World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen videókártyád van?

Volt mindenféle ötlet nvidiára, találtam is egy oldalt, ahol leírták, hogy nvida inspectorral miket kell csinálni, hogy ne essen le hirtelen a feszültség. Na azt nem mertem inkább, most nem akarok új laptopot venni, ha elkúrok valamit. Viszont volt egy oldal, ahol le volt írva, hogy miket kell lebutítani, mostanában már nincsennek lagok egyáltalán. Mondjuk a végeredmény randa, de inkább ez, mint az idegesítõ lagok.

Ezaz megvan a 3. gyõzelmem a mai napon, 638 xp duplázva. Köszönöm kedves wargaming, a kurv..desa..ád! Hihetetlen!😄😄😄😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Gottfried
Téged szivat ?? Nézd meg a Batmobil statom !! 😄
Tegnap vettem.Az elsõ csata 3 killel és majdnem 3000 sebzéssel nagyon jól sikerült.Aztán hajnalban megpróbáltam leduplázni.

10 !! vereség jött egymás után,úgy hogy ebbõl 8-9x 5-20%-esélyes csapatba rakott.Abban az egy esetben amikor mi voltunk az esélyesek,egy nyomorék saját pershing az elején elintézett(errõl tettem be képet az elõbb #178164)

Szóval 11 csata után 10 vereséggel álltam a batmobillal.Ha valaki tud ennél szarabb kezdést egy új tierX tankkal,szívesen meghallgatom a sztoriját. 😊

12.-re végre sikerült a dupla egy 5 killes csatában ahol a 6. egy obj.268 lett volna.Miután mellé álltam és négyet belelõttem és már csak 100 hp-ja maradt,mielõtt kilõttem volna,odabaszott a saját arty és a fél hp-mat leszedte.

Fasza kis naplesz ez a mai....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

patchaou
Ezt még mindig nem értem. Nálam sniper nézetben kb duplája az fps...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nekem kifagyasztja a laptopom az xvm, pontosabban mikor játszom akkor még jó, de miután kilépek a wotból, kékhalált kapok. :/

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Én a 8.0 megjelenése óta totál leszoktam a sniper nézet használatáról, mert irdatlan, 4-5 másodperces lagspike-okat eredményez. Mindazonáltal még arcade nézetben is elõfordulnak ilyenek, 3-4 másodpercre kiakad a játék, az ember meg hajtépésen kívül sokat nem tud kezdeni, kivárja, majd rángó szemekkel bámulja az idõközben szarrá lõtt tankját. Napi dupláknál/tripláknál, csata végi döntõ, 1v1 szitukban külön öröm.
Ez volt már?

Gépe válogatja. Az enyém néha megküzd a játékkal. Az M-es nvidiáknak nem tett jót az új verzió.

Kétlem, a T58-at legalábbis tuti nem teszik be azzal az ágyúval, de ezt már Hellokitty is írta lentebb.
Igaz lehet. A T23-ról írták, hogy majd visszateszik valamikor a játékba.

ez igaz lehet?
bgabor..😄 😄 ez jo...komolyan nevettem ...:-)))))))ionágyúúúú 😄
Tényleg szörnyû hogy a csaló artyddal nem tudsz egy lövésbõl leszedni mindenkit! Szerintem a legigazságosabb és realisztikusabb az lenne, ha mûholdvezérlésû ionágyú lenne az artykon, a pályákon nem lennének terepakadályok, és az összes tank csak maximum a Maus sebességével tudna mozogni!

Mondd csak, az ugye szerinted teljesen rendben van hogy a térkép másik végébõl tudsz lövöldözni másokra, akik nem hogy visszalõni, de még kitérni se tudnak?

Tipikus selejtes artysta gondolkodás. <#levele>

dehogy,,,nem kell kicsit sem..csak olyan érdekesség képp irtam...kül nem vagyok arty-s mielõtt elkezdenél fröcsögni..csak érdekesség...amolyan ha nem érdekel meg sem látom..ha meg kicsit vicces,,elovasod..és azt mondod balfék ....ennyi
Hát én nem tapasztaltam semmi ilyet. Szerintem nem lenne túl elterjedt, ha ez tényleg így lenne. De persze ki tudja.

