World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Eddig nem használtam prémium lőszert, de az acc' még prémiumos és csak tier 3-ig jutottam - sok tankon még fogyóeszköz sincs, nemhogy felszerelés (a free XP-ből is csak csipegettem, a döntő többsége még megvan). A 4. nap mentem +2 csatát, csakhogy meglegyen 1-1 fejlesztés, amúgy mindig csak a leduplázásig "hajszoltam" a gépeket.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Minden rosszindulat nélkül,csak érdekelt volna hog milyen tankokkal mentél és hàny csata,àtlag sebzés,stb.
Tölem sosem làthatàl olyat h kioktattam volna valakit,mert op lennék.Mivel nem vagyok az,és nen titkos a nick nevem,meg lehet nézni.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az L-60-as tank az tier 2-es és retekszar átütésű, csak golddal használható.
Strv m40L az valóban magas átütéssel tank. Fun miatt érdemes megtartani a Borg-Toldit.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
500 gold + T-127 (50%-os legényekkel), a betanítás után még +500 gold és 1-1 T2és T3 gép, szintén 100%-os lepénységgel; a 7+3 nap prém' mellé.
Az első nap kimerítettem a tankeladási limitet és kerestem 1,5k free XP-t, úgy, hogy minden gépet ledupláztam: minden simán ment, 90%-ban jó, győztes meccseim voltak és élveztem is azokat.
Második nap csak 900k free XP jött össze, de már elkezdte, igaz, csak 1-2 alkalommal a +1 tier-t és bizony nőtt a vereségek aránya, ill. a győzelmeknél is megnőtt az épp, hogy pontot kaptam is.
A harmadik nap 600k free XP-t hozott és már alig volt új tank vétel (ez is közrejátszik a csökkenésben, nem csak a csaták színvonalának esése). A csatákban már előjöttek a felmossák velük a padlót csapattagok vs. 2x3-as szakasz a másik oldalon (természetesen az adott szinten kissé OP gépekkel) "színvonalú" csaták és eléggé sok lett a mellé-lepattanó is az első naphoz képest (alig képeztem át a legénységet, hiszen 10 csatán belül amúgy is tankot váltanának, de ehhez képest is sokkal több lett a bosszantó elem a "játékban"😉.
Negyedik nap, 1k free XP, de ez a sok vereség miatt (2-3x több idő volt a géppark leduplázása az elsőhöz képest). A 80-800 pontos vereségek között, néha 1-1 600-1000 (x2-zve) pontos győzelem és nagy ritkán, az OP gépekkel a 2k-s győztes körök.
Itt már minden csata szenvedés volt (max. Tier 3), leginkább a csapat miatt: alig mozognak és csak állnak, de észre nem vennék, hogy tőlük egy sarokra, egymás után darálja be az ellenfél a mieinket. Az ellenfél ritkán használ gold ammo-t, azt is főként T 3-ban: pl. SU-76M, svéd L/60-as, amiknek amúgy is magas volna az alapátütésük is... <#taps>#taps>
Nem azt mondom, hogy nem volt olyan, hogy a mieink nyertek 15-0-ra, de ezekhez az idő előrehaladtával egyre kevesebbet tudtam hozzátenni.
Summázva: a mézesmadzag nagyon érződik az elején, de utána az a váltás az első napi, minden jól sikerülttől a 4. napi, már-már mindegy milyen lesz az n+1. vereségig... <#wilting>#wilting>
Hihetetlenül igényelné a random miatt a gold-ot már a low tier is (hiába, az üzletpolitika is fejlődött az idők folyamán - a játékos számára nem éppen előnyére), mert vannak benne olyan gépek, amiket oldalról sem lehet pár tank top ágyújával sem sebezni - és derp/normális HE sincs már mindegyikhez; ill. a csak a páncéljukból élő (és ezért "fegyvertelen", ill. csak gold-dal elfogadható) tankoknak is több ellenfelük lett (legfőképpen a prémiumlőszer képében, ami azért viszonylag ritka jelenség "odalent"😉.
Régebben (7.5 környéke) sokkal hangulatosabb volt és tier 5-ig az is maradt, nem voltak benne ekkora és hirtelen váltások, nem függött ennyire a csapattól és a random-script-től a játékos. Igaz, akkor még a HE is működött, abszolút nem hiányzott a gold ammo, így sokkal ritkább volt a "na, ezzel nem tudok mit kezdeni" (az ágyúcső mindkét végéről nézve) tank a játékban...
Sz'al, sokat és nem előnyére változott a wot (elkezdése) az idők folyamán!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Egyébként már nem kell sokat várni,2 mentem kb 1perc volt a várakozás.
