418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #399559 Jó átütéssel megáldott ágyúkkal sem tudnak sebezni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
MuldR #399558 Egy-két tank átütésén nagyban segítene, ha meggymag helyett cserepesvirágokat lőne. :) -
Lichtmaschin #399557 Elképzeltem hogy cserepes virágokat lő.... -
Lucifer001 #399556 Béke , és boldogság a csatamezőn
Virágokkal tűzdelt 120 as lövegek . Sziklák között ügyességi versenyek . HT nak erőhúzó verseny . TD célbalövősdi ,este pedig közös gájartaverés a tűz mellett
-
Akkor ö nem egy Bot,hanem egy Feng Shui mester,aki boldogságot és harmóniát teremt a Wot világában élőknek
-
Lucifer001 #399554 Lehetséges , hogy "wotbot" ? Csak furcsa , hogy mindent megvesz , de nem tudja merre az egyenes .... Fekete fehér monitor ? És nem látja a pirosakat :D Vagy hozzá is mindig csata elején megy a póstás ? :D -
Lucifer001 #399553 Ez a versenyző folyamatosan csak farmol ? :O Gondolom azért , hogy fenn tudja tartani a prémium tankokat : D És nem lövi az ellenséget , hogy nekik is esélyt adjon a farmolásra . Ő az aki egyensúlyban tartja az egész World of Tanks világát O,o -
Gyuszopapa #399552 Húúúúúúú bammeg ezt se az eszéért lopják el. -
Fogadjunk? :-))
De legalább lelkesen vásárolgat
-
Már kisütött a nap, ilyenkor már nem hatnak ám a horrorsztorik! -
Lichtmaschin #399549 Minap objects 260 al mentem jött velem egy is7 meg valami med, láttam hogy az ellenfél mi 2x túleroben száguld felénk. Meg is álltunk fogni a pozíciót. Közben csapat egy része felzarkozott kB 4 tank, hátrébb egy arty meg egy Td. Szóval mi 3-unkat lerohantak kB 6an amiből 2 autoloader. Többiek a csapatból megalltak egy buckaval hátrébb és végig nézték ahogy megolnek. Nem kell mondanom ok is így jártak a túlerővel szemben. Ha jönnek segíteni lehet nyertünk is volna. Köztük kB 30 méter és egy bucka volt. Mentem aludni ez után -
Gyuszopapa #399548 Hát igen epic érzés mikor a 3 top tier tankból 2 a 200wn8-at se éri el.Mikor ez megy 5-6 csatán keresztűl olyankor kiborúl a bili.
A csaták jók lennének csak az állomány gyeszura. -
Ma is minőségi csaták voltak,csak 30 kellett a 13k xp-hez
-
endrodiz #399546 Koszi. Nekem is meg van a VK100 de nem szeretek vele jatszani, mert lassu... -
pett3rson #399545 Nekem a VK 100.01 adja, de nagyon. Azzal lett meg a T28-as HT-15 kitüntetéssel :) pedig azt hittem max E-100-al vagy Maus-al fogom tudni megcsinálni... -
pett3rson #399544 Gratula :)
-
Lichtmaschin #399543 E75-el lett meg minden pattintos kuldim a t55 ig. -
Sir Charles #399542 Én is annál akadtam el már vagy fél éve, a japán heavy vonalban reménykedek, kár, hogy a tier 8 O-HO-val mindig bottom tier vagyok és esély nincs rá. Még az előző tankkal megvolt egyszer a 3X lepattanó, csak nem sebeztem 2000-t(csak 1750
)
-
endrodiz #399541 Update! Orom bodoccsa van, mert siman egedi a feliratok ellenere is kivaltani a 15-s missiont orderrel, szoval vegre T-55A a garazsban es az Obj. 260 kuldetesek megnyitva! Yuppie!!!
-
endrodiz #399540 Ujabb nap, ujabb asz. Mai elso korom: Amx 13-90 Sand River 10-es csata. Replay 8.4K osszesitettDe, hogy megse legyek boldog, valamiert nem jott ossze a masodlagos, igy tovabbra sincs meg a T-55A, mert a rohadt heavy agon hianyzik a HT-12 pattintos mission, az meg nem lesz meg soha, mert nincs hozza megfelelo tankom es nem is akarok fejleszteni, mert qrva szar vagyok heavy tankokkal. Szal, most javitanom kell a lightost, vagy a TD/SPG 15-t...
-
Tegnap nekem is volt egy nagyon Opé köröm 

-
Sir Charles #399538 Már régen állt a garázsba az Objekt 704 3 skilles legényekkel. Na gondoltam elindítom az orosz light vonalat.
Kb 10. meccsre lett ez
replay -
Aki hajtja a t10et,àllitolag.febr7én jön a 0.9.22. -
Sup concon a lila töltésgyorsító sokat dob, láttam streameken, statbuziknak kötelező a beszerzése. -
Plata #399535 Jah az év lemaradt.
Bocs ezen a szutyok mobilon nincs szerkesztés gomb se. -
Plata #399534 Marleenra tervezem.Talán két három alatt összejön rá.
