1991ster.blogspot.hu
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Vannak égetőbb hiányosságok is.
Persze orosz/szovjet,gondolom az uccsó pilanatban nem ninjanerfelik, mint a más gift tankokat.
WoT_Pudel_(szám) néven van egy rakat acc.
Replay-ek: http://wotreplays.com/site/index/nation/10/tank/1270/version/57/
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Szép meg minden, de nincs kedvem elbaszni a gépre 100-130 rugót. Így is van autóm amire kell azért költeni.
De ha majd behozzák a hádé map-okat és akarok wotyozni, akkor kénytelen leszek bevásárolni új számítógép alkatrészekre.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.07.22. 21:07:01
The devs have put up a timetable where they list what will happen and when. Times are RU server specific.
•25th July – preparation of version info
•26th-27th July – official patch announcement
•27th July – Supertest
•24th-30th July – new Global Map season
•2nd August – WG 19th anniversary, T-29 as a gift tank
•2nd-3rd August – first 9.20 CT
•12th August – WoT’s 7th birthday, many prizes will follow
•16th August – second 9.20 CT
•end of Summer – 9.20 release
•end of Fall – 9.20.1
•end of year – 9.21
A csúcs az volt mikor 4v1 és ezek a retardáltak elmentek egyesével a Bc12t levadászni,A T34 rá yolozott,a 700hp Bc-re,vajon mi járhatott a fejében<#fejvakaras>#fejvakaras> természetesen azt az 1 lövést is mellélőtte<#hehe>#hehe>
Persze elbuktunk<#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.07.22. 16:53:33
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Egész jó a ruszki % jel... 😊
Ja és aki szándékosan folyamatosan kárt okoz társainak, azt egyre jobban büntetni. Aki naponta többször is csinálja.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
pedal to the metal...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerintem mod lesz a ludas,inditsd el a jàtékot safe módban,nézd meg úgy.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"x5 - ratio of damage caused by you to the total amount of damage caused by your team"
Namost vagy én nem tudok angolul vagy a WG, de nekem azt jelenti hogy sebezzek 5x annyit mint a csapatom összesen.... ami ugye khm...
Amx-et ledupláztam,asszem grille 15 skoda t50 idegbajt kapott.Gold lőszerrel a láncom tudták csak leszedni.<#buck>#buck>

Nyaralás előtt még megszereztem a 2. gunmarkot TVP T50/51-re és most, amire hazaértem nincs rajta és a % is 78-on van csak. (van róla screenshot is)
Most a modok kavarnak be, vagy valami korábbi időszakra állt vissza a profilom?
Ha meg 20-25 csata után berak topnak sem mondható csak saját tierű meccsbe.Akkor meg azért kell emberfeletti teljesítményt kiadni magadból mert 6-7-8 játékos csak azért van a csapatodban mert hülyén nézne ki a csapatok játékosfelsorolásnál hogy csak 7-8-9-en játszotok 15 ellen.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
De megvoltak veszve,nem csak engem de még másik két tagot is a csapattársa lőtt ki.
Fel csaphatnék állat idomárnak,majdnem minden állatot sikerült engedelmességre tanítani,4 tankból 3 aminek azt mondtam hogy fekszik meg is feküdt.<#idiota>#idiota>
Egyszer mellé lőttem,de az meg leszedte egy grille láncát,amit nem is láttam.<#hehe>#hehe>
De nem csak engem öltek meg,3 tem kill lett a csatában.<#buck>#buck>
Kárpótlás meg szart sem ér.
Vereség
Csata: Live Oaks
Járművek: M41 Walker Bulldog
Szerzett tapasztalat: 287
Szerzett kredit: 12 892 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 1 489)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.22. 11:37:47
Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2017.07.22. 11:22:04
Az erők elosztása nagyon gyenge. Ugyan úgy 15:3 rengeteg meccs mint eddig. És amikor már a 3. mellét vagy lepattanót lövöm sorozatban, már biztos a vereség. És nem kis vereség várható, mert a többiek is így járnak. Néha kompenzál és hihetetlen találatokat bead. És lőn győzelem.

Bementem első csatába t34-el,még ki sem próbáltam,sajna nincs pénzem felszerelésre..
Elindulok vele a szokásos utamon és azt látom hogy épp csak elérek a pálya felére már 0-12 az állás.Körbe vett vagy 7 tank és nemsokára én is meghaltam.<#buck>#buck>

Én két év alatt nem farmolok ki 600 ezer free xp-t.
Be kötötted magadnak a kávét és 24 órában nyomtad vagy mi?
Tegnap 3 tűrhető kört mentem , de előző nap kriminális volt. Nem csoda, hogy fölforrt az agyvizem.
Az 1 heti átlagom 40% wr, folyamatosan csökken(0%, 40%, 33% utolsó 3nap).
Nem tudom mivel akarnak csábítani több játékra, de valamit kitalálhatnának. 1 hónap alatt 100 kört mentem, és ebben benne van a t34 maraton.
Nem csináltam meg tegnap a kisaccal a napi missziót. De ha egyszer már azon is meg van a tank.
Bocsi, de nagy a meleg és hasonlóak... <#heureka>#heureka>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)