418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Ha igaz holnaphoz egy hétre jön az új patch.

Éppen egyébként regnap néztem, hogy a szovjet nehezeknél többnyire gyenge az lőszerrekesz. Nálam az ilyen legénységnél alap a biztonságos elhelyezés. :)
  • Gyuszopapa
    Azzal minden csatában lőszerrekeszt kapok.Olyan Centurion fílingem van vele.Másodjára repül a torony.
  • joe662
    Nekem 2400 van,2 napot kihagytam,mert úton voltam,de azért remélem egy távcsőre futja majd,az csak 4k
  • Still_I_Rise
    28 % win rate... Elmennek a tetves tolvaj anyjukba!
    Mentem, előveszem a Fallout3-at. 1200 Ft-volt, és nem lopnak meg.
  • Still_I_Rise
    Sokat nem várnék a T10 top szaroktól, de jó lenne ha legalább nem blokkolnának....
    O-Ho-val 2x többet lövök ezeknél s szarháziaknál úgy, hogy nem tudok tőlük mozogni.
  • Still_I_Rise
    Gondolom az volt az egyetlen kattintása....
  • Lokker
    Akkor az hogy van hogy a T-10 tankomnak menet közben ammo-t lőtt a jagtig? :D

Ez a T67 egy mocsok op tank. Hihetetlen hogy miket bead. Nem látják, gyorsan lő. Mi lenne ha még több ammo férne bele? 3 csata kellet az ászhoz. Elsőben kör elején kilőtt a csapattárs, másodikban meg szembesültem a lassú toronnyal. :D
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2018.01.27. 21:43:46
  • joe662
    2év pihenő után elővettem ezt a pénztemetőt
    Gondoltam megpróbálom a 260as külditek ezen az ágon megcsinálni,hátha bejön.
    A Góré medálon viszont meglepődtem,az nem 10x es volt?

• Still_I_Rise
    a mai WG tolvajtrükk: a ruszki nehezek menetből, 200m+-ról találnak be a német TD-knek. Ráadás: az alap lőszer mind talál ÉS pattan, a gold nem talál gondos beszűkítés esetén sem.
    Tetves, kisstílű tolvajok.

