World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Ha leszedem a modulokat felmegy a BL9 ami elég j azért.
Az Ágyú M62-T2 + IS7 fejlesztés meg 250 000 Xp összesen.
Ha hozzá teszem torony lány és motor-t akkor +70 és az már 320 000 XP.
Juj de sok az.
Annyit meg megér ha már nem kell akkor ugyan azon az áron meg eladja.
Ezek nélkül szerintem egy nagy nulla lesz az a tank.
Igaz ilyen tapasztalatom nincs mert én az IS-4-ért kaptam fullosan.
Nekem a top, amikor kb. 40 méterrõl pattantam az E100 top ágyújával AP lõszerrel egy S51 arty seggérõl...
Szerintem õ sem nagyon akarta elhinni, hogy ezt megúszta, mert nem lõtt rám.<#nemtudom>#nemtudom>
Érdemes szenvedni és sok energiát beleölni a Panther II-be? Nem találom a használati utasítást 😞 Súlytalan a harcokban, mindenki átlövi én cserébe senkit.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Az alap teherbírásban van 840 kg (50,06/50,9 Weight/Load limit) a D-25T 2590kg a BL-9 2790kg.
A torony, motor minden felfér még a top ágyú is csak modulokat ne rakjál fel amíg nincs meg a lánc.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Szóval kitartás BL9 és király lesz. Most IS8-am van és nagyon szenvedek kell 23000 Xp a lánctalpig addig nem tudom felrakni a BL-9-et hiba van már meg IS-3 óta.
Saor Alba
tegnap én is IS-4el vagy Is-7el 2szer is meglõttem sima bat hitbox-át egymás után 😄😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Épp az elõbb sikerült 0-t lõnöm 100 méterrõl egy mozdulatlan AMX-be T30-cal. Igaz, hogy a legvastagabb páncélja is 40 mm, nekem a legkisebb átütésem is 200 mm fölött van, de azért teljesen természetes dolog, hogy nem okoz sérülést, ha eltalálom <#falbav>#falbav>
Néha már szét tudnék verni valamit attól, amit ez a retek játék mûvel ezekkel a 0 sebzéses lövésekkel, amikrõl a csata végi részletes jelentésben kiderül, hogy gyakran még modulsérülést sem okoztak, csak úgy elnyelõdik a sebzésük a nagy büdös semmi által...
[/url][/img]
[/url][/img]
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Szerintem a jumboból indul majd ki a heavy ág. A med ág meg vagy az m7-bõl, vagy egy teljesen új ágból indul.
t10 T95e2, t9 T54e2, t8 T69, t7 M4 90v, t6 sherman imp (,t5 T6 med, t4 M3a3, T2 T1e6)
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Garázsban lévõ tankok az aláírásomban. Ezeken kívül van még 6 üres hely. Kredit 650k free 5k.
Ez miatt ne legyen spamelve a topic és privátban se fárasszatok hülyeségekkel. köszi
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A felsõ képen lévõ az Tier 10-es heavy, az utána levõ meg Tier 8-as közepes.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nazarov77: régen mondtak sok mindent...kellenek az új tankok, különben nem jön nekik a pénz 😊
[/url][/img]
Legalábbis overlord ezt hangoztatta, meg hogy ezek biztos nem lesznek benne a játékban<#idiota>#idiota>
WoT: Nishizumi77

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!