World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bedy68
Ja az kimaradt tankkal jobban szeretek játszani

Gördülő kövön nem nő moha

bedy68
Elég sokat toltam Artyval kisebb nagyobb sikerrel.
Egy dolog mindig kimarad amit tudomásul kell venni : A játék része.
Hiába sopánkodunk úgy is benne lesz. A WG meg magas ívben lefossa a sirámokat. Az artyk ellen berakták a "purutyákat" (Ilsalon után szabadon)és kész. Az viszont tényleg gáz amikor 6-6 top arty van a csatában.
Viszont ha az arty nem lõvi ki a tankot ami szorongat minket, mindenki szidja (én is). Ebben a témában sose lesz nyugalom. Régebben beszélgettünk (lehet ott volt yossarian is) az artyk fix helyen voltak és nem mentek gyorsan arréb, fõleg nem 60-nal. Na ebbõl lett egy kicsit elegem és hanyagolom a játékot. A francia artykat el sem kezdtem még és nem is fogom. Nem akarom olyanok barátságát elveszíteni mint yossarian <#law>

😄D

Én nem vagyok ilyen kompromisszumképes, T3-nál ne legyen nagyobb arty <#eplus2>
<#hehe>
Csak annyit nehezitenék az artykon hogy kb 3 percig ne lõhessenek egyáltalán mig én a poziciómat fel nem veszem ,utána játszadozhat felõlem .
Na de az hogy én még el sem kezdem a játékot és felderit egy t-50-es hegynek felfele és kapok egy 50% os damaget elhasználom ugyebár a javitó készletet mert még a lánc is lefröccsent aztán jön a kövi 40%-os damage és mingyá 10% életerõvel indulok csatába, na nekem ez fáj de kurvára. adjon a játék idõt arra hogy elhelyezkedjek utána tudom ha az arty lelõ vagy sebez az az én hibám én csak ennyit kérnék!!

bedy68
Én is szeretlek Yossarian <#eplus2>

Akkor átfogalmazom: az artistákat védeni. Olyan ez, mint a politika: Ha már az embert lépten-nyomon seggbe***ják a politikusok, akkor legalább szidni hadd lehessen õket.
Alien69
Nem mondtam, hogy ferr. <#ravasz1>

Csináltam 3 team killt tesztszerveren. Tudom, genyóság, de teszteltem mi fog történni😊. Holnap estig letíltottak a tesztszerverrõl, azonnal. Ez új dolog, vagy az élesben is ez van. Mert jó lenne, ha így mûködne ott is.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

+1

Mellesleg nem tudom mit kell "az artyk miatt sírók" alatt érteni, én nem szoktam ilyet, - pedig elhiheted sokszor legszívesebben a nyakát törném minden artival játszadozó playernek - de magyarázni hogy ez milyen totál fair meg igazságos dolog, az szerintem legalább olyan nevetséges.
Teljesen egyetértek, pontosan leírtad a jelenséget! <#eljen>

Köszönöm, tanítgatásra azért nem hinném hogy rászorulok, lehet hogy nem vagyok egy übernagy ász ebben a játékban, de a zárt béta kezdete óta azért szerintem rám ragadt valami.

Egyébként meg látom még mindig nem jut el egyes emberek fejéig hogy mi a fõ probléma az artykkal. Igen, más tank is tud ilyet csinálni, elárulom mi a gond: az artistának nem lehet visszalõni.

Nem túl fair dolog, nem véletlen, hogy a gyengébb képességûek elõszeretettel választják ezt a játékstílust, elvégre még egy retardáltnak is lehet némi sikerélménye, ha mûholdnézetbõl pötyögtethet a tehetetlen ellenség közül, akkorát sebzõ ágyúkkal, amik egy lövéssel taccsra vágják a harctéren szaladgáló tankok 70%-át (és még ugye eltalálni se feltétlenül kell, hisz ott a splash damage).

És hogy miért gondolom, hogy elsõsorban az ostobák artiznak? Egyszerû, én is kipróbáltam ezt a stílust, és egész egyszerûen nem nyújt olyan játékélményt, mint tankozni. Azt nekem senki ne próbálja bemesélni, hogy az égbõl bámulva a pályát, egyet-egyet kattintani idõnként, egyébként meg a kis hangya tankocskákat bambulni két durr között felér egy valódi tûzharc adta élménnyel. Ezáltal marad az, hogy a srác megpróbálta azt is, nem ment, akkor marad a "jól elverem õket úgy, hogy vissza se tudnak ütni" mentalitás. Görény dolog, ha engem kérdezel.