Most meg mennem kell vissza melózni<#szomoru1>#szomoru1>
Viszont miért csak 3 csatát ír nekem,mikor annál többet mentem<#fejvakaras>#fejvakaras>
elvileg bejelöltelek...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.21. 15:50:10
Igazi pedo szerkezet,csak 0-ról kellett kezdenem a legénységet,így egy kicsit esetlen még,de tetszik,igaz nem vagyok Lt májsztro<#idiota>#idiota>
+ még vennék 5db tokent, mert nem volt időm az összes misszióra
úgy néztem, hogy a T/34/85M elég jó dpm-el rendelkezik
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mára meg már el is ment a kedvem az egésztől<#banplz>#banplz>
ha sikerülne szerezni ilyen Faceit pontokat... még akár goldot vagy tankot is kaphatnék/kaphatnánk belőlük. 😄
+ még az ingame mission is teljesülne, amit a tournamentekre ad 😄 (mondjuk már csak 1 hiányzik xD)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.21. 14:53:07
Ha jól látom már többeknek megvan a T-34-85M. Kellemes kis tankocska, eddig nekem is bejön.
Nekem magáról a maratonról lenne annyi kérdésem, hogy tegnap már 14/13 vagy mennyinél jártam és a következő 1,5 milla pénz és egy garázshely volt mutatva. Az elvileg ma lesz - még melóba vagyok, szóval csak kíváncsiságból kérdem, hogy most akkor azt is meg lehet nyerni? mert az jól jönne. Egy ideig nem játszottam és most olyan mínuszokkal találkozom még arty-knál is, hogy csak lesek ki a fejemből...Fasza kis nerfeket gyártottak megint, eddig csak az M6 mamutom lett elbaszva, de most már majdnem minden tankom szar amivel szeretek vagy szoktam játszani.
The Matrix has you...
A másik jó móka állítólag ,ilyen piroska klánokhoz beszállni Sh-ba,mert hasonlóakkal rak össze,és ott szépen le lehet farmolni őket.+lehet húzni a stock sz@rokat,mindenféle statrombolás nélkül<#hehe>#hehe>
Új járművek (vagy a jelenlévők átdolgozása), némi új pályaelem, és kész is volna.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Csinálhatnának ilyet. Nem sok erőforrás kellene hozzá.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Majd este megnézem.
WoWs-ban is azok a szánalmas animés hajók gusztustalanok.
Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2017.07.21. 01:57:34
pedal to the metal...
It pl lófing sebzésre 71k.<#wilting>#wilting> netto 64k
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.07.20. 22:36:22
Bár Magyarok még mindig nem lesznek bár kitudja ... , de megjelentek a Maginot Lányok 😄 Duce ellenfelei xD
S-35 Souma , FT-17, Char B , meg talán az ARL 44 😊 érdekes lesz 😊 bár magyar és finn kibontakozásnak jobban örülnék , de 6 részes lesz szóval bármi lehet 😄
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2017.07.20. 20:28:40
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Most kaptam meg, beállítottam a legénységi skilleket és nyomtam a Battle gombra.
Már a meccsben voltam, amikor eszembe jutott, hogy se felszerelést, se fogyóeszközt nem pakoltam föl.<#buck>#buck>
Na mindegy: lőttem 1100-at, vesztettünk, de kaptam 28K kreditet.
Màr amikor nem felejtem el szoktam menni vele,de nem tapasztaltam semmi kirívót.
Valamelyik nap nekem a skorpióG nem müködött.10 lövés 3 talàlt 1 sebzett:-/
Màr szemeztem a billzettel,hogy öt fogom be büntetni ezé:-))
pedal to the metal...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Részben igazad van, azt nem is néztem hogy a T-34-3 is akciós, annyira célirányosan rámentem a pattonra. Ezért a T-34-3 alap árához viszonyítottam ami most nézem hogy 12500 forint. Viszont akciósan is 8600 forint, ami még mindig lényegesen drágább, illetve maga a tank sem túl vonzó a számomra, az egyedisége a lövegben rejlik, párban a revóval neki van a legnagyobb alfája. Ugyanakkor túl sokszor volt már szerencsém más tankokon találkozni azzal a lövegkarakterisztikával, és tudom hogy tier 7-ig jó, afelett viszont szenvedés. Más egyedi tulajdonsága nincs annak a tanknak, így a pattont sokkal különlegesebbnek tartom, régóta fájt is rá a fogam. 😊
Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2017.07.20. 12:52:13
pedal to the metal...