World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Tegnap vettem.Az elsõ csata 3 killel és majdnem 3000 sebzéssel nagyon jól sikerült.Aztán hajnalban megpróbáltam leduplázni.
10 !! vereség jött egymás után,úgy hogy ebbõl 8-9x 5-20%-esélyes csapatba rakott.Abban az egy esetben amikor mi voltunk az esélyesek,egy nyomorék saját pershing az elején elintézett(errõl tettem be képet az elõbb #178164)
Szóval 11 csata után 10 vereséggel álltam a batmobillal.Ha valaki tud ennél szarabb kezdést egy új tierX tankkal,szívesen meghallgatom a sztoriját. 😊
12.-re végre sikerült a dupla egy 5 killes csatában ahol a 6. egy obj.268 lett volna.Miután mellé álltam és négyet belelõttem és már csak 100 hp-ja maradt,mielõtt kilõttem volna,odabaszott a saját arty és a fél hp-mat leszedte.
Fasza kis naplesz ez a mai....
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Mondd csak, az ugye szerinted teljesen rendben van hogy a térkép másik végébõl tudsz lövöldözni másokra, akik nem hogy visszalõni, de még kitérni se tudnak?
Tipikus selejtes artysta gondolkodás. <#levele>#levele>
Ennyit számít, hogy tudod e, mire képes a mögötted jövõ. Mert ha pirosak jönnek mögötted, a legkissebb kockázattal járó szituációba se szabad belemenni, számítva arra hogy õk egy kiélezett helyzetben tudják majd hogy mi a dolguk. Mert a piros nevûek bizony nem tudják, és ezért egyáltalán nem szabad építeni rájuk a taktikádban.
Volt olyan t10-es csatám, amiben 6(!) tankunk is úgy döglött meg, hogy egyetlen sebzõ lövést sem adott le. Elképesztõ.
Nincs valami olyan mód, ami a csata végi battle recordból összesíti a csapatok által kiosztott össz sebzést? Csak hogy legyen min borzongani.
Úgy rábasztam a billentyûzetemre mérgemben, hogy lerepült a jobbra nyíl, már 2 perce azt keresem...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
elsõ csoda: T30 amcsi tank csordogál lefele a dombon....frontból odavertem egy 1059 hitet!!!!! szinte hihetetlen!
második csoda:ebben a körben jött a kis amx12t ..gondolta rám startol...egy kis épületke választott el minket,mire sem õ,,én persze minek is ....nem jött ki...de bizony megunta .átjött a kis házon ..pont a kályhába nézett ..köbö 1/3.lehetet a kis élete..mire pofán vertem..és láss csodát a kis amx,,,10%ot veszített köbö életébõl..és hát ugye ledarált....no ez meg mi is ?
Csoda ha néha bannolnak 1-1 napra teamkillért mikor az ilyen nyomorékoktól megszabadítom a csapatot ???
(természetesen a duplázó lett volna a csata)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. október 23. 11:43:40
Jármû: M24 Chaffee
Szerzett tapasztalat: 5 072 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 35 592
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
😊
Egyébként tényleg durva lenne, IRL, ha jól emlékszem 6-os tára volt a 155-ös ágyúval. Elsöprõ tûzerõ lenne.😊 Kár hogy nem merték be tenni, mondjuk akkor kinek kellene a az e4...

link
Tier X nem rossz 272/800-as autoloaderes gunnal<#wow1>#wow1>
Csata: Steppes 2012. október 23. 0:30:57
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 2 040
Szerzett kredit: 59 592
(prém)
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Nekem az elõtte levõ és az utána jövõ is sokkal jobban ment, a 85 sem volt rossz, de nekem valahogy nem olyan kiemelkedõ, mint a másik 2😊
A SU-100-tól nagyon nehéz szívvel váltam meg, fõleg, hogy a 100-as löveggel még a creditet is elég szépen hozta. Ki tudja, még lehet hogy visszaveszem 😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Thx a valaszt.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az XVM-ed rosszul mutatja a szineket? A 8.0-ra meg nem raktam fel, de elotte lila az 1800 felettiek szine volt neked meg a mikulasok legaljat jelzi olyannak.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. október 22. 23:29:25
Jármû: T-43
Szerzett tapasztalat: 6 183 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 44 640
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész, Pusztító, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
9 KILL?!<#buck>#buck>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vehicle: SU-85
Exp: : 1,383 Credits: : 33,634
Achievements: : Top Gun, Sniper, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Nagyon jo ez a SU-85. Kezdek az orosz TD-kel is megbaratkozni. <#law>#law>
[/url][/img]