World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dolog mindig kimarad amit tudomásul kell venni : A játék része.
Hiába sopánkodunk úgy is benne lesz. A WG meg magas ívben lefossa a sirámokat. Az artyk ellen berakták a "purutyákat" (Ilsalon után szabadon)és kész. Az viszont tényleg gáz amikor 6-6 top arty van a csatában.
Viszont ha az arty nem lõvi ki a tankot ami szorongat minket, mindenki szidja (én is). Ebben a témában sose lesz nyugalom. Régebben beszélgettünk (lehet ott volt yossarian is) az artyk fix helyen voltak és nem mentek gyorsan arréb, fõleg nem 60-nal. Na ebbõl lett egy kicsit elegem és hanyagolom a játékot. A francia artykat el sem kezdtem még és nem is fogom. Nem akarom olyanok barátságát elveszíteni mint yossarian <#law>#law>
Gördülő kövön nem nő moha
Na de az hogy én még el sem kezdem a játékot és felderit egy t-50-es hegynek felfele és kapok egy 50% os damaget elhasználom ugyebár a javitó készletet mert még a lánc is lefröccsent aztán jön a kövi 40%-os damage és mingyá 10% életerõvel indulok csatába, na nekem ez fáj de kurvára. adjon a játék idõt arra hogy elhelyezkedjek utána tudom ha az arty lelõ vagy sebez az az én hibám én csak ennyit kérnék!!
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Egyébként meg látom még mindig nem jut el egyes emberek fejéig hogy mi a fõ probléma az artykkal. Igen, más tank is tud ilyet csinálni, elárulom mi a gond: az artistának nem lehet visszalõni.
Nem túl fair dolog, nem véletlen, hogy a gyengébb képességûek elõszeretettel választják ezt a játékstílust, elvégre még egy retardáltnak is lehet némi sikerélménye, ha mûholdnézetbõl pötyögtethet a tehetetlen ellenség közül, akkorát sebzõ ágyúkkal, amik egy lövéssel taccsra vágják a harctéren szaladgáló tankok 70%-át (és még ugye eltalálni se feltétlenül kell, hisz ott a splash damage).
És hogy miért gondolom, hogy elsõsorban az ostobák artiznak? Egyszerû, én is kipróbáltam ezt a stílust, és egész egyszerûen nem nyújt olyan játékélményt, mint tankozni. Azt nekem senki ne próbálja bemesélni, hogy az égbõl bámulva a pályát, egyet-egyet kattintani idõnként, egyébként meg a kis hangya tankocskákat bambulni két durr között felér egy valódi tûzharc adta élménnyel. Ezáltal marad az, hogy a srác megpróbálta azt is, nem ment, akkor marad a "jól elverem õket úgy, hogy vissza se tudnak ütni" mentalitás. Görény dolog, ha engem kérdezel.
Legyen arty lowtierben, pályák kiismerésére, taktikák megfigyelésére jó, ott amúgy is egy-két lövéssel elintézik egymást a kis acélbolhák, de ne T6-8-9-10-ben, ahol a harctér elméleti csúcsragadozóit röhögve baszkurálják holmi hülyék a pálya szélérõl, valami bozótban ülve.
Aki szeret sírni az artysták miatt (persze részben jogossan), azoknak javaslom, hogy vagy kezdjenek artyzni, hogy tudják a dörgést, vagy SOKKAL jobban KELL figyelni a kis térképet! Ha megfigyeled, hogy 1-1 pályán merre napoznak az artyk, akkor rá jöhetsz, hogy vagy BIZTONSÁGBAN az adott pályán. <#idiota>#idiota>

Van egy ugyanilyen lépcsõjû ház egy picit délebbre ugyanebben a faluban, ott meg lehet csinálni Typeal/T54el/Batchattal is.
Hát valahogy elment a kedvem az egésztõl. Nem hiszem el, beadja a lehetõ legkisebbet amit az a löveg tud...
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
<#vigyor>#vigyor>
kéne egy külön pályát csinálnia WG-nek, felreptetni a maust és lehet fogadni kit nyom agyon <#hehe>#hehe>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
650hp-s arty, belelövök t110e3-al 638-at(nna mondom újra megkaptam a minimumot)ugye marad 12.
betöltök,belelövök hit...és ki lehet találni: 0...
és meg is haltam ezután...
sokadik eset,de ez nagyon durva már. ha ezt nem javítják,erõsen az abbahagyáson gondolkodom,bár ez magánügy...
Uhh ezt most lattam, 51000 meccs!!! Nem hiszem el hogy ez nem megosztott account, ennyit keptelenseg jatszani...
[/url][/img]
[/url][/img]
Mint látszik; ez is hajlamos a nem eltalálásra, nem csak a 10,5-s
De a T-34 Zisz-8-át többre tartom, mert az többször, és nem sokkal kevesebbet, szakít ki a KV-1 frontjából. Amúgy a 10,5-s HE lõszerrel is hajlamos a 0 sebzésre.
Valahogy a Pz IV is olyasmi, mint az M10: amíg saját, vagy gyengébb osztály jön szembe, addig nincs gond - ellenpéldaként a T40-et tudnám felhozni, mert az a t6-ba(+2 tier) is tud szembõl beleharapni (az M10 átütésû és sebzésû löveggel, vagy esetleg még a 10,5-s, ha másképp nem megy).
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A brit közepesek jónak tûnnek és magasabb szinten elég szépek is. Azért az A38-at hiánylom. A heavy ág viszont csalódás. Eleve elég rondák, de ez még hagyján. Se 32 fontos löveg tier 8-9-ben, se az ígért 130 mm/5,25”-es löveg az FV215b-hez. Ráadásul az FV215b-hez megint lusták voltak tornyot rajzolni, rádobták a Conqueror tornyát.
A creditért vehetõ ûrméret alatti és HEAT lövedékek ilyen formában való megjelenése egy nagy szarság.
Az új amerikai gépek ígéretesek. Bár az eddig ismertekbõl csak egy darab tetszik és kettõ érdekel. De kíváncsivá tettek, hogy milyen harckocsik lesznek a második heavy ágban, ha T57 a tier 10.
The Matrix has you...
wot név: _bitang
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
M4 Sherman sokkal élvezetesebb! 😄
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. október 23. 15:55:17
Jármû: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 1 112
Szerzett kredit: 48 236
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
meghallotta h megfenyegettem xD