Már nem azért, de most sajnálnunk kéne, hogy artyzva nem tudtál egy lövésbõl kilõni valamit? Te szegény.
mondjuk az a könnyû harckocsiknál /francia/igazad van valóban OP tankok...nehézben viszont nem ..kifejezetten gyengék..mármint páncélban...de tûzerõbne ott a pont..náluk is ...revolver tár kicsit erõõs...de ha kifogy viszont veszett védtelen,,vagy 40mp-ig
Leesik az amúgy sem túl fényes fps, plusz amikor egyszerre több tank is megjelenik, akkor megakad 1-2 másodpercre. Pedig nagyon jó lenne használni.

Farm tank 😊

Replay:

Megreccsen? Pontosan mire gondolsz, min változtat? Nem értem.

Az a baj, hogy a nyamvadt xvm-tõl megreccsen a játék. Valami olyasmi kellene, ami csak az eff rate-et írja ki, de a többin nem változtat.

Iskolapélda arra, miért nem szabad XVM nélkül játszani, hogy miért kulcsfontosságú az hogy ránézésre tudd hogy mire képes a mögötted jövõ két random csapattárs. Ez egy könnyen elhárítható helyzet lett volna, ha a mögöttem jövõ kettõ tudja, mi a dolga. De nem tudták, piros nevûek voltak, ezért töketlenkedtek a kulcsfontosságú pillanatban, és ez elõször az én, majd nagyon hamar az õ halálukhoz vezetett. Pedig nem volt a helyzetben semmi rendkívüli, nehézség nélkül meg lehetett volna oldani.

Ennyit számít, hogy tudod e, mire képes a mögötted jövõ. Mert ha pirosak jönnek mögötted, a legkissebb kockázattal járó szituációba se szabad belemenni, számítva arra hogy õk egy kiélezett helyzetben tudják majd hogy mi a dolguk. Mert a piros nevûek bizony nem tudják, és ezért egyáltalán nem szabad építeni rájuk a taktikádban.

Master91
Csak a franciásra reagálnék, de inkább arra se, mert nem OP a francia ugyebár... ( a kis AMX-ek)
Elképesztõ hogyan elkezdett szívatni ez a tetves játék. 7 csatából most sikerült megnyernem a 2-at. 2 tankot sikerült dupláznom. AZ egyik 1k körül lett duplázva, a másik 750 xp körül, szintén duplázva(!). Egy lövés tudtam leadni t30-al, az is mellé ment 75m-rõl!

Volt olyan t10-es csatám, amiben 6(!) tankunk is úgy döglött meg, hogy egyetlen sebzõ lövést sem adott le. Elképesztõ.

Nincs valami olyan mód, ami a csata végi battle recordból összesíti a csapatok által kiosztott össz sebzést? Csak hogy legyen min borzongani.

Úgy rábasztam a billentyûzetemre mérgemben, hogy lerepült a jobbra nyíl, már 2 perce azt keresem...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

hmmm..tegnap mondom artyzom egy kicsit (GWPanther)
elsõ csoda: T30 amcsi tank csordogál lefele a dombon....frontból odavertem egy 1059 hitet!!!!! szinte hihetetlen!

második csoda:ebben a körben jött a kis amx12t ..gondolta rám startol...egy kis épületke választott el minket,mire sem õ,,én persze minek is ....nem jött ki...de bizony megunta .átjött a kis házon ..pont a kályhába nézett ..köbö 1/3.lehetet a kis élete..mire pofán vertem..és láss csodát a kis amx,,,10%ot veszített köbö életébõl..és hát ugye ledarált....no ez meg mi is ?
Lassan bekapcsolom már a gyorsított képzést,80ezer Xp majd csak elég lesz ha jönnek a T6,és feletti lightok😊

