World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ezek pont olyan okádék kinézetûek mint a franciák.<#wow1>

reméltem hogy nem kerülnek be a T57/T58/T69 prototípusok de mégis :S
Eagle16
Úgy tûnik jönni fog még pár amcsi tank a közeljövõben. Auto-loaderesek, mint a franciák.

T57

És T69

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

titeket felenged a teszt szeró?
Gyõzelem!!
Csata: Karelia 2012. október 22. 17:42:23
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 1 935
Szerzett kredit: 67 350
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
5129 Damage!
Kilõtt ellenség 2 !!

Különben az volt,de már mindegy volt úgy is. nem volt nehéz eltalálni

Szerintem majd biztos jól megmondja valaki hogy tuti azért volt mert nem mozogtál eleget! Vagy nem tudtad elrejteni egy kis viskó mögött azt a böszme állatot.<#nevetes1>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Komoly egy arty s-51 el 2700-at sebzett tehát egy lövéssel kiszedte az E-100-mat, irtam neki hogy: take a free blowjob by elton john😊))))

Hát nem, elsõsorban playeren múlik. Kár hogy régen nem voltak replayek, tuti elmentettem volna a 12 killes Tiger(P) körömet, meg azt amikor pz3/4el becsomagoltam karelián egyedül egy T29et 100%ról úgy hogy csak 1x tudott belém lõni 😄

WoT: Nishizumi77

Persze, de igazából ez minden tankra igaz. Szerintem mindenki ismer olyan játékosokat akiknek a kezében a legjobb tank se több mint valami ócskavas, mert nem ért hozzá és vica versa. Mondjuk a Tiger P-vel nem meglepõ hogy el tudtad játszani, annak erõsebb a frontja mint egy pár 8as heavynek 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pointer4
Én meg Chaffie-vel IS-7-est, de azért valljuk be, nem voltak egyenlõek a feltételek, nem a tankon múlott 😄
Ez játékosfüggõ, én Tiger(P)vel 1v1ben vertem le IS-3at 100%ról úgy hogy én meg kicsit sérült is voltam.

Master91
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. október 22. 16:24:38
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 1 579
Szerzett kredit: 70 188

225 pennel simán át lehet ütni a type frontját. 175el is lehet de ott már több a lepattanó, ha be van forgatva akkor meg nem lehet.

Gyerekek!Újra felraktam a gémet de semmi sanszom nincs BT-7 el!
Sok kibaszandó idõm nincs az ablakon,érdemes erre fecsérelni az idõt?
Mármint elõbb utóbb valakinek meg fog ártani 4-5 páncélon átütõ skuló,és õk nem fognak 1 lövéssel leteríteni úgy ahogy ma reggel óta megy?
Alien69
Egyet értek! Az utóbbi Type akció óta pl engem relative sokkal nagyobb számba rak be eleve vesztésre ítélt csatába (30-40% közöttibe). De, még a 80%-ost is elgáncsolja, mert tudja, hogy akikkel egy csapatba rak, az nagyrészt lemming, és egy irányba mennek. Ergo, hiába 80%-ra adná, ha meghallják a kolompot, mind megy arra.<#idiota> A Type-l a win ratiómat is szét cseszte. 55%-ról lement 54%-ra, ami több mint 200 csatánál azért relative jól kivehetõ. A Tetrach szintén, bár, ott egy fokkal jobb a helyzet, de ott is érezhetõ a változás. Legalábbis, tier szinten, nagyobba pakol többször, mint peccs elõtt. <#vigyor>
Rá kényszerít, hogy ha nem akarom a statisztikámat szét cseszni ilyen hülyeség miatt, akkor menjek mással. <#nemtudom><#ravasz1>

Pedig nagyon jó gép? BL-9 van rajta? Az úgy üti át a Typeokat, ahogy akarod, persze nem a tornyot kell célozni, de szerintem ez alap, hogy lapos kupolát nem lövünk, maximum fentrõl😊

