World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha pedig másik tankosztályba képezteted át az emberedet, már 20% a levonás. Tehát ha egy 100%-os heavy tank lövészt átképztetsz kreitért TD lövésznek, akkor 80% lesz csak a képzettsége.
Ezért az egyik legértékesebb dolog a játékban a 100%-os legénység. Kiszámoltam, kb 30.000 XP hogy 90%-ról 100%-ra fejlõdjön a legénység.
Ezért aztán amikor van akciósan féláron legénység kiképzés, nagyon megéri legalább egy lövészt, sorfõrt és töltõt(ezek a legénység legfontosabb tagjai, ebben a sorrendben) aranyért 100%-re kiképeztetni ahhoz a vonalhoz, amit éppen húz az ember. Pl:amcsi medium tank vonalhoz lövészt, sorfõrt és töltõt.
A kiképzésnél viszont ugyanaz a három opcio van mintha vennék bele egy új legénységet.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Én egyébként a 88-as ágyúval használom. A 105-ös tölténye 1000 kreditbe kerül és a penje még kisebb is, márpedig nekem elsõsorban pont a pen-el van bajom nem a sebzéssel.
A legénység az átültetett, de persze ez azt jelentette, hogy lement 90%os szintre, de már 93%-nál járok velük. A legénységnek az 1. kill-hez még csak 40% jött össze, szóval még nincs semmilyen tulajdonságuk, bár egyiknél sem a javítás lett kiválasztva.
Van az egyik jármûvömön javító doboz, lehet, hogy átteszem erre, bár már javasolták a periszkópot 3. felszerelésnek. Sajnos még nincs meg a nagy ágyú rá (eddig 30 ezer xp-m van, ami a fele a szükségesnek), ezért még csak óvatoskodom vele, szóval most még lehet, hogy jól jön a periszkóp. Ha meglesz a nagy ágyú, akkor jóval agresszívebb taktikát képzelek el, amolyan szemétkedõs hátbatámadós, majd elszaladósat. Persze nem tudom, hogy mûködni fog-e, ha nem akkor majd még csiszolok rajta.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
társam benyögi h hol az ellen.. én nem látom. eltelik 2 másodperc: megjelenik nekem is a minimapon 😄
mondjuk ez fõleg artynál szopás kategória (tudom,tudom.. de akkor is)
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
A Jagdpanther annyival jobb vetel, hogy a motorokkal mar nem kell foglalozzak mivel ki vannak fejlesztve mert a tankokkal kompatibilis. Igy lesz majd egy mozgekonyabb td-m szar pancellal, de meg mindig jobban szeretem az olyat mint a lomhasagot.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
ennél mindég erõlködik a vírusirtó, nem engedi a letöltést. (kikapcsolni meg nem szeretném)
ennél meg hiába kattintok valamire, mindég ugyan ezt a hangár témát dobja be 😄
ez viszont jó is, és magyar is, csak itt kevés az új cucc :/
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Tehát én állok, õ jön a nyílt terepen de õ lát meg😊 természetesen rám lõ én még mindig nem látom😊 és ezt nevezik spotting systemnek... én inkább egy raklap foshoz tudnám hasonlítani😊 1 hét szünet megint ON....
Egyébként ezt nem kell meg magyarázni mert nem lehet.. ez fos... azzal is össze függésben van hogy ha reggel bemegyek 25-ös pingem van jönnek a playerek fölmegy 50-70-re.. ha már behúzzák a kikúrt sok pénzt talán vasat is kéne ez a szar alá tenni....
Nekem alapból számít,milyen a repair képessége,ha mindenkinek 100%os akkor talán elhagynám a repair box-ot addig viszont kötelezõ darab.Egyébként Ventillátor miért olyan nagy dolog?Töltésgyorsító+javitókészlet+távcsõ nekem a felszerelésem,majd a javitó helyére mehet egy álcaháló esetleg a ventillátor.Addig tök felesleges az az 5% plusz.Javitókészlettel több mint 1 secel hamarabb rakod fel a láncot.Iszonyat sok idõ az 1 sec,fõleg td-vel.
Egyébként,ha nem hirdetik ezt a golden pálcát nem is tudom,hogy szavazni kell.