Gottfried
A retardált barom 700 effis nyomorék Pershing a 2. percben letolt ide,ahol aztán mozdulni sem tudtam.Emiatt hajszállal szépen elvesztettük a csatát és az artyk még engem nooboztak hogy miért kempelek.
Csoda ha néha bannolnak 1-1 napra teamkillért mikor az ilyen nyomorékoktól megszabadítom a csapatot ???
(természetesen a duplázó lett volna a csata)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

mianap csekkoltam be én is hogy prémmel nyomjam ..mert az amx 50 100--hoz kell vagy 1 milla kredit...és láss csodát az elsõ 10 menet mindegyike fasíííírt.....ez a prém mellé a bónusz ugye??? ha meg nyeretem akkor olyan menetek voltak vazze ahol 2 perc alatt dara..és vége..szóvalhááát
prém, meg a tudás .. <#buck><#banplz>

T5 chaffe???35 k kredit???prém ? !
megvettem újra a chaffee-t .. hiányzott ..

Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. október 23. 11:43:40
Jármû: M24 Chaffee
Szerzett tapasztalat: 5 072 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 35 592
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

😊

Fõleg, hogy nem is a t58 lesz a t10-es, hanem a t57, aminek csak 120mm-es lövege van.

Egyébként tényleg durva lenne, IRL, ha jól emlékszem 6-os tára volt a 155-ös ágyúval. Elsöprõ tûzerõ lenne.😊 Kár hogy nem merték be tenni, mondjuk akkor kinek kellene a az e4...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Olyan ritka rondák ezek a lófejû tankok, hogy az hihetetlen. Mintha Sarah Jessica Parker és Rubint Réka fejét látnám oldalról. Még a lánctalp is stimmel. 😊

KOnkrétan😊

Autoloaderes Amik a ruszki fórumon:

link

Tier X nem rossz 272/800-as autoloaderes gunnal<#wow1>

vegyél 10% felfüggesztés modult. midnen ruszkira van.
Master91
Su-80B-vel hihetetlen csatáim voltak. Valami 2k+ az effym vele ( ha jól emlékszem )
Master91
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. október 23. 0:30:57
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 2 040
Szerzett kredit: 59 592

(prém)
Üdv! Használ valaki SuperPershinget? Jók vele a tapasztalatok?

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Nem semmi, látom jól megy vele😊
Nekem az elõtte levõ és az utána jövõ is sokkal jobban ment, a 85 sem volt rossz, de nekem valahogy nem olyan kiemelkedõ, mint a másik 2😊
A SU-100-tól nagyon nehéz szívvel váltam meg, fõleg, hogy a 100-as löveggel még a creditet is elég szépen hozta. Ki tudja, még lehet hogy visszaveszem 😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Akkor en mar konfiguraltat kaptam Soltentol.
Thx a valaszt.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

patchaou
Alap esetben most is így van. De az xvm-et olyanra konfigurálod magadnak amilyenre csak akarod.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Gratula.
Az XVM-ed rosszul mutatja a szineket? A 8.0-ra meg nem raktam fel, de elotte lila az 1800 felettiek szine volt neked meg a mikulasok legaljat jelzi olyannak.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Alien69
No, erre az eredményre NEM gondoltam volna, ezzel a "tankkal"!
Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. október 22. 23:29:25
Jármû: T-43
Szerzett tapasztalat: 6 183 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 44 640
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész, Pusztító, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
9 KILL?!<#buck>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Victory! Map: Westfield 22 October 2012 22:30:14
Vehicle: SU-85
Exp: : 1,383 Credits: : 33,634
Achievements: : Top Gun, Sniper, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Nagyon jo ez a SU-85. Kezdek az orosz TD-kel is megbaratkozni. <#law>

[/url][/img]

Már jó én lamaztam
Mekem az az XVM nem akar mûködni valahogy. Valamit elcseszek szerintem.
Kezdem megkedvelni ezt az M48A1-et, jó hogy végülis nem adtam el.

yõzelem!
Csata: Steppes 2012. október 22. 22:42:03
Jármû: M48A1
Szerzett tapasztalat: 1 593
Szerzett kredit: 57 030
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Top Gun, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

Nyilván elszámoltam.