World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T57
És T69

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Csata: Karelia 2012. október 22. 17:42:23
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 1 935
Szerzett kredit: 67 350
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
5129 Damage!
Kilõtt ellenség 2 !!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
WoT: Nishizumi77
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Csata: Ruinberg 2012. október 22. 16:24:38
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 1 579
Szerzett kredit: 70 188
Sok kibaszandó idõm nincs az ablakon,érdemes erre fecsérelni az idõt?
Mármint elõbb utóbb valakinek meg fog ártani 4-5 páncélon átütõ skuló,és õk nem fognak 1 lövéssel leteríteni úgy ahogy ma reggel óta megy?
Rá kényszerít, hogy ha nem akarom a statisztikámat szét cseszni ilyen hülyeség miatt, akkor menjek mással. <#nemtudom>#nemtudom><#ravasz1>#ravasz1>
A titka pedig az, hogy sokat kell vele mozogni, miután lõsz, mozogj és akkor kisebb eséllyel találnak el😊 És használt ki, ha mondjuk vannak minimális emelkedések a pályában, hogy csak a tornyodat mutasd, azt gyakorlatilag 100-ból 1-szer lövik át.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Az IS-3 addig volt legyõzhetetlen amíg szembe jött...
Mióta megvan szétvet az ideg. Folyton 9-10-es körökbe rak be. A type 59-et sebezni lehetetlen az egy csítergép. AMX 13 90-et 3x oldalblövöm a 122-essel és megy tovább max hp-val, pedig mondták a fiúk: eltaláltuk. Azt hogy e50-et se tudom sebezni azt már nem is mondom. Engem meg leszar egy madár és már pukkanok is...
http://kepkezelo.com/images/a50h0ucnd2iwbd99s6p.jpg
#178061 Aperture Science új fejlesztésû ejtõernyõs T29 prototípus teszt alatt 😄
#178062 ez van ha kötekedik az ember a ház küszöbével, vigyázni kell az ördögi textúrákkal 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Working As Intended 😊
Fõleg hogy a tier 10 ágyúd csinálja ezt.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Serene Coast madártávéatból 😄

néha napján elõveszem amikor elegem van a nagy tierbõl 😄
de nem semmi mit lehet ezzel a két kis döggel alázni 😊))
Vagy valami eszi az erõforrásokat (win7 64 bitnél lehet például a skype), vagy a gép gyenge futtatni a cuccot. Ha valami eszi, elég azt kilõni, vagy ha több mindent akarsz, akkor esetleg érdemes lehet feltelepíteni game boostert, vagy hasonlót.
Ha a gép gyenge és nem képes futtatni, akkor esetleg wot tweaker, vagy milbarge slow pc pack. Hozzá még 25%-os compressed textures. Már ha a beállítások mind a minimumon vannak az egy szem látótáv kivételével.
de akkor is csinálja...
egyébként voice chat se mûködik,alig reagál ha megnyomom a gombot,lehet hogy valami gond ott is van.
bár ts az jó csak olyankor 5-7 fps van..ammeg nem egészséges...
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. október 22. 12:02:34
Jármû: JagdPanther II
Szerzett tapasztalat: 5 949 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 62 047
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Védõ, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Pályázhattam volna a 3k goldra.
Lásd Tetrarch, amit mostanában szinte csak tier3 csaták legaljára rak, a T-127-nek is elintézték az MM besorolását, a Churchillel meg sem tudnám mondani, mikor voltam top tank utoljára. A Type csak nevében emlékeztet megjelenéskori önmagára (bár még így is a legélvezetesebb farm tank), a Löwének meg 1-2 hónapja simán át lehet lõni a lövegpajzsát, elõtte meg volt neki egy szembõl gyulladós korszaka is...
Sokféle módon bele lehet piszkálni valamibe, és szerintem elég szemérmetlen módon élni is szoktak vele ezek a derék ruszkik.
Egyébként tényleg jó kis cucc. Idõvel szerintem fog is nerfet kapni, mert túl élvezetes egy prémtankhoz képest. Ha tippelnem kéne, szerintem a mozgékonyságát fogják majd elcseszni.
[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!
és talán még meg is fogja érni az árát!