A titka pedig az, hogy sokat kell vele mozogni, miután lõsz, mozogj és akkor kisebb eséllyel találnak el😊 És használt ki, ha mondjuk vannak minimális emelkedések a pályában, hogy csak a tornyodat mutasd, azt gyakorlatilag 100-ból 1-szer lövik át.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

pointer4
A csõ mellett még ott is simán.
Master91
Csak a kupolát frontból nem.
Szerintem változtass a játékstílusodon, mert az IS3 simán képes kilõni akár a 9es heavyket is, megfelelõ körülmények között. A type-ról meg ne is beszéljünk, úgy üti át mint a rohadt tököt.

Én ugyan így vagyok a KT-vel.amíg szembe jött pattogtam most meg mellém lõnek azt vége.Lehet nemtudom hogyan miképp de akkor is ideg..Várható hogy a Lõwe olcsóbb legyen?
Wet Ammo Rack van-é rajta?

Lehet, hogy én kínai lemezbõl kalapált IS3-at vettem? Dugós puskával a tetején? Marhán élvezem mikor 5 körön keresztül nem is sebzek csak pukkanok. Lehet, hogy bele kell jönni de ki bírja ezt anyagilag?
Ez nem IS-3 specifikusság. Annak a járgánynak csak egy baja van: lassan szûkül össze a célkereszt. Minden másban élvezetes.
Pedig nagyon jó kis tank ,nem szabad vele menõzni mert szerintem villog a pályán bármit is csinálsz,amugy igaz mert engem is idegesit😊

A játék készítõit elkaphatná egy talicska cirkuszi kanmajom....
Az IS-3 addig volt legyõzhetetlen amíg szembe jött...
Mióta megvan szétvet az ideg. Folyton 9-10-es körökbe rak be. A type 59-et sebezni lehetetlen az egy csítergép. AMX 13 90-et 3x oldalblövöm a 122-essel és megy tovább max hp-val, pedig mondták a fiúk: eltaláltuk. Azt hogy e50-et se tudom sebezni azt már nem is mondom. Engem meg leszar egy madár és már pukkanok is...
Érdekes légitámadás nekem is volt , gyors csináltam is róla screenshots-t ...
http://kepkezelo.com/images/a50h0ucnd2iwbd99s6p.jpg
#178060 mindkettõ de az egyik esetben visszapattant a "plafonról" xD
#178061 Aperture Science új fejlesztésû ejtõernyõs T29 prototípus teszt alatt 😄
#178062 ez van ha kötekedik az ember a ház küszöbével, vigyázni kell az ördögi textúrákkal 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Working As Intended 😊
Fõleg hogy a tier 10 ágyúd csinálja ezt.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Addig nyomták kétoldalról, amíg fel nem pattant? 😊

Hogy sikerült oda feljutnia? Mennyi lõszer volt a tankban, hogy ammo racktõl ilyen magasra repült? 😄

NagyiBMX
Az a T29 megpróbálja megismételni Felix ugrását vagy volt egy kis RedBull? 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Tegnapi company 😊

Serene Coast madártávéatból 😄

nálam nincs gond Tetrarch+T-127 kombóval 😊
néha napján elõveszem amikor elegem van a nagy tierbõl 😄
de nem semmi mit lehet ezzel a két kis döggel alázni 😊))
Érdekes, lehet hogy 7.5 és 8.0 között akkor T5ig ment. 7.5 elõtt játszottam vele utoljára akkor tuti max csak T4be rakott ez biztos.

Eagle16
Pedig én a 7.5 után pont játszottam egyet T-127-tel és KV-s csatába rakott...és az nem tesztszerver volt. 7.5 ás 8.0 között szerintem Tier 5-be is mehetett.