A héten egy IT biztonsági versenyen láttam egy gyereket tenyérnyi I love Belarus kitűzővel.
    Volt egy kis kísértés...
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.01.27. 20:52:56
  • Maala
    Toolbox olcsóbb... de a leszedéséért fizetni kell. :-(
  • Sherman0070
    Amúgy elég érdekes, hogy nincs mindenből és mindennek 5000 az ára.
  • Maala
    Kár, hogy spall linerből nincs kötvényes... :-(
  • Sherman0070
    Ez a kötvényes event elég jó. Már van 3500 kötvényem. Még 1500 és jöhet az "Innovatív töltőrendszer" Obj. 907-re
  • Maala
    A spothely az valid abba az irányba, de a spotdmg az csak mák volt, egyszerűen elkaptuk a lemmingvonatot.
  • joe662
    Grat!!
    Este megkukkolom,mert totàl elveszett vagyok ezen a pàlyàn is spot szempontjából:-/
    Az utolsó 3 Lt-s hiànyzik a T55 böl,de rendre kifog rajtam:-(
  • Plata
    Asszem tier 10 volt az,meg akart kerülni és a Vk168 farával szépen hazaküldtem a garázsba.Pedig csak kicsit legyintettem meg.
  • tutyimutyi2
    Jaaah okés :P
  • Maala
    Cseh med T9? A TVP?
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.01.27. 18:54:29
  • Maala
    Lol, csak az egyik ligthos küldi másodlagosát akartam megcsinálni...
  • tutyimutyi2
    miféle T50? :D
  • Plata
    Irányított ütközés pöpeeec.
    Olvadnak tőle,istenem mekkora buli volt mikor 1.4k sebzést nyomtam T10-nek Vk168-al.
    Meg kb ugyanennyi volt T50-nek.
    Type 4 még gyorsabb is nála.
  • Maala
    Offroad? Clutch?
  • tutyimutyi2
    Type 4 heavy vezetőnek javításon és bián kívül milyen egyébb skillt volna érdemes tenni?
  • McFrost
    Tegnap gondoltam elkezdem a T28HTC közepes tankos küldetéseit csinálgatni. Nem nagyon foglalkozom ezzel a témával, ha bejön ok, hanem, nem görcsölök rajta. Aztán rájöttem, hogy ezekhez a manőverekhez egyedül a Panther 8.8 áll rendelkezésemre. Hát b+, milyen egy elesett tank lett belőle így, hogy állandóan t10-be rak.....
  • Plata
    Hallod már majdnem elértem a második gunmarkot Vk-val,de most kb 10%-ot buktam vissza.
    Esküszöm direkt szopat a játék,ha én megyek az egyik irányba akkor tuti hogy az összes tetű a másik irányba és nem látok semmit,soha ilyen sok kevés sebzős köröm nem volt,a másik ma többször is megszoptam azzal hogy csupa med közé rakott,amikor megindul a med horda vagy 50-el mi a büdös szart tudok csinálni mikor betonon max 20-al megyek de ha rossz az út akkor jó ha 15-el.
    Direkt örülök ha vesztünk,mert akkor legalább rám jön egy rakás tetű és tudok valamit sebezni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.27. 16:57:37
  • joe662
    Siegfried Line, 4 perces csata,Mikor megláttam valakit,és lementem sige módba az addigra meg is halt
    Ezt eljátszottam 5x és vége is volt
  • Maala
    Igy out of context-ben nem nagyon lehet rá mit mondani, rárántottál a csata első 5 percében, vagy wtf? Himmels volt, vagy wtf? :-D
  • joe662
    Ez is már mi a f..om,csata1 lövésem volt abba is belerohant a csapattárs.
    Már nagyon rezeg a léc ennek a foshalomnak
  • pett3rson
    Tegnap megnéztem ezt a fantasztikus videót...első vélemény, ami már menet közben eszembe jutott...tudják ezek egyáltalán, hogy mit is akarnak?? mert a videó alatt sem voltak benne biztosak...
    nagyjából látom a lényegét és érdekes koncepció lesz, de ha csak premium akkor úgyse fogom kipróbálni sosem, esetleg teszt szerón.
  • pett3rson
    premium előfizetést tudsz még vele venni.
  • endrodiz
    Hat igen. Light tank event van egyetlen arva akcios lightocskaval. Ilyenkor azert kicsit jobban is oda tehettek volna magukat. Amugy en meg azt is savallom, hogy az ingame discount is csak tier 7-ig tart. Es mi van azokkal, akik minden agon tul vannak mar a tier 7-en??? Hahooo Wargaming! Ebreszto! Ezt az eventet varom egy honapja es paff. Nesze semmi fogd meg jol! Fegyelmi!!!
  • joe662
    Az egy q..ajo vacak
    Úgy látszik túl erősre sikerült rivaldafény,és nem látták,hogy be kellene ikszelni a 13-57gf ikonját is,hogy bekerüljön a shop-ba
    Így elég szegényes a felhozatal azzal az 1db Type64-el
  • endrodiz
    Mivel volt meg nemi gold a raktarban, most akciosan megvettem ezt a kis Type 64-t. Hat azt kell mondanom, nem rossz ez a kis vacak...
  • Sherman0070
    Ennek a 30%-os kuponnak mi a franc az értelme, ha csak tankokat tudok venni a shopban vele?
    Se goldra, se speciális akciós cuccra nem engedi felhasználni.
  • Plata
    Egyébként kiderült hogy a t54 ltw az önjáró löveg.
    Mikor jelentkeztem csatára kiírta alul hogy:
    Önjáró lövegekkel tovább tarthat a meccskeresés,mint más járműtípusokkal.Kérlek,légy türelmes.
  • Plata
    Hétvége van,megjöttek a hülyék.
    T7-9 csatában a csapat háromnegyede elment az egyik oldalt és ott hagyta azt az oldalt amin nyílván való hogy jönni fognak,két td három arty meg két light maradt védeni a bázist többiek meg előre mentek és leálltak kempelni az első dombon.
    persze minden t8-9 felénk jött t7 meg feléjük,de wz spotolta őket az arty meg szarrá lőtte őket.
    E75 nem bírt el egy o-Ni lkv 90b párossal.Top ágyúja volt,de el sem találta vagy olyan helyen lőtte őket ahol nem sebzett,asszem 8 lövés kellett neki az O-Ni-hoz.Wz meg meg kerülte és hátulról agyon lőtte,de hátra sem fordult csak figyelt előre ahol o-ni meg lkv volt,Lkv-t el sem találta.
    Wz kb szarrá lőtte a kempelő gyökereket a hegyről.Mondjuk goldal lődözött,de a csapat volt a hülye.Biztos marha sok xp-t kapott a sok spot meg sebzés miatt.Steyr wt-t nem lőttem meg csak pont az utamba került és totál gázzal keresztül mentem rajta.

• joe662
    Ja majd kipróbálom,de mondom még ilyen nem volt se előtte se utána.
    Nem mintha nagyon zavarna,az a havi 1 alkalom amikor oda fog majd dobni.

Hogyan spotoljuk ki a bokorban sunnyogó Lt-t Érdekes, de gondolom nem mindenhol lehet ezzel a módszerrel ügyködni..
  • plutoka
    esetleg gyakorlóba próbálj menni wideparkot. ha ott is dobja, máshol nem, akkor mod nélkül próbáld ki. de esélyes h mod okozza.
    de sokat nem vesztesz, az szar pálya :D
  • Maala
    A köd eltávolító pont ilyen hibákat szokott okozni.
  • Lokker
    Inkább textúra bug lesz az. Ha előtte nem csinálta és utána se akkor a modnak semmi köze hozzá, annak többször kellett volna előjönnie.