Legyen arty lowtierben, pályák kiismerésére, taktikák megfigyelésére jó, ott amúgy is egy-két lövéssel elintézik egymást a kis acélbolhák, de ne T6-8-9-10-ben, ahol a harctér elméleti csúcsragadozóit röhögve baszkurálják holmi hülyék a pálya szélérõl, valami bozótban ülve.
Hatalmas cheaterkedések mennek komolyan,benéztem E-100-al a városban az egyik utcára, nem láttam senkit mondom benézek ,befordulok és kb 50-méterre tõlem egy E-100 egy t-110 es villan fel, ez még semmi az arty azonnal lotty és sansztalan voltam azonnal. na mindegy nem értem ezeket az azonnali felvillanásokat

Alien69
Hát ja. Nyavalyogni, kifogásokat keresni, vagy egy szikla megett ülni SOKKAL könnyebb. Persze, engem is zavar, ha egy lövéssel taccsra raknak. Csak az a kamu, hogy MINDIG az artystákat szapulják, amikor ilyet MÁS tank is TUD csinálni! Jaaaa, hogy az MÁÁÁS? <#ravasz1>
Aki szeret sírni az artysták miatt (persze részben jogossan), azoknak javaslom, hogy vagy kezdjenek artyzni, hogy tudják a dörgést, vagy SOKKAL jobban KELL figyelni a kis térképet! Ha megfigyeled, hogy 1-1 pályán merre napoznak az artyk, akkor rá jöhetsz, hogy vagy BIZTONSÁGBAN az adott pályán. <#idiota>

valaki esetleg gyakorlóba? Körbenéznék egy két pályát teszt szerveren

kurva WG! 😊)))
Ja hogy ez tankspecifikus? Hogy mik vannak <#nevetes1>
Serene Coast pályán lehet. Ezt a szöget kell elkapni a tanktestel és a toronnyal, T29/T34/T30 tankal. És nyomni folyamatosan az elõrét, addig próbálgatod a szöget, amíg a tank el nem kezd egyhelyben rezegni, amíg a bele nem "akad" a házba. Ha már rezeg, tovább kell nyomni az elõrét folyamatosan amíg egyszer csak katapultál. 😄

Van egy ugyanilyen lépcsõjû ház egy picit délebbre ugyanebben a faluban, ott meg lehet csinálni Typeal/T54el/Batchattal is.

bujcsik555
Na, ma eddig folyton olyan érzésem volt hogy átlag alatt sebeznek a tankjaim. Számolgattam is a csaták végén, JgPanther 10,5-el elsõ 3 meccsen 294-317-309 átlag sebzést hozott ki, csak az átütõ, sebzõ lövéseket nézve. 4 csata, elsõ lövés ez volt:

Hát valahogy elment a kedvem az egésztõl. Nem hiszem el, beadja a lehetõ legkisebbet amit az a löveg tud...

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Woo hoo ilyet hogy lehet?

<#vigyor>
kéne egy külön pályát csinálnia WG-nek, felreptetni a maust és lehet fogadni kit nyom agyon <#hehe>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hát ezt a repülés dolgot nekem is ki kellett próbálni. <#idiota>

vinki1
Ennek a meglepinek én is tudok örülni maximálissan.

No, azt hittem, ez csak nálam fordul elõ. Ezek szerint a 8.0 hozta nekünk ezt az ajándékot.

Sunsetjoy
Kérdezd meg Soltent róla, ha jól tudom egy klánban vannak, talán tud róla valamit😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ilyet ne jelents ki, hogy abbahagyod ha nem javítják mert úgyis te húzod a rövidebbet😄.

Én meg azt nem hiszem el amik történnek már ebben a sz..ban...
650hp-s arty, belelövök t110e3-al 638-at(nna mondom újra megkaptam a minimumot)ugye marad 12.
betöltök,belelövök hit...és ki lehet találni: 0...
és meg is haltam ezután...
sokadik eset,de ez nagyon durva már. ha ezt nem javítják,erõsen az abbahagyáson gondolkodom,bár ez magánügy...

505thZajcev[PT]

Uhh ezt most lattam, 51000 meccs!!! Nem hiszem el hogy ez nem megosztott account, ennyit keptelenseg jatszani...

I.C.ram
Francia heavykrõl mi a vélemény? T7-tõl érdekelne inkább.
Ha már a Pz IV szóba került, L/48-al is lehet ám alkotni:
[/url][/img]
[/url][/img]
Mint látszik; ez is hajlamos a nem eltalálásra, nem csak a 10,5-s
De a T-34 Zisz-8-át többre tartom, mert az többször, és nem sokkal kevesebbet, szakít ki a KV-1 frontjából. Amúgy a 10,5-s HE lõszerrel is hajlamos a 0 sebzésre.
Valahogy a Pz IV is olyasmi, mint az M10: amíg saját, vagy gyengébb osztály jön szembe, addig nincs gond - ellenpéldaként a T40-et tudnám felhozni, mert az a t6-ba(+2 tier) is tud szembõl beleharapni (az M10 átütésû és sebzésû löveggel, vagy esetleg még a 10,5-s, ha másképp nem megy).

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ja megvan ok 😊))

Milyen lámpa?