És eddig is oda rakta. Csak a 7.5ös új MM teszt szerverén volt egy kis ideig hogy bevágta T5be is akárcsak a B2t, szerencsére mind a kettõt javították a régire, B2 nagyon jó kis fun tank és pénzt is egész jól hoz, simán megérte azt a 600 goldot amennyiért vettem fél áron tavaly karácsonyi akción.

Ha a ping jó és az fps szar, akkor nem hálózati probléma van.

Vagy valami eszi az erõforrásokat (win7 64 bitnél lehet például a skype), vagy a gép gyenge futtatni a cuccot. Ha valami eszi, elég azt kilõni, vagy ha több mindent akarsz, akkor esetleg érdemes lehet feltelepíteni game boostert, vagy hasonlót.

Ha a gép gyenge és nem képes futtatni, akkor esetleg wot tweaker, vagy milbarge slow pc pack. Hozzá még 25%-os compressed textures. Már ha a beállítások mind a minimumon vannak az egy szem látótáv kivételével.

Eagle16
A T-127 teljesen rendben van, 0.8.0 óta max. Tier 4-be rakja.

na, akkor nem csak én látom, hogy elb*szták a Tetrarch-t, pedig régen az egyik kedvenc fun tankom volt. nem értem egyébként a lényegét, ez miért jó, hiszen pénzt akkor sem lehetett vele igazán keresni, viszont feszültség levezetõnek jó volt.. hasonló a helyzet a T14-el is. rendszeresen tier6-osok ellen megyek, ami azzal a gyenge penes ágyúval elég kínszenvedés.
TS-t be se lövöm,azzal végképp szaggat,csak chat.
de akkor is csinálja...
egyébként voice chat se mûködik,alig reagál ha megnyomom a gombot,lehet hogy valami gond ott is van.
bár ts az jó csak olyankor 5-7 fps van..ammeg nem egészséges...

Elsõ csatám T32-vel
[/url][/img]
videó
mozesapo
Hogy ez miért nem tegnap jött össze:
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. október 22. 12:02:34
Jármû: JagdPanther II
Szerzett tapasztalat: 5 949 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 62 047
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Védõ, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Pályázhattam volna a 3k goldra.

Azért meg szokták oldani, ha valaminek túl magas az élvezeti faktora...

Lásd Tetrarch, amit mostanában szinte csak tier3 csaták legaljára rak, a T-127-nek is elintézték az MM besorolását, a Churchillel meg sem tudnám mondani, mikor voltam top tank utoljára. A Type csak nevében emlékeztet megjelenéskori önmagára (bár még így is a legélvezetesebb farm tank), a Löwének meg 1-2 hónapja simán át lehet lõni a lövegpajzsát, elõtte meg volt neki egy szembõl gyulladós korszaka is...

Sokféle módon bele lehet piszkálni valamibe, és szerintem elég szemérmetlen módon élni is szoktak vele ezek a derék ruszkik.

Prém tankot nagyon nem nagyon szoktak azt mondják hogy nagyon óvatosan járnak el akkor mert mégiscsak pénzbe kerül blablabla. Viszont buffolni rendesen buffolgatták már õlet de akkor is csak a ruszki "csodákat".

Talán meg is venném, ha nem lenne T-25-öm, de semmi szükségem két low tier német prémium medre, farmolni meg ott vannak a tier8-ak...
Egyébként tényleg jó kis cucc. Idõvel szerintem fog is nerfet kapni, mert túl élvezetes egy prémtankhoz képest. Ha tippelnem kéne, szerintem a mozgékonyságát fogják majd elcseszni.

Csirkeháló ez kemény hehe 😄
Mi az a csirkeháló az oldalán? 😄

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

tetszõs ez a PZ4 prém 😊

és talán még meg is fogja érni az árát!
Stukák beköszöntek volna neki fentrõl, amúgy meg egy epic fail konstrukció az egész, túl nehéz túl sok üzemanyagot zabálna, szállítása se lett volna egyszerû.