World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Madi: csak a felsõ felépítménye 250, a frontja megegyezik a kt-val, azt meg 200-as átütéssel simán viszi. Régen olvastam, mintha balance okokból a jt frontja valamivel masszívabb lenne, mint a kt-é. Hogy ez valóban igaz, ki tudja... ha szenbe jön, mindig úgy néz ki mint a sajtreszelõ.😄😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
kalap szart nem ér 😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
megvettem mivel féláron van, de 7.5cm nem sokat ér tier6 ellen már o.O
Végül is 127mm/64 fok M103 test mínusz a bosszantó toronygyûrû, ami nem olyan rossz.
WoT: Nishizumi77
WoT: Nishizumi77
T8+T10 tornya meg úgy nézki mint az az orosz animációs sorozatból a torony, ugyan úgy mosolyog 😄
t8 med T69
t10 heavy T57
t9 med T54E2
Kezdem úgy gondolni, hogy 8.2-ben az amerikai 2 heavy és med ág fog érkezni. Ilyenkor szoktak történni ezek a kép kiszívárogtatások...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Aki korzózik az út közepén, ne csodálkozzon, hogy még a légy is beköpi... <#vigyor2>#vigyor2> Fõleg, ha ezt úgy teszi, hogy fejjel megy a falnak, és a homlok lemezére van írva:
IDE LÕJETEK! <#vigyor1>#vigyor1>
Aztán meg szidja az artykat. Persze bosszantó, de nem kell túl reagálni. Más tank is le tud nullázni egy lövéssel, pl ISU 152. <#hehe>#hehe>
ez okoz sniper nézetbe lépéskor 1-2sec game kifagyást (nekem legalábbis ez okozta)
Követelmények:
- 54% feletti gyõzelmi arány.
- 1600 pont feletti effi.
- TS3 használata.
Szükséges tankok: IS-3, T32, AMX50 100, AMX13 90, Lorraine155 50, GW Panther > T-44, M26 Pershing, KT, KV-4, VK4502, M12, S-51, SU-14 > TD és prémium tank
Saor Alba
Saor Alba
Ez alapján állítgattam pár dolgot: link
- draw distance extender mod fent van
- grafika: improved
- talaj textúrák: maximum
- extra effektek sniper módban: off
- draw distance: high
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Lassan megkérem kacsát, hogy adjon már chatbant erre a napra, mert úgy szidom a sok fogyatékost, hogy komolyan szégyenlem magam. xD
Foxbat: ez csak fanmade tech tree.