Amikor lát az enemy akkor lát az arty is, ergo amennyiben nem TD-ben ülök, tizenöt percet kuksoljak egy szikla mögött, és szotyit ropogtatva figyeljem hogy áll a meccs. A kis lámpa meg egy olyan skill, ami a legénység 100%-os fejlettsége után aktiválható, és még magának a skillnek is százasnak kell lennie, hogy egyáltalán mûködni kezdjen. Ennek az elérése nem két perc, fõleg hogy nem mindenkinek van lehetõsége 100%-os, de sokszor még 75%-os legénységet se venni egy tankba, illetve levenni a polcról egy garnitúra százas srácot. Plusz a lámpácska se ér lepkefingot sem, ha már nem a térkép másik felén van az ember, hanem közeledik az ellenséges zászlóhoz/artyhoz, ilyen esetben pont akkor villan fel a drága kis lámpa, amikor a tankunkat ezer vérzõ kis cafatra robbantja annak skulója.
Amúgy vicces, hogy amikor anno ment a béta és elkezdtem játszani, egy ibm t-60 laptopon nyomtam. Mire betöltötte a pályát már ment a meccs. Hasított kb 15 fpssel. 😊 Gondoltam, a játék tetszik, fogom vele nyomni, itt az idõ új gépet venni. Vettem egy samsung rf510-et, ment is a játék faszányosan. Majd addig-addig "optimalizáltak" kedves barátaink, hogy megint mindenféle trükköket kell bevetni, hogy ne laggoljon.

Alien69
Mondjuk lát az enemy, akkor azt valszeg látja az arty is. Másfelõl, arra való az a kis lámpa, ami felgyullad, ha észre vesznek. Igaz, késleltetéssel, de jelzi. Illetve, NEm az úton KELL menni, hanem az épülethez/sziklához. Onnan meg a köv épülethez/sziklához. Nem olyan bonyolult, bár, helyzet függõ... <#vigyor>

Nem olvasom másfél hétig a fórumot aztán mennyi minden történik. Már tesztszerveren vannak a britek. Az ûrméret alatti és HEAT lövedékek creditért megvehetõek lesznek. Most meg már az új USA harckocsikról is vannak képek.

A brit közepesek jónak tûnnek és magasabb szinten elég szépek is. Azért az A38-at hiánylom. A heavy ág viszont csalódás. Eleve elég rondák, de ez még hagyján. Se 32 fontos löveg tier 8-9-ben, se az ígért 130 mm/5,25”-es löveg az FV215b-hez. Ráadásul az FV215b-hez megint lusták voltak tornyot rajzolni, rádobták a Conqueror tornyát.

A creditért vehetõ ûrméret alatti és HEAT lövedékek ilyen formában való megjelenése egy nagy szarság.

Az új amerikai gépek ígéretesek. Bár az eddig ismertekbõl csak egy darab tetszik és kettõ érdekel. De kíváncsivá tettek, hogy milyen harckocsik lesznek a második heavy ágban, ha T57 a tier 10.
Kiegyeznék egy ilyen beállítással. First world problem. <#nevetes1>

Nekem tegnap KV-1-el volt hasonló, de számomra pozitív elõjellel. Párbajoztunk egy PIV-el, lelõtt rólam 150-200HP-t kétszer is, maradt olyan 8 😊 gondoltam még utoljára rádurrantok, hátha sikerül kilõnöm, erre megint betalált...és maradt 4(!!)HP-m 😄 persze nekem sikerült szétlõnöm, de gondolom anyázott rendesen 😊

The Matrix has you...

Nekem a t502-el van némi tapasztalatom, azt tudom ajánlani, nagyon élvezetes a játék vele,én kellemesen csalódtam benne, de szigorúan fullosan és a hosszú 57 mm ágyúval!!

wot név: _bitang

Remélem hogy a következõ patchben azért optimalizálnak valamit grafika téren ,mert elötte minden fasza volt fix 60 fps egy nvidia 560 Ti-vel ,most meg le kell vennem mindent közepesre kivéve a textura az maxon van ,és igy van átlag 50 fps-em

Szerintem vagy t50-2 vagy vk2801. A vk komoly a kis rövigcsövû ágyúval. Repesszel úgy ver be 400-at mint a huzat. Ellenben a t50-2 jóval fürgébb.

A PanzerIV-et én is el fogom adni, de most még dupla kredithozama van, szóval holnapig még marad. Viszont utána gondolkodtam, hogy elkezdenék egy scout ágat, ebben kérném a tapasztaltabbak segítségét. A T-50-esek tetszenek, veszett gyorsak, jól manõvereznek. A Chaffee is csábító, de 56 ezer TP-t kifarmolni a Stuart-tal, brrr. A francia light-ok is jól néznek ki, de ott meg az eleje(AMX 38, 40) borzalom. A német ágról meg nem tudok semmit. Tanács?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

köszi, mákom volt 😄 még megyek vele pár kört hogy visszahozza az árát + a legénység árát amit ráköltöttem aztán kuka 😊
M4 Sherman sokkal élvezetesebb! 😄
vinki1
Grat!!!!Szép gyõzelem!!<#worship>

lol:
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. október 23. 15:55:17
Jármû: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 1 112
Szerzett kredit: 48 236
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

meghallotta h megfenyegettem xD
vinki1
Jó értem már!!!nem figyeltem mivel eddig nem használtam most is csak ki próbáltam.

De könyörgöm azt kizárólag azzal érdemes használni. A 75-be se töltesz HE-t mert nem arra való. Nem?