-
Sir Charles #399533 Valaki vett már fejlesztett (lila) felszerelést?
Ha igen érezhető a hatása? -
Plata #399532 Vagy megvették pénzért.
Múltkor mikor T10 csatában e100 közölte hogy ez a harmadik csatája legszívesebben agyon lőttem volna. -
Azon hogy vérpistáék kihúzzák a T-55A-t már rég nem csodálkozom, bár az én középszar játéktudásommal csak a stug jött össze (1700-800 wn8, mondjuk na szerón annyira nem egyszerű a ping, mikrolag stb. miatt viháncolni), egyébként már rég nem motivál a tankszerzés, bőven 100 felett áll a garázsban a vas, kb. 3-4 prémet és nagyjából fél tucat tankot húzok, némelyiket több éve...
-
Plata #399530 T71-ből kettö van most már.
A táras nagyon durca.Szerintem. -
lammaer #399529 Ah köszi, elkerülte a figyelmem a sok változás közt az új amcsi light ág. A t71 megvan, azt továbbra is szeretem, de akkor beszerzem a kisebb tierü tárasokat is.
Amúgy is T4-8 közt érzem legjobban magam :) -
Kronos79 #399528 Ha jól emlékszem a fordítást úgy csinálják, hogy egy excel táblában küldik el a szavakat és ezt fordítják a fordítók. A szövegkörnyezetet nem látják. Ezért magyartalan. Persze vannak félrefordítások, de ezt a későbbi patchekben szokták javítani. -
suba53 #399527 Ez így egyértelmű.
Magyar nyelvű kliensem van, de hogy a magyar szövegeket nem látta magyar anyanyelvi lektor, aki tisztában van a játékon belüli fogalmakkal is, az biztos.
-
pett3rson #399526 Good morning.
Tegnap Mr.Scheff-et néztem stream-en, meg közben játszottam is. Elképesztő, hogy milyen köröket nyom. Tudom, az évek meg a rutin, meg biztos az is benne van, hogy fullos legénységgel játszik, de akkor is. Személy szerint tőle is sokat tudok tanulni, főleg abban, hogy hol vannak a jó helyek illetve abban, hogy mikor milyen taktikát érdemes vagy kell választani.
Amúgy sikerült a Stug4-es MT-15-ös küldit kimaxolnom (T20-al és úgy, hogy előtte fél órával egy lövés híján is meglett volna, csak kedves csapattárs kilőtte előlem az arty-t...na mindegy), szóval visszakaptam 4 kötvényt így kiváltottam a T28-on is, szóval most már T55A-ra megyek.
Komolyan mondom, hogy most csak ezek a küldetések azok ami miatt játszok, így legalább van kihívás és ha esetleg nem is nyerek még akkor is van sikerélmény - kivéve ha győzni is kell, bár általában az másodlagos feltétel. -
pett3rson #399525 Érdekes, amióta bekékültem és sikerült kijátszanom, volt pár ilyen balesetem, de nem kaptam kéket megint...most akkor hogy számolja? ha csak egyet lősz, akkor az baleset, de ha többet akkor meg szándékos? vicces...
Meg azért az sem mindegy, hogy 128 HP vagy 2000... -
No para, ma én is lecsippantottam 2k HP-t egy S.Conq-unkról csillagrombolóval... Pont bemozdult elém. :-)
Nem szokott figyelni a többség semmi másra, legyen barát, vagy ellenség.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.01.23. 23:47:30 -
endrodiz #399523 A minap T-54ltwt, ma T49 Ace. Ugy tunik egy sima Ace kor nem eleg a LT-15-hoz.
Amugy meg a WG bekaphatja, Ma kilottem egy T-55A-t lighttal. Valakire lovoldozott, en meg valahogy bekerultem moge es el kezdtem loni. Meg arra sem volt esze, hogy megmozduljon, csak lovoldozott az ellenkezo iranyba. Kb. 6-ot lottem bele, mire meghalt, anelkul, hogy reagalt volna az abuzusra. Es belegondoltam: Ha egy ilyen agyhalott is meg tudta szerezni...
-
endrodiz #399522 "perk activated 1 s earlier" Nalam ez mindenkeppen 1 s korabban -t jelent. -
Ezért nem is játszok T10ben,teljesen más mint a többi tier.
Ma megcsináltam a kötvényes kihívást
du Vip-er barátommal szakaszozgatunk
,elég jól ment,a maradék 2kill+3k xp most este toltam le,így 2 részletben kibírható a téma
A múltkori kirohanásomat a wr miatt módosítanom kell,mert ma ránéztem a statomra és összességében nem is lehetne okom panaszra
És való igaz hogy mindig csak a rossz emlékek maradnak meg jobban.
-
Still_I_Rise #399520 Tény: a leggyatrább játék T10 randomban megy. Zöld-kék-lila játékosok játsszák a fogyatékost meggyőzően.
A nyomorult O-Ho-val többszörösét sebzem a med és heavy professzoroknak.
Lentebb legalább van próbálkozás, re-pos vagy valami. ezek T10-ben befeszülnek mint CW-n és egy métert nem mennek arrébb.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.01.23. 22:07:52