LOL-ban is kapnak vmi bónuszt ha nyernek? 😄
Winners will be announced on Friday, 26th October from 17:00 CEST (15:00 GMT) onwards, during the Golden Joystick Awards ceremony.
nah kíváncsian vírom! 😊 jól jönne ez az akcijó 😄
Saor Alba
Remélem nem arty kedvezmények, mert a Grille/Hummel/Gaywagon hadosztályokból nekem is kezd elegem lenni.
Azon kívül, hogy kék név a garázsban más retorzióra számíthatok?
Aztán ebben a tierben már vannak rafkósabb artyk is amik, ha a csata úgy alakul nem ülnek hátul, hanem (ahogy minden artynak kéne) átmennek olyan helyekre ahonnan belõni a fedezék mögé.
Tier 9 alatti heavybõl még soha nem oneshotolt arty, T62 IS4(tier 9esként) IS7-bõl már igen.
a pontosságról szólva,,,most épp a francia ágat húzom..de csak T7-ben heavy!kifejezetten vicces néha...vannak akkora vak lövések hogy csoda ..beszûkülve is !!menet közben (nem sniper mod)nem is lehet..ha kicsit huplis az ut már lelösz egy ceppelint..vagy egy varjú csapatra hozol frászt....de mentem német heavy-ben Tigris 2-ig...kifejezetten jók voltam ..menet közben 5-bõl 4 x biztos találtál ..és komolyabb távolságból is ..tehát ha menekültél akkor is oda tudtál sózni...most patt vagy sem...de odakúrtál 1-et.....de mondjuk ez nem a 8.0 verzóban....sztem a német kifejezetten sniper tankok....T5-T6-ban már...persze T5 ben nem a 105 ágyúval.....káposzta fõzõ fazék van a tornyon!!
Sok a gyerekhiba a játékban ha nem csalás ,én semmi segédletet nem használok, páncélátütés jelzéseket ,de lehet lassan elkezdem én is.
Amit itt az onnline tech tree-ben megnéztem ahol elvileg egy tank sebezhetõ
hiába oda lövök vagy ezret állandóan penetration de semmi damage .
Na de hülye vagyok mert ha minden meccsen aranylõszerrel mennék ,meg ugye pótellátmánnyal akkor szerintem rabul ejtene e játék fantasztikus varázsa kivan ez találva.
Viszont ismerem már annyira a pályákat és a csapatban valamint magamban rejlõ lehetõségeket, hogy xvm nélkül is tudjam mire számítsak. Ennek ellenére is ér sokszor meglepetés, de azt hiszem éppen ezért nézem a focit is, mert nem mindig jön be a papírforma 😊
Ja, biztos szar lehet mikor belédbasz egy arty - persze nekem is volt már ilyen -, de sokkal több bajom van a többi tankkal meg TD-vel. Igen, csaló az arty, de ez a játék ilyen, próbáljunk meg együtt-élni ezzel...
Szerintem ennek a játéknak ez az egyik szegmense, úgy játszani, hogy mindenféle enemy-t képes legyél kiiktatni és az arty-t csak bújkálással tudod - már ha erre megfelelõ a pálya és nincs jó scout a csapatban.
The Matrix has you...
Adhatná mindig így 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Közhely de meg kell tanulni melyik tank mennyit sebez,milyen gyorsan tölt újra.Ha ez megvan akkor már fél siker.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Én alapvetõen a legrosszabbal számolok..Mit jelent?Bármilyen ágyúm van,máris a -25%al dolgozom fejben,kb.(Tiger/Kt ne harcoljon a Masuval pl,még akkor is ha elvileg át tudja ütni).A bl-10 minimuma pl kb 213mm(Isu/object)ezek szerint nézem,h hova lõjek,messze nem számolok azzal,h elvileg xy tornyát is átlövöm,ha meg nem lövöm át,cserébe felfedem magam,de ez bármilyen tankra,ágyúra igaz nálam.
A sebzéseimnél is a minimumot számolom.
Így csak pozitívum,ha pl Elc amx 300at sebez😊De anno a bl10-el is(Isu/object)csak 500 dmg-vel számoltam.